2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Beğenmeme izin vermiyor ama beğendim, beğendim ben.

Miraba kızlar bugün güya erken giricektim bu saat oldu. Ablamlar bizde misafirle girilmiyormuş buralara. Anca evi topla, yemek yap. Bir de hafta sonu biraz alışveriş yapmıştık ancak bugün yerleştirebildim. Geçmişte ne var ne yok merak ediyorum :26:

Kesinlikle canım insanlar özür dilemeyi acizlik olarak görüyorlar...kalp kırıyorsan onarmasını da bileceksin...daha miniminnacık yavrularımız ama çikomuz ağladığında babası da ben de ondan özür diliyoruz...umarım vicdanlı bireyler yetiştirmeyi başarabîliriz...

Kizlar nasilsiniz..bu ara eylul biraz miz miz pek giremedim.ARASTA hosgeldin bzde seni ozledik..TUCE hosgeldin bebegine cok buyuk gecmis olsun smdi iyi olmasina cok sevindim cok tatli masallah..atladigim vrsa kusura bkmayin kizlar alinti ypamiyrm telden yaziyorum ha bide OYKUCUK YASINI YARILAMISS MASALLAH COK RESIMLERE BAYILDM

Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.

Canım aramıza hoşgeldin. Bebeğin çok tatlı maşallah. Hastalığı da iyileşmiş çok şükür. Ek besinlere yoğurt, sebze ve meyve pürelerinden başlarsan daha iyi olur naçizane tavsiyem ve şuan esas besin anne sütü ek besini kesinlikle abartmıyoruz
Ayşecim harika bir paylaşım canım. Hepimiz aynı konuda müzdaribiz Türk halkı olarak öpmeye çok meraklıyız. Karşıdan agucuk, bugucuk yap ne diye salya transferi yapıyosun kardeşim

canım bizim dr biraz large çok kasma kitaplarla falan kafanı karıştırma diyor :)))
sadece bu ilk aşamada tek besin ver örneğin elma suyu ile başla 10 gün onu ver yalnızca dedi.. alerji yaparsa hemen tespit edelim diye.. miktarı yavaş yavaş arttır ki alışabilsin dedi..
havuç yoğurt diye devam et dedi. 1 çay kaşığı ile başla severse arttırarak devam edecekmişim. bir besini sevmezse 1 hafta ara ver tekrar dene dedi..
yani genelde bildiğim şeyleri söyledi dr
kan sayımı yapıldı kızıma sonuçları alıcam birazdan kan ilacı kullanmadığımı söyledim sonuçlara göre konuşuruz dedi..
bide bide 400 gr almış bu ay.. sadece anne sütüyle bu kadar olur dedi :) gündüzleri eskisi kadar emmiyor zaten artık ((
boy ölçme konusunda eşim de fark etti bu doktor çocuğun bacağını kıvrıkken ölçtü hiç açtırmadı dedi,yani benim sağlık ocağının ölçüleri daha sağlıklı tezim kanıtlanmış oldu :))

Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.

maşallah canım.. birde geçmiş olsun inşallah bir daha hastalanmaz bu minnaklar...

sağol canım bebeklerimizle nice nice aylara yaşlara inş..

İyi yaptın canım, ohh ne de iyi gelmiştir gezmel bakalım 20 gün sonra benim de kayınvalidem gelecek 2 hafta bizde :/ ben de giremem herhalde o varken... Ben de geçenlerde Alptuğ'un küçüklerini ayırıyordum... Bunu ilk aldım, bu çok yakışıyordu , aaa bu çok güzel derken elim başkasına vermeye gitmedi koydum hepsini kenara

Sİmdilik 2. Cocuk ihtimaline karsı hepsini saklıyorum ben de . Daha sonra söylediğin gibi ozel olanları cok sevdiklerimi kızıma hatıra olmak üzere ayırıp kalanını ihtiyacı olan birilerine dağıtacağım .

Bnde allah izin verirde ikinci olursa ona sakliyorum...

Benim de dayımın torunu olacak erkek demişler.pek alacak durumları da yok ona gider büyük çoğunluğu.kesinlikle ben de saklayacağım.annem ablamın bi tulumunu saklamış, keşke diyorum benim de bişeyimi saklasaymış

Canım işe başlamışsın hayırlı olsun:)
Ahahha hepsi ayrı bi sevimli bunların yaa benimki de heyecanlanınca titriyor
Çok teşekkürler parmecim bu faydalı paylaşım için. Ben de idoşa kitaplar aldım bu hafta bayıldı onlara:)
Kız bandananı yesinler ne tatlı şeysin yaa maşallah sana nice 6 aylara canım:)
Ek gıdanız hayırlı olsun canım :)
Seyyahçım güle güle kullanın mama sandalyenizi çok beğendim bol bol mamalar yesin Arenimiz

Hem de nasıl iyi geldi canım ama hala dinlenemedim o ayrıbende 2. Çocuk düşüncesi yok aslında pek de kociş çok lafını ediyor dü bakalım. Öyle bişey olursa toplanıp aynı ayda yapalım bari yaa topik dağılmasınsende de pek niyet yok gibi sanki

Anam hiç olmaz mı...yavruşumu kardeşsiz bırakmak istemem evet evet çok da iyi olur valla toplaşalım ama ben 2. De kız olsun istiyorum ona yoğunlaşıyorum tabi önce sağlıklı olsunlar da bi kızçe de ben süsleyeyim bee

Allah gönlüne göre versin canım ben bi kıza daha hayır demem eğer yapacaksak hazır Bandana yapımına da alışmışken

Allah gönlüne göre versin canım ben bi kıza daha hayır demem eğer yapacaksak hazır Bandana yapımına da alışmışken
İşte benim el marifetim yok bahaneyle ben de alışırım belki �� amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.önce çok isteyip de olmayanlara ��

Son düzenleme:
Ben eylül annesiyim, 3 eylül doğumlu bir oğlum var, hamileliğim boyunca eylül anneleri ile birlikteydim ( sıpam 17 eylülde gelmek yerine 3 eylülü tercih etti.) bu nedenle kendimi size yakın hissediyorum
Aramıza hoşgeldin canım ben de 31 temmuzda doğum yaptım bişey olmaz
İşte benim el marifetim yok bahaneyle ben de alışırım belki �� amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.önce çok isteyip de olmayanlara ��

Âmin canım ya eskiden ne kadar eksikmişiz Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…