2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....

masallah canim. Dilde cikarirmis. Sevimli sey seni :)

Gecmis olsun canim. Iyi yapmissin anneni cagirmakla sanada bakar selimede

Hoşbldk canım..

Nasıl gidiyor bakalım..Ek gıdalara geçtiniz galiba..

Canım ben sadece 1er çay kaşığı tattırdım hep alışması için, yani ek besine geçmedim. Cuma günü 6 aylık oluyoruz o zaman başlıycaz. Bu ay sabahları labne peynir ve yumurta sarısı, gündüz sebze ve meyve püresi, çorba ve de yoğurt gibi şeyler düşünüyorum. Yani şöyle sabah emzirdikten sonra biraz labne yumurta karışımı vericem, 1-2 saat sonra emzirme tekrardan, öğle yine emzirme ardından sebze püresi ya da çorba, bir sonraki menü de meyveli yoğurt şeklinde olacak. Tabi 2 çay bardağını geçmeyecek şekilde çünkü halla anne sütü ana öğün :)) Diğerleri ek gıda :)

Yani tattırmak da en önemlisi canım , ileride bu tatlarla karşılaştıklarında yabancılık çekmesinler dimi.

Ben de o şekilde başlamıştım çok şükür şimdi yaşıtlarından daha yapılı bi kız . Ve hiç bir şeyi de seçmiyor..

Doğru söylüyorsun anne sütünü almaları şart..

Ayyy alıntılara da mesaj diyor ya çoğu zaman bakmıyorum bile mesaj var mı diye. Hemen bakıyorum canım off mahvettiler siteyi yaa

Bende ilk kez mesaj gonderdim. Iki tane acaba ikisinide gonderemedim mi dedi.. :) bende aynen okudugum icin mesajlara bakmiyorum. Bir alinti var yazip duruyor. Biz sitenin eski halinden memnunduk :)) sikkayet etsek eskihaline donmez mi

Maşallah canım kızına benimki pek sevmiyo şimdilik inş değişir dün yumurta tattırdım onu sevdi ama labne peynirde öğürdü

Maşallah canım kızına benimki pek sevmiyo şimdilik inş değişir dün yumurta tattırdım onu sevdi ama labne peynirde öğürdü

Ayy yerim ben onun tatlara tepki verişini..

Valla onlar bizden bilmiş ama ben yılmadan usanmadan veriyordum..

Hatta bir ara hemşiremiz bu yakında obez olucak diyet vermek zorunda kalıcam bak ona göre demişti..))

yapılıyor cnm hatta gece verırsen daha tok tutar sık uyanmaz

1 su bardağı su (200 ml) 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu 6 ölçek Devam Biberon Maması ıstersen ıcıne meyve suyuda koyabılırsın

canım yaa çok sağol ilk bebek ya acemilikte üstümüze yok

biliyorum canım sonradan katılıyor devam sütünün tozu
ilk aşamada ayran kıvamında falan yapmaya çalışıcam bakalım çünkü ilk kez tattırıcam yutamaz falan minik kuzum

Yapılır diye biliyorum ben de ama sonradan katılıyor muhallebiye.

Umarım iyidir bi sorun yoktur...

Dile bak dile..Maşallah sana

evet canım sonradan katılıyormuş sağol

varya harikasın
hemen kaydediyorum arşivime bu tarifleri

biliyorum canım sonradan katılıyor devam sütünün tozu
ilk aşamada ayran kıvamında falan yapmaya çalışıcam bakalım çünkü ilk kez tattırıcam yutamaz falan minik kuzum

Yap bakalım canım..Ben hiç devam sütü kullanmadığım için tam da bilmiyorum yani..

Ayy yerim ben onun tatlara tepki verişini..

Valla onlar bizden bilmiş ama ben yılmadan usanmadan veriyordum..

Hatta bir ara hemşiremiz bu yakında obez olucak diyet vermek zorunda kalıcam bak ona göre demişti..))

Ay bu benim için süper moral oldu korkuyodum bazen bu kız alışamıycak diye demek o derece alışıyolar haa

Furuzaaan menü paylaşımı için teşekkürler mutluluğun da dediği gibi harikasınnn

FURUZANmelek

canım mesajı görmedim ( karma karışık oldu bu haliyle kk

az önce yine baktım ama mesajın yok canım yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…