2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle...en kısa sürede iyileşir inşallah sen moralini yüksek tut Allah'ım onları başımızdn eksik etmesin...

Hera ,

Belki moralin yerine gelir su an hic olmadığım kadar şişmanım duşun hamile kalmadan once 20 kilo vermiştim . Hah iste o kilodan bile fazlayim . Olacağı buydu ama her sinirim bozulduğunda Canim sıkıldığında mutfakta buluyorum kendimi . Bir an once önlem almalıyım .

Gunduzleri az geceleri cok mu emecekler artik. Bizim kontrolumuze var dur bakim bizim doktor ne diyecek. Canm benim agrilarim yok ama bazen cok kasiniyor. Kırmızılığıda geçmedi.

Pudra sekerini ilk kez duydum. Gerçi gaz sorunumuz kalmadı.

Canim cok gecmis olsun. Sagligina en kisa surede kavusur insallah. Dualarimiz sizinle canim.

Canim ben yemiyorum iki ogun yemek yerim. Aksam biraz yemegi abartiyorum. Yoksa tatliyla falan hic isim olmaz. Cok yiyemem. 25yasina kadar hep47kiloydum. Gece kalkar yemek yerdim yinede alamazdim. Suan ise 61 kiloyum. ((

53 -54 kilo yakisiyor bana bu halimi hiç begenmiyorum.

Canim oglununda bol bol resmini cek. Biz 4 kardesiz. En kucuk ve en buyugumuzun fotografciya gidilmis guzel guzel resimleri var evdede cok resimleri var. Abimle benim cok sayili resmimiz bebeklik resmimiz hic yok. Evlatlik miyiz diye cok sorardim bben. :) babamin kopyasi olmasam evlatlik olduguma inanirdim. Cocuk akli işte .

Kızlar ikinci çocuğun zamanından bahsedilmiş. Ben de iki çocuğu olan biri olarak fikrimi söylemek isterim. Kızım çok zor bir bebekti. Zor dediğim, gazlı, uykusuz, yemesi sorunlu bir çocuktu. (Allah gerçekten sakat veya hastalığı olan çocuğu olan annelere sabır ve kuvvet versin) Çok az uyuyordu, bir süre sonra emmek istemedi, ek gıdaları hep kustu. Belki ben çok tecrübesiz olduğumdan onu anlayamıyordum, bazı şeyleri yanlış yapıyordum. Neyse o büyürken çalışmaya da başladım ve hiç aklıma gelmedi ikinci çocuk. Belki bu zorluklardandır. İşte beş yıl geçti ve ben bebek kokusunu özlemeye başladım, bir yandan da kendi kardeşlerimle güzel ilişkimi düşünüyordum ve bir kardeşinin olmasının onun için iyi olacağını düşünüyordum. Ama en çok kendim için istiyordum sanırım, çok dillendirmedim bunu, çünkü kafam çok karışıktı ve koşullarım daha zordu, annem bakmayacağım dedi ve gerçekten de bakmıyor şu anda, çalışma hayatım ne olacaktı, tez zaten kalmıştı, daha da kalacaktı, ama bir yandan da yaşlanıyordum, daha sonra daha zor cesaret edebilirdim. Ya da edemeyebilirdim. En önemlisi zorlukları unutmamdı, yani hatırlıyordum ama, bebek kokusu ve kardeşlik duygusu baskın çıkıyordu. Tuhaf bir biyolojik saat varmış gibi, içimden geliyordu, sanki bedenim çağırıyordu bebeğimi. Böyle kafam bir dünyayken eşim ve ben o sıralarda sürekli seyahat ediyorken ve birbirimizi zor görüyorken geldi bebeğim. Bu kadar hızlı olması çok şaşırttı beni. Nette verilen bilgiler, 35 yaşından sonra ne kadar zor olduğu, şansın ne kadar azaldığı vs. aklımda olduğundan belki de şaşırdım. Gece uyumadığı zaman çok sinirleniyorum ama iyi ki yapmışım:)) Bir mucize çocuklar, mis gibi kokan bir mucize bebekler... Oğlum daha sorunsuz kızımla kıyaslayınca, ya da ben daha tecrübeliyim ve onun ne istediğini daha iyi anlayabiliyorum. Her şeyi saplantılı bir şekilde takıyordum ilkinde, şimdi yapmıyorum. Eminim sizler de ikinci çocuğu ne zaman yapacağınıza en güzel,en doğru zamanda karar vereceksiniz, belki de benim gibi tam karar vermeden, kafanız karışıkken olur:)) Ama düşünüyorumda aralarında 5 yaş olacağına iki yaş olsaydı daha iyi olurmuş. Tam rahatladık, okula başladı ve ben işime ve kendime yönelebildiğim zamanda ikincisinin olması işleri karıştırdı, zora soktu açıkçası. Eğer arka arkaya olsaydı şimdi ikisi de okulda olurdu ve ben seyahate, işe, okumaya daha doğrusu kendime zaman ayırırdım.

QUOTE=mylovel;33683540]Sirf deneyimli olmanin verdigi rahatlığı yasamak icin ikinci cocuk yapilir kesinlikle :) mevsimine yasina bakmadan alip giydiremedigim kiyafetler, alismasin diye emzik biberon vermemenin getirdigi stres.. kizlar ikinci çocuğurne zaman düşünüyorsunuz,? Ben şöyle 4 5 yasina gelsin rahatliyim yeni bir bebrk kokusunu ozliyim ondan sonra istiyorum, herkes de o rahatliga hic alismadan en fazla iki yas arayla yap aradan çıkar diyor :) sizin düşünceniz nedir ?[/QUOTE]

Canim dualarim sizinle...baban en kisa zamanda sagligina kavusur ins

Parme cim ya, biz bir gün iki şişman biraraya gelip, son kez ! tatlı yiyip muhabbet edelim.

Ben de kendimi bu kiloda hiç beğenmiyorum. Normalde 55-56 kiloyum ben. Hırs yapacağım vereceğim ama du bakayım ne zaman??
Doğru söylüyorsun çekmek lazım fotoğraf. Bizim kardeşlerden ilk ikimizin tek tük var, diğerlerinin yok gibi. Ben kızım ilk çocuk olmasına rağmen fotoğrafçıya götürüp özel fotoğraf çektirmedim, şimdi keşke çektirseymişim bebekken diyorum. Şimdi ikinciye yapsam birinci kıskanır. Zaten az az gıcık oluyor:))

Canım Parme çok üzüldüm babana. Dilerim iyileşir bir an önce. İnşallah sağlığına kavuşur.

Canım çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle...en kısa sürede iyileşir inşallah sen moralini yüksek tut Allah'ım onları başımızdn eksik etmesin...

Canim dualarim sizinle...baban en kisa zamanda sagligina kavusur ins

Cok sagolun kızlar

Bu arada ben de 3. Cocuğum ve dogru dürüst. Fotografım yok nedenini sorduğumda verilen cevap su Kizim sen doğduğunda fotograf makinemiz bozulmuştu :) güler mısın ağlar mısın

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur baban

Bende tam bunu soracaktım :) bende hala adet olmayanlardanım ..
Barış'a tebrikler

canımm Baban için çok üzüldüm Rabbim şifasını versin tez zamanda..

Allah saglik,sihat versin canim babacigina.
Dualarim seninle,uzme kendini.

Herasera dr.bu ay icin iyi oldugunu soyledi ama ek gidalara tadimlikta olsa baslamistim onuda hesaba katiyorum etkileri olmustur illaki.
ilk 3 ay 1 kilo ve ustu aldi sonra ki 3 ay 500-600 gr.aldi.
Bende suan tek gogus emziriyorum cunku sol gogus iyice azaldi elimle sikiyorum bir damla zor cikiyor.Barista anliyor ve sol gogsumu emmiyor,sikip cikip cekistiriyor

Bence de canım bol bol çek. Ben ortanca çocuğum ve 2tane bebeklik resmim var.o da 6 aylıkken ama ablamla kardeşimin bir sürü fotosu var ben de 55kilo olmak istiyorum fakat 6 kilo fazlam var takıldım kaldım 61de...

tesekkur ederiz.
Donmeside ayri bir dertmis yere birakip,mutfaga gidiyorum geldigimde bambaska bir yerde buluyorum.

bende bugün yatırdım yere baktım dönmeye çalışıyor ama popodan dönemiyor bir türlü ama hafif yatar pozisyondayken anında oturuyor :) büyük bir azimle ilerliyor bakalım.

aman dikkat et canım gerçi yerdeyse fazla uzağa kaçamaz heralde :)

kızlar 60 lar benim için hayal 73 kiloyum üstelik sadece göbek değil tüm vücudum şişti memeler bir yandan zaten

Oyy çok güzelsiniz ana oğul CNm maşallah size Allah kabul etsin CNm
Bu arada ne güzel zayıfsın valla doğum kilolarından eser yok

SAREYA cnm cok hos gorunuyosunuz ana ogul allah kabul etsin.SUBACIM barisim ek gidaya geciyomus hayirli olsun kuzuma

Çok güzel olmuşsunuz canım şekerler de çok güzel görünüyor ellerine sağlık Allah kabul etsin

Masallah sende bebisinde cok tatlisiniz.
Allah kabul etsin.

Kızlar teşekkür ederiz güzel sözleriniz için,o sizin bakışlarınızdaki güzellik..18 kilo almıştım hamilelikte ilk ay çok hızlı verdim ama benim de kilolarımın tamamı gitmedi 4 kilom var fazladan göbişe ve bele yapıştı gibi,ama boyum uzun azcık ordan kurtarıyorum altımda da korse vardı o gün:))

Canım babana acil şifalar diliyorum dualarım seninle,onlar da bizim canımız,moralini yüksek tut ki babana da destek olasın canım çok geçmiş olsun..

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur baban

Bende tam bunu soracaktım :) bende hala adet olmayanlardanım ..

canımm Baban için çok üzüldüm Rabbim şifasını versin tez zamanda..

Eksik olmayın cok teşekkür ederim

Allah kabul etsin canım yağızda çok yakışıklı Allah sağlıklı uzun ömür versin, anneside pek bi hanım ve güzel sevgiler. perde süslerini bende sünnet mevlütünde yapim mert kesildi 4 aylıkken Kur-an okutacağız. sonra düğünü Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…