2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Afiyet bal şeker olsun kuzumaa..

Nasilsiniz canlar?

Bassagligi ve annem ile ilgili iyi dileklerini gonderen candan arkadaslarim hepinize cok tesek.ederim.

Arastacim hadi bakalim gazan mubarek olsun,idos seve seve yesin
Resimde superdi buarada kocaman masallah.

Benim kahvalti menum
Hepsi 1 cay kasigi olmak uzere; labne peynir,dut pekmezi,tereyag
Ufacik yumurta sarisi ve 2 cicibebe rezene cayiyla bulamac masallah bayilarak yiyor zamanla arttiricam.
Corbaya kahvaltida sorun yasamadigimi anladigimda ve duzene girdigimde baslicam.
Oglen yogurt,sonrasi meyve suyu genelde havuc veriyorum cok seviyor.
Gecede muhallebi

Ang siz ana kiz dusman catlatir,dost sevindirirsiniz canim masallah bune guzellik.
Sanki annesi degilsinde miusafirlige gelip 2 dk tutayim diyen komsu kizi gibisin
Masallahhhh
Ee simdi barista demezmi anne benide goster nisanlima diye

bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
ana-kız süpersiniz maşallahhh :)

ohh afiyet bal şeker olsun İdoş'a da annesine de :) ben de aldım rezene çayımı elime onu içiyorum :)

ooo sizin menü baya kalabalıkmış :) Barış'a da afiyet olsun annesi ne yakışıklıymış böyle maşallahh

Arastacım merhaba,
maşallah benim tatlı kızıma, siz ne çok şey konuşmaya başlamışsınız..baba mest oluordur:)
Yağızım da anne demeye başladı...Hiç beklemiyordum önce baba ve dede diyecek diyordum:) anne anne diye diye otomatiğe bağlıyor:) Ellerini uzatıp sürekli onu almamızı istiyor olduğu yerden, en güzeli de diyelim başkası da ellerini uzatıyor almak için o babasıyla beni tanıyıp kollarını bize uzatıyor:))
Allahım ne mucizevi birşeymiş evlat sahibi olmak, her şey her şey çok mutlu ediyor insanı..Ha bir de cee-ee ve alkış yapmaya da başladık..
Allah sağlık versin de hepimiz yavrularımızı güle oynaya büyütelim..

Her yeni hareketleri nasil da heyecan verici :) alkışlamasi cok guZelmis insan cok mutlu olur .

İnci de bir süredir parmakları ile gani cocuk şarkısı var ya anne parmak baba parmak bebek parmak biz söylemeye başlayınca parmaklarını gösteriyor tek tek . Ama o kadar ciddi bir is gibi yapıyor ki bunu gecen gun uyurken bur baktım parmaklarını kaldırıyor tek tek .

Nasil harika seyler bunlar ya mucizenin diğer adı

ayy maşallah İnci'me:) Bir de her öğrendikleri yeni şeyi tekrar tekrar yapıyorlar değil mi:) Yerim ben bu kuzuları:)
Babanın son durumu nasıl canım umarım her şey bir an önce yoluna girer de İnci yazın dedesiyle plajlarda boy gösterir

Guzel yorumlarinizz icn saolun hepinize ayri ayri tesekkur rderiz kuzular telden girince ayri ayri alinti cokkk zor....seviyoruzz sziiii ;-)

bız geldıkkkk teyzoslarrr :)

Maşallah size ya çok çıtırsınız

Afiyet olsun kuzuya

Subacım siz anne-oğul çok fotojeniksiniz maşallah çok yakışıklı olacak Barış

Her yaptıkları çok ama çok güzel insanın içi ısınıyor. Hele bu aydan sonra hızla yeni şeyler öğrenecekler

Eneee bizim şarkımız Ben tırnaklarını keserken de kullanıyorum bu şarkıyı kuzu kuzu uzatıyo :) Yoksa elini yumruk yapıp vermiyo hayatta :))

Evet Canim dönme dolap gibiler :))

Canim babam dün aksam yine fenalasti . İnanmadı güç sma sekeri 14 e düştü . Allah'tan cok güçlü adam da birşey olmadı baskasına olsa aslh korusun krize giriyor bu anlarda bilincini kaybediyor su an bir unı. Hastanesinde daha kac tane hastane gezer bilmem sevk üstüne sevk . Şekerini dengelemeye çalışıyorlar . Yani dün aksam ve gece cok zordu bizim icin maalesef

Ayserb menuyu dr belirledi canim bende cok faydali buldum oglusta sevdi sukur
Tesek.canim cikoda cok yakisikli.

Parmis kirmizi kiyafetler cok yakisiyor oglusa bir kac tane var benimde favorim tesek.ederim.
Cok gecmis olsun babana((

Ang mersi canim bizde sizi optuk

Gunebakan foto konusunda oglus bana cekmis.
Makineyi gorunce bakiyor guzel pozlar yakaliyorum.

Ben Emzirirken kesiyorum tırnakları o zaman da mı izin vermiyor sana :) şarkı cok Tatli ama ya en ağladığı zaman da bile onu söyleyince susuyor :) asu ile incinin ortak zevki var demek :))

kızlar bebeğime peynir yaptım ama daha tattırmadım bakalım beğenecek miii

Ellerine saglik ve afiyet olsun yorumlarını bekliyoruz artık :)

Canım inşallah ateşiniz düşmüştür, iyisinizdir. Ateş korkutuyor gerçekten.

Canım nasıl oldu kuzucuk? Ateş ve ishal demişsin acaba diş mi geliyo??

Merhaba kizlar. Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı. Sabaha karsi atesi dustu. Gece hic uyuyamadi zaten yarim saatte bir uyanip sadece memede sakinlesti. Atesi dusunce 11 e kadar uyudu sabah nesesi de yerindeydi ama ishali devam ediyordu. Doktora gittik simdi doktordan geliyorum.ishali icin ilac verdi. Kulaginda da biraz iltihap cikti atesin sebebi budur dedi. Hatta kulagina bakarken cok agladi gozunden yas geldi ilk defa. Kulagi icin de antibiyotik verdi hemen baslamayacagiz, takip et atesi ve huzursuzlugu devam ederse baslarsin dedi. 15 günde de sadece 100 gr almis.insallah ateslenmez tekrar, bir sure takipteyim.

Babandan inşallah en kısa zamanda iyi haberler duyarız

Emzirirken de mümkün olamıyor malesef. Eli işte gözü oynaşta... Üstümle başımla oynuyor, çimdikliyor sürekli. Bizim oyun halısının oyuncağı bu müziği çaldığı için tanıdık geliyor çok seviyor. Arada tembel çocuk versiyonunu da söylüyoruz. Dönüp suratıma bakıyor meşhur şaşkın bakışıyla Bu o değil ki der gibi ay allahım çok özledim sanırım

Seni okurken tam içimden geçiriyordum ay Canim Gunebakan cok özlemiş asuyu çalışmak cidden sor diye sonuna sen de eklemişsin zaten cok özledim sanırım diye . Aksama az kaldı diren Gunebakan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…