2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Poli hosgeldin CNm 2 cocukla Zor gercekten CNm ya
Ozledik seni Firsat buldukca ugra CNm deneyimlerinden faydalanalim Bizde

VaY arkadas nerelerdesin sen ne zamandır :) biz de seni özledik ne iyi ettin de geldin Hosgeldin :)

Poli hosgeldin CNm 2 cocukla Zor gercekten CNm ya
Ozledik seni Firsat buldukca ugra CNm deneyimlerinden faydalanalim Bizde

hoşbulduukkkkk kkkkkkk

tatlım geçmiş olsun alıntılar arasında mesajını gördüm,inşallah şifa bulur bir an önce ...

ahahaha ay ilahi arasta gece gece güldürdün beni
onun tombalak butlarını yirim
şimdi şöyle oluyor arastacım o tombalak butlara saplanmış 3 tane iğne düşün deeermişim paronayanı hepten tetikleeeermişim
valla şaka bi yana da belki bebekten bebeğe değişir bilemiyorum ama doktorumuzun demesine göre en ağır aşılar bunlarmış ve 3 gün etkisi sürer dedi. fitil verdi birde ateş düşürücü kullan çok yükselirse ateşi dedi.
benim kız ilk gece hafif hafif ateşlendi bende fitil verdim 2 kez. şurup vermedim çünkü fitiller hafifmiş zararı olmaz dedi ona güvenerek sadece fitil verdim. şurup kullanmak istemedim açıkcası...
umarım sancısız bir şekilde atlatırsınız..

bu yorumuna da çok güldüm canım yaa gece gece neşemi yerine getirdin sağol
çocuklar olunca bizde öyle hep öyküye çalışır olduk kendimize birşey aldığımız yok
kışın avmler candır bizde mecbur geziyoruz öyle yeldir yeldir avmlerde

Ahahaha kız yeldir yeldir lafını okurken su içiyodum tam ekrana pufkurdum Allah seni napmasın Ay tombalak butlarını bile unuttum kızımın bi an ahahaha

Ahahaha kız yeldir yeldir lafını okurken su içiyodum tam ekrana pufkurdum Allah seni napmasın Ay tombalak butlarını bile unuttum kızımın bi an ahahaha

ahahahha o tombalak butlar unutulurmu arastaaa
Allah ağlatmasın inşallah hep böyle gülelim ( pofkurmadan tabi )

ahahahha o tombalak butlar unutulurmu arastaaa
Allah ağlatmasın inşallah hep böyle gülelim ( pofkurmadan tabi )

Amin canım ne güldüm beyaa ahaha hadi iyi geceler tatlım.

Ben yatar kızlar cümleten iyi geceler :80:

Teşekkürler Canım. Bizimkide arada bilinçsizce anne ve aba diyor. Babası dalga geçiyor hadi anne tamamda abayı nerde buldun diye

Yok canım bilinçli söylediğini hiç sanmıyorum arada çıkıyor işte anne diye 😍

Maşallah bızdıklara..Böyle böyle zamanla bilinçli konuşmalara geçecekler herşeyleri ayrı bi heyecan bu sevimli şeylerin.

Dişiniz hayırlı olsun:)

Günaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..

Günaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..

canım ek gıdaya geçmediğim için elma yapar mı bilmiyorum ama üşütünce yeşil oluyor...üşütmüş olabilir mi??

canım ek gıdaya geçmediğim için elma yapar mı bilmiyorum ama üşütünce yeşil oluyor...üşütmüş olabilir mi??

Ayy olmasın Ayşecim ya yeni kurtulduk hastalıktan..Bizde zaten yeşil kaka oluyodu çoğu zaman doktor normal demişti ama bgünkü baya yeşildi..Elma parçaları da vardı tam sindiremedi heralde..

Günaydın selamlar herkese

selamlaar...

bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))

bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm

Ohh gezin dinlenin bakalım. İyi yapmışsınız

Yok canım bilinçli söylemiyor. Kendi kendine sürekli konuşma modunda zaten. Agı bıgı gaga aga ni ni ni ee ee ee annee anniii böyle gidiyor

Dişinizi güle güle büyütün canım ne güzel gezmişsin için açılmıştır. Kaka sorunu bizde de olmaya başladı. Ek gıdaya geçişin olmazsa olmazı :)

Ayy gözün aydın yavluş ahey ahey tey tey

Sağol canım benim

Günaydın kızlar

Elmadandır canım korkma. Bu tarz değişikliklere alışmalıyız sanırım. O eski masum, sarı, kokusuz kakalar geride kaldı Bizim de kahveye dönük tuhaf bi yeşil olmaya başladı. Ayy ne iğrenciz ya

Ayy olmasın Ayşecim ya yeni kurtulduk hastalıktan..Bizde zaten yeşil kaka oluyodu çoğu zaman doktor normal demişti ama bgünkü baya yeşildi..Elma parçaları da vardı tam sindiremedi heralde..
tabi ki de üşütmesinler, hasta olmasınlar pıtırcıklar...en korktuğum şey hasta olması... bizde de oluyor arada yeşil kaka ...o zaman elma yapıyordur belki canım yavaş yavaş alışacak bünyeleri elmalara, armutlara :)

Günaydın selamlar herkese
günaydın canım :)

ehheehe çok sevimlisin sen amaa kim kimi yemiş belli değil
teşekkür ederiz canım..
slmmmm kızllarrrr hayırlı olsunnn topiğiniz destur var mı arastaaa
nasılsınız görüşmeyeli çok özledimm sizi ne var ne yok
Hoşgeldin polii
Dişleriniz hayırlı olsun canım, sıra sıra inci gibi dişleriniz olsun :86:

valla canım bizde aktivite masası var..onu severek oynuyor bu aralar...kuklamız var,topumuz var...onlar tutup kavraması açısından iyi oluyor,ince motorların gelişimi için. dün teyzemiz halka geçirme ve bir ev almış...hani şu kare, üçgen,yıldız gibi parçaların atıldığı...arasta da geniş kapsamlı bir set almıştı..biz daha 6 aylık olmadığımızdan savsakladım ben biraz...genelde 6+ oyuncaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…