Çikooooom ama sen çok çok çoook yakışıklısın o mimikler ne öyle Sulozun Selimiyle beraber aktör mü olcaklar nedir
Maşallah İnciye inci tanesine kavuştunuz sonunda..Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
Öykücüm bizim için de ye o mantıları aferin kızım sana..kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897
biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Çikooo senin o mimiklerini sevsinler ya maşallahKızlar size bir şebek getirdim 😍
yavruşlarınızı yerim yerim yeriiimmm maşallah onlaraa
Maşallah kuzuma nasıl da yapışmış çatala. Yakında mamamı kendi kendime yicem diye cadılık yapmaya başlar ben sana söyliiiim... Bizi de geçmişsiniz ek gıdada bu arada ☺️
Sen ne tatlısın çiko, ne şeker, öperim senin o şekil şekil suratını, tükürüksüz, uzaktan:))
Yavrum benim, büyük çatalı da tutmuş, dökmeden de almış, çok becerikli annesi!
kıııııııızzzz :) ben bunu böleee evire ceviree yerimm yaa yerimmmm.. bu ne böleeeee yaa maşşaallaahhh...
Fıstıkkk sen mantıları ye ben de seni yiyeyim 😍
Teşekkürler teyzemiz 😄
Size izin var teyzesi nasıl öpülmesi gerektiğini bilirsiniz😃çiko da seni öpmüş😘
Oyyyy inciye inci gibi diş😃 hadi bakalım gözünüz aydın....biz dönmeleri de ek gıdaları da dişleri de geriden takip edelim duralım
HahA öykü gelecek ay mantıyi kendisi acar söyleyim :))
maşallah tüm bebişlere çok şekerler, mantıcı şirin. Resim nasıl ekliyoruzki bizde 6 aylık olucaz
Hekese guzel bi gun olsun....MUTLULUK OYKU COK TATLI MASALLAH ONA ;-)
Çikooooom ama sen çok çok çoook yakışıklısın o mimikler ne öyle Sulozun Selimiyle beraber aktör mü olcaklar nedir
Suba bu 2 etti di miDün öyle kötü bi gün geçirdim ki mızmızmız ama yine de böyle bi hata yapmamalıydım off nolur affet
Ay öykü mantı mı yiyosun ahaha aferin harika bi başlangıç mantıyı kim yemez
Ben de subaya yaptum bazen kafa kalmıyor tandoracım
Ohhh popişine sağlık Maviii batır kızım bezleri baban alsın boşver
Yaşasın yaşasın İnci tanemizin incisi hayırlı olsun. Maşallah benim kızıma annesi. Huzursuzluğun sebebi şimdi anlaşıldı. İncim o dişlerle bi sürü mamalar yesin popişine et olsun kızımın. Bugün doktordan iyi haberler getir bize canım. Aşınız sorunsuz geçsin, tahliller iyi çıksın, gelişimi iyi olsun veee baban biran önce sağlığına kavuşsun. Hep dua ediyorum onun için parmişim
Gunaydinnnn,guzel bir haftasonu gecirmemiz dilegiyle...
Oyku sen ne kadar tatlisin yaa masallah.
Benimde kizim olsaydi adi oyku olacakti
Ayserb sagol canim dur bakalim bu isin ustune gideyimde bir salincak bulayim
Ang arastiralim canim belki kurtulusumuz olur.
İncii canim sen dismi cikardinnnn Yerim o disini ben masallah sana kuzum.
İns.iyi haberlerle donecksin.
Arastam canim sorun degil hepimiz yasiyoruz unut gitsin.
Maşallah İnciye inci tanesine kavuştunuz sonunda..
Öykücüm bizim için de ye o mantıları aferin kızım sana..
Çikooo senin o mimiklerini sevsinler ya maşallah
--ayse ve mutlulukk bebişlerinizz çokkkk tatlıı maşallah onlaraaa.. öykününn saçalrını da DERİN imle kıskandıkkk. hemde çokkkk :))
parmecimmm maşallhhh.inciilerrr gelmişş. darısı bizeee. bizimkilerde göründüü ama hala tıkk yok. gelmiyrlarr
Ayyy cok özür ya ben ne yaptığımı bilmiyorum yaformat atmak lazım :)
Suba bu 2 etti di miDün öyle kötü bi gün geçirdim ki mızmızmız ama yine de böyle bi hata yapmamalıydım off nolur affet
Ay öykü mantı mı yiyosun ahaha aferin harika bi başlangıç mantıyı kim yemez
Ben de subaya yaptum bazen kafa kalmıyor tandoracım
Ohhh popişine sağlık Maviii batır kızım bezleri baban alsın boşver
Yaşasın yaşasın İnci tanemizin incisi hayırlı olsun. Maşallah benim kızıma annesi. Huzursuzluğun sebebi şimdi anlaşıldı. İncim o dişlerle bi sürü mamalar yesin popişine et olsun kızımın. Bugün doktordan iyi haberler getir bize canım. Aşınız sorunsuz geçsin, tahliller iyi çıksın, gelişimi iyi olsun veee baban biran önce sağlığına kavuşsun. Hep dua ediyorum onun için parmişim
kızlarr yaa ben ıslak mendili şuan prima kullanıyorum ama sanki huggıes daha iyi gibi geldi bana yine değiştirip huggıes alıcam ama bi sorun var oğlumun poposunda mantara benzer bişeyler çıktı epeydir vardı tek tük şimdi çoğaldı doktor çoğalırsa travazol sür demişti sürdüm ama pek bir fark göremedim .. acaba ıslak mendiller mi yaptı :26:
kızlarr yaa ben ıslak mendili şuan prima kullanıyorum ama sanki huggıes daha iyi gibi geldi bana yine değiştirip huggıes alıcam ama bi sorun var oğlumun poposunda mantara benzer bişeyler çıktı epeydir vardı tek tük şimdi çoğaldı doktor çoğalırsa travazol sür demişti sürdüm ama pek bir fark göremedim .. acaba ıslak mendiller mi yaptı :26:
Allah kahretsn o primanin islak mndilini...bizide pisirdi yeni dogdugunda ..cahillik iste cocuk olmaynca insan isimli seyleri iisi sanio halbuki icinde paraben var onun parabeni yetiskinlere bile tavsiye etmiolar.o zamandan beri uni baby kullaniorm o donem yeni doganini kullaniofum 2.aydan beride uni baby kremli petek doku var pempe olani yani onu kallaniorm.ne alkol ne paraben var.süper bi mendil.marketlerde kremli olani yani benim kullandigim pek yok avmlerde var ama onlarda tanesini 6.5 tl ye falan satiolar bende e bebektrn aliorum aylik olarak 3 lü 8.5 tl ve süper kesinle tavsiye ediorum cnm..
Kızlar bugünkü menüyü veriyorum tikkat tikkat
sabah: 1 cicibebe, yarım çay kaşığı tereyağ, 1 çay kaşığı pekmez, cicibebeyi ıslatacak kadar ıhlamur, 1 nohut tanesi kadar yumurta, 1 tatlı kaşığı labne peyniri
öğle:zeytinyağlı havuç püresi
Akşam üstü:yoğurt
Akşam:Avakado püresi
Öykü guzeller güzeli öykü :)) hem cok sık olmuşsun hem de cok Tatli :) nice aylar yaslar gor mutlulukla ...
3 lüsü yetiyor mu canım 1 ay ?
bana kesinlikle yetmez ıslak mendillerde epey pahalı
12 tanesine 40 lira veriyodum bende
Ayyy senin o kukuletani yesinlerr first ladyyy first ...maşşallah nice aylara insallah saglikla..
Yok cnm benim yanlis anlamissin aylik 3 lüden 3 4 tane aliorum demek ustemistim😝=))) ay bu surati nasi yaptm ben silemiorum bide=)))
Yok cnm benim yanlis anlamissin aylik 3 lüden 3 4 tane aliorum demek ustemistim😝=))) ay bu surati nasi yaptm ben silemiorum bide=)))
Bide mutlulukcum kizina yorum yapmistim parmeden alintilamisim =)))) tlfndan girincr bazen sacmlyabiliorm
aynen cnm ıslak mendil maf ediyor ben ılık su ve pamuk ile temizliyorum sonra kremi sebamed bi sorun olmadı şimdiye kadar hametanda sürüyorum arada. geçer inş en kısa sürede
Allah kahretsn o primanin islak mndilini...bizide pisirdi yeni dogdugunda ..cahillik iste cocuk olmaynca insan isimli seyleri iisi sanio halbuki icinde paraben var onun parabeni yetiskinlere bile tavsiye etmiolar.o zamandan beri uni baby kullaniorm o donem yeni doganini kullaniofum 2.aydan beride uni baby kremli petek doku var pempe olani yani onu kallaniorm.ne alkol ne paraben var.süper bi mendil.marketlerde kremli olani yani benim kullandigim pek yok avmlerde var ama onlarda tanesini 6.5 tl ye falan satiolar bende e bebektrn aliorum aylik olarak 3 lü 8.5 tl ve süper kesinle tavsiye ediorum cnm..
bizimde çıkmıştı 2 ay önce falan
travazol çok iyi gelmişti 3 gün sabah akşam sür dedi dr bana sonra bırak demişti 3 günden fazla kullanma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?