2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Mayala gitsin kız belki onu sever. Belki kokusundan hoşlanmamıştır keçinin İda alışık ben oğlak burcuyum doğduğundan beri keçi sütü içiyo yani

Canim Hosgeldin sen başlamıştın ek gıdaya dimi bize tecrubelerini anlat tatlım .

Bu arada haftasonu malum kişilerle buluştum cok guzel gecti :)

Hehe gördümkiii inciyi gördüm önce fotolarda hemen aha dedim noluyo afiyet olsun canım

Bende yazdım işte çok başarılı değilim henüz muhallebide veriyorum bi tek onu çok severek yiyor sebze çorbalarına yeni şeyler katarak devam edıyorum kabak ekledım en son yarında bezelye ilave edicem yoğurt her gün mutlaka veiyorum bide su vermeye başladım ben düzenli olarak çünkü çok kıvamlı ve zorlanarak kaka yapmaya başladı kuzucum bardakla veriyorum çok güzel su içiyo hehe

Oyyy güzeller güzeli Nasyam da gelmiş. Hoşgeldin sefalar getirdin. Teşekküre ne hacet asıl geldiğin için ben teşekkür ederim. Tam da ek besine başlamışsın ne güzel isabet olmuş canım. Bu zor alıştırma sürecini hep beraber atlatıcaz inşallah

Teşekkür ederiz Canim :)

Ek gida konusunda zorlamasak gerekiyor cocuğu galiba senin dediğin gibi . Egemen de mesela o gun hiçbirşey yemedi

Elacim Kakasini zor yapıyor dedin ya acaba zeytinyağı Koyuyormusun çorbalarına . Bende cok korkuyorum ek gıdaya geçince kakadan simdi bile yapıyor ama yaparken zorlanıyor .

O senin güzelliğin arastacım valla çok sevindim ekgıda konusunda birbirimize destek olucaz burda tarifler paylaşıcaz süper oldusüper

ahahaha bak bak bak nasılda aklını çeliyor kızımın
sabah biri yoğurt nasıl mayalanır diyee sorduyduuu sankim sankim sankim bi kedi gördümmm
Öğrendik ya cucum senden nasıl mayalanacağını tatlısını mayalıcam işte kuzuma
tabi cnm ben anlamadım siz anlayın bari yardımcı olurum kuzucuklar ağlamasın çıkmaya başladığı gün calpol verdim ağlayıp duruordu nasılll sakinleşti 2 saat uyuyup şokkkk etti beni gündüz:))
yavrum kimbilir ne acılar çekti. İnşallah biz farkederiz canım, dişi çıkacağı düşüncesi bile inanılmaz heyecanlandııyo beni

Nasyacım hoşgeldin. Selimde kaşığa hemen ağzını açıyordu geçen hafta rahatsızlandı şurup verdim 3-4 gün. Acıydı galiba tadı oda ağzını kitlemeyi öğrendi, şimdi dviti bile zor veriyorum açmıyor ağzını. İnşallah geçici birşeydir. Bütüün sebzeleri, çorbaları severek yerler ileride minişler

oyyyy çok tatlı yavrumm :)

tşk ederiz cnm

hoşgeldin canım
aklını seviyim ben bu arastanın süper düşündü valla
ahh ahh yemeyen çocuk zor bende yemeyen bi çocuktum umarım duru bana çekmez hapur hupur yerşimdide iştahım fora ya neyse
aynen canım bu beslenme işi sabır şart valla inş. hepsi güzel güzel yerler bizi üzmezler

Mayala gitsin kız belki onu sever. Belki kokusundan hoşlanmamıştır keçinin İda alışık ben oğlak burcuyum doğduğundan beri keçi sütü içiyo yani

ahahaa
bayılıyom sana ya komik hatun seviyom seniii
koku var valla kız koyun kokar ya hani onun gibi bi koku var valla:26:

O senin güzelliğin arastacım valla çok sevindim ekgıda konusunda birbirimize destek olucaz burda tarifler paylaşıcaz süper oldusüper

Evet canım çoğumuz acemiyiz birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Tarif araştırıp bir arşiv yapıp burda ara ara paylaşıcam.Sizlerden de bekliyoum. Arada bilgi arada eğlence keyifle geçicek günlerimiz :))

Son düzenleme:

Evetki egemen çok güzel yerdi önceden artık yemiyomuş neyse zorlamıyorum bende alışacaklar zamanla çorbalarına zeytinyağı eklıyorum canım su vermeye başladım daha iyi gibi çok katılaşmıştı korktum bende kabız olur diye

Bu kadar mütevazı olma kız hep beraber düşündük Ben de seni seviyom ki

Çok teşekkür ederim canım :) biraz daha bekleyeyim o zaman

cumartesi bize dr yolu gözüküyor o zaman:) saol canım bilgilendirdiğin için

az değilsin dünüşş hadi bakalım er meydanınaa

Bu kadar mütevazı olma kız hep beraber düşündük Ben de seni seviyom ki

İnan ben de tuhaf oldum kızımın adını duyunca. Şimdi kucağımda ve senin için öptüm teyzesi:) cumartesi dr a bir sorayım bakalım ne diyecek.çok saol canım :)

Çorba yapan arkadaşlar brokoli filan koyuyo musunuz? Doktoruna soran oldu mu brokoli baya faydalı ama bebişlerde nasıl olur acaba:26:

Son düzenleme:
İnan ben de tuhaf oldum kızımın adını duyunca. Şimdi kucağımda ve senin için öptüm teyzesi:) cumartesi dr a bir sorayım bakalım ne diyecek.çok saol canım :)

İnsan etkileniyor valla normalde ben cok tv acmıyorum gecen acikti bur fragman gordum bir dizi de inci isimli bir kızın basına kötu birşey geldi bir baktım hemen gozum dolmuş :) Allah hepimizin bebeğini iyilikler ile karşılaştırsın

gerçekten annellik çok değiştiriyor insanı. çocuklara karşı çok hassaslaştım ben de. haberler de çocuklarla ilgili kötü bir şey görmeye tashammül edemiyorum kanal değiştiriyorum.ben öğretmenim. kesinlikle işe başlayınca çocuklara karşı tavrım çok değişecek:) zaten benden çok yüz buluyorlardı şimdi ne yaparız bilmem kuzularla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…