2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydıın kızlar. Çok yoğun geçen 3 günün ardından anca bugün girebildim. Özledim sizi
Haftasonuydu dün gelen misafirdi derken uzak kaldım. Bugünde pek burda olamayacağım sanırım çünkü çook hastayım.
Feci grip oldum, annemi çağırdım gelip Selimle ilgilensin diye. Daha yeni atlatıyor yavrum gribi yeniden nüksetmesin benim yüzümden. Geçmişe üstten üstten bakabildim sadece. Fırsat buldukça uğrayacağım.

Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.
Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?

Sezaryan ile olan doğumlarda ilk iki yil pek önerilmiyor zaten diye biliyorum ben

Günaydın güzel anneler:) biz kahvaltimizi yaptık. ..

Afiyet olsun :))

günaydınn kızlarr..çoook güzelll bir günn olmasıı dileğiylee :)) öpüyrzz tümm bebişleriii

Günaydın Canim sana ve herkese :)

senin için de asu için de çok zor bir süreç ama alışacak canım muhakkak...Asu'yla Alptuğ aynı gün doğmuş yakında ek gıdaya da geçicez daha kolay olacak o zaman :) şu bir haftayı atlatırsanız gerisinden korkma....o senin kokunu da özlemiştir de ondan da çok emmiştir annesi biberon ve emzik almama bizde de var canım... ben her gün biraz emzikle oynamasına izin veriyorum belki kazara emiverir bir gün :)

Oyy Asucuk annesini özlemiş zamanla alışır canım ya zor olsa da ek gıdalara tam olarak geçince biraz daha rahat oluruz inş..

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inş.

günaydınn kızlarr..çoook güzelll bir günn olmasıı dileğiylee :)) öpüyrzz tümm bebişleriii

Günaydın canım avatarını değiştirmişsin maşallah bebeğine,senin yüzün de çok tanıdık geliyor bana.:)

Şu çin takvimi fln da tutmuyo da ki ona göre ayarlasak neyse artık sağlıklı olsunlar da hepsi seviliyo sonuçta 😍ben de kız ismi bulmuştum ama nasip 😄

Bende Yağız 3 yaşında hamile kalıp 4te istiyorum,kız istiyorum adı hazır bile ama içimden bir ses yine erkek olacağını söylüyor.Hayırlısı bakalm

Allah kabul etsin ve ellerine sağlık canım :)) Her şey çok güzel olmuş, emek verip yapmışsın nasıl olmasın :))

Canım çok teşekkür ederiz.Hoşgeldin yoğun geçti günlerin sanırım özledk seni.

Kızlar günaydın herkese,akşam aklıma Derya takıldı en son hamile olabileceğini söylemişti bir daha gözükmedi yoksa ben mi kaçıdım merak ettim bilgisi olan var mı ki

gecmıs olsun cnm

Sezaryan ile olan doğumlarda ilk iki yil pek önerilmiyor zaten diye biliyorum ben

Afiyet olsun :))

Günaydın Canim sana ve herkese :)

Tabi canım önerilmese de yapınca oluyor

Evettt 5 aylık olduk bugün Akşam ciciler giyinip fotoğraf çekerim bir ay dönümü geleneği olarak... Alptuğ'la kutlasınlar artık Asu emziği alıyor canım sadece uyurken ama :) Uyuma aracı olarak kullanıp atıyor.

Evet canım ek gıdaya tam olarak geçsek zaten sıkıntı kalmayacak Allah gönlüne göre versin canım kız erkek hepsi canımızdan tatlı

farkediliyorr demekkii

eee 1 yılı aşkındırr beraberizz canımm.. :)) en iyi akrabadan yakın oldukk birbirimizee..

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrrrr

Kokoşum benimmmm bayıldım süslerine ve tabi ki Öykü güzelime de :))

Günaydın... Bugün kızımsız ilk günüm

Canım tedirgin olma sen tedirgin olursan Asu da hisseder birbirinizi yıpratırsınız annen bakıyormuş hem gözün arkada kalmasın biberon için geniş ağızlı ve kauçuk emzikli biberon deneyebilirsin belki onu sever yaramaz :)

Parmecim sadece nefes kokusu mu bir kez çocuğum resmen tükürük kokmuştu nasıl iğrendim yavrum benim o kokuya maruz kaldı öpüp öpüp ohhhh diye çocuğun suratına üfleyenler var uyarsam anlamayıp üstüne de kıyametler koparacak tip lanet olsun..

Süper olmuş canım kaç gündür ben de düşünüyordum nete girmeye fırsat bulamamıştım sen paylaşmışsın teşekkürler

Tuçecim çok çok fazla yedirmişsin güzel bebişimize, azar azar yedir annesi yorma bebişimizin midesini...

Ay haklısın valla benim kuzenlerime o kadar çok söz hakkı verildi ki şimdi durmadan konuşuyorlar ve kimsenin onları dinlemeye tahammülü yok herkesi kaçırıyorlar çevrelerinden... Çok hassas bir denge bu dikkatli olmak lazım...

Benim bebişim resimlerii bugün5. ayını bitirdidoğum tarihi 27/08/13Eki Görüntüle 951778 Eki Görüntüle 951779 Eki Görüntüle 951781 şimdilik buu kadar biraz gözler şaşı çıkmış.

Maşallah sana güzel bebekkkk :)

Niye mızmızlanıyor Eylüşümmm diş mi çıkarıyor acaba ?? Aren'in diş etleri kabarmış ve eline ne geçirse hemen ısırıyor yavrum ... SAlyadan bahsetmiyorum bile ağzı şelale gibi

Teşekkür ederim canım

Kızlar günaydın herkese,akşam aklıma Derya takıldı en son hamile olabileceğini söylemişti bir daha gözükmedi yoksa ben mi kaçıdım merak ettim bilgisi olan var mı ki

Bugun benim de aklım geldi iyidir insallah

Hayırlı olsun 5. Ayniz tatlım nice ay dönümleri yil dönümleri olsun guzel kızının :) resimleri heyecanla bekliyorum :)

Teşekkür ederim kızlar :2::2:

Gecmis olsun Canim iyi dinlen iyi vak kendine

Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....

Eklentiler

• $1619289_10152161654108836_1465992651_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $1546031_10152161654338836_591880237_n.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Geçmiş olsun canımcım dinlenmeye çalış bol bol annen de gelmişken
Teşekkür ederim canım. Öyle yapmaya çalışacağım insallah geçer cabuk..
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Merhaba küçük addam, ne kadaar ayıp dil çıkarmışsın bize
canmm geçmişolsunn.. tez zamnda geçr inş..
Teşekkürler canım, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…