2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum
Ben de eylül annesi olacaktım ama sezeryan istediğim için ağustos sonuna geldi...burdaki arkadaşlar da çok içten oldukları için en başından beri ben de bu topiği takipteydim canım hoşgeldin bu arada

Unlu birBurdan konum gönderir misiniz şekerler düşünür anne hangi ayda dogum yaptığın degil kendini hangi Aya ait hissettiğin önemlidir demiş :))
Hosgeldin aramıza :))

Sana beğen butonum çalışmıyormuş canım o yüzden "ayşe bunu beğendi"

İyi geceler arkadaslar ben cikiyorum balikim uyurken bende uyuyayim.
Simdiden cok guzel bir haftasonu gecirmenizi dilerim can-i gonulden.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakin.

acemilik canım, hepimiz korktuk herşeyden. İkincide daha rahat olacağız inşallah tecrübeli anneler olarak
Sirf deneyimli olmanin verdigi rahatlığı yasamak icin ikinci cocuk yapilir kesinlikle :) mevsimine yasina bakmadan alip giydiremedigim kiyafetler, alismasin diye emzik biberon vermemenin getirdigi stres.. kizlar ikinci çocuğurne zaman düşünüyorsunuz,? Ben şöyle 4 5 yasina gelsin rahatliyim yeni bir bebrk kokusunu ozliyim ondan sonra istiyorum, herkes de o rahatliga hic alismadan en fazla iki yas arayla yap aradan çıkar diyor :) sizin düşünceniz nedir ?

valla cnm ben kullandım pek bı gobek kalamdı cok azıcık var ayrıca ben dogumdan hemen sonra adet gormeye basladım her ay düzenlı goruyorum bununda faydası oldugunu dusunuyorum gobegım ıcın

geçmiş olsun canım üst üste gelmiş gerçektende ama olsun başka dertleri olmasında.. buna şükür.
hepsinin huyu farklı takma kafana her şeyi zamanı gelince yapacaklar nasıl olsa

gecmıs olsun dıyen herkese tskrler alıntılayamadıgım olduysa k.bakmayın sulozcum sızede gecmıs olsun bende balgam sokturucu kullanıyorum bugun bıde sesımız kısıldı ama oksurukte bıraz azalma var.kızlar dedıklerınızın hepsını yapıyorum yere renlı seslı oyuncaklar koyuyorum yanında oturup oynuyorum en fazla 10 dk oda nadır ayakta bırını görünce hemen bagrıyo ayaga kalkcak zaten hı cdonmedı degıl de arkası gelmedı bır ıkı kere oda bır ay once olsun takmıyorum donmemesıne ben yerde durmamasına uzuluyorum nasıl ogrencek dıye ama elbet ogrenır

Ben de senin gibi düşünüyorum canım ama bugün misafirlerim vardı 2çocuğunun arasında 6 yaş var...aklın varsa hemen yap 2.yi de tam rahata kavuştum derken 2. Çok zor oluyor dedi.ama ben hala 4-5yıl bekleme taraftarıyım

Son düzenleme:

cnm ben eger 4 5 yasına kadar beklersem bıdaha yapmam dıye dusunuyorum tam rahata gecıcem zaman hop bıdaha basa banada herkes ıkı yasında yap dıyor kvdem karsımda oturuyo oda yap yardım ederım dıyo benım nıyetım 1,5 ıkı yasında tekrar bı bebek daha ıkısını buyuturum sımdı zaten kısıtlandıgım konular var bıtanede olsa ıkı tanede olsa rahat degılım ıkısı bırden büyür sonra arkama yaslanark rahat bı kahve ıcerım umarım onlar karsımda oynarken offf hayalı bıle güzel allahım o günler gelsın sımdı kucagımdan ınmıyo

Suba ,

Benim ilk aldığım seylerden biriydi korse toplasan bir hafta anca giydim sıkıldım bıraktım , ancak bir arkadasa doktoru ilk bir yil icinde kullanılırsa etkilidir demiş her ne kadar ilk aylar kadar etki etmesede öneririm demiş

Ayse,

Ben de seni her halukarda beğeniyorum tatlım :)

My Lovely,

Ben ikinci cocuğa inci uc yasına geldiginde kalmak niyetindeyim . Ama dediğim gibi sadece niyet ne olur bilinmez :)

Anestezi güzel fiikir dolguyu da öyle yaparlar mı acaba
Kız muhtara gitseydin ya ne zahmet ettin fuarlara kadar

Gitmezmiyim kız :) Elime 2 kağıt tutuşturup gönderdi o yapmıyormuş artık

Ben wc ye de girdim ihihihi

Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeee nasılsınız kızlar ??

Canım maller mondy aldık çok beğenerek aldım çok kullanışlı tavsiye ederim...
Canım ben 4 aylık olduğunda ek gıdaya geçtim meyve püresi, yoğurt ve yumurta verdim .. Yaklaşık 15 gün önce de çorbalara başladım bebeğim halinden gayet memnun
Korsenin zararını görmüş biri olarak derim ki dikkatli kullanın hemoroide sebep olabiliyor hırs yapıp çok kullandım 2 haftada hemoroid oldu ...

Allah kabul etsin canım Yağız da pek yakışıklı olmuş maşallah annesi de pek güzelmiş :)

Allah kabul etsin canım :) siz de şekerleriniz de çok güzelsiniz...ben mevlütte bırak kucakta gezdirmeyi misafirlerin bulunduğu odaya bile sokmamıştım :)

Teşekkürler teyzesi damat gibi oldu oğluşum düğünlerini de görürüz inş.

Allah kabul etsin canım :) siz de şekerleriniz de çok güzelsiniz...ben mevlütte bırak kucakta gezdirmeyi misafirlerin bulunduğu odaya bile sokmamıştım :)

Teşekkürler canım evet aslında senin yaptığın da doğru ama biraz daha büyüdüler ya artık soktum ben de..Bazen uyudu,bazen sevildi,geçti gitti işte:))

Dur kiz daha düşünürüz. Bu acele ne ben hiç zaman belirlemedim. Bu zilliye bir doyayim da :)

Canim ben 40imda hemen adet oldum karin falan kalmadiydi. Kizim emmiyordu uc kere sut sagil veriyordum. Sonra tam emmeye basladi ve adet olmadim. Bu ayda ek gidaya gecince daha az emer oldu ve adet oldum. Bir doktorun yazisinda okumustum. % 85 anne sutuyle bebek besleniyorsa adet olunmaya biliyormus. Bizde oyle oldu. Karnimda adet olmadigim donemde tekrardan şişti top gibi oldu. ( bakalim inecek mi adetten sonra.

Korse bende 40 imizd doktor giyebilirsin artik dedi. Hemen aldim ama bir kere giydim :)

Magzada gorduysen sorun yok canim. Netten görünce herseyini her detayini kafaya takiyorsun. Com kararsiz oldum. Magzada olsa beni hemen kandirirlar alir gelirim bir tane :)) bu arada mama sandalyeleri nette daha ucuz ama araba koltuklari nette daha pahali haberiniz olsun kizlar. Max cosi lerde 200tl fiyat farki var. Chiccolarda 50-100tl fiyat farki.

Benim zillide ben yanindaysam duruyor zaten. Gunduz uyurken bile yaninda bekliyorum yoksa uyaniyor. :)

Baktim canm sagol hepsi hemen hemen ayni ozellikte ksrarsiz kaldim bu arada hosgeldin...
Günaydınlar herkeseeee nasılsınız kızlar ??

Canım maller mondy aldık çok beğenerek aldım çok kullanışlı tavsiye ederim... Eki Görüntüle 949407

Gunaydin canim bunuda bir bakayim. Hepsi ayni ozellikte ben kararsizliktan alamayacagim galiba hepsini bir magzada gorup incelesem ne guzel olur.

Allah kabul etsin canm. Cok yakisikli olmus ogluşun tabi kucaktan kucağa dolaşir. Allah nazarlardan korusun. Şekerlerinizde çok guzel bizim bir şekerimiz bile yok. bende yaptirsammi bebek seketini geç mi kaldim ki.

Ayyy pek yakışıklı bir bey bu.Maşallah:) Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.Mevlidiniz hayırlı olsun.Allah kabul etsin...

Kızlar anne sütüyle kaşık maması hazırlanabilir mi? Aptamilin sütle hazırlanan mamaları var onu anne sütüyle hazırlamak istiyorum en azından ben işteyken tok tutar.Sadece süt bırakmak yeterli olmayacak gibi.Bi de o kadar süt çıkar mı bilmiyorum. Deneyen var mı aranızda?

Allah kabul etsin canm. Cok yakisikli olmus ogluşun tabi kucaktan kucağa dolaşir. Allah nazarlardan korusun. Şekerlerinizde çok guzel bizim bir şekerimiz bile yok. bende yaptirsammi bebek seketini geç mi kaldim ki.

Teşekkür ederiz teyzesi,Mevlüd yapmışmıydın canım sen...Geç değil canım ya hepsi bebişlerden hatıra oluyor işte içinde kalmasın yaptır bence

Ayyy pek yakışıklı bir bey bu.Maşallah:) Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.Mevlidiniz hayırlı olsun.Allah kabul etsin...

Saol canım hepsi çok güzel bu ağustos böcüklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…