2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yok canim mevlud yapmadim. Anneannesi bol bol okudu ... yapsakta gelecek pek kimse yok ailemle ayni sehirde degiliz. Bebek sekerini icine lavanta koyup yapiyorlar öyle yaptirsammi ki hatira kalir 50tane yaptirsam yeter. Aklima düşürdüğün iyi oldu.

Günaydın ,

Sabah sabah gozum gönlüm açıldı ana oğul pek guzel olmussunuz . Allah kabil etsin şekerlerinde pek guzel olmuş ellerine saglik :)

Canım şeker dedim de benimki de lavantalı yaptır tabi sen de eşe dosta dağıtırsın..
Günaydın ,

Sabah sabah gozum gönlüm açıldı ana oğul pek guzel olmussunuz . Allah kabil etsin şekerlerinde pek guzel olmuş ellerine saglik :)
Parmecim teşekkür ederiz.

maşallhh canımm yağız da annesi de çokk güzell görünyrr maşallh sizeee.

Çok güzel olmuşsunuz canım şekerler de çok güzel görünüyor ellerine sağlık Allah kabul etsin

Selamlar arkadaslar bugunki kontol.den bahsedeyim sonra gecmise bakicam.
Cok sukur hersey yolunda.
500 gr.almis 1 cm.uzamis dr.iyi buldu.Asilari yaptik cok agladi kuzum(
İns ates yapmaz.

Ek gidaya tam anlamiyla basliyoruz.
Sabah kahvalti(labne peynir,yumurta sarisi,dut pekmezi,2 tane cici bebe,tereyag cay bardagi kadar rezene cayiyla bulamac yapip veriyoru)
Oglen tarhana veya sebze corbasi(zeytinyagi ekliyoruz tuz,salca vs.yok)
Ogleden sonra yogurt meyve suyu gece yatmadan da muhallebi.
Meyvelerden kivi ve cilek haricinde hepsini verebilirsin dedi.
Kavanoz meyveleri sordum hani zorda filan kalirsam vereyimmi diye hayir dedi.
Gece uyanmasi gazdan ve acikmasindanmis.Dis belirtisi yokmus 2_3 ayi bulur dedi.
Emerken kafasi cok terliyor dedim vitamin damlasini duzenli ver dedi.
Kan damlasini verdi kabiz yapabilir dedi.
Onumzdeki ay kiymali ve balikli yemeklere gecirecekmis bu ayki duzenimiz bu olacak bakalim nasil gecirecegiz buayi
Haberler boyle...

O top gibi gobis bende de var gitsin istiyorun artik.ins.kisa sure sonra regl olurumda gobekte toparlanir.
Korseyi 7. Gunden itibaren dr.onay vermisti ama acittigi icin giyemedim hala bile zaman zaman agriyor karnim ama iyilesmistir artik kullanmak gerek bence.

Masallah sende bebisinde cok tatlisiniz.
Allah kabul etsin.

Canim herseyin yolunda olmasi guzel. Bu gidalari ne kadar vereceksin canim. Bir yasina kadar 2cay bardagini gecmesin diyorlar. Bu gidalarla nasil gecmeyecek. Bizim doktorda eminim boyle bir liste verir. Benim ki z bu kadar yerse beni emmez ki.

Hamileligimin 4uncu ayinda giydigm kiyafetler olmuyor. 6 kilo fazlam ve karnimda topum var :)) platese hergun basliyorum. Benim zilli durmuyor yada baska birsry oluyor. Bir baslaya bilsem uc gunde yuruyus yapsam super olur. Korse giymek lazimda giyemiyorum. Ben tum olan korselerden almistim tumden toplasin diye onuda giymek iskence birde çişin falan geldimi yandin :)) neden agrin var canim. Geçmedimi doktoruna sordun mu?

Oyy çok güzelsiniz ana oğul CNm maşallah size Allah kabul etsin CNm
Bu arada ne güzel zayıfsın valla doğum kilolarından eser yok

SAREYA cnm cok hos gorunuyosunuz ana ogul allah kabul etsin.SUBACIM barisim ek gidaya geciyomus hayirli olsun kuzuma

Maşallah siz baya baya çorbaya falan başlıyorsunuz.geçen ay elma püresi falan verdin mi yoksa direk bu listeyi mi verdi doktorunuz?? Bakalım bizimkisi be diyecek??

Bende ayni seyi sordum bu kadar yemez yersede emmez dedim.
Yavas yavas olcuyu arttiracaksin dedi.Gunduz istedigi surece aralarda da emzireceksin gece sutun daha cok olacak o zamanda emecek dedi.
Yogurdu ve corbayi bir kase mutlaka yedir dedi.
Aa unuttum yazmayi ilk kez duydugum icin kizlarla paylasayim diyordum.
Yogurdun icine cay kasiginin ucuyla PUDRA SEKERİ koy dedi.Gazi aliyormus.
Bilmiyorum vallahi zorlamam ne kadar yerse,zaten istemediginde agzini kapatiyor o an birakirim.

40. Gunden sonra dr.gitmedim( 2 ay sonra gel demisti oysaki
Zaman zaman agri yapiyor ve kasiniyor.Sezeryan olanlara soruyorum, normal bizim yillar gecti hala agri yapiyor diyorlar.

Ang sagol tatlimm

Ayserb 4.5 aydan hu yana yogurt ve meyve duzenli veriyorum bazi gecelerde muhallebi.
Olcu siniri yoktu yani sadece tattir demisti oyle yaptim.
Simdi dananin kuyrugunu kopariyoruz dedi
Baslatti...

Ang sagol tatlimm

Ayserb 4.5 aydan hu yana yogurt ve meyve duzenli veriyorum bazi gecelerde muhallebi.
Olcu siniri yoktu yani sadece tattir demisti oyle yaptim.
Simdi dananin kuyrugunu kopariyoruz dedi
Baslatti...

Hadi bakalım hayırlısı,inş.sorun çıkarmadan hem ek gıdasını yer hem de cork cork emer kaşıntı iç dikişler iyileştiği için oluyormuş canım.o acı bende de oluyor maalesef,benim çikomun tekmeleri sürekli karnıma çalışıyor üşütünce de oluyor üşütme dikkat et

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar ,

Benim Canim biraz sikkin aslında daha iyi oldu biliyorum ama iste babam iste o da canımdan can

23 gun sonra sonunda hastaneye yattı . 23 gündür gitmediği hastane çalmadığı kapi kalmadı sekeri 530 lara çıktı komaya girdi zatürresi gecmek bilmedi sonunda yatırdılar . Doktorlar genel durumu kotu dedi ama iyileşecek siz de dualarınızı esirgemezsiniz dimi

Merhaba canlar!
Suba'cım Barış çok iyi kilo almış bence bu aylar için, ben sütünün yetmediğini sanmıyorum. Benim sütüm yeterli olduğu halde 3. ay 400 gram almıştı oğlum. Tek göğüs emziriyordum çok kusuyor diye, 400 gram alınca iki göğüs emzirmeye başladım ve 700-800 gram almaya başladı. Ama zaten Barış'cım büyümüş ek gıdaya da başlamış, ek gıdalar yarasın inşallah.
Sareya ne kadar güzelsiniz ana oğul! Ben de fotoları ilk gördüğümde aynı Cücü gibi ne güzel fit anneler var, kilodan eser yok diye düşünmüştüm. Herhalde emzirmek sadece ben de iştah açıyor, deli gibi yiyorum çünkü:)) Bugün dışarı çıktık, oğlumla doğru dürüst fotoğrafımız yok, çektireyim dedim, göbek bir yandan, basenler bir yandan hiç beğenmedim kendimi. Ben nasıl bu hale geldim ya?? Furuzan da diyor ki alti kilo fazlam var. Ben ne yapayım, 10-12 kilo fazlam var ne yazık ki. Her emzirmede böyle oluyorum ben. Bir de şunu fark ettim ki ilk çocuklarda ne kadar özeniliyor, ne kadar çok fotoğraf çekiliyor. Kızımın nerdeyse her günü fotoğraflandı, videolar çekildi, klasörler fotoğraf dolu, oğlumda böyle değil ama. Aklımıza gelirse çekiyoruz.

Canım Parme çok üzüldüm babana. Dilerim iyileşir bir an önce. İnşallah sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…