2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ARASTA'cım evet doktorumuz. hem ıhlamur kan yapıcı hemde soğuk algınlığına iyi koruyucu bnm bıdık seviyo arada pekmez koymadanda veriyom cici bebe bisk ile çok tatlı olmasın die sonra gün içinde az az yalatıyom pekmeZinide yemiş oluo

Cok tesekkur ederim canım. Dedigin gibi yapacagim. Ne kadar sakin olmaya calissam da ates korkutuyor dedigin gibi tehlikeli olabiliyor. Cok sagol canim. Hastaliklar uzak dursun kuzucuklarimizdan.

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Annen ve senin adına çok sevindim evliliğinin iyi gitmesine :)

Çok tatlılar canımmm maşallah İda Çestır kadar olmuş çok büyümüş :) Bu arada aynı çoraptan bizde de var ama bacaklar doldurmuyo

Ay çok güldüm canım ya ben lohusalıkta yapmıştım böyle bişey :)

Off kıyamam ya inşallah annesinin durumu biran önce düzelir

Geçmiş olsun canım ne yaptınız merak ettim. İnşallah ateşi daha fazla yükselmemiştir

Kizlar herkese guzel bi gun olsun ins...ARASTA bayildim tek kelimeyle bu kardeslige..ikiside birbirinden tatli.....MYLOVEL ins bebisinin atesi dusmustur..atesten bende korkuyorum cok....SUBACIM emrklemeye baslayinca rahatlariz bence..benimkide kucakci tayfadan :-D unuttugm varsa kusura bkmayin canlar..telden girince boyle oluyo :-(

Canım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekirken 5 aylık bebeğe etli sebze püresi neyin kafası acaba
arkadaşlara katılıyorum doktorunu değiştirmelisin bencede.
Canım annenin huzurunun yerinde olmasına çok sevindim.
Başınız sağolsun bu arada.
Aynen cnm...cocugumun gozleri yuvalarindan cikiyo kaka yapicam diye :-D
Hahah aynı valla, gözler büyüyo kızarıyo bide. Kıyamam ya.
İdoooş çorabın çok sexy

Canım inşallah ateşiniz düşmüştür, iyisinizdir. Ateş korkutuyor gerçekten.

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok çok çok aşırı yorgunum bir kaç gündür uyumam 2 yi buluyor sabah 7 de ayaktayım (gece emzirmeleri saymıyorum bile) sonra işe gel sersem gibi, alışveriş ev işi birden bire telef oldum sanırım ...

Ben buzluğa koyuyorum güzel oluyor çorbalarda falan kullanıyorum
Nedir kv den çektiğimiz yahu bizimki de ağzında tekerleme gibi sıcağa alıştırma kalın giydirme falan daralıyorum ... Kırmadan uyarma diye bir şey olamaz hele ki kv ise mutlaka kırılır
Seyyahcım ya mazur gör alakasız olacak ama sen Mersinde miydin?

Yeriz ki biz bu ballı turtayı Maşallah ya yanakları kırmızı kırmızı tam yemelik
Yok tatlım Hatay ... Kuzenler Mersinde :)
Mutlu yıllar tatlım.... Aren bir ara ishal olduğunda pirinç unlu muhallebi yapmıştım suyla pişirdim verdim bir daha da yapmadım tadı güzel değil bence
Canım anne sütünün %87 si su zaten bir iki kez çiş yaptı mı bitti gitti kaka yapmasına gerek kalmaz...
Et için erken annesi zaten kızın da sana anlatmaya çalışmış kusarak ...
Canım annenin mutlu olmasına sevindim ... Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin ...
Süpersiniz süperrrrrrr
Geçmiş olsun canım yaaa bol bol su içir kuzuma kıyamam ....

Günaydın canım... Seni çok iyi anlıyorum birkaç ay sonra ancak uyuruz geceleri. Beslenme düzeni tam otursa uyanmazlar. Mesaj attım sana bu arada bi bakarsın alıntıların arasında kaynamasın :)

Günaydın canım... Seni çok iyi anlıyorum birkaç ay sonra ancak uyuruz geceleri. Beslenme düzeni tam otursa uyanmazlar. Mesaj attım sana bu arada bi bakarsın alıntıların arasında kaynamasın :)

:)) İnşallah öyle olur canım bugünleri aratmasınlar da yaramazlar

gözün aydın :) bende armuy veriyorum ama 2. gün halen yapmadı. kuru kayısımı verdin ve nasıl?

sağol canım bu sabahta yaptı biraz ama kıvamı değişik yoğun sümüksü gibi bişey iğğğ afedersiniz tarif etmeden duramıcaktım umarım normaldir ama çok pis kokuyor ben kayısıyı komposto gibi pişirdim (şekersiz tabi) blendırdan geçirip verdim kaşıkla . sen istersen sadece suyunu ver biberona alışıksa geçmiş olsun sizede yavrucuklar çok zorlanıyorlar düzelir umarım.

Bir de bilsen nasıl meşhur nasıl tecrübeli bir doktor.. Ya ben neyin kafasındayım acaba bu kadar herşeyde dikkat edip de verdim çocuğuma etleri.. Bir de çok kusuyor herhalde reflü yaptık çocuğu ama sabah ilk iş başka bir doktordan aldım randevuyu...

Canım nasıl oldu kuzucuk? Ateş ve ishal demişsin acaba diş mi geliyo??

Selâm kızlar herkes iyidir umarım

My Lovel simdi nasılsiniz ateşi düştü mü

Tondora dogum gunün kutlu olsun CE İlker Ali gittikçe daha yakışıklı oluyor masallah

Arasta ida ve cestiri yerim yerlerde yuvarlanırım ben onlarla hatta bir de inci ile bademi de alırım yanıma mutlu Mesut yasarız

Angy, Eylüs büyüsün abla Kardes gibi dolaşacaksınız demedi deme ikiniz de cok guzelsiniz

Subacim annenlerle guzel vakit gecirmissin icin rahatlamış sevindim , basınız sagolsun bu arada

Son düzenleme:

Zaten hep vardı kusmamız da etli sebze püresine başlayınca daha bir arttı sanki... Ya ama sadece anne sütünü kusuyor anlamadım gitti yarın için randevu aldım başka doktordan bakalım ne dicek?

Merhaba kızlar sabah bi arbedeyle Helen'e kahvaltısını yedirdim. Yarısı içeri yarısı dışarı falan filan ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))

Bugün tam 6 aylık olduk biz ve artık öğüne başlama zamanımız geldi. Toplanın menüyü veriyorum

Sabah: yumurta sarılı labne peyniri
Öğle : tarhana çorbası
Akşam üstü:yoğurt
Akşam: tereyağlı patates püresi

tabi daha yeni başladığımız için hepsinin toplamı bir kahve fincanını geçmez. Ha kahve dedim de şöyle okkalı bir öğlen kahvesi ile ödüllenidirecm şimdi kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…