İyi akşamlar canım..İyi akşamlar kızlar kabızdan çekiyoruz biz de kakasını yapamadıkça ıkındı bu saat oldu uyumadı yatağında dönüp duruyo İda. Valla ona dinlettiğim müzikler yüzünden benim uykum geldiNormalde 7 de uyurdu bu kız. 1 çay kaşığı ek gıda böyle kabız yapıyosa 2 fincan napacak merak ediyorum bakalım
canım benim oğlumda çok sık uyanıyor bazen 30 dk. 45 dk. da bire bile düşüyor uyanması. Açlıktan desem ben yatmadan önce mama veriyorum ona rağmen bu şekilde anlam veremedim valla.
hoşgeldin canım. Hayırdır kötü birşey olmamıştır inşallah ?
İşe yaramasına sevindim canımKizlaar nasilsiniz ayy burayi ne cok özledim.biraz skıntılı bi süreç geçirdik ailecek cok sükür iyiyiz ama..merk edenlere bildireim hemen hamile deilmisim..geçmişı pek okuyamadm umarm sizler ve benim minnak kuzularm iidirler..ayşecim probiyotik ateşe biraz yaradi gazi dahada azaldi.cok saol tekrr canimcm...ee neler yapiosunuz bakalim? :)
Ama Alptuğ gece boyu sadece 1 defa kalkıyordu.eee büyüyo tabi yetmiyo artıkcanım benim oğlumda çok sık uyanıyor bazen 30 dk. 45 dk. da bire bile düşüyor uyanması. Açlıktan desem ben yatmadan önce mama veriyorum ona rağmen bu şekilde anlam veremedim
İyi akşamlar kızlar kabızdan çekiyoruz biz de kakasını yapamadıkça ıkındı bu saat oldu uyumadı yatağında dönüp duruyo İda. Valla ona dinlettiğim müzikler yüzünden benim uykum geldiNormalde 7 de uyurdu bu kız. 1 çay kaşığı ek gıda böyle kabız yapıyosa 2 fincan napacak merak ediyorum bakalım
Kizlaar nasilsiniz ayy burayi ne cok özledim.biraz skıntılı bi süreç geçirdik ailecek cok sükür iyiyiz ama..merk edenlere bildireim hemen hamile deilmisim..geçmişı pek okuyamadm umarm sizler ve benim minnak kuzularm iidirler..ayşecim probiyotik ateşe biraz yaradi gazi dahada azaldi.cok saol tekrr canimcm...ee neler yapiosunuz bakalim? :)
Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri.. Pek sık yazamasam da sıkı takipçinizim. Kuzularınızın resimlerine bakıp maşallah diye diye bi hal oluyorum.
Biz de büyüyoruz işte, ayın 5 inde 6 aylık olacağız ama birkaç gündür kafama birşey takılıyor size bir danışmak istedim. Ben kızım 4 aylıkken çalısmaya başladım ve sütümün azalmaya başlamasıyla beraber doktorumuz hemen meyve püresiyle ek gıdaya başlattı bizi, yoğurtta verebilirsin doymazsa dedi ama yeterli sütüm olduğu icin o ay başlamadım yoğurda.. Sonra 5 aylık kontrolümüze gittiğimizde direk etli sebze püresi tarifi verdi elimize ve yoğurda da başla dedi. Yoğurt tamam da daha meyve puresinden baska hic ek gıda almamış bebeğe etli sebze püresi ne derece doğru bilemiyorum. Basiretim mi bağlandı nedir size sormak ancak aklıma geldi bu doktora da kanım hic ısınmadı adamdan çekiniyoruz resmen soru sorunca azarlıyor gibi konuşuyor. Sizler etlere başladınız mi ben baya 3 haftadır etli veya tavuklu sebze püresi veriyorum. Kızım 1 haftadır cok kusmaya başladı. Arıyorum kilo alımı iyi reflüdür deyip geçiştiriyor. Gelişimimiz de cok iyi her ay 1 kilonun üstünde aldık sadece anne sütüyle. Insan ne olursa olsun emin olamıyor acaba doğru mu yapıyorum diye? Bir doktora daha danışayım derken aklıma siz geldinizz Ağustos'tan beri herbiriniz ayrı bir tecrübe bombası oldunuz fikriniz nedir merak ettim... Şimdiden teşekkürler ve kuzucuklara öpücükler
İşe yaramasına sevindim canımumarım kısa sürede tamamen biter gaz sorununuz hayırdır canım ne sıkıntısı??
Ama Alptuğ gece boyu sadece 1 defa kalkıyordu.eee büyüyo tabi yetmiyo artık
Evetttt pıtırcıklar büyüdükçe sorunlar da başladı...hepimize hayırlı olsun��poposuna zeytinyağı sürsen biraz??
Derhal doktorunu değiştir canım sana tek tavsiye bu
İyi akşamlar kızlar kabızdan çekiyoruz biz de kakasını yapamadıkça ıkındı bu saat oldu uyumadı yatağında dönüp duruyo İda. Valla ona dinlettiğim müzikler yüzünden benim uykum geldiNormalde 7 de uyurdu bu kız. 1 çay kaşığı ek gıda böyle kabız yapıyosa 2 fincan napacak merak ediyorum bakalım
Anaaaammm o kadar net diyosun yani offffff
Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri.. Pek sık yazamasam da sıkı takipçinizim. Kuzularınızın resimlerine bakıp maşallah diye diye bi hal oluyorum.
Biz de büyüyoruz işte, ayın 5 inde 6 aylık olacağız ama birkaç gündür kafama birşey takılıyor size bir danışmak istedim. Ben kızım 4 aylıkken çalısmaya başladım ve sütümün azalmaya başlamasıyla beraber doktorumuz hemen meyve püresiyle ek gıdaya başlattı bizi, yoğurtta verebilirsin doymazsa dedi ama yeterli sütüm olduğu icin o ay başlamadım yoğurda.. Sonra 5 aylık kontrolümüze gittiğimizde direk etli sebze püresi tarifi verdi elimize ve yoğurda da başla dedi. Yoğurt tamam da daha meyve puresinden baska hic ek gıda almamış bebeğe etli sebze püresi ne derece doğru bilemiyorum. Basiretim mi bağlandı nedir size sormak ancak aklıma geldi bu doktora da kanım hic ısınmadı adamdan çekiniyoruz resmen soru sorunca azarlıyor gibi konuşuyor. Sizler etlere başladınız mi ben baya 3 haftadır etli veya tavuklu sebze püresi veriyorum. Kızım 1 haftadır cok kusmaya başladı. Arıyorum kilo alımı iyi reflüdür deyip geçiştiriyor. Gelişimimiz de cok iyi her ay 1 kilonun üstünde aldık sadece anne sütüyle. Insan ne olursa olsun emin olamıyor acaba doğru mu yapıyorum diye? Bir doktora daha danışayım derken aklıma siz geldinizz Ağustos'tan beri herbiriniz ayrı bir tecrübe bombası oldunuz fikriniz nedir merak ettim... Şimdiden teşekkürler ve kuzucuklara öpücükler
Tavuk ve eti okur okumaz bunu söyleme isteği duydum canım
Selamm iyi aksamlar arkadaslar
Uzak kaldim forumdan.
Anneme gittik baris ile birlikte 3 gun kaldik cok iyi geldi.
Geceleri bende,gunduzleri ondaydi.Ayrica annemin evini,ortamini,esiyle ve kiziyla olan ililiskisini gormek icimi rahatlatti.
Cok sukur annem mutlu ve deger gordugu bir evliligi var cok sukur.
Kopuk ailelerde olan hep cocuga olur ya cok dogru kc yasinda olursan ol bu boyle.
Cok uzuldum psikolojim bozuldu,sutum azaldi hatta bir goguste bitti,tsh tavan yapti 89 a cikti( hep uzuntuden ve stresten oldu ama neyse ki gecti hepsi.
Buarada ben annemdeyken kanser olan akrab.vefat haberi geldi( apar topar donduk.Baya kotu bir gundu.
Suan evdeyim ve girip bakayim dedim gecmisi okuyamadim ins.bir sikinti yoktur.
Olacak o kadar Angym napalım araba kullanmayı yeni öğrenen şöför gibiler şuan :)) Mide yeni tanışıyo başka besinlerle napsın zavallım afalladı çeşitleri görünceCnm bzmkide yapiyo ama ikina ikina zar zor top gbi bsey
Selamm iyi aksamlar arkadaslar
Uzak kaldim forumdan.
Anneme gittik baris ile birlikte 3 gun kaldik cok iyi geldi.
Geceleri bende,gunduzleri ondaydi.Ayrica annemin evini,ortamini,esiyle ve kiziyla olan ililiskisini gormek icimi rahatlatti.
Cok sukur annem mutlu ve deger gordugu bir evliligi var cok sukur.
Kopuk ailelerde olan hep cocuga olur ya cok dogru kc yasinda olursan ol bu boyle.
Cok uzuldum psikolojim bozuldu,sutum azaldi hatta bir goguste bitti,tsh tavan yapti 89 a cikti( hep uzuntuden ve stresten oldu ama neyse ki gecti hepsi.
Buarada ben annemdeyken kanser olan akrab.vefat haberi geldi( apar topar donduk.Baya kotu bir gundu.
Suan evdeyim ve girip bakayim dedim gecmisi okuyamadim ins.bir sikinti yoktur.
Teşekkür ederim canım. Nasıl düştüm böyle bi hataya bilemedim. Herşeyi incik cincik okuyan araştıran ben saf gibi icime sinmeye sinmeye verdim cocuğa etleri.. Ay ağlicam simdi.
Olacak o kadar Angym napalım araba kullanmayı yeni öğrenen şöför gibiler şuan :)) Mide yeni tanışıyo başka besinlerle napsın zavallım afalladı çeşitleri görünce
Ah be Subam hoşgeldin sefa geldin seni hep teselli ettik belki adam iyidir diye ama söz konusu anne olunca ne kadar teselli etsek fayda etmedi sen de haklısın. Olan süte oldu ama napalım ki annen mutluymuş ve sen de artık huzurlu olduğuna göre ek besin filan kapatırız açığı sıkma tatlşı canını. Bu arada başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun canım. Acıları dinmiş en azından öyle teselli bulmak lazım. He bu arada senin tatilci familya napıyo
Hosgeldinn cnm..annenin iyi oldugunj gormek seni rahatlatmis cok sevindim..allah rahmet eylesn cnm bu arada nur icnde yatsn akrabaniz..baris kuzum nasil
Canim etli,tavuklu yemekler icin cok erken.
Senin durumunda benim dr.uzun sure ek gdaya bile baslatmazdi.
kilo alimi cok iyi giderken sadece tattirilir masallah sizinki yakinda iskender ver diyecek.Ayrica soru soramadigim ve suphelerimin oldugu bir dr.ben goturmezdim.
Baska bir dr.gotur bence.
Bu tepkilerinizi de aldım ya iyice kanaat getirdim artık saf olduğuma.. Kendimi acayip suçlu hissediyorum su an. Resmen basiretim bağlandı. Benimki de yok yemem demedi bayıla bayıla yedi yazık.. Sabah ilk is kızımdan özür dileyeceğim... Veeee onaaaaa İskender için cok beklemesi gerektiğini söyleyeceğim... Şaka maka Antalya'da var mi iyi doktor önerisi olan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?