akşama kadar 2 kap yemek yapıomuşum napıomuşuum duyun duyun kızlar eşimden inciler...
Parma bu mama sandalyeside guzelmis fiyatida fena degil. Mamas papasda bakayim netten.
Duzelir insallah canim. Duzelmezsede ilk 6ayi emzirdik oda yeter canim. Saglikli olsunlarda mamayla buyusunler ..
Hasta olan bebekleriniz en kısa zamanda iyileşir inşallah. Resmi paylaşılan tüm bebekler o kadar güzel ve tatlı ki! Hepiniz sağlıkla kalın kızlar.
Parme mama sandalyesini beğenirse gerçekten büyük rahatlık, aferin İnci'ye.
akşama kadar 2 kap yemek yapıomuşum napıomuşuum duyun duyun kızlar eşimden inciler...
Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnlllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Canım çok sıkıntı yapma kendine benim de 4. ayın başında çok çok azaldı ne yaptıysam artmadı çok üzülmüştüm kesilecek diye neyse ki bir regl oldum sonra eski haline döndü bugünlerde yine çok az dün sağdım 20 cc kadar çıktı biberonu görünce fenalık geçirdim biraz, ama sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum bebeğim doyuyor aç olsa kıyametleri koparır o yüzden çok dert etmiyorum sen de canını sıkma moral de sütü etkiliyor
Sağol canım oturtmuyorum zaten öyle süs aldım mutfakta duruyor ne de olsa ben söz dinleyen bir anneyim değil miBen Aren' e yemeklerimizden de tattırıyorum bir iki lokma yediriyorum seviyor şimdilik . Sen Asu'ya yumurta vermiyor musun ?
Burun kıvrımlarını yerim yerimmm maşallah sana... Suloz bebek yemek istemiyorsa bence zorlama sonra yemekten kaçan bir çocuk olabilir... Zaten süt alıyor yemek konusunda çok ısrarcı olma bence ...
Minkm ve Suloz geçmiş olsun çok üzüldüm bebişler için umarım hemen iyileşirler... Bir ara Aren'in burnu tıkandı sanırım kuru havalardan olabilir ben de burnuna bir iki damla sütümden damlattım açıldı aklınızda bulunsun
okurken bile kötü oluyorum :18:
hamileyken yaptırmak zorunda kalmıştım bir dolgu. bana da 2 iğne yaptılar uyuşmadı herşeyi hissettim çok kötü çok. O yüzden korkuyorum gitmeye. Beklemek daha kötü ağrı yokken yaptırmak en iyisi ama gelde anlat kendine
Vermiyorum henüz canım tam olarak 5 ayı doldurmadık. 6. ayı doldurunca vermeyi düşünüyorum. Geç mi olur?
Canım bekletme ya kendine yazık. Dişçi korkusu çok kötü bişey benim babamda da var adam takma diş yaptıramıyo o yüzden ağzında diş kalmadıGenel anesteziyle yaptırtcak annem en son o olcak
Ona şükretsin ben onu da yapmıyorum çoğu zamanEşini bebişle yalnız bırakıp sinemaya git görsün gününü :)
Anestezi güzel fiikir dolguyu da öyle yaparlar mı acabaBugün süt kuzusu başvurusuna gittim canlarım. Başvuru yeri fuarın içinde celal atik spor salonunun yanına taşınmış izmirlilere buradan duyurulur :)
Tabi o zaman oturak mı sandalye mı almak istiyorsun once ona karar ver bence . Ben oturaklara da baktım eger oturak almak istiyorsan benim fikrim kesinlikle mamas papas , bumbonun bacak yerini o kadar dar yapmışlar ki sığmasi imkansız bu aydan sonra
Evet Canim ya bir kac kez daha manzarasız bir yerde deneyelim bakalım yine aynı mutlu tepkiyi verecek mı :)
İyi aksamlar nasilsiniz kizlar?
Baris dun aksam tamamen donduuu
Yere battaniye serip atiyorum uzerine.Elinede oyuncak veriyorum onunla oynarken sirtustunden yuzustune donuyordu zaten aksam bir baktim bir kerede tersine dondu.
Hasta bebislere acil sifalar dilerim.
Yarin kontolumuz var cok merak ediyorum kac kilo aldi acaba
İns asilarinda cok aglamaz.(
Buarada ben hala regl olmadim normalmi acaba
Canim ben mama sandalyesi istiyorum. Yemek yerken ve mutfakta iş yaparken yanimda etrafi izlemeyi seviyor ve bizle yemek yemeye alissin istiyorum. Oturaklar biraz alçakta kaliyor. Mamas papasin mama sandalyesi de var inceleyemedim.senin dedigini inceledim açik halde diger mama sandalyelerine gore ölçüleri küçük gormek lazim. . Diger ozellikleri guzel.
Mutfagi cok seviyor benim kz belki senin incide seviyorsa mama sandalyesinde oturup etrafi inceler :)
Merhabalar,
Ara ara takip ediyorum sizleri, yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef. Çok faydalı paylaşımlar oluyor. Bugünlerde gündem mama sandalyesi sanırımhello baby nin web sitesinde graconun sandalyesi bu gecelik indirimdeymiş, belki düşünen olur. Herkese iyi geceler.
Ben eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum
İyi aksamlar nasilsiniz kizlar?
Baris dun aksam tamamen donduuu
Yere battaniye serip atiyorum uzerine.Elinede oyuncak veriyorum onunla oynarken sirtustunden yuzustune donuyordu zaten aksam bir baktim bir kerede tersine dondu.
Hasta bebislere acil sifalar dilerim.
Yarin kontolumuz var cok merak ediyorum kac kilo aldi acaba
İns asilarinda cok aglamaz.(
Buarada ben hala regl olmadim normalmi acaba
Tebrikler barışa :) darısı emeklemeye
Ben de regl olmadım emzirdigin sürece normalmiş
İnci mutfağı falan degil de benim oldugum yerleri seviyor yapışık ikiz gibiyiz :))
Unlu bir düşünür anne hangi ayda dogum yaptığın degil kendini hangi Aya ait hissettiğin önemlidir demiş :))
Hosgeldin aramıza :))
Barışa kocaman bir alkışdarısı dönemeyenlerin başına umarım yarın güzel haberlerle dönersiniz ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?