aynen canım...ben öpemiyorken insanların şapur şupur öpmesi hiç hoşuma gitmiyoro kadar tontik yanaklar dururken gıdısından öpmek hiç de hoş değil :)
cnm Allah yardımcın olsun bi gün bizde ayrılacağız şimdiden üzülüyorum(
herkese günaydın giremiorum ama aklım sizde,eşimin yorumunu yazmıştım saygılarınızı kat kat ilettim pişman ettim:)))) parmecim babana tüm kalbimle Allahtan şifa diliyorum inşallah tez zamanda iileşir babalara hiççç dayanamıorum( arastada yok görünürde sanırım napıoki ne işi varmış:26::26:ha emeyi unutuodum ikra baya gitmeye başladı popoyu kaldırıp itio kendini ulasamazsada yuvarlanıo:)) sanırım emeklemesi yakın:))
Sareyacım evet işe başladım bugün. Çok stres yaptım kızlar rahat olamadım. Son birkaç gündür bu yüzden Asu da huzursuzlandı. Dün gece yine geç saatlere kadar uyumadı. Şimdi annemi aradım hala uyanmamış. Bakalım neler olacak... Çok ağlamaz inşallah(
selam kızlar nasılsınız bakalım :))
biz bugün 6 ayımızı bitirdik onun şerefine fotoğraf çekindik sizlerle de paylaşmak istedik...
işte Öykü'm...
Eki Görüntüle 950927 Eki Görüntüle 950929 Eki Görüntüle 950931 Eki Görüntüle 950933
Süpersin hikaye anlatma fikri harika :)) aldığımız ilgisini çeken memnun kaldığınız kitapların ismini yayın evini de paylaşalım kızlar :))
herkes gezmelerde sanırım kımsecıkler yok
paremcım cok gecmıs olsun babana allah acıl sıfalar versın cnm.
ıkı gündür giremedım dün annemdeyım bugunde annem bendeydı :) canımm annem ewını temızleyelım dedı camları sıldık perdeler yıkandı halıları halı yıkama makınasıyla yıkadık buzdolabını bosalttık temızledık dızdık mutfak dolabları sılındı yerlestırıldı odalrın hepsı elden gectı kalabalıgım cok vardı malum cocukdan dolayı onlar düzene sokuldu ew mıs mıs oldu bal dok yala :) en son bu kadar ayrıntılı dogumdan once yapılmıstı süper oldu cnm annem benım o zamanda o yapmıstı .
oglum oksuruyor demıstım ayaklarının altına cok cok az vıks sürdüm corab gıydırdım yatırdım oksurugu bayagı azaldı hatta hıc bıserdey kalmadı bıraz burnumuz akıyor vıksn 2 yasından önce sürülmeyecıgını duymustum annelık iç gudulerımı kullanarak denedım gogsune burnuna kullanmadım ayagına azıcık sürdüm bı problem yasamadık
Kızlar sizi çok özledim iyi geceler
Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm
Merhaba canım ben 27 ağustosta doğum yptım.Bnim bebeğim hidresofali ve spiina pifida hastası doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar ve amaliyatlarını oldu. Çok şükür şimdi iyiHepimiz icin hayırlı olsun yeni topigimiz. Umarım beslenme ile ilgili aradığımız tüm soruların yanıtını bulur ve kıymetli bebeklerimizi en dogru ve saglikli bir sekilde büyütmemizde bize kılavuz olur .
Merhaba canım ben 27 ağustosta doğum yptım.Bnim bebeğim hidresofali ve spiina pifida hastası doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar ve amaliyatlarını oldu. Çok şükür şimdi iyi(maşallah) sürekli kontrol altında her bölümden bende yeni ek besinlere başladım başlarken az başladım ama dün biraz abartım ıspanak,pırasa,havuç sebze çorbası yptm. çocuk yedi diye 3 saat arayla 2 kase verdim.onu akşam kustu bundan sonra daha az vericem.Sizin uyguladığınız ek besin menüsü varsa paylaşırmısınız.
İyi akşamlar kızlar ,
Benim Canim biraz sikkin aslında daha iyi oldu biliyorum ama iste babam iste o da canımdan can
23 gun sonra sonunda hastaneye yattı . 23 gündür gitmediği hastane çalmadığı kapi kalmadı sekeri 530 lara çıktı komaya girdi zatürresi gecmek bilmedi sonunda yatırdılar . Doktorlar genel durumu kotu dedi ama iyileşecek siz de dualarınızı esirgemezsiniz dimi
oyy ne güzell çıkmışşş öykücükkk.. maşallhhh :)selam kızlar nasılsınız bakalım :))
biz bugün 6 ayımızı bitirdik onun şerefine fotoğraf çekindik sizlerle de paylaşmak istedik...
işte Öykü'm...
Eki Görüntüle 950927 Eki Görüntüle 950929 Eki Görüntüle 950931 Eki Görüntüle 950933
Merhaba canım ben 27 ağustosta doğum yptım.Bnim bebeğim hidresofali ve spiina pifida hastası doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar ve amaliyatlarını oldu. Çok şükür şimdi iyi(maşallah) sürekli kontrol altında her bölümden bende yeni ek besinlere başladım başlarken az başladım ama dün biraz abartım ıspanak,pırasa,havuç sebze çorbası yptm. çocuk yedi diye 3 saat arayla 2 kase verdim.onu akşam kustu bundan sonra daha az vericem.Sizin uyguladığınız ek besin menüsü varsa paylaşırmısınız.
Çok sağol cnm bizim dr rumuz bize menü yazmadı. ek besine başlayacağim zaman gelmeme gerek vrmı diye sordum yok dedi normal bebeklere göre verilenlerden azar azar verirsin dedi bn netten araştırarak yaptım menüyü bn çocuk doktoruna hastalandıkça göötürüyorum menüyü çocuk doktorundanmı almak gerikiiyor zaten ayda 3 4 defa ordayım bu aarada anne sütü yetmiyoo bu yüzden sma mama kullanııyorum. şimdi artık yavas yavas kahvaltı, çorba , meyve ve muhallebi veriyorum muhallebiyi devam sütüyle yapıyorum evde ypılan meyve suyuya muhallebi yapsam olurmu.Canim cok gecmis olsun ve İnan su an iyi olmasına cok ama cok sevindim :)) koca bir masallah da benden bebeğine :)
Anne sutu de veriyorsun sanırım ek gidalar gunde iki cay bardağını gecmemeli gerisi anne sutu ya da devam sutu olmalı Canim . Ayrıca ispanagin daha geç verilen besinler arasında olduğunu duymuştum . Ben daha ek gıdaya başlamadım gelecek hafta başlıyoruz ve doktorun önermedigi birşeyi paylaşıp yanlış bilgi vermek istemem o yüzden ben gelecek hafta menümüzü paylasicam . Gecmiste burada yazanlar oldu ancak eminim senin icin tekrar yazacak arkadaslar olacaktır .
Sevgiler
sağol cnm bende hergün bunlardan veriyoorum ama dün biraz fazla abartmışım:)))gecmıs olsun cnm masallah bebegıne ek besınlere yenı basladıysan meyve purelerıyle baslamanı tavsıye ederım bız ılk olarak meyve puresı ve yogurtla balasık daha sonra drmz sabah meyve puresı oglen corba ogleden sonra yogurt aksam muhallebı seklınde bır lıste verdı sen bunu hergun degıstırebılırsın dıyelım bır gun sebze corbası dıger gun tarhana tabı azar azar ver
Çok sağol cnm bizim dr rumuz bize menü yazmadı. ek besine başlayacağim zaman gelmeme gerek vrmı diye sordum yok dedi normal bebeklere göre verilenlerden azar azar verirsin dedi bn netten araştırarak yaptım menüyü bn çocuk doktoruna hastalandıkça göötürüyorum menüyü çocuk doktorundanmı almak gerikiiyor zaten ayda 3 4 defa ordayım bu aarada anne sütü yetmiyoo bu yüzden sma mama kullanııyorum. şimdi artık yavas yavas kahvaltı, çorba , meyve ve muhallebi veriyorum muhallebiyi devam sütüyle yapıyorum evde ypılan meyve suyuya muhallebi yapsam olurmu.
Engele takılmış :) Google a turk cocuklari neden cok agliyor yazarsanız milliyet blog yazısı
Buz gibi bir İstanbul öğleden sonrası hepinize sıcacık bir merhaba göndermek istedim. Ara ara girip okuyorum. Hepinizi kucaklıyorum.
Minikim kızın çok güzel, çok fıstık olmuş, çok da büyümüş.
Durusel maşallah İkra'ya, yürüdükleri günleri de göreceğiz yakında.
Parme cim baban hemen iyileşir inşallah. Bu arada ben iş gereği çok seyahat eden, hem otobüs hem uçak yolculuklarında ne yazık ki Türk çocuklarının çığlık, ağlama ve yaramazlıklarına maruz kalmış biri olarak paylaşımını çok yararlı buldum. Sosyal ortamlarda bu durumdan o kadar rahatsızdım ki, kızım bu şekilde davranmasın diye çok dikkatli oldum. Allah a şükür sosyal ortamlarda uslu davranan ve eziyet çektirmeyen bir kızım var. Dilerim aynı şeyi oğlum için de becerebilirim. Gerçekten çok zor ve dayanılmaz oluyor bu tarz davranan çocuklar. Geçen emzirme odasında 3-4 yaşlarında bir kızın altını değiştirecek annesi, nasıl bir terör estirdi kız, nasıl bir bağırma, çığlık, ağlama, şımarıklık. Zaten oda çok küçük, çığlık ve bağırıştan emziremiyorum, dayanamadım patladım.
Bir de Heracim yeni nesil cocuk yetiştirme tekniklerinin de yanlış yorumlandigi kanaatindeyim . Cogu sorun bundan da kaynaklanıyor onceden cocuğa soz hakkı verilmemesi gibi bur yanlışlık yapılırken simdi özgüven kazandıracağız diye her şeyi mazur Görme müdahale etmeme surekli kendi çocuğunu haklı bulma gibi eğilimler var . Bu da cocuklari arsı doyumsuz ve kuralsiz yapıyor kanımca . Ve yine denge ögesi karşımıza çıkıyor
Öykü guzeller güzeli öykü :)) hem cok sık olmuşsun hem de cok Tatli :) nice aylar yaslar gor mutlulukla ...
Öykücüm çoook güzelsin maşallah sanaKokoş saç bandına da bayıldım. 6 aylık kocaman bebek oldular vay be
Ayy canım ne güzel insan çok rahatlıyor ev temiz olunca benim annem de temizliğime yardım etti heryeri elden geçirdik herkonuda destekçim,annelerimiz birer melek:)
Biz de seni özledikk canım
Hayırdır canım işe mi başladın?
Öykü maşallah sana seni de yerim o kokoş şaç bantını da...
çok tatlısın öykü'cüm kocaman bir öpücük sana sevimli şey :)
Oyy sanada günaydın çabucak geçsin bugün senin için :)
günaydın kızlar....Çikom birkaç gündür mızmızdı yordu beni...dün erkenden yattım uyudum ve dinlendim :) her zaman diyorum Allah bebişi uyumayan mızmız olan annelere güç sabır versin, gerçekten çok zor
ohh ne güzel yapmışsınız canım :) bence de kesinlikle anlıyorlar bizimkisi de ingilizce şarkı dinlemeyi hiç sevmiyor :) babası da çok sever sinir oluyor çikoya :) :)
maşallak çok güzelsin Öykücüm :) yarı yaşına da girmiş kocaman olmuş fıstık :) nice aylara, yaşlara canım :)
ya anne gibisi yokk :) benim de ihtiyacım var büyük temizliğe..ablamla konuştum annemi de alalım gelelim h.sonu diyor sevindim ben de :)
çok geçmiş olsun ayrıyetten canım :)
oyyyy canım hiç sıkma kendini ananeye eziyet etmez fındık... Alptuğ çok sık görmese de ananesini sanki her gün görüyormuş gibi sıcak davranıyor...ya benzetiyor benle ya da kan çekiyor :) bir haftaya her şey rayına oturur inşallah...
nerlerdesin sencanım ?? biz de seni özledik :)
ne güzell emekleme haberleri gelecek yakında:) o zaman kimseler kalmaz burda peşinden koşturacağız derken :)
kizlar zaman ne cabuk gecti. Masallah canim yaşını yariladi. Cok seker olmus kuzucugun. Tam isirmalik olmuş.
canim ilk basta alisveris dergilerine bakip birseyler anlatiyordum. Sonra ayşe butikbebeden kitaplar almış. Onu kiskandim :)) bende aldim. Ucuz bir kactane aldim. Yumsak kitaplarim dizisinden aldim. Sunger uzerine sayfalar yapistirilmis dokununca biryeri cizilmiyor. Baska kitaplarda almak istiyorum da netten guvenemiyorum magzadan alacam.
ohh ne guzel mis gibi olmus evin. Benimde lazim genel bir temizlik.
bizde seni ozledik canim. Ohh bol bol gezdin eglendin iyi gelmistir canim.
Zor dimi canim. Bende haziranda basliyacam. Dun bakici adayi ile gorustuk. Ayni sitede ama nasil emanet edecem bilmiyorum. Senin annen bakiyor ne guzel. Icini rahat tut canim annenden iyi kim bakabilir gozun kapali emanet edersin.
çook çok geçmişş olsun canımm allah acil şifalar versinnn..
oyy ne güzell çıkmışşş öykücükkk.. maşallhhh :)
çook geçmişş olsunn canımm. iyi olmanızaa çok sevndimmm.. maşallh bebeğinee..
Buz gibi bir İstanbul öğleden sonrası hepinize sıcacık bir merhaba göndermek istedim. Ara ara girip okuyorum. Hepinizi kucaklıyorum.
Mutluluk kızın çok güzel, çok fıstık olmuş, çok da büyümüş.
Durusel maşallah İkra'ya, yürüdükleri günleri de göreceğiz yakında.
Parme cim baban hemen iyileşir inşallah. Bu arada ben iş gereği çok seyahat eden, hem otobüs hem uçak yolculuklarında ne yazık ki Türk çocuklarının çığlık, ağlama ve yaramazlıklarına maruz kalmış biri olarak paylaşımını çok yararlı buldum. Sosyal ortamlarda bu durumdan o kadar rahatsızdım ki, kızım bu şekilde davranmasın diye çok dikkatli oldum. Allah a şükür sosyal ortamlarda uslu davranan ve eziyet çektirmeyen bir kızım var. Dilerim aynı şeyi oğlum için de becerebilirim. Gerçekten çok zor ve dayanılmaz oluyor bu tarz davranan çocuklar. Geçen emzirme odasında 3-4 yaşlarında bir kızın altını değiştirecek annesi, nasıl bir terör estirdi kız, nasıl bir bağırma, çığlık, ağlama, şımarıklık. Zaten oda çok küçük, çığlık ve bağırıştan emziremiyorum, dayanamadım patladım.
Kesinlikle katılıyorum! Çok doğru bir tespit. Özgüven sahibi yapacağız derken bu sefer de egosu aşırı şişirilmiş, burnu havada, kendisini tanımayan çocuklar yetişiyor. Ve bu çocuklar büyüyor, bu seferde bir yetişkin olarak rahatsız ve problemli insanlar olarak sorun yaratmaya devam ediyorlar. Mesela ben yeni nesil ünlülerin röportajlarını okurken ve gençlerin konuşmalarını dinlerken çok şaşırıyorum. Hiç pişman olmadım diyorlar. Nasıl ya, neden, hiç mi yanlış yapmadın, hiç mi kalp kırmadın ve bundan dolayı pişman olmadın?? Bu nasıl bir ego anlamak mümkün değil. Çocuklarımızın özgüvenli insanlar olması çok önemli elbette ama bunun yolu şımartmaktan değil, ona sorumluluk vererek ve o sorumlulukları yerine getirdiğinde bunun ne kadar önemli olduğunu anlatarak olur düşüncesindeyim.
çooook teşekkür ederiz kızlar :))))
zaman bazen çabuk geçiyor bazen de hiç geçmek bilmiyor gibi geliyor :)) ama şaka maka 6 ayı geride bıraktık
nice nice yaşlarını da görmek nasip olur inşallah..
bu arada biz doktora gittik kontrol için ve bu 6. ay aşıları ne zormuş yaa zavallı kuzum 6 aylık olduğuna pişman oldu
doktor ek gıdaya başlayabilirsin artık dedi bugüne kadar sadece anne sütü aldı mama konusunda zorladım alsın diye ama almadı yapacak bişi yok diyor doktor... elma yada havuç suyuyla başla dedi.. Allahım çok heyecan yaptım ilk kez yeni tatlar deneyecek korkuyorum da açıkcası ya kabul etmezse diye :18:
Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?