İyi akşamlar kızlar ,
Benim Canim biraz sikkin aslında daha iyi oldu biliyorum ama iste babam iste o da canımdan can
23 gun sonra sonunda hastaneye yattı . 23 gündür gitmediği hastane çalmadığı kapi kalmadı sekeri 530 lara çıktı komaya girdi zatürresi gecmek bilmedi sonunda yatırdılar . Doktorlar genel durumu kotu dedi ama iyileşecek siz de dualarınızı esirgemezsiniz dimi
Merhaba canlar!
Suba'cım Barış çok iyi kilo almış bence bu aylar için, ben sütünün yetmediğini sanmıyorum. Benim sütüm yeterli olduğu halde 3. ay 400 gram almıştı oğlum. Tek göğüs emziriyordum çok kusuyor diye, 400 gram alınca iki göğüs emzirmeye başladım ve 700-800 gram almaya başladı. Ama zaten Barış'cım büyümüş ek gıdaya da başlamış, ek gıdalar yarasın inşallah.
Sareya ne kadar güzelsiniz ana oğul! Ben de fotoları ilk gördüğümde aynı Cücü gibi ne güzel fit anneler var, kilodan eser yok diye düşünmüştüm. Herhalde emzirmek sadece ben de iştah açıyor, deli gibi yiyorum çünkü:)) Bugün dışarı çıktık, oğlumla doğru dürüst fotoğrafımız yok, çektireyim dedim, göbek bir yandan, basenler bir yandan hiç beğenmedim kendimi. Ben nasıl bu hale geldim ya?? Furuzan da diyor ki alti kilo fazlam var. Ben ne yapayım, 10-12 kilo fazlam var ne yazık ki. Her emzirmede böyle oluyorum ben. Bir de şunu fark ettim ki ilk çocuklarda ne kadar özeniliyor, ne kadar çok fotoğraf çekiliyor. Kızımın nerdeyse her günü fotoğraflandı, videolar çekildi, klasörler fotoğraf dolu, oğlumda böyle değil ama. Aklımıza gelirse çekiyoruz.
Bende ayni seyi sordum bu kadar yemez yersede emmez dedim.
Yavas yavas olcuyu arttiracaksin dedi.Gunduz istedigi surece aralarda da emzireceksin gece sutun daha cok olacak o zamanda emecek dedi.
Yogurdu ve corbayi bir kase mutlaka yedir dedi.
Aa unuttum yazmayi ilk kez duydugum icin kizlarla paylasayim diyordum.
Yogurdun icine cay kasiginin ucuyla PUDRA SEKERİ koy dedi.Gazi aliyormus.
Bilmiyorum vallahi zorlamam ne kadar yerse,zaten istemediginde agzini kapatiyor o an birakirim.
40. Gunden sonra dr.gitmedim( 2 ay sonra gel demisti oysaki
Zaman zaman agri yapiyor ve kasiniyor.Sezeryan olanlara soruyorum, normal bizim yillar gecti hala agri yapiyor diyorlar.
İyi akşamlar kızlar ,
Benim Canim biraz sikkin aslında daha iyi oldu biliyorum ama iste babam iste o da canımdan can
23 gun sonra sonunda hastaneye yattı . 23 gündür gitmediği hastane çalmadığı kapi kalmadı sekeri 530 lara çıktı komaya girdi zatürresi gecmek bilmedi sonunda yatırdılar . Doktorlar genel durumu kotu dedi ama iyileşecek siz de dualarınızı esirgemezsiniz dimi
Merhaba canlar!
Suba'cım Barış çok iyi kilo almış bence bu aylar için, ben sütünün yetmediğini sanmıyorum. Benim sütüm yeterli olduğu halde 3. ay 400 gram almıştı oğlum. Tek göğüs emziriyordum çok kusuyor diye, 400 gram alınca iki göğüs emzirmeye başladım ve 700-800 gram almaya başladı. Ama zaten Barış'cım büyümüş ek gıdaya da başlamış, ek gıdalar yarasın inşallah.
Sareya ne kadar güzelsiniz ana oğul! Ben de fotoları ilk gördüğümde aynı Cücü gibi ne güzel fit anneler var, kilodan eser yok diye düşünmüştüm. Herhalde emzirmek sadece ben de iştah açıyor, deli gibi yiyorum çünkü:)) Bugün dışarı çıktık, oğlumla doğru dürüst fotoğrafımız yok, çektireyim dedim, göbek bir yandan, basenler bir yandan hiç beğenmedim kendimi. Ben nasıl bu hale geldim ya?? Furuzan da diyor ki alti kilo fazlam var. Ben ne yapayım, 10-12 kilo fazlam var ne yazık ki. Her emzirmede böyle oluyorum ben. Bir de şunu fark ettim ki ilk çocuklarda ne kadar özeniliyor, ne kadar çok fotoğraf çekiliyor. Kızımın nerdeyse her günü fotoğraflandı, videolar çekildi, klasörler fotoğraf dolu, oğlumda böyle değil ama. Aklımıza gelirse çekiyoruz.
İyi akşamlar kızlar ,
Hera ,
Belki moralin yerine gelir su an hic olmadığım kadar şişmanım duşun hamile kalmadan once 20 kilo vermiştim . Hah iste o kilodan bile fazlayim . Olacağı buydu ama her sinirim bozulduğunda Canim sıkıldığında mutfakta buluyorum kendimi . Bir an once önlem almalıyım .
Parme cim ya, biz bir gün iki şişman biraraya gelip, son kez ! tatlı yiyip muhabbet edelim.
Gunduzleri az geceleri cok mu emecekler artik. Bizim kontrolumuze var dur bakim bizim doktor ne diyecek. Canm benim agrilarim yok ama bazen cok kasiniyor. Kırmızılığıda geçmedi.
Pudra sekerini ilk kez duydum. Gerçi gaz sorunumuz kalmadı.
Canim cok gecmis olsun. Sagligina en kisa surede kavusur insallah. Dualarimiz sizinle canim.
Canim ben yemiyorum iki ogun yemek yerim. Aksam biraz yemegi abartiyorum. Yoksa tatliyla falan hic isim olmaz. Cok yiyemem. 25yasina kadar hep47kiloydum. Gece kalkar yemek yerdim yinede alamazdim. Suan ise 61 kiloyum.((
53 -54 kilo yakisiyor bana bu halimi hiç begenmiyorum.
Canim oglununda bol bol resmini cek. Biz 4 kardesiz. En kucuk ve en buyugumuzun fotografciya gidilmis guzel guzel resimleri var evdede cok resimleri var. Abimle benim cok sayili resmimiz bebeklik resmimiz hic yok. Evlatlik miyiz diye cok sorardim bben. :) babamin kopyasi olmasam evlatlik olduguma inanirdim. Cocuk akli işte .
Canım Parme çok üzüldüm babana. Dilerim iyileşir bir an önce. İnşallah sağlığına kavuşur.
Canım çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle...en kısa sürede iyileşir inşallah sen moralini yüksek tutAllah'ım onları başımızdn eksik etmesin...
Gunduzleri az geceleri cok mu emecekler artik. Bizim kontrolumuze var dur bakim bizim doktor ne diyecek. Canm benim agrilarim yok ama bazen cok kasiniyor. Kırmızılığıda geçmedi.
Pudra sekerini ilk kez duydum. Gerçi gaz sorunumuz kalmadı.
Canim cok gecmis olsun. Sagligina en kisa surede kavusur insallah. Dualarimiz sizinle canim.
Canim ben yemiyorum iki ogun yemek yerim. Aksam biraz yemegi abartiyorum. Yoksa tatliyla falan hic isim olmaz. Cok yiyemem. 25yasina kadar hep47kiloydum. Gece kalkar yemek yerdim yinede alamazdim. Suan ise 61 kiloyum.((
53 -54 kilo yakisiyor bana bu halimi hiç begenmiyorum.
Canim oglununda bol bol resmini cek. Biz 4 kardesiz. En kucuk ve en buyugumuzun fotografciya gidilmis guzel guzel resimleri var evdede cok resimleri var. Abimle benim cok sayili resmimiz bebeklik resmimiz hic yok. Evlatlik miyiz diye cok sorardim bben. :) babamin kopyasi olmasam evlatlik olduguma inanirdim. Cocuk akli işte .
Canim dualarim sizinle...baban en kisa zamanda sagligina kavusur ins
İyi akşamlar kızlar ,
İyi aksamlar nasilsiniz kizlar?
Baris dun aksam tamamen donduuu
Yere battaniye serip atiyorum uzerine.Elinede oyuncak veriyorum onunla oynarken sirtustunden yuzustune donuyordu zaten aksam bir baktim bir kerede tersine dondu.
Hasta bebislere acil sifalar dilerim.
Yarin kontolumuz var cok merak ediyorum kac kilo aldi acaba
İns asilarinda cok aglamaz.(
Buarada ben hala regl olmadim normalmi acaba
İyi akşamlar kızlar ,
İyi akşamlar kızlar ,
Bende tam bunu soracaktım :) bende hala adet olmayanlardanım ..
Barış'a tebrikler
.
Ben de kendimi bu kiloda hiç beğenmiyorum. Normalde 55-56 kiloyum ben. Hırs yapacağım vereceğim ama du bakayım ne zaman??
Doğru söylüyorsun çekmek lazım fotoğraf. Bizim kardeşlerden ilk ikimizin tek tük var, diğerlerinin yok gibi. Ben kızım ilk çocuk olmasına rağmen fotoğrafçıya götürüp özel fotoğraf çektirmedim, şimdi keşke çektirseymişim bebekken diyorum. Şimdi ikinciye yapsam birinci kıskanır. Zaten az az gıcık oluyor:))
tesekkur ederiz.
Donmeside ayri bir dertmis yere birakip,mutfaga gidiyorum geldigimde bambaska bir yerde buluyorum.
Barış'a
Ben de varım o grupta....
Oyy çok güzelsiniz ana oğul CNm maşallah sizeAllah kabul etsin CNm
Bu arada ne güzel zayıfsın valla doğum kilolarından eser yok
SAREYA cnm cok hos gorunuyosunuz ana ogul allah kabul etsin.SUBACIM barisim ek gidaya geciyomus hayirli olsun kuzuma
Merhaba canlar!
Çok güzel olmuşsunuz canım şekerler de çok güzel görünüyor ellerine sağlıkAllah kabul etsin
Masallah sende bebisinde cok tatlisiniz.
Allah kabul etsin.
İyi akşamlar kızlar ,
canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur baban
canımm Baban için çok üzüldüm Rabbim şifasını versin tez zamanda..
Allah saglik,sihat versin canim babacigina.
Dualarim seninle,uzme kendini.
Herasera dr.bu ay icin iyi oldugunu soyledi ama ek gidalara tadimlikta olsa baslamistim onuda hesaba katiyorum etkileri olmustur illaki.
ilk 3 ay 1 kilo ve ustu aldi sonra ki 3 ay 500-600 gr.aldi.
Bende suan tek gogus emziriyorum cunku sol gogus iyice azaldi elimle sikiyorum bir damla zor cikiyor.Barista anliyor ve sol gogsumu emmiyor,sikip cikip cekistiriyor
Kızlar teşekkür ederiz güzel sözleriniz için,o sizin bakışlarınızdaki güzellik..18 kilo almıştım hamilelikte ilk ay çok hızlı verdim ama benim de kilolarımın tamamı gitmedi 4 kilom var fazladan göbişe ve bele yapıştı gibi,ama boyum uzun azcık ordan kurtarıyorum altımda da korse vardı o gün:))
Canım babana acil şifalar diliyorum dualarım seninle,onlar da bizim canımız,moralini yüksek tut ki babana da destek olasın canım çok geçmiş olsun..
Kızlarrr günaydın.. Mevlüdümüzü yaptık geç olsa da allah kabul eder inş.Güzel oldu içime sindi Yağız kalabalıkta elden ele dolaştı hasta olcak diye çok korktum ama hasta olan bazı tanıdıklar gelemeyeceklerini söyledi düşünceli insanları seviyorum...İkimizde çok yorulduk gece yattığımız yeri beğendik yani..Fotoları zor ekledim bebek şekerlerini kendim yaptım,makineden çektiklerim büyük geldi ben de onları ekrandan telle çektim inş güzel çıkar..
Eki Görüntüle 949396 Eki Görüntüle 949400 Eki Görüntüle 949394 Eki Görüntüle 949395 Eki Görüntüle 949398
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?