Afiyet bal şeker olsun kuzumaa..Merhaba kızlar sabah bi arbedeyle Helen'e kahvaltısını yedirdim. Yarısı içeri yarısı dışarı falan filan ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))
Bugün tam 6 aylık olduk biz ve artık öğüne başlama zamanımız geldi. Toplanın menüyü veriyorum
Sabah: yumurta sarılı labne peyniri
Öğle : tarhana çorbası
Akşam üstü:yoğurt
Akşam: tereyağlı patates püresi
tabi daha yeni başladığımız için hepsinin toplamı bir kahve fincanını geçmez. Ha kahve dedim de şöyle okkalı bir öğlen kahvesi ile ödüllenidirecm şimdi kendimi
ana-kız süpersiniz maşallahhh :)bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
ohh afiyet bal şeker olsun İdoş'a da annesine de :) ben de aldım rezene çayımı elime onu içiyorum :)Merhaba kızlar sabah bi arbedeyle Helen'e kahvaltısını yedirdim. Yarısı içeri yarısı dışarı falan filan ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))
Bugün tam 6 aylık olduk biz ve artık öğüne başlama zamanımız geldi. Toplanın menüyü veriyorum
tabi daha yeni başladığımız için hepsinin toplamı bir kahve fincanını geçmez. Ha kahve dedim de şöyle okkalı bir öğlen kahvesi ile ödüllenidirecm şimdi kendimi
Nasilsiniz canlar?
Bassagligi ve annem ile ilgili iyi dileklerini gonderen candan arkadaslarim hepinize cok tesek.ederim.
Arastacim hadi bakalim gazan mubarek olsun,idos seve seve yesin
Resimde superdi buaradakocaman masallah.
Benim kahvalti menum
Hepsi 1 cay kasigi olmak uzere; labne peynir,dut pekmezi,tereyag
Ufacik yumurta sarisi ve 2 cicibebe rezene cayiyla bulamac masallah bayilarak yiyor zamanla arttiricam.
Corbaya kahvaltida sorun yasamadigimi anladigimda ve duzene girdigimde baslicam.
Oglen yogurt,sonrasi meyve suyu genelde havuc veriyorum cok seviyor.
Gecede muhallebi
Ang siz ana kiz dusman catlatir,dost sevindirirsiniz canim masallah bune guzellik.
Sanki annesi degilsinde miusafirlige gelip 2 dk tutayim diyen komsu kizi gibisin
Masallahhhh
Ee simdi barista demezmi anne benide goster nisanlima diye
Tünaydın kızlar kahvaltımı anca edebildim. İdoş biraz kabız olmuş da huzursuzdu, gaz da var biraz tabi. Neyse ki şuan iyi tabi saat saat değişiyor birkaç saat sonra nolur bilemem. Kaka yapsa rahatlasa tam anlamıyla da ben de böyle tedirgin bir bekleyişte olmasam ne iyi olur :))
Bu arada İdoş baya baya konuşuyor kızlar babası gibi ilginç bir başlangıç yapıp ilk söylediği kelime "Atatürk" olmasa da mamama, dededede, babababa şeklinde tekrarlarımız var. Çestırı taklit ediyor hovovov şeklinde. Kaka mı yaptın diyince ka ka demişti de şok olmuştum. Emekleme çalışmalarımız son hız devam ediyor popoyu kaldırıp tam anlamıyla emekleyemese de baya baya gidiyorOyuncakları fırlatıp duruyor. İlk kelimelerim adlı dokun öğren kitabının sayfalarını çevirebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Biz de durumlar böyle :))
Arastacım merhaba,
maşallah benim tatlı kızıma, siz ne çok şey konuşmaya başlamışsınız..baba mest oluordur:)
Yağızım da anne demeye başladı...Hiç beklemiyordum önce baba ve dede diyecek diyordum:) anne anne diye diye otomatiğe bağlıyor:) Ellerini uzatıp sürekli onu almamızı istiyor olduğu yerden, en güzeli de diyelim başkası da ellerini uzatıyor almak için o babasıyla beni tanıyıp kollarını bize uzatıyor:))
Allahım ne mucizevi birşeymiş evlat sahibi olmak, her şey her şey çok mutlu ediyor insanı..Ha bir de cee-ee ve alkış yapmaya da başladık..
Allah sağlık versin de hepimiz yavrularımızı güle oynaya büyütelim..
Her yeni hareketleri nasil da heyecan verici :) alkışlamasi cok guZelmis insan cok mutlu olur .
İnci de bir süredir parmakları ile gani cocuk şarkısı var ya anne parmak baba parmak bebek parmak biz söylemeye başlayınca parmaklarını gösteriyor tek tek . Ama o kadar ciddi bir is gibi yapıyor ki bunu gecen gun uyurken bur baktım parmaklarını kaldırıyor tek tek .
Nasil harika seyler bunlar ya mucizenin diğer adı
İyi yapmissin Canim insallah ilgili ve donanımlı biridir bu sefer ki
bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Merhaba kızlar sabah bi arbedeyle Helen'e kahvaltısını yedirdim. Yarısı içeri yarısı dışarı falan filan ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))
Arastacım merhaba,
maşallah benim tatlı kızıma, siz ne çok şey konuşmaya başlamışsınız..baba mest oluordur:)
Yağızım da anne demeye başladı...Hiç beklemiyordum önce baba ve dede diyecek diyordum:) anne anne diye diye otomatiğe bağlıyor:) Ellerini uzatıp sürekli onu almamızı istiyor olduğu yerden, en güzeli de diyelim başkası da ellerini uzatıyor almak için o babasıyla beni tanıyıp kollarını bize uzatıyor:))
Allahım ne mucizevi birşeymiş evlat sahibi olmak, her şey her şey çok mutlu ediyor insanı..Ha bir de cee-ee ve alkış yapmaya da başladık..
Allah sağlık versin de hepimiz yavrularımızı güle oynaya büyütelim..
Her yeni hareketleri nasil da heyecan verici :) alkışlamasi cok guZelmis insan cok mutlu olur .
İnci de bir süredir parmakları ile gani cocuk şarkısı var ya anne parmak baba parmak bebek parmak biz söylemeye başlayınca parmaklarını gösteriyor tek tek . Ama o kadar ciddi bir is gibi yapıyor ki bunu gecen gun uyurken bur baktım parmaklarını kaldırıyor tek tek .
Nasil harika seyler bunlar ya mucizenin diğer adı
ayy maşallah İnci'me:) Bir de her öğrendikleri yeni şeyi tekrar tekrar yapıyorlar değil mi:) Yerim ben bu kuzuları:)
Babanın son durumu nasıl canım umarım her şey bir an önce yoluna girer de İnci yazın dedesiyle plajlarda boy gösterir
kızlar bebeğime peynir yaptım ama daha tattırmadım bakalım beğenecek miii
Maşallah size ya çok çıtırsınız
Afiyet olsun kuzuya
Subacım siz anne-oğul çok fotojeniksiniz maşallah çok yakışıklı olacak Barış
Her yaptıkları çok ama çok güzel insanın içi ısınıyor. Hele bu aydan sonra hızla yeni şeyler öğrenecekler
Eneee bizim şarkımızBen tırnaklarını keserken de kullanıyorum bu şarkıyı kuzu kuzu uzatıyo :) Yoksa elini yumruk yapıp vermiyo hayatta :))
kızlar bebeğime peynir yaptım ama daha tattırmadım bakalım beğenecek miii
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Annen ve senin adına çok sevindim evliliğinin iyi gitmesine :)
Çok tatlılar canımmm maşallah İda Çestır kadar olmuş çok büyümüş :)Bu arada aynı çoraptan bizde de var ama bacaklar doldurmuyo
Ay çok güldüm canım ya ben lohusalıkta yapmıştım böyle bişey :)
Off kıyamam yainşallah annesinin durumu biran önce düzelir
Geçmiş olsun canım ne yaptınız merak ettim. İnşallah ateşi daha fazla yükselmemiştir
Canım inşallah ateşiniz düşmüştür, iyisinizdir. Ateş korkutuyor gerçekten.
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok çok çok aşırı yorgunum bir kaç gündür uyumam 2 yi buluyor sabah 7 de ayaktayım (gece emzirmeleri saymıyorum bile) sonra işe gel sersem gibi, alışveriş ev işi birden bire telef oldum sanırım ...
Ben buzluğa koyuyorum güzel oluyor çorbalarda falan kullanıyorum
Nedir kv den çektiğimiz yahu bizimki de ağzında tekerleme gibi sıcağa alıştırma kalın giydirme falan daralıyorum ... Kırmadan uyarma diye bir şey olamaz hele ki kv ise mutlaka kırılır
Yok tatlım Hatay ... Kuzenler Mersinde :)
Mutlu yıllar tatlım.... Aren bir ara ishal olduğunda pirinç unlu muhallebi yapmıştım suyla pişirdim verdim bir daha da yapmadım tadı güzel değil bence
Canım anne sütünün %87 si su zaten bir iki kez çiş yaptı mı bitti gitti kaka yapmasına gerek kalmaz...
Et için erken annesi zaten kızın da sana anlatmaya çalışmış kusarak ...
Canım annenin mutlu olmasına sevindim ... Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin ...
Süpersiniz süperrrrrrr
Geçmiş olsun canım yaaa bol bol su içir kuzuma kıyamam ....
Canım nasıl oldu kuzucuk? Ateş ve ishal demişsin acaba diş mi geliyo??
Selâm kızlar herkes iyidir umarım
My Lovel simdi nasılsiniz ateşi düştü mü
Tondora dogum gunün kutlu olsun CE İlker Ali gittikçe daha yakışıklı oluyor masallah
Arasta ida ve cestiri yerim yerlerde yuvarlanırım ben onlarla hatta bir de inci ile bademi de alırım yanıma mutlu Mesut yasarız
Angy, Eylüs büyüsün abla Kardes gibi dolaşacaksınız demedi deme ikiniz de cok guzelsiniz
Subacim annenlerle guzel vakit gecirmissin icin rahatlamış sevindim , basınız sagolsun bu arada
Evet Canim dönme dolap gibiler :))
Canim babam dün aksam yine fenalasti . İnanmadı güç sma sekeri 14 e düştü . Allah'tan cok güçlü adam da birşey olmadı baskasına olsa aslh korusunkrize giriyor bu anlarda bilincini kaybediyor su an bir unı. Hastanesinde daha kac tane hastane gezer bilmem sevk üstüne sevk . Şekerini dengelemeye çalışıyorlar . Yani dün aksam ve gece cok zordu bizim icin maalesef
Ben Emzirirken kesiyorum tırnakları o zaman da mı izin vermiyor sana :) şarkı cok Tatli ama ya en ağladığı zaman da bile onu söyleyince susuyor :) asu ile incinin ortak zevki var demek :))
Ellerine saglik ve afiyet olsun yorumlarını bekliyoruz artık :)
Babandan inşallah en kısa zamanda iyi haberler duyarız
Emzirirken de mümkün olamıyor malesef. Eli işte gözü oynaşta... Üstümle başımla oynuyor, çimdikliyor sürekli. Bizim oyun halısının oyuncağı bu müziği çaldığı için tanıdık geliyor çok seviyor. Arada tembel çocuk versiyonunu da söylüyoruz. Dönüp suratıma bakıyor meşhur şaşkın bakışıylaBu o değil ki der gibi ay allahım çok özledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?