2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım geçenlerde diğer topicte dolaşırken (aranıza geç katıldım ya sizleri daha iyi tanıyayım diye geçmişi kurcaladım ) tracy hogg okuduğunu gördüm.inci hala geç uyuyor ya başarılı olamadın mı??

Hahaha iyi yapmissin Canim :))

Canim bir ay uyguladım eger orda okuduysan uzunca yazdığım bir mesaj vardı yaptıklarımla ilgili .
Tracy on gun diyor ben bir ay yaptım ve hala bir saat sekizden dokuza kadar uğraşıyordum ve sinirim yeterince bozulmuştu . Bir de Esım cok yardımcı oluyordu o ara bir sürü yurt disi seyahati oldu ve Sabrım tükendiği icin bıraktım . Ve son haftalarda artık kötüleşmeye başlamıştı uyuma saati once 21:30 sonra 10:00 sonra 10:30 olmuştu

ek gıda derken bende dr un söylediklerini paylaşayım sizle ben de başlayalı 15 gün oldu bizde 6. ayımızı 29 unda doldurcaz ama kızım hiç duruyordu çok huzursuzdu dr a götürdüm hiç birşeyi çıkmadı şükür diş dedi dr hala skıntısını çekiyoruz diş falan gelmedi henüz oğlumda zor çıkarmıştı sanırım abisine çekmiş kızım.....

dr ek gıdaya başlayalım dedi sabah 3 4 bebe bisküvisini labna peynir mama reçel olabilir pekmez 1 er çay kaşıgı 90 cc mamda hazırla ver dedi saat 9 a kadar kahvaltı yani bu saat olayını herkes kendi bebğine göre ayarlayabilir...1 ay sonra bu karışımdakilerin tadları ayrı ayrı taddırılacak dedi ......yani peynir pekmez yumurta tek tek yedirilecek yumurtayı ilk başlarken nohut kadar ver dedi zamanla artır....
..10 .10 :30 gibi meyve
1 .1:30 gibi havuç patates zeytin yağğı irmikten oluşan sebze çorbası daha ilerleyen zamanlarda irmik yerine bulgur falan konabilirayrıca zamanla mevsim sebzeleri ekle dedi .....brokoli ekledim gazdan mahvoduk kabız olduk pırasa ekledik yine gazdan mahvoldu bebeşim....
4. 4:30 gibi yogurt isteğinize göre meyvelide verebilirsiniz..

18 00da yemek püresi......... ben oğlumda öğlen hazırladığım yemek püresini akşamda veriyordum.yemeklerini her gün taze pişiriyordum
2100 da muhalebi yazmış ama benim kızım erken yatıp sabah 6 da falan kalkıyor gündüz uykusu hiç yok memde 10 dk kestiriyor oyüzden bizde proğramın hepsi uygulanmıyor.....ayrıca yemeklere tuz şeker 1 yaına kadar yasak

bizim hala gazımız devam ediyor ek gıdalarda birde kabızlık sorunumuz başladı birde demir veriyoruz oda kabızlığı iyice arttırdı
meyve olarak armut veriyorum kabızlık için kayısı hoşafı veriyorum zeytinyağı içitriyorum yinede zor yapıyor kakasını

hepinize kolay gelsin güzel anneler.........

Alptuğ da atak mıdır diş midir neden bilemedim uykusu felaket sapıttı. Tracy okurken aklıma sen geldin. Gerçekten sabır gerektiren bir iş, çok yıpratıyor insanı

Canim Hosgeldin :))

Teşekkür ederiz paylaştığın bilgiler icin

Alptuğ da atak mıdır diş midir neden bilemedim uykusu felaket sapıttı. Tracy okurken aklıma sen geldin. Gerçekten sabır gerektiren bir iş, çok yıpratıyor insanı

Evet Canim her cocuk bir degil iste bazısı kendi kendine uyuyor bazıları böyle . Ama sinirli yorgun bir anne daha zararlı buna eminim .

Biz de cok huzursuzuz cok agliyor herseyi ağzına alıp parçalamak istiyor sinirle buna mememde dahil :)
Uc tane beyaz görünüyor ancak daha Yarilmamis bile . Umarım hepimiz kolayca atlatiriz bu surecide .

Yaa ben bişey de göremiyorum...perş annem gelcek ona göstereğim bakalım ne diyecek yolda mıymış dişlerimiz bizimki de aynı canım sürekli ağzına bişey götürme çabasında,diş kaşıyıcısını veriyorum parçalamak istiyor resmen...amin canım inş ne biz çok yıpranırız ne de onlar

Hoşgeldin canım menün için teşekkür ederiz:))

Sizde harikasiniz kizlar :)
canim insallah işinize yarar. Ben hic birini denemedim daha :) yogurt tutmaz belki diye hic denemedim corba kahvalti muhallebi icinde 6. Ayi bekliyoruz.
Mesaji yollarim tekrardan canim.

Hafta sonundan minik bi kare :)))
Eki Görüntüle 953172

Cok guzel ve cok hoşsunuz. Masallah fistik gibisiniz. Yaniniza cadiyida nazar degmesin diyemi aldiniz
Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D

ohh dis gelmis. Bol bol dişler artik. Birseyi merak ettim dis cikaran bebisler emerken isiriyor mu?

Eylül'cüm benim, büyümüş de dişi çıkarmış da! Şaka maka zaman ne çabuk geçiyor, dişler de birer birer gelmeye başladı. Bizim alttan iki tane var artık.

Sizinde dişiniz hayirli olsun. Ikilemissiniz hemde darisi diger 32 dişine.

Hosgeldin canim. Tamamen gecmissiniz ek gidaya hayirli olsun. Bebisin herseyi severek yer annesi seni hic uzmez.

Amin canım dişler aşılar off ooff

Sizin diş çıktı mı canım...yoldaydı sizinki de şu 6 ay aşılarından da gözüm korktu valla :18:

Canım öyle beyaz beyaz görünüyor. Dışarda elime geçen bişey yok hala ya Ben hamileyken aşılardan korkmıycam , hepimiz olduk ne var, sonuçta onun iyiliği için diyodum , bundan öncekilerde pek korkmadım açıkçası ama 6aylıktan tırstım ne yalan söyliyim

Son düzenleme:

İyiliği için ama insan dayanamıyor ki acı çektiğini görünce bundan öncekileri kolay atlatmıştık biz.aşı vurulurken ilaç yayılana kadar ağlamıyordu bile ama 6. Ay aşısı olan herkes kötü geçiyo diyor.bakalım biz nasıl atlatcaz...tabi önce siz...

Son düzenleme:
Cok guzel ve cok hoşsunuz. Masallah fistik gibisiniz. Yaniniza cadiyida nazar degmesin diyemi aldiniz
Sağol canım sizler güzel bakıyosunuz Cadı nazarlık evet

3 şubata çok az kaldı akşam rüyama girdi aşılar oyy oyy:94::94:

Yalovacım sen ve Melis iyisinizdir umarım canım arada haberdar edersen seviniriz:)

Iyi geceler hamişler kıh kıh :)) Özlemişim bunu demeyi herkesi öpüyorum. Hamiş değilim bu arada he :)

Aa bu kadar olur ben bugun sana ozel mesaj yazmayı denedim arkadas değilimisiz diye kabul etmedi sistem arkadaşlık istegi gönderdim bende :))

Nasılsın dedim cee yaptın yok oldun yine iyimisiniz Elif Ece nasil ? Bizde öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…