Ben bu turtayı yerim yerim çok tatlısın canımm yaa maşallah sana İlkercim :))
Ne güzel olur kız ağzın bal yesin
Canım o kahvaltı menüsünü doktorun mu verdi ıhlamurlu filan hoşuma gitti
Canım yeni yaşın hayırlı olsun iyi ki doğdun İkra ile ve kocişinle birlikte bir ömür boyu mutlu olun tatlım
Canım şimdi gördüm ben mesajını. Geçmiş olsun kuzuma. Ateşini kulaktan veya makattan mı ölçtün? Eğer öyleyse ateşi yüksek sayılır. Ben olsam, bir saat sonra yine ölçtüğünde aynı ise, yarım ölçek calpol verirdim. Sonra yarım saat içinde biraz düşecek. O sırada sen dinlenirsin canım. Eğer ateş 39 ve üstü olursa yarım fitil verirdim. Belli bir sınırdan sonra ateş de tehlikeli olabilir çünkü.
Selamm iyi aksamlar arkadaslar
Uzak kaldim forumdan.
Anneme gittik baris ile birlikte 3 gun kaldik cok iyi geldi.
Geceleri bende,gunduzleri ondaydi.Ayrica annemin evini,ortamini,esiyle ve kiziyla olan ililiskisini gormek icimi rahatlatti.
Cok sukur annem mutlu ve deger gordugu bir evliligi var cok sukur.
Kopuk ailelerde olan hep cocuga olur ya cok dogru kc yasinda olursan ol bu boyle.
Cok uzuldum psikolojim bozuldu,sutum azaldi hatta bir goguste bitti,tsh tavan yapti 89 a cikti( hep uzuntuden ve stresten oldu ama neyse ki gecti hepsi.
Buarada ben annemdeyken kanser olan akrab.vefat haberi geldi( apar topar donduk.Baya kotu bir gundu.
Suan evdeyim ve girip bakayim dedim gecmisi okuyamadim ins.bir sikinti yoktur.
Abi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Eki Görüntüle 956764 Eki Görüntüle 956765 Eki Görüntüle 956766 Eki Görüntüle 956763
Gelmem mi canm benim..skntınin yanu sira bide işe basladm ya isten cik eve gel atesi yika uyut saat 8 oluo sonra kendi yemegimiz ütü öle üstun körü bi temizlik saate bi bakiorum 12-1 =)) gecen gece atesin sesi geliomus telsizden ben yatakta deryayi pişpişliomusum sabah bin kere yemin ettirdim adama cidden öle mi yaptm die =))) ay hala gülüorum ya..
ayy kızlarr alt komşunun ablası gelmiş bebeği 6 aylık annesi ağır bir depresyon geçirdiğinden antidepresan vermiş doktor ve hemen sütü kesiceksin demiş. mecbur kalmış kadın ve şimdi nasıl ağlıyor yavrum sesi geliyor( içim gitti yaa gidip süt annesi olasım var :)
Iyi geceler kizlar. Oglumun atesi var yüzü kıpkırmızı yavrumun. 38 38,5 arasinda gidip geliyor.ince giydirdim ılık suyla kompres yaptim uyuyor şimdi. Oksuruk, soguk alginligini gösteren bir durum yok atesin sebebini bilmiyorum. Bugun biraz sıvı sekilde 5 kere kaka yapti.ishal mi acaba diye düşünüyorum. Doktorumu aradim atesi normal ishal olabilir evet şu durumda bekleyecegiz dedi. Cevabi cok hoşuma gitmedi iyi peki dedim kapattim. Atesi su kadar olursa ya da su kadar kaka yaparsa gel diyebilirdi. Neyse bu gece nobetciyim yukselmeye devam ederse acile gidebiliriz. Ya da öneriniz var mi? İlk defa atesleniyoruz. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Canım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekirken 5 aylık bebeğe etli sebze püresi neyin kafası acabaSelam tatlı bebişlerin tatlı anneleri.. Pek sık yazamasam da sıkı takipçinizim. Kuzularınızın resimlerine bakıp maşallah diye diye bi hal oluyorum.
Biz de büyüyoruz işte, ayın 5 inde 6 aylık olacağız ama birkaç gündür kafama birşey takılıyor size bir danışmak istedim. Ben kızım 4 aylıkken çalısmaya başladım ve sütümün azalmaya başlamasıyla beraber doktorumuz hemen meyve püresiyle ek gıdaya başlattı bizi, yoğurtta verebilirsin doymazsa dedi ama yeterli sütüm olduğu icin o ay başlamadım yoğurda.. Sonra 5 aylık kontrolümüze gittiğimizde direk etli sebze püresi tarifi verdi elimize ve yoğurda da başla dedi. Yoğurt tamam da daha meyve puresinden baska hic ek gıda almamış bebeğe etli sebze püresi ne derece doğru bilemiyorum. Basiretim mi bağlandı nedir size sormak ancak aklıma geldi bu doktora da kanım hic ısınmadı adamdan çekiniyoruz resmen soru sorunca azarlıyor gibi konuşuyor. Sizler etlere başladınız mi ben baya 3 haftadır etli veya tavuklu sebze püresi veriyorum. Kızım 1 haftadır cok kusmaya başladı. Arıyorum kilo alımı iyi reflüdür deyip geçiştiriyor. Gelişimimiz de cok iyi her ay 1 kilonun üstünde aldık sadece anne sütüyle. Insan ne olursa olsun emin olamıyor acaba doğru mu yapıyorum diye? Bir doktora daha danışayım derken aklıma siz geldinizz Ağustos'tan beri herbiriniz ayrı bir tecrübe bombası oldunuz fikriniz nedir merak ettim... Şimdiden teşekkürler ve kuzucuklara öpücükler
Canım annenin huzurunun yerinde olmasına çok sevindim.Selamm iyi aksamlar arkadaslar
Uzak kaldim forumdan.
Geceleri bende,gunduzleri ondaydi.Ayrica annemin evini,ortamini,esiyle ve kiziyla olan ililiskisini gormek icimi rahatlatti.
Kopuk ailelerde olan hep cocuga olur ya cok dogru kc yasinda olursan ol bu boyle.
Cok uzuldum psikolojim bozuldu,sutum azaldi hatta bir goguste bitti,tsh tavan yapti 89 a cikti( hep uzuntuden ve stresten oldu ama neyse ki gecti hepsi.
Buarada ben annemdeyken kanser olan akrab.vefat haberi geldi( apar topar donduk.Baya kotu bir gundu.
Hahah aynı valla, gözler büyüyo kızarıyo bide. Kıyamam ya.Aynen cnm...cocugumun gozleri yuvalarindan cikiyo kaka yapicam diye :-D
İdoooş çorabın çok sexyAbi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Eki Görüntüle 956764 Eki Görüntüle 956765 Eki Görüntüle 956766 Eki Görüntüle 956763
Iyi geceler kizlar. Oglumun atesi var yüzü kıpkırmızı yavrumun. 38 38,5 arasinda gidip geliyor.ince giydirdim ılık suyla kompres yaptim uyuyor şimdi. Oksuruk, soguk alginligini gösteren bir durum yok atesin sebebini bilmiyorum. Bugun biraz sıvı sekilde 5 kere kaka yapti.ishal mi acaba diye düşünüyorum. Doktorumu aradim atesi normal ishal olabilir evet şu durumda bekleyecegiz dedi. Cevabi cok hoşuma gitmedi iyi peki dedim kapattim. Atesi su kadar olursa ya da su kadar kaka yaparsa gel diyebilirdi. Neyse bu gece nobetciyim yukselmeye devam ederse acile gidebiliriz. Ya da öneriniz var mi? İlk defa atesleniyoruz. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Canım inşallah ateşiniz düşmüştür, iyisinizdir. Ateş korkutuyor gerçekten.Iyi geceler kizlar. Oglumun atesi var yüzü kıpkırmızı yavrumun. 38 38,5 arasinda gidip geliyor.ince giydirdim ılık suyla kompres yaptim uyuyor şimdi. Oksuruk, soguk alginligini gösteren bir durum yok atesin sebebini bilmiyorum. Bugun biraz sıvı sekilde 5 kere kaka yapti.ishal mi acaba diye düşünüyorum. Doktorumu aradim atesi normal ishal olabilir evet şu durumda bekleyecegiz dedi. Cevabi cok hoşuma gitmedi iyi peki dedim kapattim. Atesi su kadar olursa ya da su kadar kaka yaparsa gel diyebilirdi. Neyse bu gece nobetciyim yukselmeye devam ederse acile gidebiliriz. Ya da öneriniz var mi? İlk defa atesleniyoruz. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Ben buzluğa koyuyorum güzel oluyor çorbalarda falan kullanıyorumafiyet olsun yarasın hazınsızlık için ben papatya çayı içiriyorum milupanın. ayrıca bal kabağı buzluğa koyan varmı büyük alıyorum bazen bozuluyor dilim dilim buzluğa atsak olurmu yapan varmı arkadaşlar.
Nedir kv den çektiğimiz yahu bizimki de ağzında tekerleme gibi sıcağa alıştırma kalın giydirme falan daralıyorum ... Kırmadan uyarma diye bir şey olamaz hele ki kv ise mutlaka kırılırsağol canım Allah hepimize kolaylık versin.bir de ben bütün gün çalışacağım sabah 7 de çıkacağım akşam 6 da evde olacağım. dediğin gibi biraz uzun uyusa özlüyorum ki böyle nasıl dayanacağım bilmiyorum.benim teyzem işe giderken yanında oğlunun kıyafetini getiriyordu onu kokluyordu şimdi çok iyi anlıyorum
bir de annesi bakanlar için büyük şans. benim kv bakacak. tamam çok iyi bakıyor onda şüphem yok ama çok eski kafa yaa. tek bildiği şey soğuk.aman o oda soğuk, aman sarılma üstün soğuk , ama tutma elin soğuk, uyurken kafasını,gözünü örtmeler.bir de odanın sıcaklığı minimum 22 derece.şapur şupur öpmeler. yüzünü dayıyor oğlumun yüzüne öyle nazlatıyor çocuğum onun nefesine maruz kalıyor öyle tiksiniyorum ki..nasıl kırmadan uyarabilirim bilmiyorum.
Yok tatlım Hatay ... Kuzenler Mersinde :)Seyyahcım ya mazur gör alakasız olacak ama sen Mersinde miydin?
Yeriz ki biz bu ballı turtayıMaşallah ya yanakları kırmızı kırmızı tam yemelik
Mutlu yıllar tatlım.... Aren bir ara ishal olduğunda pirinç unlu muhallebi yapmıştım suyla pişirdim verdim bir daha da yapmadım tadı güzel değil bencecancanlar giremiorum aklım sizde dün benim doğum günümdü kutladık kızımdan çiçek geldi :) eşim pastamı almış hediyemi almış kardeşimde masamı hazırladı çok eğlendik:) şaka maka 28 oldumbenim size sorum pirinç unlu muhallebi sadece suyla mı yapıoz içine ne katsak ki anne sütü demişlerde zaten emio gerek varmı ilk başa sade versem 1 hafta falan da sonra meyve katsam size bi sorum dedim herkes iidir umarım bide kızım laptopa çok meraklı oyuncak laptopmu alsam biz elimize alınca saldırıo vurmak istio ona vursun demi?öptüm hepinizi
Canım anne sütünün %87 si su zaten bir iki kez çiş yaptı mı bitti gitti kaka yapmasına gerek kalmaz...kızlarr bir sorum olacakkk ne olurr yardımcıı olun. kendimi suçlu hissediyorumm..
Kızım sadece anne sütü aldığı zamnlar (arada devam sütü de veriyordum ) 2-3 hatta 4 gün bile kaka yapmadığı oluyrduu. ma ek gıdaya geçtiğimişzden beri günlük yapıyor hatta bazı günler 2-3 kez yaptığı bile oluyor ve isahal şeklinde de değil yanii. kıvamlı bayağıı özelli,klede karnını doyurduktan sonra yapıyor..
??????şimdii sorumm şöylee: acaba sadece anne sütü aldığı zamanlar doymuyor muyduu.. ben aç mı bırakıyordum kızımıı50:
Et için erken annesi zaten kızın da sana anlatmaya çalışmış kusarak ...Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri.. Pek sık yazamasam da sıkı takipçinizim. Kuzularınızın resimlerine bakıp maşallah diye diye bi hal oluyorum.
Biz de büyüyoruz işte, ayın 5 inde 6 aylık olacağız ama birkaç gündür kafama birşey takılıyor size bir danışmak istedim. Ben kızım 4 aylıkken çalısmaya başladım ve sütümün azalmaya başlamasıyla beraber doktorumuz hemen meyve püresiyle ek gıdaya başlattı bizi, yoğurtta verebilirsin doymazsa dedi ama yeterli sütüm olduğu icin o ay başlamadım yoğurda.. Sonra 5 aylık kontrolümüze gittiğimizde direk etli sebze püresi tarifi verdi elimize ve yoğurda da başla dedi. Yoğurt tamam da daha meyve puresinden baska hic ek gıda almamış bebeğe etli sebze püresi ne derece doğru bilemiyorum. Basiretim mi bağlandı nedir size sormak ancak aklıma geldi bu doktora da kanım hic ısınmadı adamdan çekiniyoruz resmen soru sorunca azarlıyor gibi konuşuyor. Sizler etlere başladınız mi ben baya 3 haftadır etli veya tavuklu sebze püresi veriyorum. Kızım 1 haftadır cok kusmaya başladı. Arıyorum kilo alımı iyi reflüdür deyip geçiştiriyor. Gelişimimiz de cok iyi her ay 1 kilonun üstünde aldık sadece anne sütüyle. Insan ne olursa olsun emin olamıyor acaba doğru mu yapıyorum diye? Bir doktora daha danışayım derken aklıma siz geldinizz Ağustos'tan beri herbiriniz ayrı bir tecrübe bombası oldunuz fikriniz nedir merak ettim... Şimdiden teşekkürler ve kuzucuklara öpücükler
Canım annenin mutlu olmasına sevindim ... Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin ...Selamm iyi aksamlar arkadaslar
Uzak kaldim forumdan.
Süpersiniz süperrrrrrrAbi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Geçmiş olsun canım yaaa bol bol su içir kuzuma kıyamam ....Iyi geceler kizlar. Oglumun atesi var yüzü kıpkırmızı yavrumun. 38 38,5 arasinda gidip geliyor.ince giydirdim ılık suyla kompres yaptim uyuyor şimdi. Oksuruk, soguk alginligini gösteren bir durum yok atesin sebebini bilmiyorum. Bugun biraz sıvı sekilde 5 kere kaka yapti.ishal mi acaba diye düşünüyorum. Doktorumu aradim atesi normal ishal olabilir evet şu durumda bekleyecegiz dedi. Cevabi cok hoşuma gitmedi iyi peki dedim kapattim. Atesi su kadar olursa ya da su kadar kaka yaparsa gel diyebilirdi. Neyse bu gece nobetciyim yukselmeye devam ederse acile gidebiliriz. Ya da öneriniz var mi? İlk defa atesleniyoruz. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok çok çok aşırı yorgunum bir kaç gündür uyumam 2 yi buluyor sabah 7 de ayaktayım (gece emzirmeleri saymıyorum bile) sonra işe gel sersem gibi, alışveriş ev işi birden bire telef oldum sanırım ...
Günaydın canım... Seni çok iyi anlıyorum birkaç ay sonra ancak uyuruz geceleri. Beslenme düzeni tam otursa uyanmazlar. Mesaj attım sana bu arada bi bakarsın alıntıların arasında kaynamasın :)
gözün aydın :) bende armuy veriyorum ama 2. gün halen yapmadı. kuru kayısımı verdin ve nasıl?
Abi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Canım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekirken 5 aylık bebeğe etli sebze püresi neyin kafası acaba
arkadaşlara katılıyorum doktorunu değiştirmelisin bencede.
Canım annenin huzurunun yerinde olmasına çok sevindim.
Başınız sağolsun bu arada.
Hahah aynı valla, gözler büyüyo kızarıyo bide. Kıyamam ya.
İdoooş çorabın çok sexy
Hoşgeldiniz çıtır kızlaaar. Süpersiniz her zamanki gibibız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok çok çok aşırı yorgunum bir kaç gündür uyumam 2 yi buluyor sabah 7 de ayaktayım (gece emzirmeleri saymıyorum bile) sonra işe gel sersem gibi, alışveriş ev işi birden bire telef oldum sanırım ...
Ben buzluğa koyuyorum güzel oluyor çorbalarda falan kullanıyorum
Nedir kv den çektiğimiz yahu bizimki de ağzında tekerleme gibi sıcağa alıştırma kalın giydirme falan daralıyorum ... Kırmadan uyarma diye bir şey olamaz hele ki kv ise mutlaka kırılır
Yok tatlım Hatay ... Kuzenler Mersinde :)
Mutlu yıllar tatlım.... Aren bir ara ishal olduğunda pirinç unlu muhallebi yapmıştım suyla pişirdim verdim bir daha da yapmadım tadı güzel değil bence
Canım anne sütünün %87 si su zaten bir iki kez çiş yaptı mı bitti gitti kaka yapmasına gerek kalmaz...
Et için erken annesi zaten kızın da sana anlatmaya çalışmış kusarak ...
Canım annenin mutlu olmasına sevindim ... Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin ...
Süpersiniz süperrrrrrr
Geçmiş olsun canım yaaa bol bol su içir kuzuma kıyamam ....
Sabah ilk iş başka bir doktordan aldım randevuyu ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?