Merhabalar az yağmurlu az güneşli İzmir gününden.. Parmecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yürümeye çalışan bızdığa maşallah diyorum. sürekli takipteyim sizi fakat yazamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor tek bakıyorum merte şimdide ek gıda süreci savaştayız zorla yiyor pekmezi sevmedi yoğurtu meyveli yapıyorum tarhana savaşındayız halen bakalım. Ayrıca iş başı yapmama 1 hafta kaldı halen çelişkideyim 3 ay daha ücretsiz izin almalımıyım yoksa bırakıcakmıyım işi bakıcı istemiyorum kv bakmıo annem uzakta... eşim bırak merti büyüt sonra başla diyor e sonra ikinci çocuk gelecek baya ara vermiş olacağım. düşünceli ben:*
ayrıca 6. ay aşımızada 1 hafta kaldı inş acısız geçer bebişlerimize
eh bu uykusuzluklar bitirdi bizi parmecim :)) ece beni aradığı an yanında buluyor da sakinleşmiyor bızdık bazen. ne bilim ya açıkçası ben artık onu çözmekten yoruldum saldım çayıra mevlam kayıra :))
Bazen cok düşünmek bosa dusunmektir aynen . Ben de ne zaman canı isterse uyusun artık diyorum o zaten uykusu gelince bunu baya acik bir sekilde ( kac desibel bilmiyorum ) bunu belli ediyor .
Aman öyle de buyuyor böyle de . Dün Burda bir arkadasa söylemiştim daha cok uyuyan bir bebek mı annesi mutlu sakin bir bebek mı daha huzurlu olur diye .
kızlar diğer topicte de paylaştım burda da paylaşayım. mama sandelyesi arayanlara fikir olsun çünkü ben çok memnunum ve aktif olarak kullanıyoruz. kraft tango. gerçi ben indirimden 149 a almıştım şuan fiyatı 250 civarı belki siz de indirim yakalarsınız. jokerden almıştım joker de indirim zamanları oluyor bence takip edin derim. asansör sistemi var, çift tepsili katlanabiliyor vb. burda resimde çıkmamış ama arkasında yumuşak bir minderi de var yaslandığı yerde.
Eki Görüntüle 953994
maşallh idoş aa canımm.. biz hala çığlıkk atıyoruzz bidee anne diyoruzzz. emekleme bizde de aynı aşamadaa, ama derin emeklemesede olurr bencee. yuvarlanarak hallediyor işiniii.. yalnız bırakamıyorumm. birde evimz sobalı oluncaa 2 katt artıyorr endişelerimm.. wc ye bile o uyumadann gidemeiyrmmm..Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Biz de durumlar böyle :))
Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Oy Selim oy yüzümde güller actiran Selim nese kaynağımız :))
İda bildigin genc kiz olmuş haberimiz yokmuş :) ne kadar çabuk büyüdü öyle masallah ona yakında siz sohbet edersiniz anne kızanları cekistirirsiniz :)
Bu arada esın Atatürk mü demiş ?? Nasil ya bunu ne kadarlik iken soylemis ve ne anlatmışlar da o kadar cocuk bunu anlamış . KV ve Kp Ni de takdir ettim dogrusu .
İda direk konuşöaya geçecek az kaldı bekliyoruzz çene çalmak içinTünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Teşekkür ederiz canım. Sobalı evde aman dikkat et ya. Önüne bişyler koysak ilerlemesin diye her türlü engeli aşarlar bunnlaroyyy afiyett olsunnn toğak topak et olsunnn.. :))
maşallh idoş aa canımm.. biz hala çığlıkk atıyoruzz bidee anne diyoruzzz. emekleme bizde de aynı aşamadaa, ama derin emeklemesede olurr bencee. yuvarlanarak hallediyor işiniii.. yalnız bırakamıyorumm. birde evimz sobalı oluncaa 2 katt artıyorr endişelerimm.. wc ye bile o uyumadann gidemeiyrmmm..
Ben bunu nasıl kaçırdmmAnne kiz babayı cekistirirsiniz yazdım ne çıkmış :)
İda direk konuşöaya geçecek az kaldı bekliyoruzz çene çalmak için
Teşekkür ederiz canım. Sobalı evde aman dikkat et ya. Önüne bişyler koysak ilerlemesin diye her türlü engeli aşarlar bunnlar
Ben bunu nasıl kaçırdmm
canım merhaba. arkadaşlık isteğini göremedim ben. zaten kk ya da bişiler olmuş anlamadım çözcem :)) biz iyiyiz ek gıda mücadeleleri dvm işte. bir ileri bir geri. onun dışında sağlığımız iyi şükür bir sorunumuz yok. emeklesin diye uğraşırken üzülürken kızımin ellerinden tutunca yürümeye başladığını farkettik. çok mutlu oldum sanırım emeklemeden direkt maratona çıkacağız
baban için de çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa verir inşallah. taaaa diğer topiciğimizde de geçmiş olsun dileklerimi iletmişti ama arada kaynamıştır muhakkak. çağla inciye de bol kokulu öpücükler.
biz de seni ve asuyu öptük ki
Hani altı aylık asu fotosu :))
Merhabalar az yağmurlu az güneşli İzmir gününden.. Parmecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yürümeye çalışan bızdığa maşallah diyorum. sürekli takipteyim sizi fakat yazamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor tek bakıyorum merte şimdide ek gıda süreci savaştayız zorla yiyor pekmezi sevmedi yoğurtu meyveli yapıyorum tarhana savaşındayız halen bakalım. Ayrıca iş başı yapmama 1 hafta kaldı halen çelişkideyim 3 ay daha ücretsiz izin almalımıyım yoksa bırakıcakmıyım işi bakıcı istemiyorum kv bakmıo annem uzakta... eşim bırak merti büyüt sonra başla diyor e sonra ikinci çocuk gelecek baya ara vermiş olacağım. düşünceli ben:*
ayrıca 6. ay aşımızada 1 hafta kaldı inş acısız geçer bebişlerimize
Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Bu arada ben Pazartesi işe başlıyorum, şimdilik annemi ikna ettim. İzmire gitmiyorum, acil çağırdılar, oğlumu ve annemi alıp şehirlerarası yolculuğa çıkıyorum. Yürüme mesafesinde kalacak yer ayarladım. Çok bunalmıştım, o nedenle iyi oldu aslında. Bir de düşününce İstanbul'da çalışmaktan kolay. İstanbul da gelip gidip emziremezdim kesinlikle.
Maşallah ne kadar büyüdüler yaYakında kimseler kalmıycak topikte kuzuların peşinde koşmaktan.
6 değil daha 5 aylık olduk :) Malesef giydirip süsleyip çekemedim. Eve gittiğimde 19.15 ti. Asuyu emzir, yemek ye, kuzuyla duş al, tekrar emzir oyun oyna kucakta gezdir derken yatma vakti geldi uyuyup kaldı emerken. Ben de uyurken çektim. Birazdan yüklerim önce bilgisayarıma atmam lazım :)
Şuanki psikolojiyle çalışma anasını satıyım demek geldi içimden
Oyyy afiyet olsun çok tatlısın
Bigün idoş bilgisayarı açıp selam teyzoşlar ben geldim yazacak demedi demeAsu sadece anne diyor her duruma göre farklı ses tonuyla Tek kelimeyle anlatıyor isteklerini tembel çocuk :) O değil de eşin Atatürk mü demiş
Sagol yalovacim teşekkür ederim duaların icin . Çünkü buna gercekten ihtiyacımız var .
Dün aksama dogru babam kötülemiş ve hastaneden arayıp haber vermişler abimlere annem bir türlü basa çıkamamış . Sekeri 45 e kadar düşmüş . Sinirleri yıprandı kriz geciriyor psikolojisi bozulduğunu düşünmüşler . Neyse Esım ve abimler hastaneye gidip binbir dil dökerek psikiyatr görsün diye Bakırköy'e götürdüler gece . Dr muayane ettikten sonra psikolojik bir şey olmadıgını söyleyip Norolojiye sevk etmişler . Ve noroloji uzmanı gecrm hafta çektirdiğimiz mr a bakınca bir lezyon farketmiş beyninde . Gittiğimiz hastanede ki Dr beyninde hiçbirşey olmadıgını söylemişti halbuki . Sabah sekizde gogus hastalıkları babami geri beklerken ( taburcu degil ozel izinle çıktı hastaneden gece )noroloji bölümünde bugun yatış olacak sanırım . Haber bekliyorum ben de . Canim cok sikkin .
Sagol yalovacim teşekkür ederim duaların icin . Çünkü buna gercekten ihtiyacımız var .
Dün aksama dogru babam kötülemiş ve hastaneden arayıp haber vermişler abimlere annem bir türlü basa çıkamamış . Sekeri 45 e kadar düşmüş . Sinirleri yıprandı kriz geciriyor psikolojisi bozulduğunu düşünmüşler . Neyse Esım ve abimler hastaneye gidip binbir dil dökerek psikiyatr görsün diye Bakırköy'e götürdüler gece . Dr muayane ettikten sonra psikolojik bir şey olmadıgını söyleyip Norolojiye sevk etmişler . Ve noroloji uzmanı gecrm hafta çektirdiğimiz mr a bakınca bir lezyon farketmiş beyninde . Gittiğimiz hastanede ki Dr beyninde hiçbirşey olmadıgını söylemişti halbuki . Sabah sekizde gogus hastalıkları babami geri beklerken ( taburcu degil ozel izinle çıktı hastaneden gece )noroloji bölümünde bugun yatış olacak sanırım . Haber bekliyorum ben de . Canim cok sikkin .
Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Bu arada ben Pazartesi işe başlıyorum, şimdilik annemi ikna ettim. İzmire gitmiyorum, acil çağırdılar, oğlumu ve annemi alıp şehirlerarası yolculuğa çıkıyorum. Yürüme mesafesinde kalacak yer ayarladım. Çok bunalmıştım, o nedenle iyi oldu aslında. Bir de düşününce İstanbul'da çalışmaktan kolay. İstanbul da gelip gidip emziremezdim kesinlikle.
Afiyet olsun yakışıklımmmm. Popişine et olsun kuzum
Hahaha yuvarlana yuvarlana hallediyolar canım hep öyle iyi salona oyun parkı almışım onun içine bırakıyorum bişeyler yapacağım zaman :))oyyy afiyett olsunnn toğak topak et olsunnn.. :))
maşallh idoş aa canımm.. biz hala çığlıkk atıyoruzz bidee anne diyoruzzz. emekleme bizde de aynı aşamadaa, ama derin emeklemesede olurr bencee. yuvarlanarak hallediyor işiniii.. yalnız bırakamıyorumm. birde evimz sobalı oluncaa 2 katt artıyorr endişelerimm.. wc ye bile o uyumadann gidemeiyrmmm..
İda bildigin genc kiz olmuş haberimiz yokmuş :) ne kadar çabuk büyüdü öyle masallah ona yakında siz sohbet edersiniz anne kızanları cekistirirsiniz :)
Bu arada esın Atatürk mü demiş ?? Nasil ya bunu ne kadarlik iken soylemis ve ne anlatmışlar da o kadar cocuk bunu anlamış . KV ve Kp Ni de takdir ettim dogrusu .
Anne kiz babayı cekistirirsiniz yazdım ne çıkmış :)
İda direk konuşöaya geçecek az kaldı bekliyoruzz çene çalmak için
Teşekkür ederiz canım. Sobalı evde aman dikkat et ya. Önüne bişyler koysak ilerlemesin diye her türlü engeli aşarlar bunnlar
Ben bunu nasıl kaçırdmm
Suloz sende bu ara performans düşüklüğü görüyorum yaslandın mı ne :))
Maşallah ne kadar büyüdüler yaYakında kimseler kalmıycak topikte kuzuların peşinde koşmaktan.
6 değil daha 5 aylık olduk :) Malesef giydirip süsleyip çekemedim. Eve gittiğimde 19.15 ti. Asuyu emzir, yemek ye, kuzuyla duş al, tekrar emzir oyun oyna kucakta gezdir derken yatma vakti geldi uyuyup kaldı emerken. Ben de uyurken çektim. Birazdan yüklerim önce bilgisayarıma atmam lazım :)
Şuanki psikolojiyle çalışma anasını satıyım demek geldi içimden
Oyyy afiyet olsun çok tatlısın
Bigün idoş bilgisayarı açıp selam teyzoşlar ben geldim yazacak demedi demeAsu sadece anne diyor her duruma göre farklı ses tonuyla Tek kelimeyle anlatıyor isteklerini tembel çocuk :) O değil de eşin Atatürk mü demiş
hastayım ya kuzucum ondandır :2:Suloz sende bu ara performans düşüklüğü görüyorum yaslandın mı ne :))
Canımm sen daha tatlısın güzel cümlelerinle. İşe başlıyor olmana üzüldüm. İnşallah herşey gönlünce olur heracım.Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Teşekkür ederiz günebakancım, sensin o :)Oyyy afiyet olsun çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?