2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))

Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897

biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Fıstıkkk sen mantıları ye ben de seni yiyeyim 😍

yavruşlarınızı yerim yerim yeriiimmm maşallah onlaraa
Teşekkürler teyzemiz 😄
Sen ne tatlısın çiko, ne şeker, öperim senin o şekil şekil suratını, tükürüksüz, uzaktan:))
!
Size izin var teyzesi nasıl öpülmesi gerektiğini bilirsiniz😃çiko da seni öpmüş😘

Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
Oyyyy inciye inci gibi diş😃 hadi bakalım gözünüz aydın....biz dönmeleri de ek gıdaları da dişleri de geriden takip edelim duralım

Çiko kibar cocuk annesi bayanlar onden diyor ondan oluyor bütün bunlar :))

Kızlar ben salıncağın fotosunu yüklüyorum siz hepsiburadadan incelersiniz.ben daha tam otutturmuyorum yatar vaziyette kullandım arkasına da yastık koydum.ama siz genelde bizden büyüksünüz.bıgün orda uyudu,bakındı.kırmızı olduğu için baya dikkatini çekti inceledi.zaten bir eziyeti yoktur çikomun orda oturmasa bile bütün gün yerde ya da pusetinde yatar kucak sevmez.sizinkileri ne kadar idare eder bilemem.bize sağlam geldi zaten tanıdıktan almışlar benim ne kadar titizlendiğimi biliyor kötü olsa vermezdi...muhakkak daha iyileri de vardır.bunu 100tlye aşmışlar.

Eklentiler

• $image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 64
Evet ben bunu görmüştüm süper bişey ya 😊 benim hiçç el becerim yoktur çok isterim çikomun olsun 🙏

Çiko kibar cocuk annesi bayanlar onden diyor ondan oluyor bütün bunlar :))
Di mi yaaa oğlum şimdiden çok kibar 😄 ağustos sonunda doğmamızın güzelliği siİn tecrübelerinizden çoookkk faydalanacağım☺️
hey kurban olduğum Allahım ne güzel ne yüce bi varlıksınki bizlere böyle güzel tatlı canlar verdin ..yerim ben senin o top top yanaklarını yerimm..

Di mii yaaa şöyle bakıyorum da hepimiZin bebişleri de birbirinden güzel ne kadar şanslıyız 😍

maşallah tüm bebişlere çok şekerler, mantıcı şirin. Resim nasıl ekliyoruzki bizde 6 aylık olucaz

Herkese günaydın ,

Biz bu gece hic uyumadık disi nedeni ile inci pek bir huzursuz , birazdan da Dr kontrolumuz ve aşılar var . Hepsinin ateşi derdi birbirine karışacak . Bizi Zor bir hafta sonu bekliyor .

Herkese günaydın ,

Biz bu gece hic uyumadık disi nedeni ile inci pek bir huzursuz , birazdan da Dr kontrolumuz ve aşılar var . Hepsinin ateşi derdi birbirine karışacak . Bizi Zor bir hafta sonu bekliyor .

Umarım aşıyı sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız...kıyamam ben inci tanesine��

Son düzenleme:

Tamam canm hber bildiririm sana cnm..bnmde kollarm koptu..onlara gore cok kolay tasiyan biziz cnku dmi..bnmkidr oyle diyo eylul gne kucak ister diye

Kızlar size bir şebek getirdim ��
Çikooooom ama sen çok çok çoook yakışıklısın o mimikler ne öyle Sulozun Selimiyle beraber aktör mü olcaklar nedir
Suba bu 2 etti di mi Dün öyle kötü bi gün geçirdim ki mızmızmız ama yine de böyle bi hata yapmamalıydım off nolur affet
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))

Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897

biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Ay öykü mantı mı yiyosun ahaha aferin harika bi başlangıç mantıyı kim yemez
parmemm canımm bi an kendi doğumgünümmüşte ben mi unuttum sandım acaba duruselle mi karıştıdın sen :)

baban inşallah sağlığına kavuşur dualarımdasınız..
Ben de subaya yaptum bazen kafa kalmıyor tandoracım
Ayyyy yerim onu bennn... Maşallah ona annesi darısı başımıza artık ☺️ Biz de boşaltım konusunda hakediyoruz maşallahı ama �� bez dayandıramıyoruz tükendik!! ��
Ohhh popişine sağlık Maviii batır kızım bezleri baban alsın boşver
Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))

Herkese günaydın ,

Yaşasın yaşasın İnci tanemizin incisi hayırlı olsun. Maşallah benim kızıma annesi. Huzursuzluğun sebebi şimdi anlaşıldı. İncim o dişlerle bi sürü mamalar yesin popişine et olsun kızımın. Bugün doktordan iyi haberler getir bize canım. Aşınız sorunsuz geçsin, tahliller iyi çıksın, gelişimi iyi olsun veee baban biran önce sağlığına kavuşsun. Hep dua ediyorum onun için parmişim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum. Bu hafta avm filan gezmemeye karar verdik Popişimizi kapatıp evde oturucaz. Filmlerin ve patlamış mısırın dibine vurucaz. Şimdilik plan bu

Gunaydinnnn,guzel bir haftasonu gecirmemiz dilegiyle...

Oyku sen ne kadar tatlisin yaa masallah.
Benimde kizim olsaydi adi oyku olacakti

Ayserb sagol canim dur bakalim bu isin ustune gideyimde bir salincak bulayim
Ang arastiralim canim belki kurtulusumuz olur.

İncii canim sen dismi cikardinnnn Yerim o disini ben masallah sana kuzum.
İns.iyi haberlerle donecksin.

Arastam canim sorun degil hepimiz yasiyoruz unut gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…