2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben o mucizeyi yerim sevimli şey dile bak al mıncikla beni diyor :))

canımm atlamışım seni...geçmiş olsun ... bir an önce iyileşirsin inşallah...

vayyy bir yakışıklı gördüm galiba :)

Teşekkür ederim canım. Öyle yapmaya çalışacağım insallah geçer cabuk..

Merhaba küçük addam, ne kadaar ayıp dil çıkarmışsın bize

Teşekkürler canım, inşallah

Küçük şımarık seni

tsk ederiz teyzeleri bu bızdıklar cok akıllı olmaya basladı burnunu temizliycem daha aspiratörü elime aldıgım gıbı basıyor cıglıgı hemen nasılda anlıyorsa dünde emzigi elımdeydı babasının kucagında oturuyodu bana dogru uzandı emzigi elimden kaptı ve agzına soktu :) sasırdım kaldım

selam kızlar ben geldim :)) ama her an geri gidebilirim zira bu 6 ay aşıları çok ağırmış zavallı öykücüm mız mız mız
önceden kendi kendine oynardı dünden beri yere bırakmaya gelmiyor kıyameti koparıyor sanırım çok ağrısı var
fitil ver dedi dr verdim sabah rahatlasın diye
gecede ateşlendi ara ara anlayacağınız gece ateş nöbetindeydik babasıyla

Kız bandananı yesinler ne tatlı şeysin yaa maşallah sana nice 6 aylara canım:)

teşekkür ederiz canım :)) kız bebekleri süslemek ayrı bir zevk

geçmiş olsun sulozcum umarım tez vakitte atlatırsın selime de bulaştırmadan

teşekkür ederiz seyyahcımm

Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....

maşallah sana yakışıklııı dile bak

Selam kızlar kahvemi aldım geldim:126::126:

hoş geldin şekerim bi kayfede ben yapiim bari daha ayılamadım

bak sen akıllı bıdığa kendi işini kendi görüyo emzik lazım alıyo atıyo ağzına işte annesi
bizimki çok enterasan bi şekilde burun temizleyicisine bayılıyo otri bebe varya ondan kullanıyorum görünce hemen saldırıyo hortumunu tutup bırakmıyo ağzına sokmaya çalışıyo

hepsı bır ayrı seker bunların ısırmalıklar :) bizimde 6. ay asımıza az kaldı 5 gun var korkuyorum ya arkadaslarımın bebekleri oldu aynı anlattıgın gibi ates mız mızlık bıde bacaklarını oynatamamıstı yavrucuk ıns cabuk atlatırsınız cnm

kızlar ya bi sorum olacak size..
evde sma nın devam sütü kaldı onu bitireyim diyorum bununla muhallebi falan yapılabilir mi?
benim kız biberon almıyor da bunu bi şekilde değerlendireyim diyorum???

evde sma nın devam sütü kaldı onu bitireyim diyorum bununla muhallebi falan yapılabilir mi?

yapılıyor cnm hatta gece verırsen daha tok tutar sık uyanmaz

Hoşgeldin canım sağol ilk günü atlattık bol emmeli bi akşamdan sonra bugün 2. günümüz hadi hayırlısı :)
Hayırlı olur canım merak etme ev cidden çok sıkıcı
Sonra allah evinize bir nimet verir gözlerinizi alamayacagınız bır mucizeye sahip olursunuz....
Ay o dilini ısırırım senin tatlı şey seni maşallah
tamm da bizii anlatyorr
hele kusma olayına bittim ne zaman süslensem püslensem evden çıkmadan önce şarrrr sonra hadi git üst değiştir
hosgeldın cnm hani bize kahve :)
Buyrun efendim

hoşgeldin canım afiyet olsun :)ben o işi kahvaltıdan sonra yapmazsam ayılamıyorum...zira Alptuğ çok huysuz bugünlerde

Ben de eskiden göszümü açar açmaz içerdim sigarayla hem de ama artık böyle

1 su bardağı su (200 ml) 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu 6 ölçek Devam Biberon Maması ıstersen ıcıne meyve suyuda koyabılırsın

ayy cnm tsk ederım ben simdi sigarayla ıcerım bunu :) kıskandırmak gibi olmasın cok mu kötüyüm ne :) emzırmeyı bıraktıktan sonra baya sarmıstım ama artık esım ızın vermıyor hazır bıraktın baslama dıyor sadece sabah kahveyle bırde aksam yemekten sonra bu kadar izin verıyor e bende ustelemıyorum sonucta emzırmıyorum ama cocugumla dewamlı beraberım nefesımden o pıs kokuyu alsın ıstemıyorum

Canım biliyorsun mamalar ılık su ile yapılıyor ama muhallebi yüksek ısıda piştiği için mamayı bozabilir..

Ama muhallebeyi yedirmeden önce ılıkken mamayı içine karıştırabilirsin..

Bu arada herkeze meraba..)
.

hiçç sormaa canımm. benımm DERİN imdee hiç temizz kıyafet giyemiyrr. ne zamn temiz bişey giysee hemen yakasıı lekeleniyrr. öle çok kusaması da yokk ama hepp lekeliii.. : hepp pasaklııyızz yanii

Son düzenleme:

Yapılır diye biliyorum ben de ama sonradan katılıyor muhallebiye.

Bugun benim de aklım geldi iyidir insallah

Umarım iyidir bi sorun yoktur...

Dile bak dile..Maşallah sana

Merhaba canım hoşgeldin

canim bana doktor liste verdi onda corbaya kahvaltiya ve muhallebiye konuyor hatta yogurt ta calabiliyorsun. Biraz uzun ama yazayim baskalarininda isine yarar.

-Kahvaltı

150ml hazirlanmis devam sütü ,1/8 haslanmis yumurta sarisi 1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir , 1tatli kasigi pekmez.

-Yogurt
1porsiyon icin 100ml hazirlanmis devam sutu. 2cay kasigi yogurt.
90 ml su icine 3 olcek devam sutu koyarak hazirladigimiz mamayi kucuk bir kaseye bosaltalim. 43derece sicaklikta kucuk parmavimizla kontrol edebiliriz. 2cay bardagi yogurt ilave ederek 4-5saat sicak ortamda mayalayiniz. Buz dolabinda 5-6saat dinlendirin.

-Muhallebi

1su bardagi su 3silme tatli kasigi pirinc unu , 6olcek devam sutu

1su bardagi su ile 3silme tatli kasigi princ unu pisirilir. Ve ocaktan indirildikten sonra icerisine 6olcek devam sutu ilave edilir v iyice karistirilir.

-sutlu sebze corbasi

1/4havuc 1/4patates 1/4kabak 1tatli kasigi pirinc 2olcek devam sutu
havuc patates princ ve kabagi haslayip eziniz. Bu karisimin icine 1cay kasigi sizma zeytinyagi ve 2olcek devam sutunden toz olarak ilave ediniz.

canim birde gecen msj attim sana gelmedimi.

Selamlar hos geldin. :)

Hiii ay çok kötüsün yaaa ühühü eşim de içiyo fosur fosur kayfeyle ben de kuzu gibi bakıyorum ühühühü sigara çok kötü bişey ama bir o kadar da güzel yaa
hiçç sormaa canımm. benımm DERİN imdee hiç temizz kıyafet giyemiyrr. ne zamn temiz bişey giysee hemen yakasıı lekeleniyrr. öle çok kusaması da yokk ama hepp lekeliii.. : hepp pasaklııyızz yanii

Aman boşver ne demişler OMOcu ünlü düşünürler "kirlenmek güzeldir"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…