Çorba yapan arkadaşlar brokoli filan koyuyo musunuz? Doktoruna soran oldu mu brokoli baya faydalı ama bebişlerde nasıl olur acaba:26:
gerçekten annellik çok değiştiriyor insanı. çocuklara karşı çok hassaslaştım ben de. haberler de çocuklarla ilgili kötü bir şey görmeye tashammül edemiyorum kanal değiştiriyorum.ben öğretmenim. kesinlikle işe başlayınca çocuklara karşı tavrım çok değişecek:) zaten benden çok yüz buluyorlardı şimdi ne yaparız bilmem kuzularla :)
cnm burda her sebze meyve tahıl grubunu tek tek yararı ne zaman başlanmalı hakkında bilgi veriyor
http://www.gurmebebek.com/brokoli-190:34:
Çok güzel bir makale buldum ama 8. ayda tanıştırmalısınız diyor hatta brokolili avakadolu yoğurtlu bir de tarif vermişler :))
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...=-RNajRJrEEGXIwAQLlZcsw&bvm=bv.58187178,d.d2k
Borokoli ne yaa Brokoli tabi ki ahahah aradaki o harfini okumayın kızlar
gerçekten annellik çok değiştiriyor insanı. çocuklara karşı çok hassaslaştım ben de. haberler de çocuklarla ilgili kötü bir şey görmeye tashammül edemiyorum kanal değiştiriyorum.ben öğretmenim. kesinlikle işe başlayınca çocuklara karşı tavrım çok değişecek:) zaten benden çok yüz buluyorlardı şimdi ne yaparız bilmem kuzularla :)
Kim temizleyecek parmiş sonra o narlarıYılbaşını evde geçirecek arkadaslar gece onikiden sonra kapınızın eşiğinde nar kırmayı unutmayın :))
Ve hatta dilerseniz dilek kurabiyesi yapabilirsiniz :)
Yılbaşını evde geçirecek arkadaslar gece onikiden sonra kapınızın eşiğinde nar kırmayı unutmayın :))
Ve hatta dilerseniz dilek kurabiyesi yapabilirsiniz :)
Kim temizleyecek parmiş sonra o narları
Kim temizleyecek parmiş sonra o narları
Noluyomuş kız nar kırınca ben yeni duydum valla
Eminim zaten iyi bir öğretmenden simdi cok daha iyi olacaksın . Senin inci kuzunun resmini görmek cok isterim bir ara sende burda paylaşmak istersen ?:)
elimdeki bilgisayarda hiç fotosu yok canım ama ilerleyen günlerde paylaşırım inşallah. Bu başlığı çok sevdim çok faydalı olmuş. bebişlerimizi birlikte büyütcez ne güzel:)
Canim nar bolluk bereketin simgesi bütün yil evinizden eksik olmasın diye :)
Kızlar televizyonda kamu spotunda sık sık çıkıyor hala temel besinimiz anne sütü. Sakın ha anne sütünü ihmal etmeyelim. Bu adı üstünde ek besin. 2 fincanı aşmayacak şekilde veriyoruz ek besini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?