2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen yaa hani geçen gün 40 günlük bebek soğuktan öldü ya hala aklımdan çıkmıyor

Eminim zaten iyi bir öğretmenden simdi cok daha iyi olacaksın . Senin inci kuzunun resmini görmek cok isterim bir ara sende burda paylaşmak istersen ?:)

Kızlar televizyonda kamu spotunda sık sık çıkıyor hala temel besinimiz anne sütü. Sakın ha anne sütünü ihmal etmeyelim. Bu adı üstünde ek besin. 2 fincanı aşmayacak şekilde veriyoruz ek besini :)))

Yılbaşını evde geçirecek arkadaslar gece onikiden sonra kapınızın eşiğinde nar kırmayı unutmayın :))

Ve hatta dilerseniz dilek kurabiyesi yapabilirsiniz :)

Eminim zaten iyi bir öğretmenden simdi cok daha iyi olacaksın . Senin inci kuzunun resmini görmek cok isterim bir ara sende burda paylaşmak istersen ?:)

elimdeki bilgisayarda hiç fotosu yok canım ama ilerleyen günlerde paylaşırım inşallah. Bu başlığı çok sevdim çok faydalı olmuş. bebişlerimizi birlikte büyütcez ne güzel:)

elimdeki bilgisayarda hiç fotosu yok canım ama ilerleyen günlerde paylaşırım inşallah. Bu başlığı çok sevdim çok faydalı olmuş. bebişlerimizi birlikte büyütcez ne güzel:)

Tabi Canim ne zaman müsait olursan :) biz de seni cok sevdik daha sık katılım bekliyoruz artık :)

evet bu konuda haklısın canım...ben daha başlamıyorum ek gıdaya ama tracynin kitabından alıntı yapıyorum size
aileler beni arar: 'yemesinde bir sıkıntı yoktu.ona çeşitli tahıllar, sebzeler, meyveler verdik.fakat şu anda bunların hiçbirini ağzına almıyor.' bu tip durumların çoğunda sorun şuradadır: ebeveynler katı gıdaları vermeye başladıklarında, bebeğin emme süresini azaltırlar. onlardan bir anda çok şey istemektedirler. bebek ise emme zamanından bu şekilde mahrum edildiğinde , yani onu sütten kesmede çok erken davranıldığında, haklı olarak kaybettiklerini telafi etmek için çok daha fazla anne sütü veya biberon istemeye başlar.
sabırlı olun ve ona katı besinler vermeyi bırakmayın. anne sütü ve formül süt vermeye de devam edin. eğer sakin davranırsanız, bir hafta ya da on güne kalmadan direnci kırılacaktır. katı gıda alması için hiçbir şekilde onu zorlamaya kalkmayın ama aç olmasına rağmen yemiyorsa, onu geceleri beslemeyin. bunun yerine, alsa da almasa da , gün içinde katı gıdaları vermeye devam edin. eğer aç ise eninde sonunda yemeyi deneyecektir....

der kendileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…