Canım senin adına çok sevindim. Değişim her zaman iyidir. Anneni ikna da etmişsin bu da harika bir haber. Güzel olsun her şeyin güzel insan :)))Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Bu arada ben Pazartesi işe başlıyorum, şimdilik annemi ikna ettim. İzmire gitmiyorum, acil çağırdılar, oğlumu ve annemi alıp şehirlerarası yolculuğa çıkıyorum. Yürüme mesafesinde kalacak yer ayarladım. Çok bunalmıştım, o nedenle iyi oldu aslında. Bir de düşününce İstanbul'da çalışmaktan kolay. İstanbul da gelip gidip emziremezdim kesinlikle.
Asucum çok masum uyuyosun tatlım benim5 aylık uyuyan Asu :)
Eki Görüntüle 954264
ağzını burnunu yediğimm :) kahvaltı Selim'i yemiş gibi duruyor sanki annesi :)
vayyy buna şaşırırım işte...Atatürk mü??? kimselere nasip olmaz herhalde bunu duymak...ne şanslı insanlarmış :) offf oyuncak konusunda tembelleştim bu aralar benim de bişeyler almam gerekiyor...dokun öğren alayım bari ben de!! İdoş babasına çekecek o zaman demek ki erkenden konuşacak,oturur karşılıklı konuşursunuz artık annesi güzel İdoşla :)... bizimki de anne diyor bir, bir de garip garip sesler çıkarmaya çalışıyor bakalım ne zaman konuşacak :)Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Biz de durumlar böyle :))
5 aylık uyuyan Asu :)
Eki Görüntüle 954264
hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Bu arada ben Pazartesi işe başlıyorum, şimdilik annemi ikna ettim. İzmire gitmiyorum, acil çağırdılar, oğlumu ve annemi alıp şehirlerarası yolculuğa çıkıyorum. Yürüme mesafesinde kalacak yer ayarladım. Çok bunalmıştım, o nedenle iyi oldu aslında. Bir de düşününce İstanbul'da çalışmaktan kolay. İstanbul da gelip gidip emziremezdim kesinlikle.
Merhabalar az yağmurlu az güneşli İzmir gününden.. Parmecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yürümeye çalışan bızdığa maşallah diyorum. sürekli takipteyim sizi fakat yazamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor tek bakıyorum merte şimdide ek gıda süreci savaştayız zorla yiyor pekmezi sevmedi yoğurtu meyveli yapıyorum tarhana savaşındayız halen bakalım. Ayrıca iş başı yapmama 1 hafta kaldı halen çelişkideyim 3 ay daha ücretsiz izin almalımıyım yoksa bırakıcakmıyım işi bakıcı istemiyorum kv bakmıo annem uzakta... eşim bırak merti büyüt sonra başla diyor e sonra ikinci çocuk gelecek baya ara vermiş olacağım. düşünceli ben:*
ayrıca 6. ay aşımızada 1 hafta kaldı inş acısız geçer bebişlerimize
Aa nasil yani hemencecik mıben cok üzüldüm ama sen hepten gidersin buralardan ise başlarsan
Evet Canim ya biliyorum bes aylık zihnim başka şey soylemis ellerim başka yazmış kusura bakma :)
Canım senin adına çok sevindim. Değişim her zaman iyidir. Anneni ikna da etmişsin bu da harika bir haber. Güzel olsun her şeyin güzel insan :)))
Asucum çok masum uyuyosun tatlım benimMaşallah ne kadar güzel görünüyor Günebakan , çok huzurlu bir bebek belli :))
Asucum çok masumsun güzelsin, tatlım benim5 aylık uyuyan Asu :)
Eki Görüntüle 954264
Teşekkür ederiz arasta teyzesiAfiyet olsun yakışıklımmmm. Popişine et olsun kuzum
Oh ne güzel haberler verdin canım, daha iyi olur inşallah gündüz beslenmesi. Sensizliğe alışabilmesi için biraz zaman ver kuzuna. Zamanla herşey daha iyi olur inşallah.Kızlar annemden aldığım haberleri aktarıyorum :) Biz en son doktora gideli 3 hafta olmuş 300 gr almış. Normal demiş kilo almıyor diye üzülmesin demiş. Boyunu ölçmemiş niye ölçtürmediniz dedim aklına gelmemiş hey allahım acemilikBen yokken yememesi konusunu özellikle sormasını istemiştim. O konuda da fazla üstüne düşmeyin zamanla bu yeni duruma alışacak demiş. Tarhana yiyor demiştim sadece. Gün içinde 2 yemek kaşığı kadar tarhana içse bile yeter ona demiş. Anne sütünü de kaşıkla içirebildiği kadar içiriyor işte annem. Çok sevindim ya o kadar dert olmuştu ki gündüz beslenememesi... Şuan çok mutluyum
aynenn canımm bazenn yastıkk koyuyorumm. ama o zamn da yastığı geçemediğii içinn sinrlnipp çığlık çığlığa ağlıyrrİda direk konuşöaya geçecek az kaldı bekliyoruzz çene çalmak için
Teşekkür ederiz canım. Sobalı evde aman dikkat et ya. Önüne bişyler koysak ilerlemesin diye her türlü engeli aşarlar bunnlar
Ben bunu nasıl kaçırdmm
Eki Görüntüle 954264
Nerdesin kız kara kayıpIyi geceler hamişler kıh kıh :)) Özlemişim bunu demeyi herkesi öpüyorum. Hamiş değilim bu arada he :)
Oh çok şükür gayet iyiymişsiniz.Evet Bursa'ya geldik ikea ve yanındaki avmyi ve sonra da koru parkı gezdik köyden indim şehre modundaGünaydın arkadaşlarım,hem süt sağıp hemde sizleri okuyordum.Arasta'cım,gece sizleri olurken uyuyamaldığım için cevap yazamadım,kusura bakma.ben ve Melis çok şükür iyiyiz.iş güç koşturup akşamda kızımla ilgileniyorum.gece yatağa girincede sizlere bakıp çoğunlukla telefon elimde uyuyakalıyorum.sizlerin iyiolmasına çok sevindim ve İda'yla annesiharika görünüyor.PARME,canım babana çok üzüldüm,Allah şifa versin,duslarım babanla.Arasta'cım siz Bırsa'ya geldiniz demek,nerelere gittiniz ?gelmişken bol bol alışveriş yapsaydın.öpüyorum hepinizi,güzel bir günl olsun hepimize
Bursada yakından inceleme fırsatım oldu cidden çok güzel şeyler var hele banyo oyuncaklarına bittim :))Günaydın arkadaslar,
Daha once bir kac kez alex marka oyuncakları cok beğendiğimi yazmıştım. Bugun butukbebe de baya geniş bir katalog ile kampanyaya girmiş . İncelemenizi tavsiye ederim.
http://www.............../Kampanya/alex-toys?emst=sGvt9OVng5_192633_328665_4
Canım kızın durduğunda daha çok katılım bekleriz :))teşekkürler kızlar hoş buldum ben ara sıra sessiz sessiz geliyorum zaten aranıza kızım hiç durmuyor o yüzden yazamıyorum
hepinizi öpüyorum minişlerinizle birlikte.....
Bak sen cadıya demek direkt yürüyecek ahahah yürü be Elif Ece kim tutar senicanım merhaba. arkadaşlık isteğini göremedim ben. zaten kk ya da bişiler olmuş anlamadım çözcem :)) biz iyiyiz ek gıda mücadeleleri dvm işte. bir ileri bir geri. onun dışında sağlığımız iyi şükür bir sorunumuz yok. emeklesin diye uğraşırken üzülürken kızımin ellerinden tutunca yürümeye başladığını farkettik. çok mutlu oldum sanırım emeklemeden direkt maratona çıkacağız
baban için de çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa verir inşallah. taaaa diğer topiciğimizde de geçmiş olsun dileklerimi iletmişti ama arada kaynamıştır muhakkak. çağla inciye de bol kokulu öpücükler.
biz de seni ve asuyu öptük ki
Canım evmediyse zorlama birkaç gün ara ver tekrar dene külliyen nefret etmesin ve bu arada da sevdiği şeyleri vermeye devam et.Merhabalar az yağmurlu az güneşli İzmir gününden.. Parmecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yürümeye çalışan bızdığa maşallah diyorum. sürekli takipteyim sizi fakat yazamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor tek bakıyorum merte şimdide ek gıda süreci savaştayız zorla yiyor pekmezi sevmedi yoğurtu meyveli yapıyorum tarhana savaşındayız halen bakalım. Ayrıca iş başı yapmama 1 hafta kaldı halen çelişkideyim 3 ay daha ücretsiz izin almalımıyım yoksa bırakıcakmıyım işi bakıcı istemiyorum kv bakmıo annem uzakta... eşim bırak merti büyüt sonra başla diyor e sonra ikinci çocuk gelecek baya ara vermiş olacağım. düşünceli ben:*
ayrıca 6. ay aşımızada 1 hafta kaldı inş acısız geçer bebişlerimize
Ay bizde de arap saçına döndü mama sandalyesi işi ısmarladığımız defolu çıktı çok sinir oldum ve eşime bıraktım artık bu işi yeter yavkızlar diğer topicte de paylaştım burda da paylaşayım. mama sandelyesi arayanlara fikir olsun çünkü ben çok memnunum ve aktif olarak kullanıyoruz. kraft tango. gerçi ben indirimden 149 a almıştım şuan fiyatı 250 civarı belki siz de indirim yakalarsınız. jokerden almıştım joker de indirim zamanları oluyor bence takip edin derim. asansör sistemi var, çift tepsili katlanabiliyor vb. burda resimde çıkmamış ama arkasında yumuşak bir minderi de var yaslandığı yerde.
Eki Görüntüle 953994
Mylovel dilerim herşey gönlünce olur canım. Yeni bir iş konusunda doğru karar vermişsin bence. Hislerin ve sezilerin sana yol gösterecektir zaten. Benim için de bu bir deneme olacak, bakalım işe konsantre olabilecek miyim...parmecim çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum. inşallah hayırlı haberlerini alırsın bir an önce babanın.tez zamanda sağlığına kavuşması duasıyla.
Heracım ben de pzt işe başlıyorum. işimden daha önce bahsetmiştim yorucu ve bol mesaili bir iş.şefimle konuştum da mesailere kalamayacağımı bildikleri için biraz çekinceleri var benimle ilgili. ben de kalamayacağımı söyledim. bu durumda süt iznim bile tehlikeye girdi. anladığım kadarıyla biraz beni idare edecekler. en azından mali müşavirlik stajım bitene kadar. başka bir iş önerdiler ama şu durumda yeni bir işi kaldıracak güç hissetmiyorum kendimde. aklımda olan tek şey Bebeğim. yeni bir işe konsantre olamam.
senin için de hayırlısı olsun inşallah güzel olur her şey.
hastayım ya kuzucum ondandır :2:
Canımm sen daha tatlısın güzel cümlelerinle. İşe başlıyor olmana üzüldüm. İnşallah herşey gönlünce olur heracım.
Teşekkür ederiz günebakancım, sensin o :)
Canım senin adına çok sevindim. Değişim her zaman iyidir. Anneni ikna da etmişsin bu da harika bir haber. Güzel olsun her şeyin güzel insan :)))
Asucum çok masum uyuyosun tatlım benimMaşallah ne kadar güzel görünüyor Günebakan , çok huzurlu bir bebek belli :))
Hepinize teşekkür ederim kızlar, bakalım altından kalkabilecek miyim.hayırlı olsun canım :)
offf zor bir karar ama ben olsam çalışmazdım...zaten hep derdim atamam olsa bile 2-3 yıl çalışmayıp çocuğumu büyütürüm diye öyle de nasip oldu :)ama çalışsaydım da düşüncem aynı olur muydu orasını bilemiyorum....hakkında hayırlısı olsun canım...:)
vayyy buna şaşırırım işte...Atatürk mü??? kimselere nasip olmaz herhalde bunu duymak...ne şanslı insanlarmış :) offf oyuncak konusunda tembelleştim bu aralar benim de bişeyler almam gerekiyor...dokun öğren alayım bari ben de!! İdoş babasına çekecek o zaman demek ki erkenden konuşacak,oturur karşılıklı konuşursunuz artık annesi güzel İdoşla :)... bizimki de anne diyor bir, bir de garip garip sesler çıkarmaya çalışıyor bakalım ne zaman konuşacak :)
Oyuncaklar nerdeyse tamamlandı bizde canım artık 2 sene bişey almayız sanırımOyuncak dünyası bir okyanus gibi o okyanustan birkaç şey seçtik aldık artık dokun öğren kitabından şiddetle tavsiye ediyorum benim aldığım kartondan ve bazı yerlerine kumaşlar koymuşlar ida bayılıyor
vayyy buna şaşırırım işte...Atatürk mü??? kimselere nasip olmaz herhalde bunu duymak...ne şanslı insanlarmış :) offf oyuncak konusunda tembelleştim bu aralar benim de bişeyler almam gerekiyor...dokun öğren alayım bari ben de!! İdoş babasına çekecek o zaman demek ki erkenden konuşacak,oturur karşılıklı konuşursunuz artık annesi güzel İdoşla :)... bizimki de anne diyor bir, bir de garip garip sesler çıkarmaya çalışıyor bakalım ne zaman konuşacak :)
oyyy uyuyan güzel, masum Asu :) ben de dün kuzumun resmini çekemedim şöyleee güzelce giydirip, bütün gün mızmızmızmızmız olduğumuz için bu aralar :)
Asucum çok masumsun güzelsin, tatlım benim
Teşekkür ederiz arasta teyzesi
Oh ne güzel haberler verdin canım, daha iyi olur inşallah gündüz beslenmesi. Sensizliğe alışabilmesi için biraz zaman ver kuzuna. Zamanla herşey daha iyi olur inşallah.
aynenn canımm bazenn yastıkk koyuyorumm. ama o zamn da yastığı geçemediğii içinn sinrlnipp çığlık çığlığa ağlıyrr
maşllahh
My Lovel teşekkürler ve sana şa kolay gelsin cidden zor durum . Nedir bu kadınların çektiği bu ülkede arkadas ya bir cocuk doğur tamam yarım insansın muamelesi her yerde
Gunebakan , sen em guzel hali ile çekmişsin ama uyuyan guzel masallah
Mylovel dilerim herşey gönlünce olur canım. Yeni bir iş konusunda doğru karar vermişsin bence. Hislerin ve sezilerin sana yol gösterecektir zaten. Benim için de bu bir deneme olacak, bakalım işe konsantre olabilecek miyim...
Hepinize teşekkür ederim kızlar, bakalım altından kalkabilecek miyim.
Günebakan kızın çok tatlı, uyandığında beyaz atlı prensi değil, annesini görmek isteyen minik prenses:))
Toplanın kutlayalım bunuSes bir ki deneme bir ki...
Duyduk duymadık demeyinnnn annem aradı sonunda biberonla süt içmiş Asu:81::82:
Ses bir ki deneme bir ki...
Eki Görüntüle 954264
Merhaba kızlar dilerim herkes iyidir, yakışıklı Selim'i görünce yazmadan duramadım. Sen çok tatlısın Selim! Yediklerin yarasın tatlım.
Toplanın kutlayalım bunu
:13: :87::118:
hadi gözün aydın canım :) asucuk annesini üzmedi, hiç aç kalır mı bu cadılar
Bunu islatmamiz lazım :))
Çok masumsun maşallah sana..
İşte bebişlerde görmek istediğim manzara bu Sulozcum..Çok şeker görünüyor Selim
Heracm ne güzel içine sinmiş gibi duruyor işin inş. istediğin gibi olur herşey.
Oh canım ne çok sevindim darısı benim oğlumun başına..Demek ki zorda kalınca alıyorlarmış bu bıdıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?