Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.benim çikom atopik dermatit doktor mümkün olduğunca öpmeyin dedi...kucağa bile almıyoruz çok fazla, üstümüze sürtündüğünde hemen tahriş oluyor yüzüe tabi dinler mi millet, bazı akrabalarımız ben odada yokken öpüyorlar bi de ayşe gelmeden öpelim diyorlar...sanki zevkimden öpmeyin diyorum yaa...instagramda paylaşananne diye bir sayfayı takip ediyorum, o bloğunda yazmış bu yazıyı...işte alıp face e koyasım var...kadının da dediği gibi bir tek sen de mi var bir tek sen mi bebek büyütüyorsun diyecekler diye koymuyorum... sizle paylaşayım dedim...hani elinden masum öpücük bile aslında ne kadar zararlı hele ki bu mevsimde, bu kadar virüs dolaşırken ortalıkta....
Öpme Arkadaşım!
Öpme arkadaşım!
Öpme çünkü hasta oluyor anlıyor musun?
Girmiyor mu kafana?
Öpme!
Şu elleri ağzına burnuna sokma! Çünkü senin arkandan o da sokuyor ellerini ağzına burnuna?!?
Nasıl anlatayım arkadaşım sana?
Yapma!
Böyle mi konuşayım illa seninle?
Çünkü kibarca ya öpmeseniz.. dediğimde ya biz de büyüttük çocuk... demeyi biliyorsun...Hele ellerini öperken Bak yüzünden öpmüyorum. diyorsun bana sırıta sırıta.
Ben nasıl anlatıcam bu işi sana arkadaşım?
Ne yapayım ben de alıp senin elini ağzıma sokup sonra Al şimdi de sen sok ağzına elini mi? desem acaba?
İster misin benim ağzıma girmiş eli sonra kendi ağzına sokmayı?
Hatta kısa yoldan ağzını aç ben tüküreyim arkadaşım?
Okurken iğrendin değil mi? Hele son kısımdan...
Ne biçim kadın dedin değil mi? Ağza burna tükürmeli falan konuşuyor.
Zorundayım!
Tüm annelerin adına biraz sert olmak zorundayım artık!
Ben aç ağzını tüküreyim dediğimde kaba oluyorum ama sen gelip benim çocuğumun elini yalarmış gibi öptüğünde ve çocuğum ben daha elini silemeden ağzına soktuğunda kaba olmuyor değil mi? Hatta yine ben kaba oluyorum olur da es kaza utana sıkıla seni uyarırsam.
Tüm anneler adına konuşuyorum ben bugün!
Herkese söylüyorum hem de!
Akrabalara, yakın arkadaşlara, uzak arkadaşlara, yoldan geçen tanımadıklarımıza, restorandaki garsona, taksideki şöföre, marketteki kasiyere! Herkese herkese!
Bebeklerimizi öpmeyin arkadaş!
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
Bakıyorum da zor günleri atlatmışız kızlar. İlk zamanki acemilik geçmiş ikinci çocuklar bile konuşulmaya başlanmış :) Ben ikinci çocuğun, ilki 2 yaş sendromunu atlattıktan sonra yapılması taraftarıyım.
Günaydın güzel anneler:) biz kahvaltimizi yaptık. ..
günaydınn kızlarr..çoook güzelll bir günn olmasıı dileğiylee :)) öpüyrzz tümm bebişleriii
Ağlamış canım ya biberonla süt içmemiş hiçAnnem zorla kaşıkla içirmeye çalışmış biraz biraz. Kaşık maması da vermiş ama biliyorum sevmiyo kaşık mamasını. Ben gidene kadar çok az beslenmiş yani. Bilmiyorum nasıl olacak
Günaydın afiyet olsun neler yediniz bakalım kahvaltıda :)
Ağlamış canım ya biberonla süt içmemiş hiçAnnem zorla kaşıkla içirmeye çalışmış biraz biraz. Kaşık maması da vermiş ama biliyorum sevmiyo kaşık mamasını. Ben gidene kadar çok az beslenmiş yani. Bilmiyorum nasıl olacak
Günaydın kızlar. Çok yoğun geçen 3 günün ardından anca bugün girebildim. Özledim sizi
Haftasonuydu dün gelen misafirdi derken uzak kaldım. Bugünde pek burda olamayacağım sanırım çünkü çook hastayım.
Feci grip oldum, annemi çağırdım gelip Selimle ilgilensin diye. Daha yeni atlatıyor yavrum gribi yeniden nüksetmesin benim yüzümden. Geçmişe üstten üstten bakabildim sadece. Fırsat buldukça uğrayacağım.
Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?
günaydınn kızlarr..çoook güzelll bir günn olmasıı dileğiylee :)) öpüyrzz tümm bebişleriii
Şu çin takvimi fln da tutmuyo da ki ona göre ayarlasakneyse artık sağlıklı olsunlar da hepsi seviliyo sonuçta 😍ben de kız ismi bulmuştum ama nasip 😄
Bakıyorum da zor günleri atlatmışız kızlar. İlk zamanki acemilik geçmiş ikinci çocuklar bile konuşulmaya başlanmış :) Ben ikinci çocuğun, ilki 2 yaş sendromunu atlattıktan sonra yapılması taraftarıyım.
Allah kabul etsin ve ellerine sağlık canım :)) Her şey çok güzel olmuş, emek verip yapmışsın nasıl olmasın :))
Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
Günaydıın kızlar. Çok yoğun geçen 3 günün ardından anca bugün girebildim. Özledim sizi
Haftasonuydu dün gelen misafirdi derken uzak kaldım. Bugünde pek burda olamayacağım sanırım çünkü çook hastayım.
Feci grip oldum, annemi çağırdım gelip Selimle ilgilensin diye. Daha yeni atlatıyor yavrum gribi yeniden nüksetmesin benim yüzümden. Geçmişe üstten üstten bakabildim sadece. Fırsat buldukça uğrayacağım.
Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?
Sezaryan ile olan doğumlarda ilk iki yil pek önerilmiyor zaten diye biliyorum ben
Afiyet olsun :))
Günaydın Canim sana ve herkese :)
senin için de asu için de çok zor bir süreç ama alışacak canım muhakkak...Asu'yla Alptuğ aynı gün doğmuş yakında ek gıdaya da geçicez daha kolay olacak o zaman :) şu bir haftayı atlatırsanız gerisinden korkma....o senin kokunu da özlemiştir de ondan da çok emmiştir annesibiberon ve emzik almama bizde de var canım... ben her gün biraz emzikle oynamasına izin veriyorum belki kazara emiverir bir gün :)
Oyy Asucuk annesini özlemiş zamanla alışır canım ya zor olsa da ek gıdalara tam olarak geçince biraz daha rahat oluruz inş..
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inş.
Günaydın canım avatarını değiştirmişsin maşallah bebeğine,senin yüzün de çok tanıdık geliyor bana.:)
Bende Yağız 3 yaşında hamile kalıp 4te istiyorum,kız istiyorum adı hazır bile ama içimden bir ses yine erkek olacağını söylüyor.Hayırlısı bakalm
Canım çok teşekkür ederiz.Hoşgeldin yoğun geçti günlerin sanırım özledk seni.
Oyy Asucuk annesini özlemiş zamanla alışır canım ya zor olsa da ek gıdalara tam olarak geçince biraz daha rahat oluruz inş..
Günaydın canım avatarını değiştirmişsin maşallah bebeğine,senin yüzün de çok tanıdık geliyor bana.:)
Bende Yağız 3 yaşında hamile kalıp 4te istiyorum,kız istiyorum adı hazır bile ama içimden bir ses yine erkek olacağını söylüyor.Hayırlısı bakalm
Canım çok teşekkür ederiz.Hoşgeldin yoğun geçti günlerin sanırım özledk seni.
selam kızlar nasılsınız bakalım :))
biz bugün 6 ayımızı bitirdik onun şerefine fotoğraf çekindik sizlerle de paylaşmak istedik...
işte Öykü'm...
Eki Görüntüle 950927 Eki Görüntüle 950929 Eki Görüntüle 950931 Eki Görüntüle 950933
Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm
Parmecim sadece nefes kokusu mu bir kez çocuğum resmen tükürük kokmuştu nasıl iğrendim yavrum benim o kokuya maruz kaldı öpüp öpüp ohhhh diye çocuğun suratına üfleyenler var uyarsam anlamayıp üstüne de kıyametler koparacak tip lanet olsun..Bir de Opunce nefes kokusu siniyor cocukların üstüne o güzelim kokuları gidiyor sinir oluyorum hemen yıkamak istiyorum öyle olunca.
Cok sinirlenmissin belli ama haklisin ve çikonun ozel bir durumu da var istediği kadar sert olsun uyarmak senin hakkın
Doktorlar bebeklerimize kahvaltı icin labne peynir öneriyorlar . Dışarıdan aldığınız fabrikasyon peynirleri mı vermeli yoksa kendimiz yapabilir miyiz diye bakınirken ne buldum
http://www.gurmebebek.com/labne-ev-yapimi--66548
Merhaba canım ben 27 ağustosta doğum yptım.Bnim bebeğim hidresofali ve spiina pifida hastası doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar ve amaliyatlarını oldu. Çok şükür şimdi iyi(maşallah) sürekli kontrol altında her bölümden bende yeni ek besinlere başladım başlarken az başladım ama dün biraz abartım ıspanak,pırasa,havuç sebze çorbası yptm. çocuk yedi diye 3 saat arayla 2 kase verdim.onu akşam kustu bundan sonra daha az vericem.Sizin uyguladığınız ek besin menüsü varsa paylaşırmısınız.
Bir de Heracim yeni nesil cocuk yetiştirme tekniklerinin de yanlış yorumlandigi kanaatindeyim . Cogu sorun bundan da kaynaklanıyor onceden cocuğa soz hakkı verilmemesi gibi bur yanlışlık yapılırken simdi özgüven kazandıracağız diye her şeyi mazur Görme müdahale etmeme surekli kendi çocuğunu haklı bulma gibi eğilimler var . Bu da cocuklari arsı doyumsuz ve kuralsiz yapıyor kanımca . Ve yine denge ögesi karşımıza çıkıyor
Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
Kizlar nasilsiniz..bu ara eylul biraz miz miz pek giremedim.ARASTA hosgeldin bzde seni ozledik..TUCE hosgeldin bebegine cok buyuk gecmis olsun smdi iyi olmasina cok sevindim cok tatli masallah..atladigim vrsa kusura bkmayin kizlar alinti ypamiyrm telden yaziyorum ha bide OYKUCUK YASINI YARILAMISS MASALLAH COK RESIMLERE BAYILDM
Canım işe başlamışsın hayırlı olsun:)
Ahahha hepsi ayrı bi sevimli bunların yaa benimki de heyecanlanınca titriyor
Çok teşekkürler parmecim bu faydalı paylaşım için. Ben de idoşa kitaplar aldım bu hafta bayıldı onlara:)
Kız bandananı yesinler ne tatlı şeysin yaa maşallah sananice 6 aylara canım:)
Ek gıdanız hayırlı olsun canım :)
Seyyahçım güle güle kullanın mama sandalyenizi çok beğendim bol bol mamalar yesin Arenimiz
Teşekkür ederim kızlar :2::2:gecmıs olsun cnm
Kızlar günaydın herkese,akşam aklıma Derya takıldı en son hamile olabileceğini söylemişti bir daha gözükmedi yoksa ben mi kaçıdım merak ettim bilgisi olan var mı ki
Tabi canım önerilmese de yapınca oluyor
Evettt 5 aylık olduk bugünAkşam ciciler giyinip fotoğraf çekerim bir ay dönümü geleneği olarak... Alptuğ'la kutlasınlar artık Asu emziği alıyor canım sadece uyurken ama :) Uyuma aracı olarak kullanıp atıyor.
Evet canım ek gıdaya tam olarak geçsek zaten sıkıntı kalmayacakAllah gönlüne göre versin canım kız erkek hepsi canımızdan tatlı
Teşekkür ederim kızlar :2::2:
Teşekkür ederim kızlar :2::2:
Teşekkür ederim canım. Öyle yapmaya çalışacağım insallah geçer cabuk..Geçmiş olsun canımcım dinlenmeye çalış bol bol annen de gelmişken
Merhaba küçük addam, ne kadaar ayıp dil çıkarmışsın bizeSonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Teşekkürler canım, inşallahcanmm geçmişolsunn.. tez zamnda geçr inş..
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?