hiçç sormaa canımm. benımm DERİN imdee hiç temizz kıyafet giyemiyrr. ne zamn temiz bişey giysee hemen yakasıı lekeleniyrr. öle çok kusaması da yokk ama hepp lekeliii.. :hepp pasaklııyızz yanii
Maşallah canım kızına benimki pek sevmiyo şimdilik inş değişir dün yumurta tattırdım onu sevdi ama labne peynirde öğürdü
Hafta sonundan minik bi kare :)))
Eki Görüntüle 953172
Teşekkür ederim canım bandanayla bana bandanasız babaya benziyoanaaamm ne kadar güzelsiniz siz böylearastaa idoş aynı sen :)
Aynen ağız suyu falan derken yakalar hemencik lekeleniyor. Şimdi bir de ekmek merakı var heryerinden ekmek kırığı çıkıyorÇok pis bu kızlar :))
Asunun sevdiği 3 şey oldu havuç, yumurta ve tarhana çorbasıHatta tarhana çorbasını hergün azıcık azıcık içiyor. Bayılıyor şapırdata şapırdata
Çok tatlısınız anne-kız canım İda'ya maşallah çok büyümüşLeoparlı yeleğini de giydirmişsin çok yakışmış
Ay bu benim için süper moral oldu korkuyodum bazen bu kız alışamıycak diye demek o derece alışıyolar haa
Eki Görüntüle 953172
Hiii ay çok kötüsün yaaa ühühü eşim de içiyo fosur fosur kayfeyle ben de kuzu gibi bakıyorum ühühühü sigara çok kötü bişey ama bir o kadar da güzel yaa
Aman boşver ne demişler OMOcu ünlü düşünürler "kirlenmek güzeldir"
Eki Görüntüle 953172
Yok yok hiç korkma canım.Yavaş yavaş birden olmaz elbette..
Zaten anne sütü alması çok büyük bir avantaj..Şimdilik o yemese bile senden alıyor her şeyi..
Bu arada fotğrafınız da pek hoş maşallah..Ne süslü bi bebek
MaSallah size esın cok sansli arasta ev de fıstık gibi iki kiz var :))
aynenn canımm tek bahanemizz olduu artıkk . KİRLENMEK GÜZELDİR:)
OYYY maşallh sizeee
İsmi TuğbaGünaydıın kızlar. Çok yoğun geçen 3 günün ardından anca bugün girebildim. Özledim sizi
Haftasonuydu dün gelen misafirdi derken uzak kaldım. Bugünde pek burda olamayacağım sanırım çünkü çook hastayım.
Feci grip oldum, annemi çağırdım gelip Selimle ilgilensin diye. Daha yeni atlatıyor yavrum gribi yeniden nüksetmesin benim yüzümden. Geçmişe üstten üstten bakabildim sadece. Fırsat buldukça uğrayacağım.
Benimde duygularıma tercüman oldu bu yazı arkadaşım.. Yazanın eline sağlık.
Maşallah sana cingözz. Çok tatlı canım Allah bağışlasın. Adı ne bebeğinin?
saol cnmAdıyla yaşasın uzun sağlıklı ömrü olsun tatlım
Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D
Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D
Eki Görüntüle 953172
Mutluluk bu arada nikah tarihini acayip kıskanıyorum
Eylüşüm o dişler başta annen olmak üzere herkesi ısır tamam mı yavrumKizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D
Minkm ne kadar tatlı bir oğlun var canım, dilini sevsinler senin!
Arasta analı kızlı yakıyorsunuz yine ortalığı, kokoşlar sizi:))
Suloz cum çok geçmiş olsun, İzmir'de havalar daha ılık, belki de bu yüzden daha fazla hasta olunuyor, kız kardeşim sürekli hasta.
maşallah sizeee analı kızlı çok güzelsinizyaw iyi ki doğurmuşuz he
neden ki canım ? :26:
oww maşallah güzel eylüşümüzegözünüz aydınn
Heracım teşekkürler tatlım :)) Mutluluk cidden iyi ki doğurmuşuz her gün şükrediyorumFotolari gordugum butun bebislere kocaman masallah
Parmeparme gecmis olsun baban icin acil sifalar diliyorum
Suloz sanada cok gecmis olsun hemen atlatirsin ins
Angyangel gozunuz aydin masallah eylul kuzusuna saglikli gelsin disleri
Arasta kizin senden guzel sen kizindan guzelsin masallah ikinizede :)
Bize gelirsek oglum 5 aylik 4 gunluk oldu dun ilk tahil
Mamasini yedirdim 3-4 cay kasigi kadar burda once tahil mamalariyla baslatiyorlar kahvaltiya demir vitamini ondan almasi icin.Birde desteksiz sekilde 5 dkk falan oturabiliyor artik koca totolum benim :))
Optuk hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?