2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim tesek.ederim.Evet cok destek oldunuz ama kabullenemedim bir turlu.
Suan daha da rahatim.Mutluluguda daim olur ins.
Tatilci familya kim kiz?:)) hatirlayamdim oyle bir muhabbet karistirdinmi acaba...

Canım ben de hep eti 8 aydan sonra diye okumuştum.ama sıkma artık canını olur öyle arada hatalar...hem hiçbir sorun da yaşamamışsın.kendine kızacağına doktora kız sen.ona uzman diye güvenip götürüyorsun.benim son gittiğimde 600 gr almıştı da ona bile hiç bir şey yok memeye dvm dedi.1 kilo ve üstü maşallah çok iyiymiş...

Canım başınız sağolsun.mekanı cennet olsun

Canim tesek.ederim.Evet cok destek oldunuz ama kabullenemedim bir turlu.
Suan daha da rahatim.Mutluluguda daim olur ins.
Tatilci familya kim kiz?:)) hatirlayamdim oyle bir muhabbet karistirdinmi acaba...

Oeh evet karıştırmışım özür kalabalık olunca karışıklık oluyo bazen işte

Uzuyomu anneyi geceleri cok uyaniyo demistin en son canim umarim duzelmistir

Malesef duzelmedi canim ( hala 30-40 dk bir uyaniyor.
Doymadigini dusunmuyorum emmesi iyi,gecede muhallebi veriyorum.
Dr.gazdan demisti bitemedi lanet olasi gaz.
Buarada kahvaltiya basladim masallah cok sevdi ins boyle gider.
Muhallebide simdiye kadar sutlu pirincli vermistim,gecen gun birde tahilliyi deneyim dedim hepsini kustu burnundan bile geldi yavrumun(
Sutlu princliye devam ettim sorun yok cok sukur.

Ek gida denemleri devam barisimda yerim onu ben...gece uykusu zor cnm insan uyumayinca sersem gbi oluyo tum gun

Ek gida denemleri devam barisimda yerim onu ben...gece uykusu zor cnm insan uyumayinca sersem gbi oluyo tum gun

Sorma hemde nasil.
Gozler zaten hep sis.Her tarafim agiriyor.
Surekli uzanip yatmak istiyorum ama gunduzde kucakci.
Ne yapayim benim kaderim duzelmesini beklicem
Annem ayni senin bebekligin hic sasmamis diyor
1 yasinda duzelirmis bakalim ins.

Hoşgeldin canım :):)Sıkıntılı süreci atlattığınıza sevindim. Daha çok gel artık

Gelmem mi canm benim..skntınin yanu sira bide işe basladm ya isten cik eve gel atesi yika uyut saat 8 oluo sonra kendi yemegimiz ütü öle üstun körü bi temizlik saate bi bakiorum 12-1 =)) gecen gece atesin sesi geliomus telsizden ben yatakta deryayi pişpişliomusum sabah bin kere yemin ettirdim adama cidden öle mi yaptm die =))) ay hala gülüorum ya..

Eşini mi pişpişle mişsin ay ne güldüm ahahahayyy

Arastaa ben bugün doktorunu aradım İlker'in bol su ver dedi armut ve kayısı ver dedi birde makata vazelinle masaj yap dedi. hepsini uyguladım akşama boll kokulu kaka geldi nihayet .. ayy nasıl sevindim yaa bakalım yarın nasıl devam eder

ben o kardeşlerin ikisinide severiimmm

ayy kızlarr alt komşunun ablası gelmiş bebeği 6 aylık annesi ağır bir depresyon geçirdiğinden antidepresan vermiş doktor ve hemen sütü kesiceksin demiş. mecbur kalmış kadın ve şimdi nasıl ağlıyor yavrum sesi geliyor ( içim gitti yaa gidip süt annesi olasım var :)

Iyi geceler kizlar. Oglumun atesi var yüzü kıpkırmızı yavrumun. 38 38,5 arasinda gidip geliyor.ince giydirdim ılık suyla kompres yaptim uyuyor şimdi. Oksuruk, soguk alginligini gösteren bir durum yok atesin sebebini bilmiyorum. Bugun biraz sıvı sekilde 5 kere kaka yapti.ishal mi acaba diye düşünüyorum. Doktorumu aradim atesi normal ishal olabilir evet şu durumda bekleyecegiz dedi. Cevabi cok hoşuma gitmedi iyi peki dedim kapattim. Atesi su kadar olursa ya da su kadar kaka yaparsa gel diyebilirdi. Neyse bu gece nobetciyim yukselmeye devam ederse acile gidebiliriz. Ya da öneriniz var mi? İlk defa atesleniyoruz. Ne yapacagimi bilemiyorum.

Eki Görüntüle 955867

Ballı turtam size bi selam vermek istemiş :)
Canım ballı turta, senin çok güzel bir gülüşün var!

Ben atıyorum buzluğa canım.

Canım hasta olan bebeklerden falan konuşurken, yüzünden öpme anne, çok yaklaşmak iyi değilmiş, doktorlar böyle böyle diyor desen kırılır mı??

Sana sağlıklı ve neşeli nice yaşlar diliyorum canım...

Her ay bir kilonun üstünde alan bebeği ek gıdaya başlatan bir doktoru ben olsam değiştirirdim canım.

Başın sağ olsun canım, mekanı cennet olsun...

Son düzenleme:
Canım şimdi gördüm ben mesajını. Geçmiş olsun kuzuma. Ateşini kulaktan veya makattan mı ölçtün? Eğer öyleyse ateşi yüksek sayılır. Ben olsam, bir saat sonra yine ölçtüğünde aynı ise, yarım ölçek calpol verirdim. Sonra yarım saat içinde biraz düşecek. O sırada sen dinlenirsin canım. Eğer ateş 39 ve üstü olursa yarım fitil verirdim. Belli bir sınırdan sonra ateş de tehlikeli olabilir çünkü.

gözün aydın :) bende armuy veriyorum ama 2. gün halen yapmadı. kuru kayısımı verdin ve nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…