Ben de eylül annesi olacaktım ama sezeryan istediğim için ağustos sonuna geldi...burdaki arkadaşlar da çok içten oldukları için en başından beri ben de bu topiği takipteydim canımBen eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum
Unlu birBurdan konum gönderir misiniz şekerler düşünür anne hangi ayda dogum yaptığın degil kendini hangi Aya ait hissettiğin önemlidir demiş :))
Hosgeldin aramıza :))
Sirf deneyimli olmanin verdigi rahatlığı yasamak icin ikinci cocuk yapilir kesinlikle :) mevsimine yasina bakmadan alip giydiremedigim kiyafetler, alismasin diye emzik biberon vermemenin getirdigi stres.. kizlar ikinci çocuğurne zaman düşünüyorsunuz,? Ben şöyle 4 5 yasina gelsin rahatliyim yeni bir bebrk kokusunu ozliyim ondan sonra istiyorum, herkes de o rahatliga hic alismadan en fazla iki yas arayla yap aradan çıkar diyor :) sizin düşünceniz nedir ?acemilik canım, hepimiz korktuk herşeyden. İkincide daha rahat olacağız inşallah tecrübeli anneler olarak
valla cnm ben kullandım pek bı gobek kalamdı cok azıcık var ayrıca ben dogumdan hemen sonra adet gormeye basladım her ay düzenlı goruyorum bununda faydası oldugunu dusunuyorum gobegım ıcınTesekkur ederiz canimm.
Bir arkadas 1 sene olmamisti emzirmeyi birakinca oldu.
Biran once regl olmak daha iyi gibi geliyor bana.Sanki o zaman bi sis olan gobegim inecekmia gibime geliyorhayaller alemindeyim iste
Gobek demisken lohus.korse kullanip faydasini goren oldumu kizlar?
Benim dikislerime baski yapip acitmisti o yuzden kullanmamistim tekrar denesem bir faydasi olurmu acaba?
Bizde barisla yapisik ikiz gibiyiz.Bir wc kaldi birlikte gitmedigimiz oda bu gidisle yakindir.
Ohh siz tam bslenmeye corbalara baslamissiniz. Corbalarina sarimsak konulmasini bende bir yerde okumustum. Corbalara gecince bakariz tariflerine :)
Canim bende bugun adet oldum ve doymadi kuzucuk mamasini bire dusurmustum bugun iki olacak galiba mama verdim. Cabucak normale doner sutlerimiz bol bol olur. Cuklata cuklata emer kuzucuklarimiz :))
Gecmis olsun canim. Ben yere battaniye seriyorum ve tek yatip oynamak istemiyor cogu zaman bende yanina yatiyorum oynuyoruz donup yuzumle sacimla oynamaya calisiyor. Sende dene istersen sakinledince daliyor oynuyor donuyor.
Mama sandalyeniz hayirli olsun canim. Hangi mama sandalyesini aldiniz ?
Ohh ne guzel sevmis canim. Bizim kide araba koltugunu sevdi yuksek olunca camdan disariyi goruyor cok hosuna gidiyor. Artik etrafi izlemeyi seviyorlar. Baby max loco da tepsi ayarlaniyor. Baby2go icinde arastadan cevap bekliyorum bende ondada var mi diye.
Chicco polly mama sandalyeside cok guzel bakmk isterseniz bana biraz fazla geldi fiyati. Ilerde sandalye olarak kullanabiliyorsun. Bacak aradindaki bolme mama sandalyesinde polly de tepsi kismina yapmislar tamamen cikabiliyor.
Canım ben de 15 gün sonra başlıcam okula...Şimdiden sardı beni de telaş çok özlüycem oğlumu gün içinde.Allahtan anneme emanet edcm ben de...Süt konusunda ben de Suloza katılıyorum Önce denycem bakalım ne kadar içiyor ne kadar bırakmalıyım diye..Biberon da almıyor sıpa annem ellerini pijamasının içine sokup kaşıkla vericek artık:))
Canım bi kaç gün öncesinde ben de aynı durumdayddım regl olcam diye düşündüm olamadım da..Biraz panik olsam da yine de geçici diye düşündüm sütüm yine artacak dedim şu anda daha iyi durumda işte süt olayında psikoloji çok önemli sen zaten herşeyi denemişsin dediğin gibi sütüm bitti diye düşünme sakın dolacak yine de,emi canım)
Canım yere ilgisini çekecek oyuncaklar koysan müzikli şeyleri falan göstersen yattığı yerden belki yere biraz alışır o zaman da dönmesi için ortam yaratır kendine..Ama drun dediği gibi hepsi kendileri için en uygun zamanda farklı becerileri gösteriyorlar..Buarada geçmiş olsun kucucuğa inş.iyileşir bir an önce..
Oyy oyy çok şekersin emzikle Selim Bey
günaydın kızlarr :) atak mıdır diş midir bilemedim ama bir mızmızlık söz konusu bizde
hayırlı yolculuklar canım....
çok geçmiş olsun canım...umarım çarçabuk iyileşirsinizburnunu açık tutmaya çalış sürekli...biz sürekli serum fizyolojik kullanıyoruz.... Alptuğ bütün gün yerde olmasına rağmen sırtüstünden yüzüstüne dönemiyo daha... elbet dönecekler sıkma canını :)
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş gerçektende ama olsun başka dertleri olmasında.. buna şükür.
hepsinin huyu farklı takma kafana her şeyi zamanı gelince yapacaklar nasıl olsa
Canım ben verdiğim sürece ağzında, bazen gülerken düşürüyor kendisi alıyor yine ağzına. İyice alışana kadar devamlı vereceğim, bırakmayacağından emin olunca sadece uyku zamanında vereceğim. Battaniye yumuşacık evet, çokta güzel ısıtıyo
Teşekkür ederiz canım, evet gerçekten büyük rahatlık
Geçmiş olsunn, Selimde hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Benimde geçen gribinden şurubum var balgam sökücü onu kullanıyorum. İnşallah kısa sürede atlatırlar.
Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnlllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Canım çok sıkıntı yapma kendine benim de 4. ayın başında çok çok azaldı ne yaptıysam artmadı çok üzülmüştüm kesilecek diye neyse ki bir regl oldum sonra eski haline döndü bugünlerde yine çok az dün sağdım 20 cc kadar çıktı biberonu görünce fenalık geçirdim biraz, ama sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum bebeğim doyuyor aç olsa kıyametleri koparır o yüzden çok dert etmiyorum sen de canını sıkma moral de sütü etkiliyor
Sağol canım oturtmuyorum zaten öyle süs aldım mutfakta duruyor ne de olsa ben söz dinleyen bir anneyim değil miBen Aren' e yemeklerimizden de tattırıyorum bir iki lokma yediriyorum seviyor şimdilik . Sen Asu'ya yumurta vermiyor musun ?
Burun kıvrımlarını yerim yerimmm maşallah sana... Suloz bebek yemek istemiyorsa bence zorlama sonra yemekten kaçan bir çocuk olabilir... Zaten süt alıyor yemek konusunda çok ısrarcı olma bence ...
Minkm ve Suloz geçmiş olsun çok üzüldüm bebişler için umarım hemen iyileşirler... Bir ara Aren'in burnu tıkandı sanırım kuru havalardan olabilir ben de burnuna bir iki damla sütümden damlattım açıldı aklınızda bulunsun
Sirf deneyimli olmanin verdigi rahatlığı yasamak icin ikinci cocuk yapilir kesinlikle :) mevsimine yasina bakmadan alip giydiremedigim kiyafetler, alismasin diye emzik biberon vermemenin getirdigi stres.. kizlar ikinci çocuğurne zaman düşünüyorsunuz,? Ben şöyle 4 5 yasina gelsin rahatliyim yeni bir bebrk kokusunu ozliyim ondan sonra istiyorum, herkes de o rahatliga hic alismadan en fazla iki yas arayla yap aradan çıkar diyor :) sizin düşünceniz nedir ?
Sirf deneyimli olmanin verdigi rahatlığı yasamak icin ikinci cocuk yapilir kesinlikle :) mevsimine yasina bakmadan alip giydiremedigim kiyafetler, alismasin diye emzik biberon vermemenin getirdigi stres.. kizlar ikinci çocuğurne zaman düşünüyorsunuz,? Ben şöyle 4 5 yasina gelsin rahatliyim yeni bir bebrk kokusunu ozliyim ondan sonra istiyorum, herkes de o rahatliga hic alismadan en fazla iki yas arayla yap aradan çıkar diyor :) sizin düşünceniz nedir ?
Anestezi güzel fiikir dolguyu da öyle yaparlar mı acaba
Kız muhtara gitseydin ya ne zahmet ettin fuarlara kadar
Tesekkur ederiz canimm.
Biran once regl olmak daha iyi gibi geliyor bana.Sanki o zaman bi sis olan gobegim inecekmia gibime geliyorhayaller alemindeyim iste
Benim dikislerime baski yapip acitmisti o yuzden kullanmamistim tekrar denesem bir faydasi olurmu acaba?
Bizde barisla yapisik ikiz gibiyiz.Bir wc kaldi birlikte gitmedigimiz oda bu gidisle yakindir.
Gitmezmiyim kız :) Elime 2 kağıt tutuşturup gönderdi o yapmıyormuş artık
Ben wc ye de girdim ihihihi
Canım maller mondy aldık çok beğenerek aldım çok kullanışlı tavsiye ederim...Ohh siz tam bslenmeye corbalara baslamissiniz. Corbalarina sarimsak konulmasini bende bir yerde okumustum. Corbalara gecince bakariz tariflerine :)
Canim bende bugun adet oldum ve doymadi kuzucuk mamasini bire dusurmustum bugun iki olacak galiba mama verdim. Cabucak normale doner sutlerimiz bol bol olur. Cuklata cuklata emer kuzucuklarimiz :))
Gecmis olsun canim. Ben yere battaniye seriyorum ve tek yatip oynamak istemiyor cogu zaman bende yanina yatiyorum oynuyoruz donup yuzumle sacimla oynamaya calisiyor. Sende dene istersen sakinledince daliyor oynuyor donuyor.
Mama sandalyeniz hayirli olsun canim. Hangi mama sandalyesini aldiniz ?
Ohh ne guzel sevmis canim. Bizim kide araba koltugunu sevdi yuksek olunca camdan disariyi goruyor cok hosuna gidiyor. Artik etrafi izlemeyi seviyorlar. Baby max loco da tepsi ayarlaniyor. Baby2go icinde arastadan cevap bekliyorum bende ondada var mi diye.
Chicco polly mama sandalyeside cok guzel bakmk isterseniz bana biraz fazla geldi fiyati. Ilerde sandalye olarak kullanabiliyorsun. Bacak aradindaki bolme mama sandalyesinde polly de tepsi kismina yapmislar tamamen cikabiliyor.
Canım ben 4 aylık olduğunda ek gıdaya geçtim meyve püresi, yoğurt ve yumurta verdim .. Yaklaşık 15 gün önce de çorbalara başladım bebeğim halinden gayet memnunVermiyorum henüz canım tam olarak 5 ayı doldurmadık. 6. ayı doldurunca vermeyi düşünüyorum. Geç mi olur?
Canım bekletme ya kendine yazık. Dişçi korkusu çok kötü bişey benim babamda da var adam takma diş yaptıramıyo o yüzden ağzında diş kalmadıGenel anesteziyle yaptırtcak annem en son o olcak
Ona şükretsin ben onu da yapmıyorum çoğu zamanEşini bebişle yalnız bırakıp sinemaya git görsün gününü :)
Korsenin zararını görmüş biri olarak derim ki dikkatli kullanın hemoroide sebep olabiliyor hırs yapıp çok kullandım 2 haftada hemoroid oldu ...Tesekkur ederiz canimm.
Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..
Eki Görüntüle 949396 Eki Görüntüle 949400 Eki Görüntüle 949394 Eki Görüntüle 949395 Eki Görüntüle 949398
Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..
Eki Görüntüle 949396 Eki Görüntüle 949400 Eki Görüntüle 949394 Eki Görüntüle 949395 Eki Görüntüle 949398
Teşekkürler teyzesi damat gibi oldu oğluşum düğünlerini de görürüz inş.Günaydınlar herkeseeee nasılsınız kızlar ??
Canım maller mondy aldık çok beğenerek aldım çok kullanışlı tavsiye ederim... Eki Görüntüle 949407
Canım ben 4 aylık olduğunda ek gıdaya geçtim meyve püresi, yoğurt ve yumurta verdim .. Yaklaşık 15 gün önce de çorbalara başladım bebeğim halinden gayet memnun
Korsenin zararını görmüş biri olarak derim ki dikkatli kullanın hemoroide sebep olabiliyor hırs yapıp çok kullandım 2 haftada hemoroid oldu ...
Allah kabul etsin canım Yağız da pek yakışıklı olmuş maşallah annesi de pek güzelmiş :)
Allah kabul etsin canım :) siz de şekerleriniz de çok güzelsiniz...ben mevlütte bırak kucakta gezdirmeyi misafirlerin bulunduğu odaya bile sokmamıştım :)
Tesekkur ederiz canimm.
Tebrikler barışa :) darısı emeklemeye
Ben de regl olmadım emzirdigin sürece normalmiş
Küçüklüğü konusunda ben farketmedim öylemiymis :) polly ile yanyana idi mağazada cok ta küçük durmuuordu ya . Ama küçük olsa hayir demem çünkü mutfağım uzun dar benim ve genelde orda yeriz geniş geniş yer bulması da zor katlamasi surekli mesele .
İnci mutfağı falan degil de benim oldugum yerleri seviyor yapışık ikiz gibiyiz :))
Merhabalar,
Ara ara takip ediyorum sizleri, yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef. Çok faydalı paylaşımlar oluyor. Bugünlerde gündem mama sandalyesi sanırımhello baby nin web sitesinde graconun sandalyesi bu gecelik indirimdeymiş, belki düşünen olur. Herkese iyi geceler.
Günaydınlar herkeseeee nasılsınız kızlar ??
Canım maller mondy aldık çok beğenerek aldım çok kullanışlı tavsiye ederim... Eki Görüntüle 949407
Allah kabul etsin canm. Cok yakisikli olmus ogluşun tabi kucaktan kucağa dolaşir. Allah nazarlardan korusun. Şekerlerinizde çok guzel bizim bir şekerimiz bile yok.bende yaptirsammi bebek seketini geç mi kaldim ki.
Ayyy pek yakışıklı bir bey bu.Maşallah:) Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.Mevlidiniz hayırlı olsun.Allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?