Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm
ohh ne güzel yapmışsınız canım :) bence de kesinlikle anlıyorlar bizimkisi de ingilizce şarkı dinlemeyi hiç sevmiyor :) babası da çok sever sinir oluyor çikoya :) :)Aa ne guzel yapmissin ayse , biz de bu hafta sonunu müzikli hafta sonu ilan ettik . İki gündür sevdiğimiz şarkıları dinleyip berabere söylüyoruz inci de bize eşlik ediyor :)) ve az once fransızca bir şarkı söylüyordu babası diğer şarkılara verdigi tepkiden daha farklı tepki verdi ilk kez duydu fransizcayi sanırım diller arasi farklılığı anlayabiliyorlar . Bu harika birşey
maşallak çok güzelsin Öykücüm :) yarı yaşına da girmiş kocaman olmuş fıstık :) nice aylara, yaşlara canım :)selam kızlar nasılsınız bakalım :))
biz bugün 6 ayımızı bitirdik onun şerefine fotoğraf çekindik sizlerle de paylaşmak istedik...
işte Öykü'm...
Eki Görüntüle 950927 Eki Görüntüle 950929 Eki Görüntüle 950931 Eki Görüntüle 950933
ya anne gibisi yokk :) benim de ihtiyacım var büyük temizliğe..ablamla konuştum annemi de alalım gelelim h.sonu diyor sevindim ben de :)herkes gezmelerde sanırım kımsecıkler yok
paremcım cok gecmıs olsun babana allah acıl sıfalar versın cnm.
ıkı gündür giremedım dün annemdeyım bugunde annem bendeydı :) canımm annem ewını temızleyelım dedı camları sıldık perdeler yıkandı halıları halı yıkama makınasıyla yıkadık buzdolabını bosalttık temızledık dızdık mutfak dolabları sılındı yerlestırıldı odalrın hepsı elden gectı kalabalıgım cok vardı malum cocukdan dolayı onlar düzene sokuldu ew mıs mıs oldu bal dok yala :) en son bu kadar ayrıntılı dogumdan once yapılmıstı süper oldu cnm annem benım o zamanda o yapmıstı .
oglum oksuruyor demıstım ayaklarının altına cok cok az vıks sürdüm corab gıydırdım yatırdım oksurugu bayagı azaldı hatta hıc bıserdey kalmadı bıraz burnumuz akıyor vıksn 2 yasından önce sürülmeyecıgını duymustum annelık iç gudulerımı kullanarak denedım gogsune burnuna kullanmadım ayagına azıcık sürdüm bı problem yasamadık
oyyyy canım hiç sıkma kendini ananeye eziyet etmez fındık... Alptuğ çok sık görmese de ananesini sanki her gün görüyormuş gibi sıcak davranıyor...ya benzetiyor benle ya da kan çekiyor :) bir haftaya her şey rayına oturur inşallah...Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm
nerlerdesin sencanım ?? biz de seni özledik :)Kızlar sizi çok özledim iyi geceler
cnm Allah yardımcın olsun bi gün bizde ayrılacağız şimdiden üzülüyorum(
herkese günaydın giremiorum ama aklım sizde,eşimin yorumunu yazmıştım saygılarınızı kat kat ilettim pişman ettim:)))) parmecim babana tüm kalbimle Allahtan şifa diliyorum inşallah tez zamanda iileşir babalara hiççç dayanamıorum( arastada yok görünürde sanırım napıoki ne işi varmış:26::26:ha emeyi unutuodum ikra baya gitmeye başladı popoyu kaldırıp itio kendini ulasamazsada yuvarlanıo:)) sanırım emeklemesi yakın:))
Kızlar sizi çok özledim iyi geceler
Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm
günaydın kızlar....Çikom birkaç gündür mızmızdı yordu beni...dün erkenden yattım uyudum ve dinlendim :) her zaman diyorum Allah bebişi uyumayan mızmız olan annelere güç sabır versin, gerçekten çok zor
ohh ne güzel yapmışsınız canım :) bence de kesinlikle anlıyorlar bizimkisi de ingilizce şarkı dinlemeyi hiç sevmiyor :) babası da çok sever sinir oluyor çikoya :) :)
maşallak çok güzelsin Öykücüm :) yarı yaşına da girmiş kocaman olmuş fıstık :) nice aylara, yaşlara canım :)
ya anne gibisi yokk :) benim de ihtiyacım var büyük temizliğe..ablamla konuştum annemi de alalım gelelim h.sonu diyor sevindim ben de :)
çok geçmiş olsun ayrıyetten canım :)
oyyyy canım hiç sıkma kendini ananeye eziyet etmez fındık... Alptuğ çok sık görmese de ananesini sanki her gün görüyormuş gibi sıcak davranıyor...ya benzetiyor benle ya da kan çekiyor :) bir haftaya her şey rayına oturur inşallah...
nerlerdesin sencanım ?? biz de seni özledik :)
ne güzell emekleme haberleri gelecek yakında:) o zaman kimseler kalmaz burda peşinden koşturacağız derken :)
Çikoya bak sen kendi zevki var ha şimdiden :))
Oyy sanada günaydın çabucak geçsin bugün senin için :)
cnm Allah yardımcın olsun bi gün bizde ayrılacağız şimdiden üzülüyorum(
herkese günaydın giremiorum ama aklım sizde,eşimin yorumunu yazmıştım saygılarınızı kat kat ilettim pişman ettim:)))) parmecim babana tüm kalbimle Allahtan şifa diliyorum inşallah tez zamanda iileşir babalara hiççç dayanamıorum( arastada yok görünürde sanırım napıoki ne işi varmış:26::26:ha emeyi unutuodum ikra baya gitmeye başladı popoyu kaldırıp itio kendini ulasamazsada yuvarlanıo:)) sanırım emeklemesi yakın:))
günaydın kızlar....Çikom birkaç gündür mızmızdı yordu beni...dün erkenden yattım uyudum ve dinlendim :) her zaman diyorum Allah bebişi uyumayan mızmız olan annelere güç sabır versin, gerçekten çok zor
ohh ne güzel yapmışsınız canım :) bence de kesinlikle anlıyorlar bizimkisi de ingilizce şarkı dinlemeyi hiç sevmiyor :) babası da çok sever sinir oluyor çikoya :) :)
maşallak çok güzelsin Öykücüm :) yarı yaşına da girmiş kocaman olmuş fıstık :) nice aylara, yaşlara canım :)
ya anne gibisi yokk :) benim de ihtiyacım var büyük temizliğe..ablamla konuştum annemi de alalım gelelim h.sonu diyor sevindim ben de :)
oyyyy canım hiç sıkma kendini ananeye eziyet etmez fındık... Alptuğ çok sık görmese de ananesini sanki her gün görüyormuş gibi sıcak davranıyor...ya benzetiyor benle ya da kan çekiyor :) bir haftaya her şey rayına oturur inşallah...
ne güzell emekleme haberleri gelecek yakında:) o zaman kimseler kalmaz burda peşinden koşturacağız derken :)
adamın bir tarzı var teyzesi :) bu arada baban nasıl canım??
Canım ananeyle araları iyi zaten çok şükür. Daha önce birkaç kez yalnız kaldılar ama kısa süreliydi. Asu biberonu pek sevmiyor. Şimdiye kadar sadece rezene içirebilmiştim. Sütü mamayı falan sevmiyor biberonla içmeyi. Meme dururken niye bundan içiyorum diye düşünüyordu galiba... Bugün meme yok biberonla başbaşaÇok ağlayıp bağırmasından korkuyorum inatçı bi yapısı var şimdiden I-ıhh dedimi açtıramıyosun ağzını
Hastanede olduğu icin ben görmeye gidemedim . İnciyi birine bırakmam lazım onla gidemem(
Esım dün yanindaydi . Onun söylediği "genel durumu aynı zaten hemen iyileşmesini bekleyemeyiz dimi parme ama cok iyi bakılıyor antibiyotikli serum beyin açıcı ve mama veriyorlar hemşireler bütün gece basında bekleyip şekerini dengeliyorlar ciğerleri ilk duruma gore cok cok iyi " Bir de bana not iletmiş sıkıp üzmesin kendini inciyi öpsün :))
tabiki de beklenmemeli 2 günde iyileşmesi ama artık emin ellerde, ne güzel iyi de bakıyorlarmış... sen de baba sözü dinle sıkma kendini (tabi bu elden ne kadar gelirse) inciyi bol bol öp babanın niyetine :)
sagolun kızlar gercekten bu vıkıs cok faydalı oldu ıyılestı kuzum 2 yasından önce kullanılmıyo dıye cok cok az sürmüstüm bu kadar hızlı etkı edıcegını hıc sanmıyordum kurabıyem sizede gecmıs olsun.geçmiş olsun. bizde vikis sürdük ayağının altına ayrıca bi kapta vikis kaynattık yattığı odaya azcık üflettik sonra soğuk buhar mak çalıştırıp burnundan çektirdik yaklaştırıp faydası oldu. tekrar geçmiş olsun
bızde senı özledık cnm bursaya gıtmıssın sanırım bende bursada oturuyorum cok sevıyorum burayı umarım begenmıssındır.Kızlar sizi çok özledim iyi geceler
Ayy canım ne güzel insan çok rahatlıyor ev temiz olunca benim annem de temizliğime yardım etti heryeri elden geçirdik herkonuda destekçim,annelerimiz birer melek:)
Biz de seni özledikk canım
Hayırdır canım işe mi başladın?
Öykü maşallah sana seni de yerim o kokoş şaç bantını da...
Sağol canım inşallah çabucak geçer gider
Sağol canım benim kaçış yok ayrılıktan ama çok koyuyormuş
İkracık sen ne aceleci sabırsız çıktın maşallah sana yerim o popoyu bak
Canım ananeyle araları iyi zaten çok şükür. Daha önce birkaç kez yalnız kaldılar ama kısa süreliydi. Asu biberonu pek sevmiyor. Şimdiye kadar sadece rezene içirebilmiştim. Sütü mamayı falan sevmiyor biberonla içmeyi. Meme dururken niye bundan içiyorum diye düşünüyordu galiba... Bugün meme yok biberonla başbaşaÇok ağlayıp bağırmasından korkuyorum inatçı bi yapısı var şimdiden I-ıhh dedimi açtıramıyosun ağzını
Biz de seni özledik Canim
Ay Canim kıyamam bir an once geçer bu ilk gunler sorunsuz bir sekilde umarım . Hersey onlar icin
Çikoya bak sen kendi zevki var ha şimdiden :))
el kadar bebişlerin bu inadı niyeyse...bizimkine de istemediği bir şeyi hayatta yaptıramıyoruz.... umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız canım...sen kafana çok takma da sütün de gitmesin
cnm cnm benımkıde bıberon tutmuyodu sütüm kesılınce korktum nasıl mama yedırcem bıberonla dıye bı kac dene cesıt denedım en sonunda chıcconunkını begendı yada süt olmadıgı ıcın ac kalınca mecburen ıctı bılemıyorum artık ama merak etme alısır cnm bizim drmz hıc bır bebek kendını ac bırakmaz alısır demıstı öylede oldu umarım asucuk da alısır (ismi yanlıs yazmadım umarım )
Sağol tatlım şu ilk haftayı bi atlatsak...
Evet sütüm gitmesin diye düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil.
Doğru söylüyosun hiç başka biberon denemedim. Eve giderken alayım bari bi tane. İsim doğru canım bu arada.
benim çikom atopik dermatit doktor mümkün olduğunca öpmeyin dedi...kucağa bile almıyoruz çok fazla, üstümüze sürtündüğünde hemen tahriş oluyor yüzüe tabi dinler mi millet, bazı akrabalarımız ben odada yokken öpüyorlar bi de ayşe gelmeden öpelim diyorlar...sanki zevkimden öpmeyin diyorum yaa...instagramda paylaşananne diye bir sayfayı takip ediyorum, o bloğunda yazmış bu yazıyı...işte alıp face e koyasım var...kadının da dediği gibi bir tek sen de mi var bir tek sen mi bebek büyütüyorsun diyecekler diye koymuyorum... sizle paylaşayım dedim...hani elinden masum öpücük bile aslında ne kadar zararlı hele ki bu mevsimde, bu kadar virüs dolaşırken ortalıkta....
Öpme Arkadaşım!
Öpme arkadaşım!
Öpme çünkü hasta oluyor anlıyor musun?
Girmiyor mu kafana?
Öpme!
Şu elleri ağzına burnuna sokma! Çünkü senin arkandan o da sokuyor ellerini ağzına burnuna?!?
Nasıl anlatayım arkadaşım sana?
Yapma!
Böyle mi konuşayım illa seninle?
Çünkü kibarca ya öpmeseniz.. dediğimde ya biz de büyüttük çocuk... demeyi biliyorsun...Hele ellerini öperken Bak yüzünden öpmüyorum. diyorsun bana sırıta sırıta.
Ben nasıl anlatıcam bu işi sana arkadaşım?
Ne yapayım ben de alıp senin elini ağzıma sokup sonra Al şimdi de sen sok ağzına elini mi? desem acaba?
İster misin benim ağzıma girmiş eli sonra kendi ağzına sokmayı?
Hatta kısa yoldan ağzını aç ben tüküreyim arkadaşım?
Okurken iğrendin değil mi? Hele son kısımdan...
Ne biçim kadın dedin değil mi? Ağza burna tükürmeli falan konuşuyor.
Zorundayım!
Tüm annelerin adına biraz sert olmak zorundayım artık!
Ben aç ağzını tüküreyim dediğimde kaba oluyorum ama sen gelip benim çocuğumun elini yalarmış gibi öptüğünde ve çocuğum ben daha elini silemeden ağzına soktuğunda kaba olmuyor değil mi? Hatta yine ben kaba oluyorum olur da es kaza utana sıkıla seni uyarırsam.
Tüm anneler adına konuşuyorum ben bugün!
Herkese söylüyorum hem de!
Akrabalara, yakın arkadaşlara, uzak arkadaşlara, yoldan geçen tanımadıklarımıza, restorandaki garsona, taksideki şöföre, marketteki kasiyere! Herkese herkese!
Bebeklerimizi öpmeyin arkadaş!
Bir de Opunce nefes kokusu siniyor cocukların üstüne o güzelim kokuları gidiyor sinir oluyorum hemen yıkamak istiyorum öyle olunca.
Cok sinirlenmissin belli ama haklisin ve çikonun ozel bir durumu da var istediği kadar sert olsun uyarmak senin hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?