2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar. Kahvaltı menumuzu paylasmak istiyorum.
bir tatli kaşığı labne peyniri, bir cay kasigi pekmez,2 tane bebe bisküvisi, bir cay bardagi anne veya devam sutunde karisim yapilarak afiyetle yenilir benim oğlum cok sevdi. Tarif doktorumuzdan, olculeri ben ayarladim simdilik minimum miktarda.

Afiyet olsunn yarasın kuzuya :)
bizim tarifimizde böyle, bizimkinde ek olarak fındık büyüklüğünde yumurta sarısı var

Yok canım bilinçli söylemiyor. Kendi kendine sürekli konuşma modunda zaten. Agı bıgı gaga aga ni ni ni ee ee ee annee anniii böyle gidiyor :
Aynen canım hele bi de istdiği bişey hemen olmayınca kucağa falan alınmadığında kendi çapında bi söyleniyor ki,bi de çatıyo kaşlarını ellerini de yumruk yapıp öne uzatıyor,ay küçücük şey sinirlenmesini de biliyor yaw..

Elmadandır canım korkma. Bu tarz değişikliklere alışmalıyız sanırım. O eski masum, sarı, kokusuz kakalar geride kaldı Bizim de kahveye dönük tuhaf bi yeşil olmaya başladı. Ayy ne iğrenciz ya

afiyet olsun canımm :)

Afiyet şeker olsun

Günaydın kızlar
Bugün kakamız çook yeşildi elmadandır demi zaten yeşil oluyodu bazen de bugün aşırıydı normaldir dmi kafama taktım..
Bence elmadandır elmadan. Kedidir kedi gibi oldu

Kahvaltılarını yerim onların Allahım büyümüşler de menüleri varmış Yarın biz de 6 aylık oluyoruz artık bizim de menümüz olacak rahat günlere elveda
Afiyet olsunn yarasın kuzuya :)
bizim tarifimizde böyle, bizimkinde ek olarak fındık büyüklüğünde yumurta sarısı var
Evet bende de olacak yumurta. Hatta dün sadece bahçede bulduklarını yiyen yem filan almayan tavukların yumurtaları geldi Eee küçük yerin avantajlarından faydalanmak lazım

Afiyet olsun iştahlı iştahlı yesin inşallah :)

Ohh yarasın İdoşa daha organiği yok

elma kabız yapar cnm armut ver birazda yarasın bebişe

Günaydın kızlar, neşeli bir gün diliyorum herkese. Perşembemiz perişanlık olmasın Biraz da nostalji yapalım )
[video=youtube;ZsipY83jdEo]http://www.youtube.com/watch?v=ZsipY83jdEo#t=4[/video]

Biz Fenerbahçeliler biraz kırık mıyız ne koptum baksana şuna

Arastaa lunaparkı özlemişim ya nasıl canım çekti anlatamam

Ben de ben dee İlkokuldayken kankamın babası lunaparkçıydı. Her okul çıkışı lunaparka gider her şeye binerdik onunla. Çok ballıydım o konuda O günleri özledim. En çok balerini ve gondolu severdim o zamanlar

Biz de 2sinde 6 aylik okuyoruz Arastacim. Gercekten ne rahatlikmis acikinca ac emzir o arada sirtini yasla keyfine bak. Simdi binbir zahmetle hazirla ugras en dogali en guzeli olsun.hazirlarken de acliktan mizir mizir elin ayagina dolasiyor.sonra da begenme puskurt pfff

Biz Fenerbahçeliler biraz kırık mıyız ne koptum baksana şuna

Eki Görüntüle 955691

Kız çoğayıp etmiş bence. Adam uğraşmış yazmış emeğe saygı

Vay seni ballı ya Küçükken annemler götürdüğünde maksimum 2 şeye binme hakkımız oluyordu abimle. Ahtapot ve korku tüneli favorilerimizdi :))

Ah be canım bilemedik o günlerin değerini Şimdi durma uğraş ama napıaz elimiz mahkum

Ahahah bence de adam sanat yapmış daha ne diye çemkiriyon di mi Korku tüneli ilginç bi seçimmiş günebakanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…