2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Of cok zor karar bu . O kadar süre ara verince acaba ise nasil dönülecek eski şartlar kariyerin olacakmı vs bir sürü şey car düşünmen gereken . Güvendiğin biri olsa aslında sanırım ise dönmek en iyisi .

Ben zaten çalışmadığın icin su ara hic degilse bir yasını bekliyim diyorum en son öyle karar verdim yani altı ay daha ilgilenip kizimla sonra çalışırım . Ama çalışsaydım ise donerdim

Bazen cok düşünmek bosa dusunmektir aynen . Ben de ne zaman canı isterse uyusun artık diyorum o zaten uykusu gelince bunu baya acik bir sekilde ( kac desibel bilmiyorum ) bunu belli ediyor .

Aman öyle de buyuyor böyle de . Dün Burda bir arkadasa söylemiştim daha cok uyuyan bir bebek mı annesi mutlu sakin bir bebek mı daha huzurlu olur diye .

al bende de o kadar. bir de uyutmaya çalışmak da yoruyor insanı açıkçası. bazen bakıyorum 1 saat sallamışım uyumuyor eh alıp salona geçiyorum ben de tırıs tırıs. ama banyo yaptığı akşamlar erken uyuyor. havalar güzel olsa hergün yaptırıp uyutacam da kıyamıyorum hasta olur diye.

kızlar diğer topicte de paylaştım burda da paylaşayım. mama sandelyesi arayanlara fikir olsun çünkü ben çok memnunum ve aktif olarak kullanıyoruz. kraft tango. gerçi ben indirimden 149 a almıştım şuan fiyatı 250 civarı belki siz de indirim yakalarsınız. jokerden almıştım joker de indirim zamanları oluyor bence takip edin derim. asansör sistemi var, çift tepsili katlanabiliyor vb. burda resimde çıkmamış ama arkasında yumuşak bir minderi de var yaslandığı yerde.

Eki Görüntüle 953994

Teşekkür ederiz bu da guzel görünüyor hafta sonu alicam ben de incelenecekler listesine ekledim sagol

Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))

Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyor Oyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Biz de durumlar böyle :))

oyyy afiyett olsunnn toğak topak et olsunnn.. :))

maşallh idoş aa canımm.. biz hala çığlıkk atıyoruzz bidee anne diyoruzzz. emekleme bizde de aynı aşamadaa, ama derin emeklemesede olurr bencee. yuvarlanarak hallediyor işiniii.. yalnız bırakamıyorumm. birde evimz sobalı oluncaa 2 katt artıyorr endişelerimm.. wc ye bile o uyumadann gidemeiyrmmm..

Oy Selim oy yüzümde güller actiran Selim nese kaynağımız :))

İda bildigin genc kiz olmuş haberimiz yokmuş :) ne kadar çabuk büyüdü öyle masallah ona yakında siz sohbet edersiniz anne kızanları cekistirirsiniz :)

Bu arada esın Atatürk mü demiş ?? Nasil ya bunu ne kadarlik iken soylemis ve ne anlatmışlar da o kadar cocuk bunu anlamış . KV ve Kp Ni de takdir ettim dogrusu .

Anne kiz babayı cekistirirsiniz yazdım ne çıkmış :)

İda direk konuşöaya geçecek az kaldı bekliyoruzz çene çalmak için
Teşekkür ederiz canım. Sobalı evde aman dikkat et ya. Önüne bişyler koysak ilerlemesin diye her türlü engeli aşarlar bunnlar
Oy Selim oy yüzümde güller actiran Selim nese kaynağımız :))

Ben bunu nasıl kaçırdmm

Suloz sende bu ara performans düşüklüğü görüyorum yaslandın mı ne :))

Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Bu arada ben Pazartesi işe başlıyorum, şimdilik annemi ikna ettim. İzmire gitmiyorum, acil çağırdılar, oğlumu ve annemi alıp şehirlerarası yolculuğa çıkıyorum. Yürüme mesafesinde kalacak yer ayarladım. Çok bunalmıştım, o nedenle iyi oldu aslında. Bir de düşününce İstanbul'da çalışmaktan kolay. İstanbul da gelip gidip emziremezdim kesinlikle.

Son düzenleme:

Maşallah ne kadar büyüdüler ya Yakında kimseler kalmıycak topikte kuzuların peşinde koşmaktan.

Hani altı aylık asu fotosu :))

6 değil daha 5 aylık olduk :) Malesef giydirip süsleyip çekemedim. Eve gittiğimde 19.15 ti. Asuyu emzir, yemek ye, kuzuyla duş al, tekrar emzir oyun oyna kucakta gezdir derken yatma vakti geldi uyuyup kaldı emerken. Ben de uyurken çektim. Birazdan yüklerim önce bilgisayarıma atmam lazım :)

Şuanki psikolojiyle çalışma anasını satıyım demek geldi içimden

Oyyy afiyet olsun çok tatlısın

Bigün idoş bilgisayarı açıp selam teyzoşlar ben geldim yazacak demedi deme Asu sadece anne diyor her duruma göre farklı ses tonuyla Tek kelimeyle anlatıyor isteklerini tembel çocuk :) O değil de eşin Atatürk mü demiş

Aa nasil yani hemencecik mı ben cok üzüldüm ama sen hepten gidersin buralardan ise başlarsan

Evet Canim ya biliyorum bes aylık zihnim başka şey soylemis ellerim başka yazmış kusura bakma :)

Canım böyle durumlarda ne söyleyeceğimi bilemiyorum aslında. Çok üzüldüm. Baban bir an önce iyileşir inşallah ve torunuyla sağlıklı günler geçirir...

parmecim çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum. inşallah hayırlı haberlerini alırsın bir an önce babanın.tez zamanda sağlığına kavuşması duasıyla.

Heracım ben de pzt işe başlıyorum. işimden daha önce bahsetmiştim yorucu ve bol mesaili bir iş.şefimle konuştum da mesailere kalamayacağımı bildikleri için biraz çekinceleri var benimle ilgili. ben de kalamayacağımı söyledim. bu durumda süt iznim bile tehlikeye girdi. anladığım kadarıyla biraz beni idare edecekler. en azından mali müşavirlik stajım bitene kadar. başka bir iş önerdiler ama şu durumda yeni bir işi kaldıracak güç hissetmiyorum kendimde. aklımda olan tek şey Bebeğim. yeni bir işe konsantre olamam.
senin için de hayırlısı olsun inşallah güzel olur her şey.

Afiyet olsun yakışıklımmmm. Popişine et olsun kuzum
Hahaha yuvarlana yuvarlana hallediyolar canım hep öyle iyi salona oyun parkı almışım onun içine bırakıyorum bişeyler yapacağım zaman :))

Evet kızlar 7 aylıkken annesi eşimi bir arkadaşına götürmüş, duvarda Atatürk resmini görmüş ve ellerini şaplatarak ard arda Atatürk demeye başlamış. Nerden öğrendi duydu ve asıl önemlisi o resmi tanıyacak kadar bilinçlendi bilinemiyor Yani özellikle öğretilmiş bişey değil çünkü o kadar çocuğa Atürk'ü öğretmek kimsenin aklına gelmez. Anca anne derler , baba derler, mama derler Bi yerden görmüş ve öğrenmiş bi şekilde

hastayım ya kuzucum ondandır :2:
Canımm sen daha tatlısın güzel cümlelerinle. İşe başlıyor olmana üzüldüm. İnşallah herşey gönlünce olur heracım.
Oyyy afiyet olsun çok tatlısın
Teşekkür ederiz günebakancım, sensin o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…