2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Maşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...

İşte bebişlerde görmek istediğim manzara bu Sulozcum..Çok şeker görünüyor Selim

Teşekkürler Canım. Bizimkide arada bilinçsizce anne ve aba diyor. Babası dalga geçiyor hadi anne tamamda abayı nerde buldun diye

günebakan afferim bıdığa aç kalmaz. ayşee dokun öğren kitabı hangisi e bebek baktım kalmamış siz nerden aldınız. Asu da çok tatlı maşallah

günebakan afferim bıdığa aç kalmaz. ayşee dokun öğren kitabı hangisi e bebek baktım kalmamış siz nerden aldınız. Asu da çok tatlı maşallah

Canım D&R da vardı ama kalmamış nette.h.sonu optimuma gidebilirsem bakacağım varsa sana da haber veririm...

Son düzenleme:

Yok canım bilinçli söylediğini hiç sanmıyorum arada çıkıyor işte anne diye 😍

Canım D&R da vardı ama kalmamış nette.h.sonu optimuma gidebilirsem bakacağım varsa sana da haber veririm...

tm tşk ederim. bende şirine bebek var masal söylüyor ninni söylüyor onunla avunuyo ısırıyo dinliyo gülüyo. ayrıca oyun halısında zaman geçiriyor çeşitli oyuncakları var fakat beceri açısından bi oyun halımız var değişik kumaş şıkırtılar hışırdama ve müzik başka yok neler almalıyım kitap aklımda

merhabalar kızlaaarr
biz bugün 6 ay aşılarımızın verdiği ızdırabın ikinci gününüde atlattık çok şükür
bugün çok misafirim vardı giremedim bu saate kadar
iyi kaynatmışsınız yine

canım üzüldüm gerçekten.. umarım bir an önce iyileşir baban..

ehheehe çok sevimlisin sen amaa kim kimi yemiş belli değil

maşallah idaya
bursaya gelmişsiniz canım nereleri gezdiniz bakiim

oyy masum asuuu maşallah sanaa

Ses bir ki deneme bir ki...
Duyduk duymadık demeyinnnn annem aradı sonunda biberonla süt içmiş Asu :81::82:

yeeeaapppaaa e hadi kutlayalım bunu :124::119:

selamlaar...

bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))

bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm

slmmmm kızllarrrr hayırlı olsunnn topiğiniz destur var mı arastaaa
nasılsınız görüşmeyeli çok özledimm sizi ne var ne yok

Mutlu akşamlarrrr :)

Nasılsınız kızlar ?

Bende yoktum bir kaç gündür ablama gittim İlker Ali'yi teyzesine bırakıp bi güzel gezdik yeğenlerle :) etrafımdaki insanları görünce kendimi baya baya asosyal hissettim biraz kendime geldim :)

Dün İlker'e avokado tattırdım tepki vermeden yedi bi güzel :) ama 3 gün oldu hala kaka yapmadı yavrum sizde de oldu mu bu durum ?

Veee benim için en güzel, en heyecanlı haberi vereyim sizlere,, benim ballı turtam diş çıkarmış alttan iki tane çok mutlu oldum yaa :))

hoşbuldukkk negüzel hala destek oluyorsunuz birbirinize
ay ben hiç vakit bulamıyorum kızım gündüzleri nerdeyse uyumuyor uyuduğu zamanda hemen işlere koşturuyorum büyük kızımla ilgileniyorum falann
kızım 1 hafta sonra 6 ayını dolduruyor inşallah ben ücretsiz izindeyim
ek gıdaya yavaştan başladımmmm

Ayyy canım hayırlı olsun yakışıklı İlker Ali'min dişleri hadi bakalım herkesin bebeişi patlatsın diş buğdayı partisi yapıcaz burda Oh gezmek de yaramış ne iyi yapmışsın canım. Maalesef ek gıdaya geçenler kabız sorunu yaşıyor Ne diyoruz rahmetli Müslüm babadan gelsin "bu da geçer bu da geçeeeeer "

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım :)) Hepimizin bebişlerinde ayrı hünerler var bu ara. Hepsi ayrı telden çalıyor. Kimi erken diş çıkarıyor, kimi erkenden desteksiz oturuyor, kimi bıgır bıgır söyleniyo Eh işte böyle böyle yetişkin insana dönüşücekler. Benim İdoş bilinçli söylemiyo da diğer arkadaşlarınkini bilmem ama çestırın taklidini bilinçli yapıyo Diğerleri de bebek tekerlemesi şeklinde :))

Nihayet atlatmışsınız canım çok mu fenaydı yaa ay 3 şubatta var valla rüyalarıma giriyo İlk kez böyle oldum bitsin bu kabus her altını açışımda onun tombalak butlarına bakıp 3 şubatı düşünüyorum paranoya yaptım oyy oyy. Ne demiş ünlü düşünür Sibel Can büyük lokma ama büyük söz konuşma
selamlaar...

bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))

bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm

Oh gezentiye bak Ankaralardaymış. Gez yavlum gez benim için de gez :)) Şöyle bi Ankamal- Armada- Kızılay yapmadan dönme. He bi de Ankaranın o çok özlediğim simidinden ye ayranla beraber benim için

maşallah idaya
bursaya gelmişsiniz canım nereleri gezdiniz bakiim

Sağol canım geldik Bursaya evet o avm senin bu avm benim dolaştık kız, ikea filan, köyden indim şehre modunda Kendime bir iğne almadım, eşim de öyle. İda için doldurduk poşetleri döndük. Ay başım döndü büyük şehirde alışmışım minik yere eşime diyorum yürü biz traktörlerin, kuzuların geçtiği patikamıza geri dönelim Sanki eskiden Ankarada yaşayan Arasta ben değilmiş gibiydim

slmmmm kızllarrrr hayırlı olsunnn topiğiniz destur var mı arastaaa
nasılsınız görüşmeyeli çok özledimm sizi ne var ne yok

canım hoş geldin :) nasılsın ?

Sağol canımm benimm çok mutlu etti beni :) babasına göstermek istedim ama açmıyor bir türlü ağzını
ya ben aslında öyle her gün bişeyler yedirmiyorum ama arada tattırıyorum elma falan onlar mı yaptıki :26: her sabah bezden taşan b.. k 3 gündür yok çok şaşırttı beni :) şarkının devamınıda ben söyleyeyim alışmalıyım dayanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…