2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Eki Görüntüle 957225
cnm bayıldım ogluna masallah cok tatlı
Eylusssssss

bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
anası kızından güzel kızı anasından sizede kocaman bı masallah

afıyet bal seker olsun kuzuya bizimde kahvaltımız yumurta labne peynır cok az pekmez ve ıkı tane cıcı bebe benım bızdıgım severek yıyor

Seni okurken tam içimden geçiriyordum ay Canim Gunebakan cok özlemiş asuyu çalışmak cidden sor diye sonuna sen de eklemişsin zaten cok özledim sanırım diye . Aksama az kaldı diren Gunebakan :)

Bir de daha once sana hic söyledim mı bilmiyorum yeni türküyü de Gunebakan şarkısını da çiçeğini de cok severim . Tabi seni de :)) bu da benden sana gelsin

http://m.youtube.com/watch?v=F7zNET8aRLU

Direniyorum parmecim direniyorum Ben de seni seviyorum. Ahh bu şarkı beni benden alıyor çok teşekkürler. Yeni türkü uzun yolların vazgeçilmezidir bende. Şööyle çeşme ya da bodruma gidiyorsun en sağdan sindire sindire. Arabada da yeni türkü çalıyor: vira vira demir aldı dünyaaaağ .... terkedip halatları limanlardaaaa... Ohh işte için açılıyor orada tüm sorumluluklarını, yükünü bırakıveriyorsun koyver gitsin

İnsanın dinlerken kendini özgür huzurlu mutlu hissettiği şarkılar vardır kesinlikle onlardan biri :)) cok geziyorlar bu ara eminim izmire de geliyorlardir diblemediysen kaçırma asuyu anneye birakma sansin olursa canlısı da harika çünkü

Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah babacığın..

Beğenmeme izin yok ama ben çooook beğendim bu ilişkiyi!

oyyy maşallahh bakışmalarını yerim ben onların :) idoş da abisi kadar olmuş :)
Çoook çooook teşekkür ederim kızımın güzel teyzeleri

Oh doktorun demesi de çok içimi rahatlattı ben de kara kara düşünüyordum neyse ıslatsam diye . Mama almıyorum, sütle ıslatmak için de pompa almam gerekecekti çok iyi oldu çok sağol canım

Offff yavluşş bu ne güzellik :)) Maşallah sana da Eylüşüme de annesinin yolunda emin adımlarla geliyo valla:108:
Teşekkür ederim Parmişim
Sabah ilk iş başka bir doktordan aldım randevuyu ☺️

İşte bu güzel haber

ben geldiimmmm
geçmişi parça parça okudum alıntı yapamadım o yüzden kusuruma bakmayın Öykü huzursuz da bu aralar..

mylovely ve ateşi olan bebeklere geçmiş olsun.. keşke hiç hastalanmasa bu yavrucaklar...

parmecim baban için duacıyım umarım tez vakitte sağlığına kavuşur...

arasta senin yavruların ilişkisi çok güzel maşallah diyorum...

ang kızınla beraber yakıyosunuz yanii çok güzelsiniz...

subacım oğlun çok yakışıklı olacak benden söylemesi, annen içinde sevindim inş hep mutlu olur...

kurabiyem ıhlamur fikrin için çok sağol..

aklımda kalanlar bunlar kızlar umarım atladığım kimse yoktur...

Afiyet bal şeker olsun kuzumaa..
Tişikkirler sulozum
Teşekkür ederim subacım Ben de pekmez aldırıcam bugün yarın kahvaltımız pekmezli olacak kısmetse. Ben hafiften başladım çorbaya ve tarhana deneyimiz sorunsuz geçti çok şükür
Ama ama ama bütün Eylüşler bu kadar güzel mi oluyor Maşallah saçlar da rapunzel gibi kız biz kelajız Badem gözlü Eylüş bayıldım sana
Sağol Ayşecim oh afiyet olsun sana da Çikocum nasıl
Evet canım Allah herkese versin. Anne diyen ağzını yesinler maşallah Yağıza. alkıştan bizim haberimiz yok daha Ağustos böceklerinin her birinde ayrı hünerler var maşallah hepsine
Onun parmaklarını yerim maşallah benim kızıma çok çok akıllı bi kız annesi
kızlar bebeğime peynir yaptım ama daha tattırmadım bakalım beğenecek miii

Canım akşam yazmışsın gözümden kaçmış destek veremediğim için çok üzüldümÇok şükür şimdi iyiymiş. ishal çok ciddi bir diş habercisi diyolar tatlım acaba ondan mı ishali:26:
Sağol canım yarın bizim de öyle olcak kahvaltımız pekmez alcak babişimiz
Ayy ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı :82:

Çok geçmiş olsun inş toparlanır canım

Ayy ya ne yakışıklı çıkmış bu beyfendi...

Çok güzelsiniz canım maşallahh.

İdoş senin çorabını sevsinler..

Canım merak etmiştim seni,iyi olduğuna sevindim hoşgeldin..

Son düzenleme:
Sağol Ayşecim oh afiyet olsun sana da Çikocum nasıl

saol canım :) çikocuğuna ananesi salıncak almış dün getirdiler, ondan indiremiyorum uyuyo şimdi salıncağında:) mızıldaması da kalmadı şükür...ohh pekmeze de başlıyosunuz siz:) ben de heyecanla ek gıdaya geçmeyi beklerken sütümün azalması baya üzdü ama bugün sıvı takviyesi rezene derken iyiyiz....

Kızlar oğlumun dilinin üstünde 3 gündür sarı leke var neden acaba demir damlası da vermiyorum

Gerçekten gözüm gönlüm açıldı, parlıyorsunuz, çok güzelsiniz, kucaklıyorum sizleri.

Parme'cim Allah sabır versin, babana da güç kuvvet bu hastalıkla savaşmak için...
Kuzum benim, kıyamam sana ben. Hiç hasta olmasın çocuklar. Ateş devam etmez inşallah canım, geçer gider, bol bol emzir sen her şey yoluna girecek.

Kızlar tarhana deneyimimi yazayım tarhanayı bulamaç gibi muhallebi kıvamında yaptım ve Ida sevdi biliyorsunuz herşeyi sevmiyor. Muhallebi kıvamı hoşuna gitti sanırım 😃

Ay güle güle sallansın çikocum 💖 canım sütün için de bol ıhlamur ve yüksek moral öneriyorum inş normale döner. Bu aralar herkeste aynı sorun var

PARMECIM zor gunler geciriyosun biz sana her zaman destegiz canim babana sifa diliyorum .....EYLUSLE GUZEL YORUMLARINIZA TESRKKUR EDERIZZ SIZI SEVIYOREEEEEE :-D

Kızlar tarhana deneyimimi yazayım tarhanayı bulamaç gibi muhallebi kıvamında yaptım ve Ida sevdi biliyorsunuz herşeyi sevmiyor. Muhallebi kıvamı hoşuna gitti sanırım 😃
Ooohhh afiyet olsun idoşa 🐣
Bebek tarhanası mı verdin yoksa bizlerin de içtiği normal ev tarhanası mı?

PARMECIM zor gunler geciriyosun biz sana her zaman destegiz canim babana sifa diliyorum .....EYLUSLE GUZEL YORUMLARINIZA TESRKKUR EDERIZZ SIZI SEVIYOREEEEEE :-D
Sen de seviliyorsun yavlum 💋😻🌹
Ooohhh afiyet olsun idoşa 🐣
Bebek tarhanası mı verdin yoksa bizlerin de içtiği normal ev tarhanası mı?

Sağol canım bizim yediğimiz tarhanadan verdimtatlı tarhana vermişti arki bana da verdi sağolsun

Kızlar neler yaptım neler dönsün diye ama elinden tutup döndürmeden dönmüyor benim kızım. Kilomuz biraz fazla acaba ondan mı diye düşünüyorum. Yok mu aranızda bizim gibi hala dönememiş olan? Mavi hanım biraz tembel galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…