anası kızından güzel kızı anasından sizede kocaman bı masallahbız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Merhaba kızlar sabah bi arbedeyle Helen'e kahvaltısını yedirdim. Yarısı içeri yarısı dışarı falan filan ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))
Bugün tam 6 aylık olduk biz ve artık öğüne başlama zamanımız geldi. Toplanın menüyü veriyorum
Sabah: yumurta sarılı labne peyniri
Öğle : tarhana çorbası
Akşam üstü:yoğurt
Akşam: tereyağlı patates püresi
tabi daha yeni başladığımız için hepsinin toplamı bir kahve fincanını geçmez. Ha kahve dedim de şöyle okkalı bir öğlen kahvesi ile ödüllenidirecm şimdi kendimi
Seni okurken tam içimden geçiriyordum ay Canim Gunebakan cok özlemiş asuyu çalışmak cidden sor diye sonuna sen de eklemişsin zaten cok özledim sanırım diye . Aksama az kaldı diren Gunebakan :)
Bir de daha once sana hic söyledim mı bilmiyorum yeni türküyü de Gunebakan şarkısını da çiçeğini de cok severim . Tabi seni de :)) bu da benden sana gelsin
http://m.youtube.com/watch?v=F7zNET8aRLU
Direniyorum parmecim direniyorumBen de seni seviyorum. Ahh bu şarkı beni benden alıyor çok teşekkürler. Yeni türkü uzun yolların vazgeçilmezidir bende. Şööyle çeşme ya da bodruma gidiyorsun en sağdan sindire sindire. Arabada da yeni türkü çalıyor: vira vira demir aldı dünyaaaağ .... terkedip halatları limanlardaaaa... Ohh işte için açılıyor orada tüm sorumluluklarını, yükünü bırakıveriyorsun koyver gitsin
Evet Canim dönme dolap gibiler :))
Canim babam dün aksam yine fenalasti . İnanmadı güç sma sekeri 14 e düştü . Allah'tan cok güçlü adam da birşey olmadı baskasına olsa aslh korusunkrize giriyor bu anlarda bilincini kaybediyor su an bir unı. Hastanesinde daha kac tane hastane gezer bilmem sevk üstüne sevk . Şekerini dengelemeye çalışıyorlar . Yani dün aksam ve gece cok zordu bizim icin maalesef
Arastaa ben bugün doktorunu aradım İlker'in bol su ver dedi armut ve kayısı ver dedi birde makata vazelinle masaj yap dedi. hepsini uyguladım akşama boll kokulu kaka geldi nihayet .. ayy nasıl sevindim yaabakalım yarın nasıl devam eder
ben o kardeşlerin ikisinide severiimmm
Beğenmeme izin yok ama ben çooook beğendim bu ilişkiyi!
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Annen ve senin adına çok sevindim evliliğinin iyi gitmesine :)
Çok tatlılar canımmm maşallah İda Çestır kadar olmuş çok büyümüş :)Bu arada aynı çoraptan bizde de var ama bacaklar doldurmuyo
Ay çok güldüm canım ya ben lohusalıkta yapmıştım böyle bişey :)
Off kıyamam yainşallah annesinin durumu biran önce düzelir
Geçmiş olsun canım ne yaptınız merak ettim. İnşallah ateşi daha fazla yükselmemiştir
Kizlar herkese guzel bi gun olsun ins...ARASTA bayildim tek kelimeyle bu kardeslige..ikiside birbirinden tatli.....MYLOVEL ins bebisinin atesi dusmustur..atesten bende korkuyorum cok....SUBACIM emrklemeye baslayinca rahatlariz bence..benimkide kucakci tayfadan :-D unuttugm varsa kusura bkmayin canlar..telden girince boyle oluyo :-(
Canım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekirken 5 aylık bebeğe etli sebze püresi neyin kafası acaba
arkadaşlara katılıyorum doktorunu değiştirmelisin bencede.
Canım annenin huzurunun yerinde olmasına çok sevindim.
Başınız sağolsun bu arada.
Hahah aynı valla, gözler büyüyo kızarıyo bide. Kıyamam ya.
İdoooş çorabın çok sexy
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok çok çok aşırı yorgunum bir kaç gündür uyumam 2 yi buluyor sabah 7 de ayaktayım (gece emzirmeleri saymıyorum bile) sonra işe gel sersem gibi, alışveriş ev işi birden bire telef oldum sanırım ...
Ben buzluğa koyuyorum güzel oluyor çorbalarda falan kullanıyorum
Nedir kv den çektiğimiz yahu bizimki de ağzında tekerleme gibi sıcağa alıştırma kalın giydirme falan daralıyorum ... Kırmadan uyarma diye bir şey olamaz hele ki kv ise mutlaka kırılır
Yok tatlım Hatay ... Kuzenler Mersinde :)
Mutlu yıllar tatlım.... Aren bir ara ishal olduğunda pirinç unlu muhallebi yapmıştım suyla pişirdim verdim bir daha da yapmadım tadı güzel değil bence
Canım anne sütünün %87 si su zaten bir iki kez çiş yaptı mı bitti gitti kaka yapmasına gerek kalmaz...
Et için erken annesi zaten kızın da sana anlatmaya çalışmış kusarak ...
Canım annenin mutlu olmasına sevindim ... Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin ...
Süpersiniz süperrrrrrr
Geçmiş olsun canım yaaa bol bol su içir kuzuma kıyamam ....
Çoook çooook teşekkür ederim kızımın güzel teyzelerioyyy maşallahh bakışmalarını yerim ben onların :) idoş da abisi kadar olmuş:)
ARASTA'cım evet doktorumuz. hem ıhlamur kan yapıcı hemde soğuk algınlığına iyi koruyucu bnm bıdık seviyo arada pekmez koymadanda veriyom cici bebe bisk ile çok tatlı olmasın die sonra gün içinde az az yalatıyom pekmeZinide yemiş oluo
Offff yavluşş bu ne güzellik :)) Maşallah sana da Eylüşüme de annesinin yolunda emin adımlarla geliyo vallabız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Teşekkür ederim ParmişimSelâm kızlar herkes iyidir umarım
My Lovel simdi nasılsiniz ateşi düştü mü
Tondora dogum gunün kutlu olsun CE İlker Ali gittikçe daha yakışıklı oluyor masallah
Arasta ida ve cestiri yerim yerlerde yuvarlanırım ben onlarla hatta bir de inci ile bademi de alırım yanıma mutlu Mesut yasarız
Angy, Eylüs büyüsün abla Kardes gibi dolaşacaksınız demedi deme ikiniz de cok guzelsiniz
Subacim annenlerle guzel vakit gecirmissin icin rahatlamış sevindim , basınız sagolsun bu arada
Sabah ilk iş başka bir doktordan aldım randevuyu ☺️
Tişikkirler sulozumAfiyet bal şeker olsun kuzumaa..
Teşekkür ederim subacımNasilsiniz canlar?
Bassagligi ve annem ile ilgili iyi dileklerini gonderen candan arkadaslarim hepinize cok tesek.ederim.
Arastacim hadi bakalim gazan mubarek olsun,idos seve seve yesin
Resimde superdi buaradakocaman masallah.
Benim kahvalti menum
Hepsi 1 cay kasigi olmak uzere; labne peynir,dut pekmezi,tereyag
Ufacik yumurta sarisi ve 2 cicibebe rezene cayiyla bulamac masallah bayilarak yiyor zamanla arttiricam.
Corbaya kahvaltida sorun yasamadigimi anladigimda ve duzene girdigimde baslicam.
Oglen yogurt,sonrasi meyve suyu genelde havuc veriyorum cok seviyor.
Gecede muhallebi
Ang siz ana kiz dusman catlatir,dost sevindirirsiniz canim masallah bune guzellik.
Sanki annesi degilsinde miusafirlige gelip 2 dk tutayim diyen komsu kizi gibisin
Masallahhhh
Ee simdi barista demezmi anne benide goster nisanlima diye
Ama ama ama bütün Eylüşler bu kadar güzel mi oluyor
Sağol Ayşecim oh afiyet olsun sana da Çikocum nasılana-kız süpersiniz maşallahhh :)
ohh afiyet bal şeker olsun İdoş'a da annesine de :) ben de aldım rezene çayımı elime onu içiyorum :)
ooo sizin menü baya kalabalıkmış :) Barış'a da afiyet olsun annesi ne yakışıklıymış böyle maşallahh
Evet canım Allah herkese versin. Anne diyen ağzını yesinler maşallah Yağıza. alkıştan bizim haberimiz yok daha Ağustos böceklerinin her birinde ayrı hünerler var maşallah hepsineArastacım merhaba,
maşallah benim tatlı kızıma, siz ne çok şey konuşmaya başlamışsınız..baba mest oluordur:)
Yağızım da anne demeye başladı...Hiç beklemiyordum önce baba ve dede diyecek diyordum:) anne anne diye diye otomatiğe bağlıyor:) Ellerini uzatıp sürekli onu almamızı istiyor olduğu yerden, en güzeli de diyelim başkası da ellerini uzatıyor almak için o babasıyla beni tanıyıp kollarını bize uzatıyor:))
Allahım ne mucizevi birşeymiş evlat sahibi olmak, her şey her şey çok mutlu ediyor insanı..Ha bir de cee-ee ve alkış yapmaya da başladık..
Allah sağlık versin de hepimiz yavrularımızı güle oynaya büyütelim..
Onun parmaklarını yerim maşallah benim kızıma çok çok akıllı bi kız annesiHer yeni hareketleri nasil da heyecan verici :) alkışlamasi cok guZelmis insan cok mutlu olur .
İnci de bir süredir parmakları ile gani cocuk şarkısı var ya anne parmak baba parmak bebek parmak biz söylemeye başlayınca parmaklarını gösteriyor tek tek . Ama o kadar ciddi bir is gibi yapıyor ki bunu gecen gun uyurken bur baktım parmaklarını kaldırıyor tek tek .
Nasil harika seyler bunlar ya mucizenin diğer adı
kızlar bebeğime peynir yaptım ama daha tattırmadım bakalım beğenecek miii
Merhaba kizlar. Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı. Sabaha karsi atesi dustu. Gece hic uyuyamadi zaten yarim saatte bir uyanip sadece memede sakinlesti. Atesi dusunce 11 e kadar uyudu sabah nesesi de yerindeydi ama ishali devam ediyordu. Doktora gittik simdi doktordan geliyorum.ishali icin ilac verdi. Kulaginda da biraz iltihap cikti atesin sebebi budur dedi. Hatta kulagina bakarken cok agladi gozunden yas geldi ilk defa. Kulagi icin de antibiyotik verdi hemen baslamayacagiz, takip et atesi ve huzursuzlugu devam ederse baslarsin dedi. 15 günde de sadece 100 gr almis.insallah ateslenmez tekrar, bir sure takipteyim.
Sağol canım yarın bizim de öyle olcak kahvaltımız pekmez alcak babişimizanası kızından güzel kızı anasından sizede kocaman bı masallah
afıyet bal seker olsun kuzuya bizimde kahvaltımız yumurta labne peynır cok az pekmez ve ıkı tane cıcı bebe benım bızdıgım severek yıyor
Ayy ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı :82:Direniyorum parmecim direniyorumBen de seni seviyorum. Ahh bu şarkı beni benden alıyor çok teşekkürler. Yeni türkü uzun yolların vazgeçilmezidir bende. Şööyle çeşme ya da bodruma gidiyorsun en sağdan sindire sindire. Arabada da yeni türkü çalıyor: vira vira demir aldı dünyaaaağ .... terkedip halatları limanlardaaaa... Ohh işte için açılıyor orada tüm sorumluluklarını, yükünü bırakıveriyorsun koyver gitsin
Çok geçmiş olsun inş toparlanır canımMerhaba kizlar. Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı. Sabaha karsi atesi dustu. Gece hic uyuyamadi zaten yarim saatte bir uyanip sadece memede sakinlesti. Atesi dusunce 11 e kadar uyudu sabah nesesi de yerindeydi ama ishali devam ediyordu. Doktora gittik simdi doktordan geliyorum.ishali icin ilac verdi. Kulaginda da biraz iltihap cikti atesin sebebi budur dedi. Hatta kulagina bakarken cok agladi gozunden yas geldi ilk defa. Kulagi icin de antibiyotik verdi hemen baslamayacagiz, takip et atesi ve huzursuzlugu devam ederse baslarsin dedi. 15 günde de sadece 100 gr almis.insallah ateslenmez tekrar, bir sure takipteyim.
bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Abi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Eki Görüntüle 956764 Eki Görüntüle 956765 Eki Görüntüle 956766 Eki Görüntüle 956763
Kizlaar nasilsiniz ayy burayi ne cok özledim.biraz skıntılı bi süreç geçirdik ailecek cok sükür iyiyiz ama..merk edenlere bildireim hemen hamile deilmisim..geçmişı pek okuyamadm umarm sizler ve benim minnak kuzularm iidirler..ayşecim probiyotik ateşe biraz yaradi gazi dahada azaldi.cok saol tekrr canimcm...ee neler yapiosunuz bakalim? :)
Sağol Ayşecim oh afiyet olsun sana da Çikocum nasıl
bız geldıkkkk teyzoslarrr :)
Gerçekten gözüm gönlüm açıldı, parlıyorsunuz, çok güzelsiniz, kucaklıyorum sizleri.
Parme'cim Allah sabır versin, babana da güç kuvvet bu hastalıkla savaşmak için...Evet Canim dönme dolap gibiler :))
Canim babam dün aksam yine fenalasti . İnanmadı güç sma sekeri 14 e düştü . Allah'tan cok güçlü adam da birşey olmadı baskasına olsa aslh korusunkrize giriyor bu anlarda bilincini kaybediyor su an bir unı. Hastanesinde daha kac tane hastane gezer bilmem sevk üstüne sevk . Şekerini dengelemeye çalışıyorlar . Yani dün aksam ve gece cok zordu bizim icin maalesef
Kuzum benim, kıyamam sana ben. Hiç hasta olmasın çocuklar. Ateş devam etmez inşallah canım, geçer gider, bol bol emzir sen her şey yoluna girecek.Merhaba kizlar. Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı. Sabaha karsi atesi dustu. Gece hic uyuyamadi zaten yarim saatte bir uyanip sadece memede sakinlesti. Atesi dusunce 11 e kadar uyudu sabah nesesi de yerindeydi ama ishali devam ediyordu. Doktora gittik simdi doktordan geliyorum.ishali icin ilac verdi. Kulaginda da biraz iltihap cikti atesin sebebi budur dedi. Hatta kulagina bakarken cok agladi gozunden yas geldi ilk defa. Kulagi icin de antibiyotik verdi hemen baslamayacagiz, takip et atesi ve huzursuzlugu devam ederse baslarsin dedi. 15 günde de sadece 100 gr almis.insallah ateslenmez tekrar, bir sure takipteyim.
saol canım :) çikocuğuna ananesi salıncak almış dün getirdiler, ondan indiremiyorum uyuyo şimdi salıncağında:) mızıldaması da kalmadı şükür...ohh pekmeze de başlıyosunuz siz:) ben de heyecanla ek gıdaya geçmeyi beklerken sütümün azalması baya üzdü ama bugün sıvı takviyesi rezene derken iyiyiz....
Ooohhh afiyet olsun idoşa 🐣Kızlar tarhana deneyimimi yazayım tarhanayı bulamaç gibi muhallebi kıvamında yaptım ve Ida sevdi biliyorsunuz herşeyi sevmiyor. Muhallebi kıvamı hoşuna gitti sanırım 😃
Sen de seviliyorsun yavlum 💋😻🌹PARMECIM zor gunler geciriyosun biz sana her zaman destegiz canim babana sifa diliyorum .....EYLUSLE GUZEL YORUMLARINIZA TESRKKUR EDERIZZ SIZI SEVIYOREEEEEE :-D
Ooohhh afiyet olsun idoşa 🐣
Bebek tarhanası mı verdin yoksa bizlerin de içtiği normal ev tarhanası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?