2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım hiç belli olmuyor benimki bazen 150 ml içiyor bazen de 30 ile doyuyor, sen 50 50 deneyebilirsin hem de sütünü ziyan etmemiş olursun ...

anladım canım.deneyip görmemiz lazım.zaten ek gıdaya da geçecez doymazsa kahvaltı çorba falan yer

Gülbenin programında anne baba çocuk iletişimi anlatılıyor.Bence faydalı olur izlemek

slmm kızlarr. herkess iyidir inş. hasta beişlere geçmişş olsunnn.. inş tez zamndaa iyileşirlerr de annişleri üzmezlerrr..

benimm diş problemim gittikçe büyüdüysedee çok şükr ki dünden beri iyiymm.. bu işten en çokk DERİN 'im etkilendii ben diş ağrısı çekerkenn yavrucğmm dudağını büze büzeee bana bakıpp ağlamaklı oluyrduuu.. allhtan kv. vardıı. çokk ilgilendii kızımlaa allh razı olsunn... (sülozcmm sağoll canımm..)
6. ayımızıı bitiriyrzz. çokk şükrr allahımaaa.

sülozcumm selimin emzikli fotosuna hayrann oldukk.. maşallhhh

Son düzenleme:

Canım ben de 15 gün sonra başlıcam okula...Şimdiden sardı beni de telaş çok özlüycem oğlumu gün içinde.Allahtan anneme emanet edcm ben de...Süt konusunda ben de Suloza katılıyorum Önce denycem bakalım ne kadar içiyor ne kadar bırakmalıyım diye..Biberon da almıyor sıpa annem ellerini pijamasının içine sokup kaşıkla vericek artık:))

Canım bi kaç gün öncesinde ben de aynı durumdayddım regl olcam diye düşündüm olamadım da..Biraz panik olsam da yine de geçici diye düşündüm sütüm yine artacak dedim şu anda daha iyi durumda işte süt olayında psikoloji çok önemli sen zaten herşeyi denemişsin dediğin gibi sütüm bitti diye düşünme sakın dolacak yine de,emi canım)

Canım yere ilgisini çekecek oyuncaklar koysan müzikli şeyleri falan göstersen yattığı yerden belki yere biraz alışır o zaman da dönmesi için ortam yaratır kendine..Ama drun dediği gibi hepsi kendileri için en uygun zamanda farklı becerileri gösteriyorlar..Buarada geçmiş olsun kucucuğa inş.iyileşir bir an önce..

Oyy oyy çok şekersin emzikle Selim Bey

Canım teşekkürler. Daha iyi olmana sevindim. Tamamen geçer inşallah en yakın zamanda. Benimde bir tane dolgu bekleyen dişim var ama benim inanılmaz dişçi fobim var. O kadar ki korkudan uyuşmuyor o yüzden gidemiyorum
Teşekkür ederiz teyzesii, keşke oğlunda biberon tutsa da sende daha rahat etsen canım ya

Suba Mucize Suloz masallah bu küçük erkeklere çok şeker olmuşlar.

Arasta yeni oyuncaklariniz hayirli olsun. Ida oynuyorsa ne güzel bizim kız hep ağzına alıp kemiriyor. Hiç oyun oynamiyor. Bir kactane daha dişlik alayim bari muzikli falan degisik olanlarindan...

Fundaarda ve mucize iyi tatiler sizede bol bol gezin hasret giderin. :)

Kizlar adet olunca 7gun boyuncami sut azaliyor. Yoksa ilk gunu mu?

7gün boyunca ve bikaç gün öncesinden de azalıyo yani baya uzun sürüyor canım

Furuzancım benim 4 gün sürüyor hiç azalma olmuyor. Değişiyor demekki bünyeden bünyeye canım.

Teşekkür ederiz teyzesii, keşke oğlunda biberon tutsa da sende daha rahat etsen canım ya

Keşke canım ya valla o da ben de yoruluyoruz böyle karnı da doymuyor döküyor bi de eliyle..Ben korkmuştum şaşkınlık yaşar beni bırakır diye geç kaldım ama ikincide daha erken alıştırcam..

Keşke canım ya valla o da ben de yoruluyoruz böyle karnı da doymuyor döküyor bi de eliyle..Ben korkmuştum şaşkınlık yaşar beni bırakır diye geç kaldım ama ikincide daha erken alıştırcam..
acemilik canım, hepimiz korktuk herşeyden. İkincide daha rahat olacağız inşallah tecrübeli anneler olarak

ayyyyyyyy. canımm işte benimmde ölee. 2 iğne yaptılar gene de uyuşmadııı. o halde işlemm yaptılar ilk günn öldümm resmennn. sonra daha kötü ağrıdıı ve ertesi gün başka bir doktora gittim çok şükr o daha iyiiydii.. pazartesi tekrar gidecemmm.. inş bitecekk. şimdii ağrım var hala ama diş ağrısı değildee çk işlemm olduğu içinn farklı bir ağrıı..

okurken bile kötü oluyorum :18:
hamileyken yaptırmak zorunda kalmıştım bir dolgu. bana da 2 iğne yaptılar uyuşmadı herşeyi hissettim çok kötü çok. O yüzden korkuyorum gitmeye. Beklemek daha kötü ağrı yokken yaptırmak en iyisi ama gelde anlat kendine

bencee git canımm ağrımaya başlamadann. bende 1 aydır bekliyrdumm dolgum çatlamaıştı ike ayrılmışştı gitmiyrdumm bak sonrası daha kötü olduu allh kimseye diş ağrısı vermesinn. kafamı duvarlara vurasım geliyorduu vallahi

Ohh siz tam bslenmeye corbalara baslamissiniz. Corbalarina sarimsak konulmasini bende bir yerde okumustum. Corbalara gecince bakariz tariflerine :)

Canim bende bugun adet oldum ve doymadi kuzucuk mamasini bire dusurmustum bugun iki olacak galiba mama verdim. Cabucak normale doner sutlerimiz bol bol olur. Cuklata cuklata emer kuzucuklarimiz :))

Gecmis olsun canim. Ben yere battaniye seriyorum ve tek yatip oynamak istemiyor cogu zaman bende yanina yatiyorum oynuyoruz donup yuzumle sacimla oynamaya calisiyor. Sende dene istersen sakinledince daliyor oynuyor donuyor.

Mama sandalyeniz hayirli olsun canim. Hangi mama sandalyesini aldiniz ?

Ohh ne guzel sevmis canim. Bizim kide araba koltugunu sevdi yuksek olunca camdan disariyi goruyor cok hosuna gidiyor. Artik etrafi izlemeyi seviyorlar. Baby max loco da tepsi ayarlaniyor. Baby2go icinde arastadan cevap bekliyorum bende ondada var mi diye.

Chicco polly mama sandalyeside cok guzel bakmk isterseniz bana biraz fazla geldi fiyati. Ilerde sandalye olarak kullanabiliyorsun. Bacak aradindaki bolme mama sandalyesinde polly de tepsi kismina yapmislar tamamen cikabiliyor.

Canim bende bugun adet oldum ve doymadi kuzucuk mamasini bire dusurmustum bugun iki olacak galiba mama verdim. Cabucak normale doner sutlerimiz bol bol olur. Cuklata cuklata emer

ayy canım ya bende merte mama veriyorum 4 olcak gecede uyurken verirsem 120cc
biraz önce sağdım 30 çıktı.
gıdım gıdım geliyor şarıl şarıl akarken. çıldırıcam. regl biteli 4 gün oldu.
mama oturağı mamas papas aldık biz

Biz kesin olmamakla birlikte sunu almayı düşünüyoruz .

http://mobil.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013APD000

Bu arada araba koltuğunu sevmesine cok sevindim onu gelecek ay alacağız sanırım bir ay daha bu eskisi ile idare edebileceğimizi düşünüyorum . Çünkü astranot giydirmiyorum bir süredir istanbulda hava cok iyi montu ile küçük gelmiyor koltuk :)

Ohh ne guzel eglen dolas havalar guzel :)) canim kaka yapamayinca ben ayaklarini hareket ettiriyorum. Gaz cikarsin diye yaptigimiz egzersizleri ve ustune kakasini yapiyor ve rahatliyor.

Bakacak guuvenebilecegin insanlarin olmasi guzel canim. Yarim gun calisacakmissin cok zorlanmassin canim. Mama 150ml 3yada4saat yetiyor benim kiza. Biberon almiyorsa kasik mamasi al canim. Devam sutuyle ayni ozellikte oluyor. Ise giderken ve geldiginde emzirisen 1ogun mama sen gelene kadar yeter canim. Anne sutune gore daha tok tutuyor. Ozellikle kasik mamalari. Sut birakacaksan 1haftada falan ogrenirsin tam kac ml sutle doyacagini.

7gün boyunca ve bikaç gün öncesinden de azalıyo yani baya uzun sürüyor canım

Furuzancım benim 4 gün sürüyor hiç azalma olmuyor. Değişiyor demekki bünyeden bünyeye canım.

Sagolun kizlar herkeste degisiyor demekki bende azalma oldu. En son kirkimizda adet oldum ve bir daha olmamistim.

Suloz gecmis olsun Selime biran once atlatir insallah.

Parma bu mama sandalyeside guzelmis fiyatida fena degil. Mamas papasda bakayim netten.

Duzelir insallah canim. Duzelmezsede ilk 6ayi emzirdik oda yeter canim. Saglikli olsunlarda mamayla buyusunler ..

slm kızlar kaç gündür giremiorumn pek malum kardeşim burda misafir falan geldi vs vs umarım herkes iidir

akşama kadar 2 kap yemek yapıomuşum napıomuşuum duyun duyun kızlar eşimden inciler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…