Maşallah bızdıklara..Böyle böyle zamanla bilinçli konuşmalara geçecekler herşeyleri ayrı bi heyecan bu sevimli şeylerin.
Dişiniz hayırlı olsun:)
Günaydın selamlar herkese
Ohh gezin dinlenin bakalım. İyi yapmışsınız
Yok canım bilinçli söylemiyor. Kendi kendine sürekli konuşma modunda zaten. Agı bıgı gaga aga ni ni ni ee ee ee annee anniii böyle gidiyor
Dişinizi güle güle büyütün canım ne güzel gezmişsin için açılmıştır. Kaka sorunu bizde de olmaya başladı. Ek gıdaya geçişin olmazsa olmazı :)
Sağol canım benim
teşekkür ederiz canım..
Hoşgeldin polii
Dişleriniz hayırlı olsun canım, sıra sıra inci gibi dişleriniz olsun :86:
elma kabız yapar cnm armut ver birazda yarasın bebişe
http://www.kuraldisidergi.com/5461/cocugu-koreltmenin-en-iyi-yolu-zeka-testi/
Linkteki yazarın diğer yazılarını da okumanızı tavsiye ederim.
disiniz hayırlı olsun cnmMutlu akşamlarrrr :)
Nasılsınız kızlar ?
Bende yoktum bir kaç gündür ablama gittim İlker Ali'yi teyzesine bırakıp bi güzel gezdik yeğenlerle :) etrafımdaki insanları görünce kendimi baya baya asosyal hissettimbiraz kendime geldim :)
Dün İlker'e avokado tattırdım tepki vermeden yedi bi güzel :) ama 3 gün oldu hala kaka yapmadı yavrumsizde de oldu mu bu durum ?
Veee benim için en güzel, en heyecanlı haberi vereyim sizlere,, benim ballı turtam diş çıkarmış alttan iki tane çok mutlu oldum yaa :))
koruparkıda gezdınız mı cnm ben o cıvarlarda oturuyorum tuhh sizi görmek ısterdımSağol canım geldik Bursaya evet o avm senin bu avm benim dolaştık kız, ikea filan, köyden indim şehre modundaKendime bir iğne almadım, eşim de öyle. İda için doldurduk poşetleri döndük. Ay başım döndü büyük şehirde alışmışım minik yere eşime diyorum yürü biz traktörlerin, kuzuların geçtiği patikamıza geri dönelim Sanki eskiden Ankarada yaşayan Arasta ben değilmiş gibiydim
Merhaba kızlar nasılsınız ?? Aren de hazımsızlık yaşıyoruz bugünlerde çorbalarına mutlaka kabak ekliyorum (bal kabağı) biraz iyi geliyor o da seviyor ben de bayılıyorum artan çorbayı hüplüyorum çünkü
Herasera , Gunebakan , Mylovel ve sayamadığım çalışan anneler .... Çalışan anne olmak çok zor ya mesai saatleri ne kadar kısa olsa da insan özlüyor yavrusunu ben uyurken bile özlüyorum .... Allah kolaylık versin bize ...
Günün aklımı alan böcükleri Asu ve Selim ikinizi de bol bol öpüyorum göbişlerinizdennnnn ....
Merhaba kızlar nasılsınız ?? Aren de hazımsızlık yaşıyoruz bugünlerde çorbalarına mutlaka kabak ekliyorum (bal kabağı) biraz iyi geliyor o da seviyor ben de bayılıyorum artan çorbayı hüplüyorum çünkü
Herasera , Gunebakan , Mylovel ve sayamadığım çalışan anneler .... Çalışan anne olmak çok zor ya mesai saatleri ne kadar kısa olsa da insan özlüyor yavrusunu ben uyurken bile özlüyorum .... Allah kolaylık versin bize ...
Günün aklımı alan böcükleri Asu ve Selim ikinizi de bol bol öpüyorum göbişlerinizdennnnn ....
Ne güzel canım gözünle görüyorsun yumurtaların doğal olduğunu, bende pazrada köylü bir teyzeden alıyorum Selimin yumurtalarını, doğal diyor ama ne kadar doğrıu orasını bilmiyoruz artık :)Bence elmadandır elmadan. Kedidir kedi gibi oldu
Kahvaltılarını yerim onlarınAllahım büyümüşler de menüleri varmış Yarın biz de 6 aylık oluyoruz artık bizim de menümüz olacak rahat günlere elveda
Evet bende de olacak yumurta. Hatta dün sadece bahçede bulduklarını yiyen yem filan almayan tavukların yumurtaları geldiEee küçük yerin avantajlarından faydalanmak lazım
Canımm bizde Arenle seni öpüyoruz. Kabak 2-3 gün vermiştim kabız olduk şimdi yeniden vermeye korkuyorum :26:Merhaba kızlar nasılsınız ?? Aren de hazımsızlık yaşıyoruz bugünlerde çorbalarına mutlaka kabak ekliyorum (bal kabağı) biraz iyi geliyor o da seviyor ben de bayılıyorum artan çorbayı hüplüyorum çünkü
Teşekkür ederiz canım. Bizimki de öyle elleri duymuyor, ağzına götürüyor kaşığa gidiyor, öyle böyle yiyor işte :)disiniz hayırlı olsun cnm
koruparkıda gezdınız mı cnm ben o cıvarlarda oturuyorum tuhh sizi görmek ısterdım
ayy sen cok tatlısın ya masallah yarasın delıkanlıya masallah . bizim kahvaltımız bır olay oluyo kasıga kendısı mudahele etııgı ıcın :)
koruparkıda gezdınız mı cnm ben o cıvarlarda oturuyorum tuhh sizi görmek ısterdım
Yok her şeye eklemiyorum kimyonu yakışacak gıdalarına ekliyorum canım ama hazımsızlığa iyi gelir mi bilmiyorum ...Ek gıda böyle işte ilk başlar da hepimiz yaşıycaz sanırım. Peki her şeyine kimyon elliyi musun canım. O gaz harici hazımsızlığa da iyi geliyordu di mi:26:
Teşekkür ederiz teyzesi göbişten öpülmeye de bayılırızCanım sana da Allah kolaylık versin... Kokusu tütüyor burnumda
Saol canımçokk şekerr bir bebişşş canımm. allh bağşlasınnn.. maşllh
Evet gezdik canım hatta yemeğimizi de orda yedik tüh ne iyi olurdu :))
http://www.kuraldisidergi.com/5461/cocugu-koreltmenin-en-iyi-yolu-zeka-testi/
Linkteki yazarın diğer yazılarını da okumanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?