- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
Teşekkür ederiz teyzesi,Mevlüd yapmışmıydın canım sen...Geç değil canım ya hepsi bebişlerden hatıra oluyor işte içinde kalmasın yaptır bence
Saol canım hepsi çok güzel bu ağustos böcüklerinin
Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..
Eki Görüntüle 949396 Eki Görüntüle 949400 Eki Görüntüle 949394 Eki Görüntüle 949395 Eki Görüntüle 949398
Yok canim mevlud yapmadim. Anneannesi bol bol okudu ... yapsakta gelecek pek kimse yok ailemle ayni sehirde degiliz. Bebek sekerini icine lavanta koyup yapiyorlar öyle yaptirsammi ki hatira kalir 50tane yaptirsam yeter. Aklima düşürdüğün iyi oldu.
Parmecim teşekkür ederiz.Günaydın ,
Sabah sabah gozum gönlüm açıldı ana oğul pek guzel olmussunuz . Allah kabil etsin şekerlerinde pek guzel olmuş ellerine saglik :)
Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..
Eki Görüntüle 949396 Eki Görüntüle 949400 Eki Görüntüle 949394 Eki Görüntüle 949395 Eki Görüntüle 949398
maşallhh canımm yağız da annesi de çokk güzell görünyrr maşallh sizeee.
Dur kiz daha düşünürüz. Bu acele ne ben hiç zaman belirlemedim. Bu zilliye bir doyayim da :)
Canim ben 40imda hemen adet oldum karin falan kalmadiydi. Kizim emmiyordu uc kere sut sagil veriyordum. Sonra tam emmeye basladi ve adet olmadim. Bu ayda ek gidaya gecince daha az emer oldu ve adet oldum. Bir doktorun yazisinda okumustum. % 85 anne sutuyle bebek besleniyorsa adet olunmaya biliyormus. Bizde oyle oldu. Karnimda adet olmadigim donemde tekrardan şişti top gibi oldu.( bakalim inecek mi adetten sonra.
Korse bende 40 imizd doktor giyebilirsin artik dedi. Hemen aldim ama bir kere giydim :)
Selamlar arkadaslar bugunki kontol.den bahsedeyim sonra gecmise bakicam.
Cok sukur hersey yolunda.
500 gr.almis 1 cm.uzamis dr.iyi buldu.Asilari yaptik cok agladi kuzum(
İns ates yapmaz.
Ek gidaya tam anlamiyla basliyoruz.
Sabah kahvalti(labne peynir,yumurta sarisi,dut pekmezi,2 tane cici bebe,tereyag cay bardagi kadar rezene cayiyla bulamac yapip veriyoru)
Oglen tarhana veya sebze corbasi(zeytinyagi ekliyoruz tuz,salca vs.yok)
Ogleden sonra yogurt meyve suyu gece yatmadan da muhallebi.
Meyvelerden kivi ve cilek haricinde hepsini verebilirsin dedi.
Kavanoz meyveleri sordum hani zorda filan kalirsam vereyimmi diye hayir dedi.
Gece uyanmasi gazdan ve acikmasindanmis.Dis belirtisi yokmus 2_3 ayi bulur dedi.
Emerken kafasi cok terliyor dedim vitamin damlasini duzenli ver dedi.
Kan damlasini verdi kabiz yapabilir dedi.
Onumzdeki ay kiymali ve balikli yemeklere gecirecekmis bu ayki duzenimiz bu olacak bakalim nasil gecirecegiz buayi
Haberler boyle...
O top gibi gobis bende de var gitsin istiyorun artik.ins.kisa sure sonra regl olurumda gobekte toparlanir.
Korseyi 7. Gunden itibaren dr.onay vermisti ama acittigi icin giyemedim hala bile zaman zaman agriyor karnim ama iyilesmistir artik kullanmak gerek bence.
Selamlar arkadaslar bugunki kontol.den bahsedeyim sonra gecmise bakicam.
Cok sukur hersey yolunda.
500 gr.almis 1 cm.uzamis dr.iyi buldu.Asilari yaptik cok agladi kuzum(
İns ates yapmaz.
Ek gidaya tam anlamiyla basliyoruz.
Sabah kahvalti(labne peynir,yumurta sarisi,dut pekmezi,2 tane cici bebe,tereyag cay bardagi kadar rezene cayiyla bulamac yapip veriyoru)
Oglen tarhana veya sebze corbasi(zeytinyagi ekliyoruz tuz,salca vs.yok)
Ogleden sonra yogurt meyve suyu gece yatmadan da muhallebi.
Meyvelerden kivi ve cilek haricinde hepsini verebilirsin dedi.
Kavanoz meyveleri sordum hani zorda filan kalirsam vereyimmi diye hayir dedi.
Gece uyanmasi gazdan ve acikmasindanmis.Dis belirtisi yokmus 2_3 ayi bulur dedi.
Emerken kafasi cok terliyor dedim vitamin damlasini duzenli ver dedi.
Kan damlasini verdi kabiz yapabilir dedi.
Onumzdeki ay kiymali ve balikli yemeklere gecirecekmis bu ayki duzenimiz bu olacak bakalim nasil gecirecegiz buayi
Haberler boyle...
Canim herseyin yolunda olmasi guzel. Bu gidalari ne kadar vereceksin canim. Bir yasina kadar 2cay bardagini gecmesin diyorlar. Bu gidalarla nasil gecmeyecek. Bizim doktorda eminim boyle bir liste verir. Benim ki z bu kadar yerse beni emmez ki.
Hamileligimin 4uncu ayinda giydigm kiyafetler olmuyor. 6 kilo fazlam ve karnimda topum var :)) platese hergun basliyorum. Benim zilli durmuyor yada baska birsry oluyor. Bir baslaya bilsem uc gunde yuruyus yapsam super olur. Korse giymek lazimda giyemiyorum. Ben tum olan korselerden almistim tumden toplasin diye onuda giymek iskence birde çişin falan geldimi yandin :)) neden agrin var canim. Geçmedimi doktoruna sordun mu?
Ang sagol tatlimm
Ayserb 4.5 aydan hu yana yogurt ve meyve duzenli veriyorum bazi gecelerde muhallebi.
Olcu siniri yoktu yani sadece tattir demisti oyle yaptim.
Simdi dananin kuyrugunu kopariyoruz dedi
Baslatti...
İyi akşamlar kızlar ,
Benim Canim biraz sikkin aslında daha iyi oldu biliyorum ama iste babam iste o da canımdan can
23 gun sonra sonunda hastaneye yattı . 23 gündür gitmediği hastane çalmadığı kapi kalmadı sekeri 530 lara çıktı komaya girdi zatürresi gecmek bilmedi sonunda yatırdılar . Doktorlar genel durumu kotu dedi ama iyileşecek siz de dualarınızı esirgemezsiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?