afiyet olsun yarasın hazınsızlık için ben papatya çayı içiriyorum milupanın. ayrıca bal kabağı buzluğa koyan varmı büyük alıyorum bazen bozuluyor dilim dilim buzluğa atsak olurmu yapan varmı arkadaşlar.
Yok her şeye eklemiyorum kimyonu yakışacak gıdalarına ekliyorum canım ama hazımsızlığa iyi gelir mi bilmiyorum ...
Koku deme deme
Ses bir ki deneme bir ki...
Duyduk duymadık demeyinnnn annem aradı sonunda biberonla süt içmiş Asu:81::82:
Maşallah İdoşa ya ne güzel erken konuşcak demekki..Kızlar anne diyor bebişler diyosunuz ya maşallah onlara,bilinçli mi söylüyolar ne güzel..Bizimki öyle sesler çıkartırken arada rastgele çıkıyor anne sesi,çok sık değil yani...
Sanada selaam. gözlerin çok güzel yakışıklıı
afiyet olsun yarasın hazınsızlık için ben papatya çayı içiriyorum milupanın. ayrıca bal kabağı buzluğa koyan varmı büyük alıyorum bazen bozuluyor dilim dilim buzluğa atsak olurmu yapan varmı arkadaşlar.
Kabağı bende buzluğa koymuştum. Kimyon hiç kullanladım ama tarçını elma, armut pürelerine koyuyorum.kimyon ve tarçın nelere ekliyorsunuz kızlar bizde ek gıda geçişteyiz.. yoğurdunu meyveli yapıyorum arada. kahvaltımız 1 çay bardağı ıhlamur bazen papatya çayı içine 2 adet cici bebe bisk kibrit kutusu labne fındık kdr yumurta sarısı 1 çay kaşığı pekmez cici bebe bazen1 adet 1 adet de eti kıtır bebek ekmeği ufalıyorum.
merhaba canım doğum günün kutlu olsuncancanlar giremiorum aklım sizde dün benim doğum günümdü kutladık kızımdan çiçek geldi :) eşim pastamı almış hediyemi almış kardeşimde masamı hazırladı çok eğlendik:) şaka maka 28 oldumbenim size sorum pirinç unlu muhallebi sadece suyla mı yapıoz içine ne katsak ki anne sütü demişlerde zaten emio gerek varmı ilk başa sade versem 1 hafta falan da sonra meyve katsam size bi sorum dedim herkes iidir umarım bide kızım laptopa çok meraklı oyuncak laptopmu alsam biz elimize alınca saldırıo vurmak istio ona vursun demi?öptüm hepinizi
Tatlıyla pek aram yoktur ama bunu zevkle yîyebilirim
cancanlar giremiorum aklım sizde dün benim doğum günümdü kutladık kızımdan çiçek geldi :) eşim pastamı almış hediyemi almış kardeşimde masamı hazırladı çok eğlendik:) şaka maka 28 oldumbenim size sorum pirinç unlu muhallebi sadece suyla mı yapıoz içine ne katsak ki anne sütü demişlerde zaten emio gerek varmı ilk başa sade versem 1 hafta falan da sonra meyve katsam size bi sorum dedim herkes iidir umarım bide kızım laptopa çok meraklı oyuncak laptopmu alsam biz elimize alınca saldırıo vurmak istio ona vursun demi?öptüm hepinizi
Ben bu turtayı yerim yerim çok tatlısın canımm yaa maşallah sana İlkercim :))
Ne güzel olur kız ağzın bal yesinkısmet degılmıs cnm baska bı zamana ıns bır gun topıkce toplasırız:)
Canım o kahvaltı menüsünü doktorun mu verdi ıhlamurlu filan hoşuma gittikimyon ve tarçın nelere ekliyorsunuz kızlar bizde ek gıda geçişteyiz.. yoğurdunu meyveli yapıyorum arada. kahvaltımız 1 çay bardağı ıhlamur bazen papatya çayı içine 2 adet cici bebe bisk kibrit kutusu labne fındık kdr yumurta sarısı 1 çay kaşığı pekmez cici bebe bazen1 adet 1 adet de eti kıtır bebek ekmeği ufalıyorum.
Canım yeni yaşın hayırlı olsun iyi ki doğdun İkra ile ve kocişinle birlikte bir ömür boyu mutlu olun tatlımcancanlar giremiorum aklım sizde dün benim doğum günümdü kutladık kızımdan çiçek geldi :) eşim pastamı almış hediyemi almış kardeşimde masamı hazırladı çok eğlendik:) şaka maka 28 oldumbenim size sorum pirinç unlu muhallebi sadece suyla mı yapıoz içine ne katsak ki anne sütü demişlerde zaten emio gerek varmı ilk başa sade versem 1 hafta falan da sonra meyve katsam size bi sorum dedim herkes iidir umarım bide kızım laptopa çok meraklı oyuncak laptopmu alsam biz elimize alınca saldırıo vurmak istio ona vursun demi?öptüm hepinizi
canım neden aç bırakmış olasın devamlı dönem dönem değişiyor kaka yaptıgı gün sayısı. Hem sütünün yanında devam sütüde veriyormuşsun zaten. Doymuştur o merak etme. Aç olsaydı ağlardı devamlı kendini suçlu hissetmen gereken bir durum yok.kızlarr bir sorum olacakkk ne olurr yardımcıı olun. kendimi suçlu hissediyorumm..
Kızım sadece anne sütü aldığı zamnlar (arada devam sütü de veriyordum ) 2-3 hatta 4 gün bile kaka yapmadığı oluyrduu. ma ek gıdaya geçtiğimişzden beri günlük yapıyor hatta bazı günler 2-3 kez yaptığı bile oluyor ve isahal şeklinde de değil yanii. kıvamlı bayağıı özelli,klede karnını doyurduktan sonra yapıyor..
??????şimdii sorumm şöylee: acaba sadece anne sütü aldığı zamanlar doymuyor muyduu.. ben aç mı bırakıyordum kızımıı50:
canım neden aç bırakmış olasın devamlı dönem dönem değişiyor kaka yaptıgı gün sayısı. Hem sütünün yanında devam sütüde veriyormuşsun zaten. Doymuştur o merak etme. Aç olsaydı ağlardı devamlı kendini suçlu hissetmen gereken bir durum yok.
cancanlar giremiorum aklım sizde dün benim doğum günümdü kutladık kızımdan çiçek geldi :) eşim pastamı almış hediyemi almış kardeşimde masamı hazırladı çok eğlendik:) şaka maka 28 oldumbenim size sorum pirinç unlu muhallebi sadece suyla mı yapıoz içine ne katsak ki anne sütü demişlerde zaten emio gerek varmı ilk başa sade versem 1 hafta falan da sonra meyve katsam size bi sorum dedim herkes iidir umarım bide kızım laptopa çok meraklı oyuncak laptopmu alsam biz elimize alınca saldırıo vurmak istio ona vursun demi?öptüm hepinizi
kızlarr bir sorum olacakkk ne olurr yardımcıı olun. kendimi suçlu hissediyorumm..
Kızım sadece anne sütü aldığı zamnlar (arada devam sütü de veriyordum ) 2-3 hatta 4 gün bile kaka yapmadığı oluyrduu. ma ek gıdaya geçtiğimişzden beri günlük yapıyor hatta bazı günler 2-3 kez yaptığı bile oluyor ve isahal şeklinde de değil yanii. kıvamlı bayağıı özelli,klede karnını doyurduktan sonra yapıyor..
??????şimdii sorumm şöylee: acaba sadece anne sütü aldığı zamanlar doymuyor muyduu.. ben aç mı bırakıyordum kızımıı50:
kızlarr bir sorum olacakkk ne olurr yardımcıı olun. kendimi suçlu hissediyorumm..
ya bende ölee düşünyrmm. ama bazendee aklıma geliveriyr kafamm karışıyorrr.. sağoll canımmm :)) seviyorummm seniiiii
yeyım ben senı ballı turta cok sekersın masallah
Seyyahcım ya mazur gör alakasız olacak ama sen Mersinde miydin?
Yeriz ki biz bu ballı turtayıMaşallah ya yanakları kırmızı kırmızı tam yemelik
gözünnaydın canmm asuu biberonndann sütü içiyrmşş çokk sevindim :)
canımm derin de öle ağlarken falann söylüyor zaten anne diye. bende bilinçli söylediğini sanmıyorumm.. ama gene de mutlu oluyr insann
maşallh ballı turtaya.. :) bence riskli bir benzetme olmuşşş canımm,, topicce tatlıyaa bayılıyoruzz zatenn, ballı turtayıı yiyebilirzz hemencecikkkk
Sanada selaam. gözlerin çok güzel yakışıklıı
Kabağı bende buzluğa koymuştum. Kimyon hiç kullanladım ama tarçını elma, armut pürelerine koyuyorum.
Tatlıyla pek aram yoktur ama bunu zevkle yîyebilirimmaşallah kuzuma
Doğum günü kutlu olsun canımailenle nice güzel yaşlara👪
Ben bu turtayı yerim yerim çok tatlısın canımm yaa maşallah sana İlkercim :))
Ne güzel olur kız ağzın bal yesin
Canım o kahvaltı menüsünü doktorun mu verdi ıhlamurlu filan hoşuma gitti
Canım yeni yaşın hayırlı olsun iyi ki doğdun İkra ile ve kocişinle birlikte bir ömür boyu mutlu olun tatlım
Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara...Ben 2 defa yaptım muhallebi birinde elma püresi katmıştım birinde de devam sütü...Elma püresi kattığımda gece biraz rahatsızdı,bence ilk olarak sade başla derim ben,sonra çeşitlendirirsin.
Canım niye aç olsun ki doymasaydı ağlardı zaten..Bir de bu kaka olayı bebeklerden bebeğe farklılık gösteriyor ek gıda bazı bebeklerde kabızlığı beraberinde getirirken bazılarının da bağırsaklarını daha iyi çalıştırıyor.Bir de bi yerde özellikle meyvelerin bağırsaktan geçişi daha hızlı oluyormuş diye okumuştum
Çok tatlısın ballı turta..
canım benim oğlumda çok sık uyanıyor bazen 30 dk. 45 dk. da bire bile düşüyor uyanması. Açlıktan desem ben yatmadan önce mama veriyorum ona rağmen bu şekilde anlam veremedim valla.Benim de annemler bizdeydi bugün...Alptuğ da bir kaç gündür geceleri çok sık uyanıyor...dedi senin sütün azalmış doymadığı için çok sık uyanıyor,dişi falan gelmiyor daha dedi.aslında farkındaydım da psikolojik olarak etkilenmeyeyim diye dillendirmiyordum�� bazı günler çok az oluyo ama geçen gün yeşil mercimek yedim aşırı süt yaptı bende aklınızda bulunsun... Yani ek gıdaya biz de hızlı bir giriş yapacağız gibi duruyo ��
hoşgeldin canım. Hayırdır kötü birşey olmamıştır inşallah ?Kizlaar nasilsiniz ayy burayi ne cok özledim.biraz skıntılı bi süreç geçirdik ailecek cok sükür iyiyiz ama..merk edenlere bildireim hemen hamile deilmisim..geçmişı pek okuyamadm umarm sizler ve benim minnak kuzularm iidirler..ayşecim probiyotik ateşe biraz yaradi gazi dahada azaldi.cok saol tekrr canimcm...ee neler yapiosunuz bakalim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?