2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hasta olan bebekleriniz en kısa zamanda iyileşir inşallah. Resmi paylaşılan tüm bebekler o kadar güzel ve tatlı ki! Hepiniz sağlıkla kalın kızlar.
Parme mama sandalyesini beğenirse gerçekten büyük rahatlık, aferin İnci'ye.

Parma bu mama sandalyeside guzelmis fiyatida fena degil. Mamas papasda bakayim netten.

Duzelir insallah canim. Duzelmezsede ilk 6ayi emzirdik oda yeter canim. Saglikli olsunlarda mamayla buyusunler ..

Tabi o zaman oturak mı sandalye mı almak istiyorsun once ona karar ver bence . Ben oturaklara da baktım eger oturak almak istiyorsan benim fikrim kesinlikle mamas papas , bumbonun bacak yerini o kadar dar yapmışlar ki sığmasi imkansız bu aydan sonra

Evet Canim ya bir kac kez daha manzarasız bir yerde deneyelim bakalım yine aynı mutlu tepkiyi verecek mı :)

Vermiyorum henüz canım tam olarak 5 ayı doldurmadık. 6. ayı doldurunca vermeyi düşünüyorum. Geç mi olur?

Canım bekletme ya kendine yazık. Dişçi korkusu çok kötü bişey benim babamda da var adam takma diş yaptıramıyo o yüzden ağzında diş kalmadı Genel anesteziyle yaptırtcak annem en son o olcak

akşama kadar 2 kap yemek yapıomuşum napıomuşuum duyun duyun kızlar eşimden inciler...

Ona şükretsin ben onu da yapmıyorum çoğu zaman Eşini bebişle yalnız bırakıp sinemaya git görsün gününü :)

Bugün süt kuzusu başvurusuna gittim canlarım. Başvuru yeri fuarın içinde celal atik spor salonunun yanına taşınmış izmirlilere buradan duyurulur :)

akşama kadar 2 kap yemek yapıomuşum napıomuşuum duyun duyun kızlar eşimden inciler...

Bir sevgi saygı da benden eşine bir saat bırak da bakalım bebişi görsün ne yapılıyomuş??benim ki wc ye gittiğimde bile hadi gel artık diyodu ilk zamanlar:) kolay bişey sanıyorlar çocuk bakmayı!!

Cnm yuh diyorum esine..ben onuda yapamiyrm cogu zaman..sukredicegi yerde dedigi seye bak..bu erkekleri memnun etmek ne zor

İyi aksamlar nasilsiniz kizlar?

Baris dun aksam tamamen donduuu
Yere battaniye serip atiyorum uzerine.Elinede oyuncak veriyorum onunla oynarken sirtustunden yuzustune donuyordu zaten aksam bir baktim bir kerede tersine dondu.

Hasta bebislere acil sifalar dilerim.

Yarin kontolumuz var cok merak ediyorum kac kilo aldi acaba
İns asilarinda cok aglamaz.(

Buarada ben hala regl olmadim normalmi acaba

Son düzenleme:

Bugün süt kuzusu başvurusuna gittim canlarım. Başvuru yeri fuarın içinde celal atik spor salonunun yanına taşınmış izmirlilere buradan duyurulur :)
Anestezi güzel fiikir dolguyu da öyle yaparlar mı acaba
Kız muhtara gitseydin ya ne zahmet ettin fuarlara kadar

Canim ben mama sandalyesi istiyorum. Yemek yerken ve mutfakta iş yaparken yanimda etrafi izlemeyi seviyor ve bizle yemek yemeye alissin istiyorum. Oturaklar biraz alçakta kaliyor. Mamas papasin mama sandalyesi de var inceleyemedim.senin dedigini inceledim açik halde diger mama sandalyelerine gore ölçüleri küçük gormek lazim. . Diger ozellikleri guzel.

Mutfagi cok seviyor benim kz belki senin incide seviyorsa mama sandalyesinde oturup etrafi inceler :)

Tebrikler barışa :) darısı emeklemeye

Ben de regl olmadım emzirdigin sürece normalmiş

Küçüklüğü konusunda ben farketmedim öylemiymis :) polly ile yanyana idi mağazada cok ta küçük durmuuordu ya . Ama küçük olsa hayir demem çünkü mutfağım uzun dar benim ve genelde orda yeriz geniş geniş yer bulması da zor katlamasi surekli mesele .

İnci mutfağı falan degil de benim oldugum yerleri seviyor yapışık ikiz gibiyiz :))

Merhabalar,

Ara ara takip ediyorum sizleri, yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef. Çok faydalı paylaşımlar oluyor. Bugünlerde gündem mama sandalyesi sanırım hello baby nin web sitesinde graconun sandalyesi bu gecelik indirimdeymiş, belki düşünen olur. Herkese iyi geceler.

Hemen göz atalım teşekkür ederiz :))
Daha sık katılırsan bizi mutlu edersin ara sıra adını görüyoruz evet online listesinde teşekkür ederiz paylaşımlar icin

Ben eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum

Ben eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum

Unlu bir düşünür anne hangi ayda dogum yaptığın degil kendini hangi Aya ait hissettiğin önemlidir demiş :))
Hosgeldin aramıza :))

Barışa kocaman bir alkış darısı dönemeyenlerin başına umarım yarın güzel haberlerle dönersiniz ;

Son düzenleme:
Tebrikler barışa :) darısı emeklemeye

Ben de regl olmadım emzirdigin sürece normalmiş

İnci mutfağı falan degil de benim oldugum yerleri seviyor yapışık ikiz gibiyiz :))

Tesekkur ederiz canimm.
Bir arkadas 1 sene olmamisti emzirmeyi birakinca oldu.
Biran once regl olmak daha iyi gibi geliyor bana.Sanki o zaman bi sis olan gobegim inecekmia gibime geliyor hayaller alemindeyim iste
Gobek demisken lohus.korse kullanip faydasini goren oldumu kizlar?
Benim dikislerime baski yapip acitmisti o yuzden kullanmamistim tekrar denesem bir faydasi olurmu acaba?

Bizde barisla yapisik ikiz gibiyiz.Bir wc kaldi birlikte gitmedigimiz oda bu gidisle yakindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…