2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

hiçç sormaa canımm. benımm DERİN imdee hiç temizz kıyafet giyemiyrr. ne zamn temiz bişey giysee hemen yakasıı lekeleniyrr. öle çok kusaması da yokk ama hepp lekeliii.. : hepp pasaklııyızz yanii

Aynen ağız suyu falan derken yakalar hemencik lekeleniyor. Şimdi bir de ekmek merakı var heryerinden ekmek kırığı çıkıyor Çok pis bu kızlar :))

Maşallah canım kızına benimki pek sevmiyo şimdilik inş değişir dün yumurta tattırdım onu sevdi ama labne peynirde öğürdü

Asunun sevdiği 3 şey oldu havuç, yumurta ve tarhana çorbası Hatta tarhana çorbasını hergün azıcık azıcık içiyor. Bayılıyor şapırdata şapırdata

Hafta sonundan minik bi kare :)))
Eki Görüntüle 953172

Çok tatlısınız anne-kız canım İda'ya maşallah çok büyümüş Leoparlı yeleğini de giydirmişsin çok yakışmış

anaaamm ne kadar güzelsiniz siz böyle arastaa idoş aynı sen :)
Teşekkür ederim canım bandanayla bana bandanasız babaya benziyo

Tarhana ben de tattırıcam canım ve teşekkürler resim yorumun için bi de leoparlı eteği oldu şimdi kokoşlaştı bu kız iyice

Ay bu benim için süper moral oldu korkuyodum bazen bu kız alışamıycak diye demek o derece alışıyolar haa

Yok yok hiç korkma canım.Yavaş yavaş birden olmaz elbette..

Zaten anne sütü alması çok büyük bir avantaj..Şimdilik o yemese bile senden alıyor her şeyi..

Bu arada fotğrafınız da pek hoş maşallah.. Ne süslü bi bebek

MaSallah size esın cok sansli arasta ev de fıstık gibi iki kiz var :))

aynenn canımm tek bahanemizz olduu artıkk . KİRLENMEK GÜZELDİR:)

OYYY maşallh sizeee

Teşekkür ederiz kızlar çok tatlısınızzz. Parmişim şımartıyosun beni

İsmi Tuğba

Minkm ne kadar tatlı bir oğlun var canım, dilini sevsinler senin!
Arasta analı kızlı yakıyorsunuz yine ortalığı, kokoşlar sizi:))
Suloz cum çok geçmiş olsun, İzmir'de havalar daha ılık, belki de bu yüzden daha fazla hasta olunuyor, kız kardeşim sürekli hasta.

Eylül'cüm benim, büyümüş de dişi çıkarmış da! Şaka maka zaman ne çabuk geçiyor, dişler de birer birer gelmeye başladı. Bizim alttan iki tane var artık.
Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D

Sen nereye kayboldun canım, ikinci çocuk dedin, ortadan kayboldun, seni gidi seni:)) Seni alıntılayarak ikinci çocuk felsefesi yaptım bende yokluğunda:))

Hafta sonundan minik bi kare :)))
Eki Görüntüle 953172

maşallah sizeee analı kızlı çok güzelsiniz yaw iyi ki doğurmuşuz he

Mutluluk bu arada nikah tarihini acayip kıskanıyorum

neden ki canım ? :26:

Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D

oww maşallah güzel eylüşümüze gözünüz aydınn

Fotolari gordugum butun bebislere kocaman masallah

Parmeparme gecmis olsun baban icin acil sifalar diliyorum

Suloz sanada cok gecmis olsun hemen atlatirsin ins

Angyangel gozunuz aydin masallah eylul kuzusuna saglikli gelsin disleri

Arasta kizin senden guzel sen kizindan guzelsin masallah ikinizede :)

Bize gelirsek oglum 5 aylik 4 gunluk oldu dun ilk tahil
Mamasini yedirdim 3-4 cay kasigi kadar burda once tahil mamalariyla baslatiyorlar kahvaltiya demir vitamini ondan almasi icin.Birde desteksiz sekilde 5 dkk falan oturabiliyor artik koca totolum benim :))

Optuk hepiniziii

Eylüşüm o dişler başta annen olmak üzere herkesi ısır tamam mı yavrum Maşallah sana da dişlerine de hee bi de annene söyle analı kızlı resim isteris

maşallah sizeee analı kızlı çok güzelsiniz yaw iyi ki doğurmuşuz he

neden ki canım ? :26:

oww maşallah güzel eylüşümüze gözünüz aydınn

Heracım teşekkürler tatlım :)) Mutluluk cidden iyi ki doğurmuşuz her gün şükrediyorum papatyalım sağol canım hepimize maşallah Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…