2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Maşallah bızdıklara..Böyle böyle zamanla bilinçli konuşmalara geçecekler herşeyleri ayrı bi heyecan bu sevimli şeylerin.

Dişiniz hayırlı olsun:)

teşekkür ederiz canım..

Hoşgeldin polii

Dişleriniz hayırlı olsun canım, sıra sıra inci gibi dişleriniz olsun :86:

elma kabız yapar cnm armut ver birazda yarasın bebişe

Hepinize teşekkürleeeerrr :))

Merhaba kızlar nasılsınız ?? Aren de hazımsızlık yaşıyoruz bugünlerde çorbalarına mutlaka kabak ekliyorum (bal kabağı) biraz iyi geliyor o da seviyor ben de bayılıyorum artan çorbayı hüplüyorum çünkü
Herasera , Gunebakan , Mylovel ve sayamadığım çalışan anneler .... Çalışan anne olmak çok zor ya mesai saatleri ne kadar kısa olsa da insan özlüyor yavrusunu ben uyurken bile özlüyorum .... Allah kolaylık versin bize ...

Günün aklımı alan böcükleri Asu ve Selim ikinizi de bol bol öpüyorum göbişlerinizdennnnn ....

disiniz hayırlı olsun cnm
koruparkıda gezdınız mı cnm ben o cıvarlarda oturuyorum tuhh sizi görmek ısterdım

ayy sen cok tatlısın ya masallah yarasın delıkanlıya masallah . bizim kahvaltımız bır olay oluyo kasıga kendısı mudahele etııgı ıcın :)

Ek gıda böyle işte ilk başlar da hepimiz yaşıycaz sanırım. Peki her şeyine kimyon elliyi musun canım. O gaz harici hazımsızlığa da iyi geliyordu di mi:26:

Teşekkür ederiz teyzesi göbişten öpülmeye de bayılırız Canım sana da Allah kolaylık versin... Kokusu tütüyor burnumda

Ne güzel canım gözünle görüyorsun yumurtaların doğal olduğunu, bende pazrada köylü bir teyzeden alıyorum Selimin yumurtalarını, doğal diyor ama ne kadar doğrıu orasını bilmiyoruz artık :)
Canımm bizde Arenle seni öpüyoruz. Kabak 2-3 gün vermiştim kabız olduk şimdi yeniden vermeye korkuyorum :26:
Teşekkür ederiz canım. Bizimki de öyle elleri duymuyor, ağzına götürüyor kaşığa gidiyor, öyle böyle yiyor işte :)

Ek gıda böyle işte ilk başlar da hepimiz yaşıycaz sanırım. Peki her şeyine kimyon elliyi musun canım. O gaz harici hazımsızlığa da iyi geliyordu di mi:26:
Yok her şeye eklemiyorum kimyonu yakışacak gıdalarına ekliyorum canım ama hazımsızlığa iyi gelir mi bilmiyorum ...
Teşekkür ederiz teyzesi göbişten öpülmeye de bayılırız Canım sana da Allah kolaylık versin... Kokusu tütüyor burnumda

Koku deme deme

afiyet olsun yarasın hazınsızlık için ben papatya çayı içiriyorum milupanın. ayrıca bal kabağı buzluğa koyan varmı büyük alıyorum bazen bozuluyor dilim dilim buzluğa atsak olurmu yapan varmı arkadaşlar.

kimyon ve tarçın nelere ekliyorsunuz kızlar bizde ek gıda geçişteyiz.. yoğurdunu meyveli yapıyorum arada. kahvaltımız 1 çay bardağı ıhlamur bazen papatya çayı içine 2 adet cici bebe bisk kibrit kutusu labne fındık kdr yumurta sarısı 1 çay kaşığı pekmez cici bebe bazen1 adet 1 adet de eti kıtır bebek ekmeği ufalıyorum.

sağol canım Allah hepimize kolaylık versin.bir de ben bütün gün çalışacağım sabah 7 de çıkacağım akşam 6 da evde olacağım. dediğin gibi biraz uzun uyusa özlüyorum ki böyle nasıl dayanacağım bilmiyorum. benim teyzem işe giderken yanında oğlunun kıyafetini getiriyordu onu kokluyordu şimdi çok iyi anlıyorum
bir de annesi bakanlar için büyük şans. benim kv bakacak. tamam çok iyi bakıyor onda şüphem yok ama çok eski kafa yaa. tek bildiği şey soğuk.aman o oda soğuk, aman sarılma üstün soğuk , ama tutma elin soğuk, uyurken kafasını,gözünü örtmeler.bir de odanın sıcaklığı minimum 22 derece.şapur şupur öpmeler. yüzünü dayıyor oğlumun yüzüne öyle nazlatıyor çocuğum onun nefesine maruz kalıyor öyle tiksiniyorum ki.. nasıl kırmadan uyarabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…