2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın arkadaşlarım,hem süt sağıp hemde sizleri okuyordum.Arasta'cım,gece sizleri olurken uyuyamaldığım için cevap yazamadım,kusura bakma.ben ve Melis çok şükür iyiyiz.iş güç koşturup akşamda kızımla ilgileniyorum.gece yatağa girincede sizlere bakıp çoğunlukla telefon elimde uyuyakalıyorum.sizlerin iyiolmasına çok sevindim ve İda'yla annesiharika görünüyor.PARME,canım babana çok üzüldüm,Allah şifa versin,duslarım babanla.Arasta'cım siz Bırsa'ya geldiniz demek,nerelere gittiniz ?gelmişken bol bol alışveriş yapsaydın.öpüyorum hepinizi,güzel bir günl olsun hepimize

Sagol yalovacim teşekkür ederim duaların icin . Çünkü buna gercekten ihtiyacımız var .

Dün aksama dogru babam kötülemiş ve hastaneden arayıp haber vermişler abimlere annem bir türlü basa çıkamamış . Sekeri 45 e kadar düşmüş . Sinirleri yıprandı kriz geciriyor psikolojisi bozulduğunu düşünmüşler . Neyse Esım ve abimler hastaneye gidip binbir dil dökerek psikiyatr görsün diye Bakırköy'e götürdüler gece . Dr muayane ettikten sonra psikolojik bir şey olmadıgını söyleyip Norolojiye sevk etmişler . Ve noroloji uzmanı gecrm hafta çektirdiğimiz mr a bakınca bir lezyon farketmiş beyninde . Gittiğimiz hastanede ki Dr beyninde hiçbirşey olmadıgını söylemişti halbuki . Sabah sekizde gogus hastalıkları babami geri beklerken ( taburcu degil ozel izinle çıktı hastaneden gece )noroloji bölümünde bugun yatış olacak sanırım . Haber bekliyorum ben de . Canim cok sikkin .

Günaydın herkese arkadaşlar güzel bi gün olsun hepimiz için. Bugün rotavirüs aşısı var kızımın. Annemle kayınvalidem götürecekler. Hiç kilo almamış gibi hissediyorum. Sadece annelik kuruntusu da olabilir ama ne bileyim sanki hiç büyümedi bu ay Boyu hep uzardı bu ay hala aynı kıyafetler tam geliyor. Bebişimle ilgili haberleri annemden alacak olmak ayrı koyuyor neyse... Öğleden sonra güzel haberler veririm inşallah

Canım çok ama çok geçmiş olsun. Babanın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum ve inanıyorum iyileşecek. Eskisinden daha sağlıklı günleri olacak. Dualarım babanla...

teşekkürler kızlar hoş buldum ben ara sıra sessiz sessiz geliyorum zaten aranıza kızım hiç durmuyor o yüzden yazamıyorum

hepinizi öpüyorum minişlerinizle birlikte.....

umarım güzel haberler verirsin canım bize

SAREYA GUNEBAKAN tesekkur ederiz teyzeleri ....PARMECIM cok gecmis olsun canim babana sifa diliyorum biran once iyilessin ins...gunaydinnn hepimiz icin guzel bi gun olsun ins kizlar

İnşallah bişey çıkmaz canım çok geçmiş olsun

canımm atlamışım seni...geçmiş olsun ... bir an önce iyileşirsin inşallah...

geçmiş olsun sulozcum umarım tez vakitte atlatırsın selime de bulaştırmadan

Gecmis olsun canim. Iyi yapmissin anneni cagirmakla sanada bakar selimede
Teşekkür ederim kızlar, bugün daha iyiyim ama hala atlatabilmiş değilim.
bu arada burada ıhlamurun süt yapıcı özelliği konusulmuştu. İyileşmek için içtiğim ıhlamurlarla bende test etmiş oldum bunu.
Tavsiye ederim inanılmaz süt yapıyor.
Hafta sonundan minik bi kare :)))
Eki Görüntüle 953172
Güzellikleer harikasınız
Tuğbaa tanıştığımıza memnun oldum
Kizlar hrnuz gecmise bakamadim haber vermek istedim...artik bizimde inci gibi bi disimiz var...eylulun butun huzursuzlugu bundanmis :-D
Dişiniz hayırlı olsun Angycim. bizimde yolda bi tane var ama patlamadı gitti bi türlü. Kolayca çıksın tüm dişleri inşallah
Canım teşekkürler, salgında var havada bir iyi bir kötü böyle hasta etti işte bizi
Fotolari gordugum butun bebislere kocaman masallah

Suloz sanada cok gecmis olsun hemen atlatirsin ins
Teşekkürler canım.
Parmecim geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Bizede haber ver. Senin için dua ediyorum canım, inşallah iyi olacak

canım merhaba. arkadaşlık isteğini göremedim ben. zaten kk ya da bişiler olmuş anlamadım çözcem :)) biz iyiyiz ek gıda mücadeleleri dvm işte. bir ileri bir geri. onun dışında sağlığımız iyi şükür bir sorunumuz yok. emeklesin diye uğraşırken üzülürken kızımin ellerinden tutunca yürümeye başladığını farkettik. çok mutlu oldum sanırım emeklemeden direkt maratona çıkacağız

baban için de çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa verir inşallah. taaaa diğer topiciğimizde de geçmiş olsun dileklerimi iletmişti ama arada kaynamıştır muhakkak. çağla inciye de bol kokulu öpücükler.

Ben de seni öpüyorum kuzum Mıncırık kızını da
biz de seni ve asuyu öptük ki

Vay Elif eceye bak masallah o fındık icine :) ne zaman bu kadar büyüdüler .

Bu arada simdi farkediyorum Med-cezir diye başka bir nick varmis ona gondermisim talebi :))

Sana ve tüm arkadaslara ayrıca gecmis olsun dilekleri icin teşekkür ediyorum .

Hani altı aylık asu fotosu :))

sorma parmecim daha dün hastane günlerim aklımda şimdi yürümeye çalışıyor bızdık :)) sen uyku işini ne yaptın sahi bizimki hepten zıvanadan çıktı. anlamsız şekilde ağlıyor hep uyanınca. onu çözemedim bir türlü. artık alışkanlık haline getirdi uyku arası ağlamaları. 9 ayda geçer diyorlar bakalım göreceğiz. ben sana gönderirim şimdi talep:)

Merhabalar az yağmurlu az güneşli İzmir gününden.. Parmecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yürümeye çalışan bızdığa maşallah diyorum. sürekli takipteyim sizi fakat yazamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor tek bakıyorum merte şimdide ek gıda süreci savaştayız zorla yiyor pekmezi sevmedi yoğurtu meyveli yapıyorum tarhana savaşındayız halen bakalım. Ayrıca iş başı yapmama 1 hafta kaldı halen çelişkideyim 3 ay daha ücretsiz izin almalımıyım yoksa bırakıcakmıyım işi bakıcı istemiyorum kv bakmıo annem uzakta... eşim bırak merti büyüt sonra başla diyor e sonra ikinci çocuk gelecek baya ara vermiş olacağım. düşünceli ben:*
ayrıca 6. ay aşımızada 1 hafta kaldı inş acısız geçer bebişlerimize

Ben de koyverdim gitti bir ay uğraştım gittikçe kötülemeye başladı . Baslarım böyle askın izdirabina dedim bıraktım . Seni mı arıyor acaba uyanınca yalnızlık korkusu olabilir senin aylarda olurmuş .

eh bu uykusuzluklar bitirdi bizi parmecim :)) ece beni aradığı an yanında buluyor da sakinleşmiyor bızdık bazen. ne bilim ya açıkçası ben artık onu çözmekten yoruldum saldım çayıra mevlam kayıra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…