2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

E aklın yolu bir canım. Ödüm kopuyo anne sütünden mahrum kalır diye. Sabah, öğle, akşam, gece anne sütü sabahla öğle arası ve öğlenle akşam arası ek besin

E aklın yolu bir canım. Ödüm kopuyo anne sütünden mahrum kalır diye. Sabah, öğle, akşam, gece anne sütü sabahla öğle arası ve öğlenle akşam arası ek besin

başlayacağım zaman en büyük korkum benim de bu olacak sanırım... şimdiden bile düşünüyorum acaba bırakır mı diye bi yandan da heyecanla ek gıdaya geçeceğim günü bekliyorum :)

Geçmiş olsun, eylül nasıl geçmedi demi ona?
Yedin devamlı makarneksleri vitaminsiz kaldın tabi

Yok cnm maskeyle geziyorum ortalarda ....gecmedi sukur...bnmki soguk alginligi gbi cnm yoksa nerden grip gecicek biyere gittigimizmj var

kızlar bugun dr kontrlmz vardı ek gıdaya baslayalı bır ay oldu demıstım artık sabah 10 da meyve puresı oglen corba 4 de yogurt gecede muhallebı dedı drmz tabı bunların hemn arkasından da emzıreceksın dedı dr eger redderse emmeyı once emzırıp sonra yedırmemı onerdı 8500 kılo olmusuz boyumuzda 66 cm

Oy maşallah canım kilosu boyu harika. Baya yüklü bir beslenme listesi vermiş canım ne kadar vercekmişsin bunlardan bana biraz çok gibi geldi sanki ama tabi doktor daha iyisini bilir.

Oy maşallah canım kilosu boyu harika. Baya yüklü bir beslenme listesi vermiş canım ne kadar vercekmişsin bunlardan bana biraz çok gibi geldi sanki ama tabi doktor daha iyisini bilir.

aslında banada cok geldı cnm gecen ay gıttıgımde tadımlık baslayalım sımdı bır ay sonra ogun olarak dewam edıcez demıstı acıkcası ne kadar werıcemı sormayı unuttum sabahtan berı hastanedeyım sunnet ıcınde gıttım pek kafa kalmadı ama dra guvenıyorum cunku kesınlıkle anne sutunu kesmemı her kontrlde soyluyor ıkı yasına kadar anne sutu dıye ek gıdaya baslaynıca emmeyı redderse once emzır ole ek gıda ver dedı olmadı tlfnla arayıp sorayım ne kadar vermem gerektıgını gun dort ogun verdı ama ben o kadar sık vermeyebılırım bu konuyu bıraz arastırayım .boyu da sankı bıraz kısamı ya

Senin kaç aylıktı şimdi tam olarak ? 5 mi oldunuz?

Sağol canım birinin dişi ile uğraşıyodum birinin de hastalığı ile uğraşırım du bakalım ne zaman kafayı yiycem

dısınız mı cıkıyor cnm nasıl farkettın bende suphelenıyorum ama unuttum bugun sormayı bugun nkı kontrl bıraz karısık oldu aklımdakı cogu seyı sormayı unuttum.bu arada dru arayıp sordum hemencık cok degılmı dıye :)sormasam bu gece uyuyamazdm ogunlere uy dort ogun ver ama azar azar dedı korkma sütü bırakmaz ben butun hastalarıma bu sekılde uyguluyorum aralarında yemek secen cok cok azdır dedı ama bnm kafama bı kurt dustu ya sımdı ıkı uc kısıden aynı seyı duymadan rahat edemem bole de bı yapım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…