hoşbuldukkk negüzel hala destek oluyorsunuz birbirinize
ay ben hiç vakit bulamıyorum kızım gündüzleri nerdeyse uyumuyor uyuduğu zamanda hemen işlere koşturuyorum büyük kızımla ilgileniyorum falann
kızım 1 hafta sonra 6 ayını dolduruyor inşallah ben ücretsiz izindeyim
ek gıdaya yavaştan başladımmmm
selamlaar...
bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))
bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm
canım hoş geldin :) nasılsın ?
Sağol canımm benimm çok mutlu etti beni :) babasına göstermek istedim ama açmıyor bir türlü ağzını
ya ben aslında öyle her gün bişeyler yedirmiyorum ama arada tattırıyorum elma falan onlar mı yaptıki :26: her sabah bezden taşan b.. k 3 gündür yokçok şaşırttı beni :) şarkının devamınıda ben söyleyeyim alışmalıyım dayanmalıyım
VaY arkadas nerelerdesin sen ne zamandır :) biz de seni özledik ne iyi ettin de geldin Hosgeldin :)
Poli hosgeldin CNm 2 cocukla Zor gercekten CNm ya
Ozledik seni Firsat buldukca ugra CNm deneyimlerinden faydalanalim Bizde
Nihayet atlatmışsınız canım çok mu fenaydı yaa ay 3 şubatta var valla rüyalarıma giriyoİlk kez böyle oldum bitsin bu kabus her altını açışımda onun tombalak butlarına bakıp 3 şubatı düşünüyorum paranoya yaptım oyy oyy. Ne demiş ünlü düşünür Sibel Can büyük lokma ama büyük söz konuşma
Oh gezentiye bak Ankaralardaymış. Gez yavlum gez benim için de gez :)) Şöyle bi Ankamal- Armada- Kızılay yapmadan dönme. He bi de Ankaranın o çok özlediğim simidinden ye ayranla beraber benim için
Sağol canım geldik Bursaya evet o avm senin bu avm benim dolaştık kız, ikea filan, köyden indim şehre modundaKendime bir iğne almadım, eşim de öyle. İda için doldurduk poşetleri döndük. Ay başım döndü büyük şehirde alışmışım minik yere eşime diyorum yürü biz traktörlerin, kuzuların geçtiği patikamıza geri dönelim Sanki eskiden Ankarada yaşayan Arasta ben değilmiş gibiydim
ahahahaay ilahi arasta gece gece güldürdün beni
onun tombalak butlarını yirim
şimdi şöyle oluyor arastacım o tombalak butlara saplanmış 3 tane iğne düşün deeermişim paronayanı hepten tetikleeeermişim
valla şaka bi yana da belki bebekten bebeğe değişir bilemiyorum ama doktorumuzun demesine göre en ağır aşılar bunlarmış ve 3 gün etkisi sürer dedi. fitil verdi birde ateş düşürücü kullan çok yükselirse ateşi dedi.
benim kız ilk gece hafif hafif ateşlendi bende fitil verdim 2 kez. şurup vermedim çünkü fitiller hafifmiş zararı olmaz dedi ona güvenerek sadece fitil verdim. şurup kullanmak istemedim açıkcası...
umarım sancısız bir şekilde atlatırsınız..
bu yorumuna da çok güldüm canım yaa gece gece neşemi yerine getirdin sağol
çocuklar olunca bizde öyle hep öyküye çalışır oldukkendimize birşey aldığımız yok
kışın avmler candır bizde mecbur geziyoruz öyle yeldir yeldir avmlerde
Ahahaha kız yeldir yeldir lafını okurken su içiyodum tam ekrana pufkurdum Allah seni napmasınAy tombalak butlarını bile unuttum kızımın bi an ahahaha
ahahahhao tombalak butlar unutulurmu arastaaa
Allah ağlatmasın inşallah hep böyle gülelim ( pofkurmadan tabi)
Amin canım ne güldüm beyaa ahaha hadi iyi geceler tatlım.
Ben yatar kızlar cümleten iyi geceler :80:
Teşekkürler Canım. Bizimkide arada bilinçsizce anne ve aba diyor. Babası dalga geçiyor hadi anne tamamda abayı nerde buldun diye
Yok canım bilinçli söylediğini hiç sanmıyorumarada çıkıyor işte anne diye 😍
Teşekkür ederim canım :)) Hepimizin bebişlerinde ayrı hünerler var bu ara. Hepsi ayrı telden çalıyor. Kimi erken diş çıkarıyor, kimi erkenden desteksiz oturuyor, kimi bıgır bıgır söyleniyoEh işte böyle böyle yetişkin insana dönüşücekler. Benim İdoş bilinçli söylemiyo da diğer arkadaşlarınkini bilmem ama çestırın taklidini bilinçli yapıyo Diğerleri de bebek tekerlemesi şeklinde :))
Mutlu akşamlarrrr :)
Nasılsınız kızlar ?
Bende yoktum bir kaç gündür ablama gittim İlker Ali'yi teyzesine bırakıp bi güzel gezdik yeğenlerle :) etrafımdaki insanları görünce kendimi baya baya asosyal hissettimbiraz kendime geldim :)
Dün İlker'e avokado tattırdım tepki vermeden yedi bi güzel :) ama 3 gün oldu hala kaka yapmadı yavrumsizde de oldu mu bu durum ?
Veee benim için en güzel, en heyecanlı haberi vereyim sizlere,, benim ballı turtam diş çıkarmış alttan iki tane çok mutlu oldum yaa :))
Günaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..
benim adım da ayşe.
ikimiz varız sadece
günaydın demek istedim.
GÜNAYDINNNNNNNN.......
canım ek gıdaya geçmediğim için elma yapar mı bilmiyorum ama üşütünce yeşil oluyor...üşütmüş olabilir mi??
selamlaar...
bis ankaradayızzzz kmler ankaralıydı belki karşılaşırzzz :))
bebeğim kucaktan kucağa gezio yeni yerler görüo incelio çok mutlu :)) biras geçmişe bakıcammm
Maşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...
Mutlu akşamlarrrr :)
Nasılsınız kızlar ?
Bende yoktum bir kaç gündür ablama gittim İlker Ali'yi teyzesine bırakıp bi güzel gezdik yeğenlerle :) etrafımdaki insanları görünce kendimi baya baya asosyal hissettimbiraz kendime geldim :)
Dün İlker'e avokado tattırdım tepki vermeden yedi bi güzel :) ama 3 gün oldu hala kaka yapmadı yavrumsizde de oldu mu bu durum ?
Veee benim için en güzel, en heyecanlı haberi vereyim sizlere,, benim ballı turtam diş çıkarmış alttan iki tane çok mutlu oldum yaa :))
Ayy gözün aydın yavluş ahey ahey tey tey
Günaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..
tabi ki de üşütmesinler, hasta olmasınlar pıtırcıklar...en korktuğum şey hasta olması... bizde de oluyor arada yeşil kaka ...o zaman elma yapıyordur belki canım yavaş yavaş alışacak bünyeleri elmalara, armutlara :)Ayy olmasın Ayşecim ya yeni kurtulduk hastalıktan..Bizde zaten yeşil kaka oluyodu çoğu zaman doktor normal demişti ama bgünkü baya yeşildi..Elma parçaları da vardı tam sindiremedi heralde..
günaydın canım :)Günaydın selamlar herkese
teşekkür ederiz canım..ehheehe çok sevimlisin sen amaakim kimi yemiş belli değil
Hoşgeldin poliislmmmm kızllarrrr hayırlı olsunnn topiğiniz destur var mı arastaaa
nasılsınız görüşmeyeli çok özledimm sizi ne var ne yok
Dişleriniz hayırlı olsun canım, sıra sıra inci gibi dişleriniz olsun :86:Mutlu akşamlarrrr :)
Nasılsınız kızlar ?
tm tşk ederim. bende şirine bebek var masal söylüyor ninni söylüyor onunla avunuyo ısırıyo dinliyo gülüyo. ayrıca oyun halısında zaman geçiriyor çeşitli oyuncakları var fakat beceri açısından bi oyun halımız var değişik kumaş şıkırtılar hışırdama ve müzik başka yok neler almalıyım kitap aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?