Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Biz de durumlar böyle :))
oyyy afiyett olsunnn toğak topak et olsunnn.. :))
maşallh idoş aa canımm.. biz hala çığlıkk atıyoruzz bidee anne diyoruzzz. emekleme bizde de aynı aşamadaa, ama derin emeklemesede olurr bencee. yuvarlanarak hallediyor işiniii.. yalnız bırakamıyorumm. birde evimz sobalı oluncaa 2 katt artıyorr endişelerimm.. wc ye bile o uyumadann gidemeiyrmmm..
İşte bebişlerde görmek istediğim manzara bu Sulozcum..Çok şeker görünüyor Selim
Teşekkürler Canım. Bizimkide arada bilinçsizce anne ve aba diyor. Babası dalga geçiyor hadi anne tamamda abayı nerde buldun diyeMaşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...
günebakan afferim bıdığa aç kalmaz. ayşee dokun öğren kitabı hangisi e bebek baktım kalmamış siz nerden aldınız. Asu da çok tatlı maşallah
Maşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...
Canım D&R da vardı ama kalmamış nette.h.sonu optimuma gidebilirsem bakacağım varsa sana da haber veririm...
Sagol yalovacim teşekkür ederim duaların icin . Çünkü buna gercekten ihtiyacımız var .
Dün aksama dogru babam kötülemiş ve hastaneden arayıp haber vermişler abimlere annem bir türlü basa çıkamamış . Sekeri 45 e kadar düşmüş . Sinirleri yıprandı kriz geciriyor psikolojisi bozulduğunu düşünmüşler . Neyse Esım ve abimler hastaneye gidip binbir dil dökerek psikiyatr görsün diye Bakırköy'e götürdüler gece . Dr muayane ettikten sonra psikolojik bir şey olmadıgını söyleyip Norolojiye sevk etmişler . Ve noroloji uzmanı gecrm hafta çektirdiğimiz mr a bakınca bir lezyon farketmiş beyninde . Gittiğimiz hastanede ki Dr beyninde hiçbirşey olmadıgını söylemişti halbuki . Sabah sekizde gogus hastalıkları babami geri beklerken ( taburcu degil ozel izinle çıktı hastaneden gece )noroloji bölümünde bugun yatış olacak sanırım . Haber bekliyorum ben de . Canim cok sikkin .
Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Biz de durumlar böyle :))
5 aylık uyuyan Asu :)
Eki Görüntüle 954264
Ses bir ki deneme bir ki...
Duyduk duymadık demeyinnnn annem aradı sonunda biberonla süt içmiş Asu:81::82:
slmmmm kızllarrrr hayırlı olsunnn topiğiniz destur var mı arastaaa
nasılsınız görüşmeyeli çok özledimm sizi ne var ne yok
Mutlu akşamlarrrr :)
Nasılsınız kızlar ?
Bende yoktum bir kaç gündür ablama gittim İlker Ali'yi teyzesine bırakıp bi güzel gezdik yeğenlerle :) etrafımdaki insanları görünce kendimi baya baya asosyal hissettimbiraz kendime geldim :)
Dün İlker'e avokado tattırdım tepki vermeden yedi bi güzel :) ama 3 gün oldu hala kaka yapmadı yavrumsizde de oldu mu bu durum ?
Veee benim için en güzel, en heyecanlı haberi vereyim sizlere,, benim ballı turtam diş çıkarmış alttan iki tane çok mutlu oldum yaa :))
Maşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...
Nihayet atlatmışsınız canım çok mu fenaydı yaa ay 3 şubatta var valla rüyalarıma giriyomerhabalar kızlaaarr
biz bugün 6 ay aşılarımızın verdiği ızdırabın ikinci gününüde atlattıkçok şükür
bugün çok misafirim vardı giremedim bu saate kadar
iyi kaynatmışsınız yine
maşallah idaya
bursaya gelmişsiniz canım nereleri gezdiniz bakiim
selamlaar...
bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))
bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm
maşallah idaya
bursaya gelmişsiniz canım nereleri gezdiniz bakiim
Ses bir ki deneme bir ki...
Duyduk duymadık demeyinnnn annem aradı sonunda biberonla süt içmiş Asu:81::82:
Ayyy canım hayırlı olsun yakışıklı İlker Ali'min dişleri hadi bakalım herkesin bebeişi patlatsın diş buğdayı partisi yapıcaz burdaOh gezmek de yaramış ne iyi yapmışsın canım. Maalesef ek gıdaya geçenler kabız sorunu yaşıyor Ne diyoruz rahmetli Müslüm babadan gelsin "bu da geçer bu da geçeeeeer "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?