Afiyet olsunn yarasın kuzuya :)Günaydın kızlar. Kahvaltı menumuzu paylasmak istiyorum.
bir tatli kaşığı labne peyniri, bir cay kasigi pekmez,2 tane bebe bisküvisi, bir cay bardagi anne veya devam sutunde karisim yapilarak afiyetle yenilirbenim oğlum cok sevdi. Tarif doktorumuzdan, olculeri ben ayarladim simdilik minimum miktarda.
Aynen canım hele bi de istdiği bişey hemen olmayınca kucağa falan alınmadığında kendi çapında bi söyleniyor ki,bi de çatıyo kaşlarını ellerini de yumruk yapıp öne uzatıyor,ay küçücük şey sinirlenmesini de biliyor yaw..Yok canım bilinçli söylemiyor. Kendi kendine sürekli konuşma modunda zaten. Agı bıgı gaga aga ni ni ni ee ee ee annee anniii böyle gidiyor:
Elmadandır canım korkma. Bu tarz değişikliklere alışmalıyız sanırım. O eski masum, sarı, kokusuz kakalar geride kaldıBizim de kahveye dönük tuhaf bi yeşil olmaya başladı. Ayy ne iğrenciz ya
tabi ki de üşütmesinler, hasta olmasınlar pıtırcıklar...en korktuğum şey hasta olması... bizde de oluyor arada yeşil kaka ...o zaman elma yapıyordur belki canım yavaş yavaş alışacak bünyeleri elmalara, armutlara :)QUOTE]
Saolun kızlar sabah sabah gerçekten iğrencz kusura bakmayın insan rahat edemiyor annelik işte bundan bile nasıl tasvirler çıkıyor
Günaydın kızlar. Kahvaltı menumuzu paylasmak istiyorum.
bir tatli kaşığı labne peyniri, bir cay kasigi pekmez,2 tane bebe bisküvisi, bir cay bardagi anne veya devam sutunde karisim yapilarak afiyetle yenilirbenim oğlum cok sevdi. Tarif doktorumuzdan, olculeri ben ayarladim simdilik minimum miktarda.
Bence elmadandır elmadan. Kedidir kedi gibi olduGünaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..
Evet bende de olacak yumurta. Hatta dün sadece bahçede bulduklarını yiyen yem filan almayan tavukların yumurtaları geldiAfiyet olsunn yarasın kuzuya :)
bizim tarifimizde böyle, bizimkinde ek olarak fındık büyüklüğünde yumurta sarısı var
Afiyet olsunn yarasın kuzuya :)
bizim tarifimizde böyle, bizimkinde ek olarak fındık büyüklüğünde yumurta sarısı var
afiyet olsun canımm :)
Afiyet şeker olsun
Bence elmadandır elmadan. Kedidir kedi gibi oldu
Kahvaltılarını yerim onlarınAllahım büyümüşler de menüleri varmış Yarın biz de 6 aylık oluyoruz artık bizim de menümüz olacak rahat günlere elveda
Evet bende de olacak yumurta. Hatta dün sadece bahçede bulduklarını yiyen yem filan almayan tavukların yumurtaları geldiEee küçük yerin avantajlarından faydalanmak lazım
canım hoş geldin :) nasılsın ?
Sağol canımm benimm çok mutlu etti beni :) babasına göstermek istedim ama açmıyor bir türlü ağzını
ya ben aslında öyle her gün bişeyler yedirmiyorum ama arada tattırıyorum elma falan onlar mı yaptıki :26: her sabah bezden taşan b.. k 3 gündür yokçok şaşırttı beni :) şarkının devamınıda ben söyleyeyim alışmalıyım dayanmalıyım
Bence elmadandır elmadan. Kedidir kedi gibi oldu
Arastaa lunaparkı özlemişim ya nasıl canım çekti anlatamam
Kahvaltılarını yerim onlarınAllahım büyümüşler de menüleri varmış Yarın biz de 6 aylık oluyoruz artık bizim de menümüz olacak rahat günlere elveda
Evet bende de olacak yumurta. Hatta dün sadece bahçede bulduklarını yiyen yem filan almayan tavukların yumurtaları geldiEee küçük yerin avantajlarından faydalanmak lazım
Ben de ben deeİlkokuldayken kankamın babası lunaparkçıydı. Her okul çıkışı lunaparka gider her şeye binerdik onunla. Çok ballıydım o konuda O günleri özledim. En çok balerini ve gondolu severdim o zamanlar
Biz de 2sinde 6 aylik okuyoruz Arastacim. Gercekten ne rahatlikmis acikinca ac emzir o arada sirtini yasla keyfine bak. Simdi binbir zahmetle hazirla ugras en dogali en guzeli olsun.hazirlarken de acliktan mizir mizir elin ayagina dolasiyor.sonra da begenme puskurt pfff
Kız çoğayıp etmiş bence. Adam uğraşmış yazmış emeğe saygı
Vay seni ballı yaKüçükken annemler götürdüğünde maksimum 2 şeye binme hakkımız oluyordu abimle. Ahtapot ve korku tüneli favorilerimizdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?