canımm atlamışım seni...geçmiş olsun ... bir an önce iyileşirsin inşallah...Teşekkür ederim kızlar :2::2:
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Ben o mucizeyi yerim sevimli şey dile bak al mıncikla beni diyor :))
canımm atlamışım seni...geçmiş olsun ... bir an önce iyileşirsin inşallah...
vayyy bir yakışıklı gördüm galiba :)
Teşekkür ederim canım. Öyle yapmaya çalışacağım insallah geçer cabuk..
Merhaba küçük addam, ne kadaar ayıp dil çıkarmışsın bize
Teşekkürler canım, inşallah
Küçük şımarık seni
maşlhhhh.
Selam kızlar kahvemi aldım geldim:126::126:
Kız bandananı yesinler ne tatlı şeysin yaa maşallah sananice 6 aylara canım:)
Günaydıın kızlar. Çok yoğun geçen 3 günün ardından anca bugün girebildim. Özledim sizi
Haftasonuydu dün gelen misafirdi derken uzak kaldım. Bugünde pek burda olamayacağım sanırım çünkü çook hastayım.
Feci grip oldum, annemi çağırdım gelip Selimle ilgilensin diye. Daha yeni atlatıyor yavrum gribi yeniden nüksetmesin benim yüzümden. Geçmişe üstten üstten bakabildim sadece. Fırsat buldukça uğrayacağım.
Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?
Merhaba kızlarrrrrr
Kokoşum benimmmm bayıldım süslerine ve tabi ki Öykü güzelime de :))
Canım tedirgin olma sen tedirgin olursan Asu da hisseder birbirinizi yıpratırsınız annen bakıyormuş hem gözün arkada kalmasın biberon için geniş ağızlı ve kauçuk emzikli biberon deneyebilirsin belki onu sever yaramaz :)
Parmecim sadece nefes kokusu mu bir kez çocuğum resmen tükürük kokmuştu nasıl iğrendim yavrum benim o kokuya maruz kaldı öpüp öpüp ohhhh diye çocuğun suratına üfleyenler var uyarsam anlamayıp üstüne de kıyametler koparacak tip lanet olsun..
Süper olmuş canım kaç gündür ben de düşünüyordum nete girmeye fırsat bulamamıştım sen paylaşmışsın teşekkürler
Tuçecim çok çok fazla yedirmişsin güzel bebişimize, azar azar yedir annesi yorma bebişimizin midesini...
Ay haklısın valla benim kuzenlerime o kadar çok söz hakkı verildi ki şimdi durmadan konuşuyorlar ve kimsenin onları dinlemeye tahammülü yok herkesi kaçırıyorlar çevrelerinden... Çok hassas bir denge bu dikkatli olmak lazım...
Maşallah sana güzel bebekkkk :)
Niye mızmızlanıyor Eylüşümmm diş mi çıkarıyor acaba ?? Aren'in diş etleri kabarmış ve eline ne geçirse hemen ısırıyor yavrum ... SAlyadan bahsetmiyorum bile ağzı şelale gibi
Teşekkür ederim canım
tsk ederiz teyzeleri bu bızdıklar cok akıllı olmaya basladı burnunu temizliycem daha aspiratörü elime aldıgım gıbı basıyor cıglıgı hemen nasılda anlıyorsa dünde emzigi elımdeydı babasının kucagında oturuyodu bana dogru uzandı emzigi elimden kaptı ve agzına soktu :) sasırdım kaldım
selam kızlar ben geldim :)) ama her an geri gidebilirim zira bu 6 ay aşıları çok ağırmış zavallı öykücüm mız mız mız
önceden kendi kendine oynardı dünden beri yere bırakmaya gelmiyor kıyameti koparıyor sanırım çok ağrısı var
fitil ver dedi dr verdim sabah rahatlasın diye
gecede ateşlendi ara ara anlayacağınız gece ateş nöbetindeydik babasıyla
teşekkür ederiz canım :))kız bebekleri süslemek ayrı bir zevk
geçmiş olsun sulozcum umarım tez vakitte atlatırsın selime de bulaştırmadan
teşekkür ederiz seyyahcımm
maşallah sana yakışıklıııdile bak
hoş geldin şekerim bi kayfede ben yapiim bari daha ayılamadım
bak sen akıllı bıdığakendi işini kendi görüyo emzik lazım alıyo atıyo ağzına işte annesi
bizimki çok enterasan bi şekilde burun temizleyicisine bayılıyo otri bebe varya ondan kullanıyorum görünce hemen saldırıyo hortumunu tutup bırakmıyo ağzına sokmaya çalışıyo
kızlar ya bi sorum olacak size..
evde sma nın devam sütü kaldı onu bitireyim diyorum bununla muhallebi falan yapılabilir mi?
benim kız biberon almıyor da bunu bi şekilde değerlendireyim diyorum???
Hayırlı olur canım merak etme ev cidden çok sıkıcıHoşgeldin canım sağol ilk günü atlattık bol emmeli bi akşamdan sonra bugün 2. günümüz hadi hayırlısı :)
Ay o dilini ısırırım senin tatlı şey seni maşallahSonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
tamm da bizii anlatyorr
Buyrun efendimhosgeldın cnm hani bize kahve :)
hoşgeldin canım afiyet olsun :)ben o işi kahvaltıdan sonra yapmazsam ayılamıyorum...zira Alptuğ çok huysuz bugünlerde
evde sma nın devam sütü kaldı onu bitireyim diyorum bununla muhallebi falan yapılabilir mi?
Hayırlı olur canım merak etme ev cidden çok sıkıcı
Ay o dilini ısırırım senin tatlı şey seni maşallah
hele kusma olayına bittim ne zaman süslensem püslensem evden çıkmadan önce şarrrr sonra hadi git üst değiştir
Buyrun efendim
Eki Görüntüle 953037
Ben de eskiden göszümü açar açmaz içerdim sigarayla hem de ama artık böyle
Hayırlı olur canım merak etme ev cidden çok sıkıcı
Ay o dilini ısırırım senin tatlı şey seni maşallah
hele kusma olayına bittim ne zaman süslensem püslensem evden çıkmadan önce şarrrr sonra hadi git üst değiştir
Buyrun efendim
Eki Görüntüle 953037
Ben de eskiden göszümü açar açmaz içerdim sigarayla hem de ama artık böyle
Bugun benim de aklım geldi iyidir insallah
Canım biliyorsun mamalar ılık su ile yapılıyor ama muhallebi yüksek ısıda piştiği için mamayı bozabilir..
Ama muhallebeyi yedirmeden önce ılıkken mamayı içine karıştırabilirsin..
Bu arada herkeze meraba..)
.
Canım biliyorsun mamalar ılık su ile yapılıyor ama muhallebi yüksek ısıda piştiği için mamayı bozabilir..
Ama muhallebeyi yedirmeden önce ılıkken mamayı içine karıştırabilirsin..
Bu arada herkeze meraba..)
.
Hiii ay çok kötüsün yaaa ühühü eşim de içiyo fosur fosur kayfeyle ben de kuzu gibi bakıyorum ühühühü sigara çok kötü bişey ama bir o kadar da güzel yaaayy cnm tsk ederım ben simdi sigarayla ıcerım bunu :) kıskandırmak gibi olmasın cok mu kötüyüm ne :) emzırmeyı bıraktıktan sonra baya sarmıstım ama artık esım ızın vermıyor hazır bıraktın baslama dıyor sadece sabah kahveyle bırde aksam yemekten sonra bu kadar izin verıyor e bende ustelemıyorum sonucta emzırmıyorum ama cocugumla dewamlı beraberım nefesımden o pıs kokuyu alsın ıstemıyorum
hiçç sormaa canımm. benımm DERİN imdee hiç temizz kıyafet giyemiyrr. ne zamn temiz bişey giysee hemen yakasıı lekeleniyrr. öle çok kusaması da yokk ama hepp lekeliii.. :hepp pasaklııyızz yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?