2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım kilodan o 😀biz de az tontişiz yüzüstünden sırt üstüne dönüyoruz ama diğerini yapamıyoruz 😃 doktorumuz kilodan dönemiyor demişti sıkma canını

PARMECIM zor gunler geciriyosun biz sana her zaman destegiz canim babana sifa diliyorum .....EYLUSLE GUZEL YORUMLARINIZA TESRKKUR EDERIZZ SIZI SEVIYOREEEEEE :-D

Ah Canim benim bilmezmiyim o yüzden her sıkıldığımda icim soluğu burada alıyorum . Hepiniz iyi ki varsınız . Harika ınsanlarınız hepiniz cok sagolun .

benim kızım da 5 buçuk aylık oldu ama hala dönemiyor 1 ay önce birer gün arayla iki diş cıkardı çok marifetli ama :) dönme konusunda maalesef

Mink,mutluluk,sareya,herasera tesek.ederiz teyzoslar oglusa yasptiginiz iltifatladan dolayi.

Ayserb masallah ciko cok tatli.Canim salincaginiz nasil birsey bende almak istiyorum aa kararsizim.Beni kurtaracak,oglusunda keyifle kullanacagi birseye ihtiyacim var.

Pembetopuk oyleyse esinin ellerine saglik afiyetle yesin kuzun.

Arasta Allah iyiligini versin emiii benim yagiz delikanlimi kiza benzettin ben eylusss diye nisanlisina seslendim yorumunu oku sende cok guleceksin.

Son düzenleme:
Cnm bnde oyle bi salincak istiyorummm ya kucak kucak kopuyo kollarim.....hep diyorum subacim bzmkiler cok uyumlu bi cift ..huy suy bir masallah :-D

Cokkk tatlisinnnnn :-D
Teşekkürler teyzesi 😘

Saol canım benim 😍 valla salıncak konusunda seçme şansım olması, ananemîz alıp gelmiş saolsun. Bütün gün inmek istemedi üstünden orda yattı kalktı şimdi misafirim var çikoyu uyutuyorum ama çeker yollarım fotosunu gece..

Ang alirsan banada bildir canim marka,model vs.
Vallahi dedigin gibi kollarim koptu artik hem gece hem gunduz tasimaktan.
Kociste tutturmus barisi hicbirsey durdurmaz ancak 5 dk.diye dedim benim icin 5 dk bile onemli yeterki dursun

Ayserb tamam canim.
Resimden azicik gordum kirmiziydi arkasina yastik koymustun
Ne kadarliktan kullanmaya baslaniyor,yatar sekilde oluyormu,saglammi,guvenilirmi?

Ayy bunlarb hepsi bi alem benimkide done dine evi gezio ama dis cikaramadi malesef bi de bagirsaklarini yoluna koyamadi =)) doner döner merk etme sen ttlm

parmemm canımm bi an kendi doğumgünümmüşte ben mi unuttum sandım acaba duruselle mi karıştıdın sen :)

baban inşallah sağlığına kavuşur dualarımdasınız..

Ayy bunlarb hepsi bi alem benimkide done dine evi gezio ama dis cikaramadi malesef bi de bagirsaklarini yoluna koyamadi =)) doner döner merk etme sen ttlm

Ayyyy yerim onu bennn... Maşallah ona annesi darısı başımıza artık ☺️ Biz de boşaltım konusunda hakediyoruz maşallahı ama 🙏 bez dayandıramıyoruz tükendik!! 😩

Benim oglumda tam 5 aylik ama dobemiyor biraz ugrasiyor tam dobemedi ama daha hic
gerci kendini yere koydurmuyor 5dakikada sıkılıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…