Sen ne tatlısın çiko, ne şeker, öperim senin o şekil şekil suratını, tükürüksüz, uzaktan:))Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Yavrum benim, büyük çatalı da tutmuş, dökmeden de almış, çok becerikli annesi!kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897
biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
parmemm canımm bi an kendi doğumgünümmüşte ben mi unuttum sandımacaba duruselle mi karıştıdın sen :)
baban inşallah sağlığına kavuşur dualarımdasınız..
Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Abi-kardeş sevgisi nasıl kızlar :)))
Eki Görüntüle 956764 Eki Görüntüle 956765 Eki Görüntüle 956766 Eki Görüntüle 956763
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Fıstıkkk sen mantıları ye ben de seni yiyeyim 😍kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Teşekkürler teyzemiz 😄yavruşlarınızı yerim yerim yeriiimmm maşallah onlaraa
Size izin var teyzesi nasıl öpülmesi gerektiğini bilirsiniz😃çiko da seni öpmüş😘Sen ne tatlısın çiko, ne şeker, öperim senin o şekil şekil suratını, tükürüksüz, uzaktan:))
!
Oyyyy inciye inci gibi diş😃 hadi bakalım gözünüz aydın....biz dönmeleri de ek gıdaları da dişleri de geriden takip edelim duralımÇıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Fıstıkkk sen mantıları ye ben de seni yiyeyim 😍
Teşekkürler teyzemiz 😄
Size izin var teyzesi nasıl öpülmesi gerektiğini bilirsiniz😃çiko da seni öpmüş😘
Oyyyy inciye inci gibi diş😃 hadi bakalım gözünüz aydın....biz dönmeleri de ek gıdaları da dişleri de geriden takip edelim duralım
Evet ben bunu görmüştüm süper bişey ya 😊 benim hiçç el becerim yoktur çok isterim çikomun olsun 🙏Cok alakasız ama hoşuma gitti siz de gorunistedim :)belki bizim bebisler de ileride böyle yaratıcı sanatçılar olur diye bagliyabilirim konuya ama isterseniz :))
http://onedio.com/haber/eller-tuval...66524668f3f469000004-5299eb27d4acd50d77000005
Di mi yaaa oğlum şimdiden çok kibar 😄 ağustos sonunda doğmamızın güzelliği siİn tecrübelerinizden çoookkk faydalanacağım☺️Çiko kibar cocuk annesi bayanlar onden diyor ondan oluyor bütün bunlar :))
hey kurban olduğum Allahım ne güzel ne yüce bi varlıksınki bizlere böyle güzel tatlı canlar verdin ..yerim ben senin o top top yanaklarını yerimm..
Evet ben bunu görmüştüm süper bişey ya 😊 benim hiçç el becerim yoktur çok isterim çikomun olsun 🙏
Di mi yaaa oğlum şimdiden çok kibar 😄 ağustos sonunda doğmamızın güzelliği siİn tecrübelerinizden çoookkk faydalanacağım☺️
Di mii yaaa şöyle bakıyorum da hepimiZin bebişleri de birbirinden güzel ne kadar şanslıyız 😍
Herkese günaydın ,
Biz bu gece hic uyumadık disi nedeni ile inci pek bir huzursuz , birazdan da Dr kontrolumuz ve aşılar var . Hepsinin ateşi derdi birbirine karışacak . Bizi Zor bir hafta sonu bekliyor .
Ang alirsan banada bildir canim marka,model vs.
Vallahi dedigin gibi kollarim koptu artik hem gece hem gunduz tasimaktan.
Kocis:-Dte tutturmus barisi hicbirsey durdurmaz ancak 5 dk.diyededim benim icin 5 dk bile onemli yeterki dursun
Ayserb tamam canim.
Resimden azicik gordum kirmiziydi arkasina yastik koymustun
Ne kadarliktan kullanmaya baslaniyor,yatar sekilde oluyormu,saglammi,guvenilirmi?
Çikooooom ama sen çok çok çoook yakışıklısın o mimikler ne öyle Sulozun Selimiyle beraber aktör mü olcaklar nedirKızlar size bir şebek getirdim ��
Suba bu 2 etti di miMink,mutluluk,sareya,herasera tesek.ederiz teyzoslar oglusa yasptiginiz iltifatladan dolayi.
Ayserb masallah ciko cok tatli.Canim salincaginiz nasil birsey bende almak istiyorum aa kararsizim.Beni kurtaracak,oglusunda keyifle kullanacagi birseye ihtiyacim var.
Pembetopuk oyleyse esinin ellerine saglikafiyetle yesin kuzun.
Arasta Allah iyiligini versin emiiibenim yagiz delikanlimi kiza benzettin ben eylusss diye nisanlisina seslendim yorumunu oku sende cok guleceksin.
Ay öykü mantı mı yiyosun ahaha aferin harika bi başlangıç mantıyı kim yemezkızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Ben de subaya yaptum bazen kafa kalmıyor tandoracımparmemm canımm bi an kendi doğumgünümmüşte ben mi unuttum sandımacaba duruselle mi karıştıdın sen :)
baban inşallah sağlığına kavuşur dualarımdasınız..
Ohhh popişine sağlık Maviii batır kızım bezleri baban alsın boşverAyyyy yerim onu bennn... Maşallah ona annesi darısı başımıza artık ☺️ Biz de boşaltım konusunda hakediyoruz maşallahı ama �� bez dayandıramıyoruz tükendik!! ��
Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
Cok alakasız ama hoşuma gitti siz de gorunistedim :)belki bizim bebisler de ileride böyle yaratıcı sanatçılar olur diye bagliyabilirim konuya ama isterseniz :))
http://onedio.com/haber/eller-tuval...66524668f3f469000004-5299eb27d4acd50d77000005
Herkese günaydın ,
Biz bu gece hic uyumadık disi nedeni ile inci pek bir huzursuz , birazdan da Dr kontrolumuz ve aşılar var . Hepsinin ateşi derdi birbirine karışacak . Bizi Zor bir hafta sonu bekliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?