Kızlar neler yaptım neler dönsün diye ama elinden tutup döndürmeden dönmüyor benim kızım. Kilomuz biraz fazla acaba ondan mı diye düşünüyorum. Yok mu aranızda bizim gibi hala dönememiş olan? Mavi hanım biraz tembel galiba..
Sağol canım.. Umarım kilodandır😳Canım kilodan o 😀biz de az tontişiz yüzüstünden sırt üstüne dönüyoruz ama diğerini yapamıyoruz 😃 doktorumuz kilodan dönemiyor demişti sıkma canını
PARMECIM zor gunler geciriyosun biz sana her zaman destegiz canim babana sifa diliyorum .....EYLUSLE GUZEL YORUMLARINIZA TESRKKUR EDERIZZ SIZI SEVIYOREEEEEE :-D
Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Hahaha yerim ben bu sebegi :)) nasil mutlu masallah cok mü tatlısin sen çıko balmisin lokum mü ? :)
Bende yapmak istiyorum ama zaman yaratmadim bir turlu.
Kızlar neler yaptım neler dönsün diye ama elinden tutup döndürmeden dönmüyor benim kızım. Kilomuz biraz fazla acaba ondan mı diye düşünüyorum. Yok mu aranızda bizim gibi hala dönememiş olan? Mavi hanım biraz tembel galiba..
Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Cnm bnde oyle bi salincak istiyorummm ya kucak kucak kopuyo kollarim.....hep diyorum subacim bzmkiler cok uyumlu bi cift ..huy suy bir masallah :-DMink,mutluluk,sareya,herasera tesek.ederiz teyzoslar oglusa yasptiginiz iltifatladan dolayi.
Ayserb masallah ciko cok tatli.Canim salincaginiz nasil birsey bende almak istiyorum aa kararsizim.Beni kurtaracak,oglusunda keyifle kullanacagi birseye ihtiyacim var.
Pembetopuk oyleyse esinin ellerine saglikafiyetle yesin kuzun.
Arasta Allah iyiligini versin emiiibenim yagiz delikanlimi kiza benzettin ben eylusss diye nisanlisina seslendim yorumunu oku sende cok guleceksin.
Teşekkürler teyzesi 😘Cokkk tatlisinnnnn :-D
Mink,mutluluk,sareya,herasera tesek.ederiz teyzoslar oglusa yasptiginiz iltifatladan dolayi.
Ayserb masallah ciko cok tatli.Canim salincaginiz nasil birsey bende almak istiyorum aa kararsizim.Beni kurtaracak,oglusunda keyifle kullanacagi birseye ihtiyacim var.
Pembetopuk oyleyse esinin ellerine saglikafiyetle yesin kuzun.
Arasta Allah iyiligini versin emiiibenim yagiz delikanlimi kiza benzettin ben eylusss diye nisanlisina seslendim yorumunu oku sende cok guleceksin.
benim kızım da 5 buçuk aylık oldu ama hala dönemiyor 1 ay önce birer gün arayla iki diş cıkardı çok marifetli ama :) dönme konusunda maalesef
Selâm kızlar herkes iyidir umarım
My Lovel simdi nasılsiniz ateşi düştü mü
Tondora dogum gunün kutlu olsun CE İlker Ali gittikçe daha yakışıklı oluyor masallah
Arasta ida ve cestiri yerim yerlerde yuvarlanırım ben onlarla hatta bir de inci ile bademi de alırım yanıma mutlu Mesut yasarız
Angy, Eylüs büyüsün abla Kardes gibi dolaşacaksınız demedi deme ikiniz de cok guzelsiniz
Subacim annenlerle guzel vakit gecirmissin icin rahatlamış sevindim , basınız sagolsun bu arada
Ayy bunlarb hepsi bi alem benimkide done dine evi gezio ama dis cikaramadi malesef bi de bagirsaklarini yoluna koyamadi =)) doner döner merk etme sen ttlm
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897
biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?