evet bu konuda haklısın canım...ben daha başlamıyorum ek gıdaya ama tracynin kitabından alıntı yapıyorum size
aileler beni arar: 'yemesinde bir sıkıntı yoktu.ona çeşitli tahıllar, sebzeler, meyveler verdik.fakat şu anda bunların hiçbirini ağzına almıyor.' bu tip durumların çoğunda sorun şuradadır: ebeveynler katı gıdaları vermeye başladıklarında, bebeğin emme süresini azaltırlar. onlardan bir anda çok şey istemektedirler. bebek ise emme zamanından bu şekilde mahrum edildiğinde , yani onu sütten kesmede çok erken davranıldığında, haklı olarak kaybettiklerini telafi etmek için çok daha fazla anne sütü veya biberon istemeye başlar.
sabırlı olun ve ona katı besinler vermeyi bırakmayın. anne sütü ve formül süt vermeye de devam edin. eğer sakin davranırsanız, bir hafta ya da on güne kalmadan direnci kırılacaktır. katı gıda alması için hiçbir şekilde onu zorlamaya kalkmayın ama aç olmasına rağmen yemiyorsa, onu geceleri beslemeyin. bunun yerine, alsa da almasa da , gün içinde katı gıdaları vermeye devam edin. eğer aç ise eninde sonunda yemeyi deneyecektir....
der kendileri :)
E aklın yolu bir canım. Ödüm kopuyo anne sütünden mahrum kalır diye. Sabah, öğle, akşam, gece anne sütü sabahla öğle arası ve öğlenle akşam arası ek besin
Nerelerdesin kara kayıplara karıştın yinee
Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
Geçmiş olsun, eylül nasıl geçmedi demi ona?Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
Geçmiş olsun, eylül nasıl geçmedi demi ona?
Yedin devamlı makarneksleri vitaminsiz kaldın tabi
Yaaa ne demezsin ne beslendim ne beslendim kuş sütüyleBak mesel a suloz çok sağlıklı beslendi hiç hasta oluyo mu
Bebislerede sonra eminim cogunuz benim gibi arabanın arka koltuğunda seyahat ediyor . Emniyet kemerini burda da yakmayı lütfen ihmal etmeyelim . Çünkü
Hürriyet Mobil
Geçmiş olsun, eylül nasıl geçmedi demi ona?
Yedin devamlı makarneksleri vitaminsiz kaldın tabi
Cok fena bsey kafami kaldiramadm 2 gundr..szede gcmis olsun kuzum ;-)Angy geçmiş olsun valla acayip salgın var eşim hasta olmuş 1 poşet ilaçla eve geldi bu akşam eyva eyva
Cok fena bsey kafami kaldiramadm 2 gundr..szede gcmis olsun kuzum ;-)
kızlar bugun dr kontrlmz vardı ek gıdaya baslayalı bır ay oldu demıstım artık sabah 10 da meyve puresı oglen corba 4 de yogurt gecede muhallebı dedı drmz tabı bunların hemn arkasından da emzıreceksın dedı dr eger redderse emmeyı once emzırıp sonra yedırmemı onerdı 8500 kılo olmusuz boyumuzda 66 cm
Oy maşallah canım kilosu boyu harika. Baya yüklü bir beslenme listesi vermiş canım ne kadar vercekmişsin bunlardan bana biraz çok gibi geldi sanki ama tabi doktor daha iyisini bilir.
aslında banada cok geldı cnm gecen ay gıttıgımde tadımlık baslayalım sımdı bır ay sonra ogun olarak dewam edıcez demıstı acıkcası ne kadar werıcemı sormayı unuttum sabahtan berı hastanedeyım sunnet ıcınde gıttım pek kafa kalmadı ama dra guvenıyorum cunku kesınlıkle anne sutunu kesmemı her kontrlde soyluyor ıkı yasına kadar anne sutu dıye ek gıdaya baslaynıca emmeyı redderse once emzır ole ek gıda ver dedı olmadı tlfnla arayıp sorayım ne kadar vermem gerektıgını gun dort ogun verdı ama ben o kadar sık vermeyebılırım bu konuyu bıraz arastırayım .boyu da sankı bıraz kısamı ya
Sağol canım birinin dişi ile uğraşıyodum birinin de hastalığı ile uğraşırım du bakalım ne zaman kafayı yiycem
Senin kaç aylıktı şimdi tam olarak ? 5 mi oldunuz?
Sağol canım birinin dişi ile uğraşıyodum birinin de hastalığı ile uğraşırım du bakalım ne zaman kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?