kızlarr yaa ben ıslak mendili şuan prima kullanıyorum ama sanki huggıes daha iyi gibi geldi bana yine değiştirip huggıes alıcam ama bi sorun var oğlumun poposunda mantara benzer bişeyler çıktı epeydir vardı tek tük şimdi çoğaldı doktor çoğalırsa travazol sür demişti sürdüm ama pek bir fark göremedim .. acaba ıslak mendiller mi yaptı :26:
Çikooooom ama sen çok çok çoook yakışıklısın o mimikler ne öyle Sulozun Selimiyle beraber aktör mü olcaklar nedir
Suba bu 2 etti di miDün öyle kötü bi gün geçirdim ki mızmızmız ama yine de böyle bi hata yapmamalıydım off nolur affet
Ay öykü mantı mı yiyosun ahaha aferin harika bi başlangıç mantıyı kim yemez
Ben de subaya yaptum bazen kafa kalmıyor tandoracım
Ohhh popişine sağlık Maviii batır kızım bezleri baban alsın boşver
Yaşasın yaşasın İnci tanemizin incisi hayırlı olsun. Maşallah benim kızıma annesi. Huzursuzluğun sebebi şimdi anlaşıldı. İncim o dişlerle bi sürü mamalar yesin popişine et olsun kızımın. Bugün doktordan iyi haberler getir bize canım. Aşınız sorunsuz geçsin, tahliller iyi çıksın, gelişimi iyi olsun veee baban biran önce sağlığına kavuşsun. Hep dua ediyorum onun için parmişim
Gunaydinnnn,guzel bir haftasonu gecirmemiz dilegiyle...
Oyku sen ne kadar tatlisin yaa masallah.
Benimde kizim olsaydi adi oyku olacakti
Ayserb sagol canim dur bakalim bu isin ustune gideyimde bir salincak bulayim
Ang arastiralim canim belki kurtulusumuz olur.
İncii canim sen dismi cikardinnnn Yerim o disini ben masallah sana kuzum.
İns.iyi haberlerle donecksin.
Arastam canim sorun degil hepimiz yasiyoruz unut gitsin.
Maşallah İnciye inci tanesine kavuştunuz sonunda..
Öykücüm bizim için de ye o mantıları aferin kızım sana..
Çikooo senin o mimiklerini sevsinler ya maşallah
--ayse ve mutlulukk bebişlerinizz çokkkk tatlıı maşallah onlaraaa.. öykününn saçalrını da DERİN imle kıskandıkkk. hemde çokkkk :))
parmecimmm maşallhhh.inciilerrr gelmişş. darısı bizeee. bizimkilerde göründüü ama hala tıkk yok. gelmiyrlarr
parmecim yeni dişiniz hayırlı olsun
umarım doktordan iyi haberlerle dönersiniz...
6 ay aşıları içinde şimdiden sabırlar diliyorum...
püüfff bizim kızın 6 ay aşılarından sonraki bilançomuz : zar zor düzene soktuğumuz uyku düzenimiz alt üst oldu
gece 2 ve 3 lerde uyuyan kızımı artık 8 de yatırıyordum.. aşılardan sonra hooopp herşey ters döndü uyku düzenimiz yine bozuldu...
birde buna diş eklenirse vayy halimize....
ama olsun iyi ki doğurmuşuzzzz
Canim ben de önce oyle düşündüm ama degilmis. Neyse ki doktorun verdigi ilaclari kullanmadan duzeldik.Canım akşam yazmışsın gözümden kaçmış destek veremediğim için cok üzüldümÇok şükür şimdi iyiymiş. ishal çok ciddi bir diş habercisi diyolar tatlım acaba ondan mı ishali:26:
Çok tesekkurler canim gayet iyiyiz.kuzum benim, kıyamam sana ben. Hiç hasta olmasın çocuklar. Ateş devam etmez inşallah canım, geçer gider, bol bol emzir sen her şey yoluna girecek.
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897
biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Evet gelişmeleri açıklıyorum☺️
Öncelikle yeni doktorumuzu çok sevdim. Pozitif ve duyarlı bir adam. Hastane kalabalığına rağmen biranömce gidin yaaa dee gibi bakmıyor insanın suratına(alışkın olmadığımız birşey)
Herşeyi sordum ve adam sabırla cevap verdi hepsine..
1.kızımın kilo alımı bu ay dengelenmiş ve 500 kilo almış. Bu beni çok mutlu etti. Bundan sonra da hareketlendiği için daha da az alabilirmiş. Bundan korkmamalıymışım.
2. (Et verdim et verdim diye dövünerek konuşmaya başladım önce beni bir sakinleştirdi) ek gıda bebeğe göre verilirmiş. Et vermeyi 7. Ay başlatıyormuş normalde ama zehir vermiş gibi panik yapacak kadar da birşey yokmuş. Alerjik bir durum gelişmediğine göre istersem artık devam edebilirmişim(hayatta etmem)
3. Ben istemeden bir beslenme programı verdi elime. Kahvaltıya da birdahaki ay başlayacakmışız. Önce sebze püresi, meyve püresi ve yoğurtu hallet bir ay sonra kahvaltıya da başla dedi.
4. Kilolu olduğumuzdan ötürü dönemiyormusuz, tutunması ve destekli de olsa oturabilmesi şimdilik yeterliymis sıkıntı yapacak birşey yokmuş(oohhhh rahatladım)
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar. Iyi akşamlar kuzulara öpücükler
Ayserb merhaba nasilsin?
Ciko nasil mennunmu salincagindan?
canımm beğendi mi İdoş menüsünü ??? umarım severek yemiştir :)Kızlar bugünkü menüyü veriyorum tikkat tikkat
sabah: 1 cicibebe, yarım çay kaşığı tereyağ, 1 çay kaşığı pekmez, cicibebeyi ıslatacak kadar ıhlamur, 1 nohut tanesi kadar yumurta, 1 tatlı kaşığı labne peyniri
öğle:zeytinyağlı havuç püresi
Akşam üstü:yoğurt
Akşam:Avakado püresi
hadi bakalım sorunsuz bir şekilde geçersiniz inşallah ek gıdaya :) babana da çoookkk sevindim canım gözünüz aydınn:) :)Hepinize teşekkürler kızlar :) ası olamadık cumaya kaldı göz kontrolünde damla damjatildogi icin asiyi önermediler bugun zaten hastanede ası kalmamış . İdrar testi ve aşılar cumaya kaldı . Ve sonunda ek gıdaya bizde geçiyoruz . Detayları sahasında anlatacağım
Çünkü :)).
Babam eve çıktı ve ben onu simdi ellerimle beslemek istiyorum :))) sonra görüşürüz öpüyorum ve seviyorum sizi
Öncelikle yeni doktorumuzu çok sevdim. Pozitif ve duyarlı bir adam. Hastane kalabalığına rağmen biranömce gidin yaaa dee gibi bakmıyor insanın suratına(alışkın olmadığımız birşey)
1.kızımın kilo alımı bu ay dengelenmiş ve 500 kilo almış. Bu beni çok mutlu etti. Bundan sonra da hareketlendiği için daha da az alabilirmiş. Bundan korkmamalıymışım.
2. (Et verdim et verdim diye dövünerek konuşmaya başladım önce beni bir sakinleştirdi) ek gıda bebeğe göre verilirmiş. Et vermeyi 7. Ay başlatıyormuş normalde ama zehir vermiş gibi panik yapacak kadar da birşey yokmuş. Alerjik bir durum gelişmediğine göre istersem artık devam edebilirmişim(hayatta etmem)
3. Ben istemeden bir beslenme programı verdi elime. Kahvaltıya da birdahaki ay başlayacakmışız. Önce sebze püresi, meyve püresi ve yoğurtu hallet bir ay sonra kahvaltıya da başla dedi.
4. Kilolu olduğumuzdan ötürü dönemiyormusuz, tutunması ve destekli de olsa oturabilmesi şimdilik yeterliymis sıkıntı yapacak birşey yokmuş(oohhhh rahatladım)
Canim guzel haberlerle gelmissiniz sevindim,icin rahatlamistir.
canımm beğendi mi İdoş menüsünü ??? umarım severek yemiştir :)
hadi bakalım sorunsuz bir şekilde geçersiniz inşallah ek gıdaya :) babana da çoookkk sevindim canım gözünüz aydınn:) :)
sevindim canım güzel haberlerle geldiğinize , en çok da doktorunuzu sevdiğiniz için :)
İyiyim canım 2 gündür misafirle uğraşıyorummemnun canım ama ben yatırarak kullanıyorum,oturması içime sinmiyor daha.gündüzleri orada uyuyor bazen ... Sallandıkça hoşuna gidiyor kıkır kıkır gülüyor çikocum
Aynen canım.. Çok sevdim. Gerçi eşime göre önceki doktordan pek bir farkı yokmuş sen kimi istiyorsan benim icin farketmez dedi. ama ben baya farklı buldum bu doktoru.. Annelik içgüdüsü işte...
Aynen canım.. Çok sevdim. Gerçi eşime göre önceki doktordan pek bir farkı yokmuş sen kimi istiyorsan benim icin farketmez dedi. ama ben baya farklı buldum bu doktoru.. Annelik içgüdüsü işte...
Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar canım...onlar için çoğu gereksiz,önemsiz
Masallah darisi basima
Bende bugun baya arastirdim sonunda kararimi verdim bugun yarin siparisi veriyorum.
Link ekleyemiyorum yonca zipir mama tepsili salincak.Sabitlendigi icin mama sandalyesi olaraskta kullanilabiliyor.Fiyatida uygun 119,90
Aynennnnn
Ne istesem ne gerek var diyip beni sinir ediyor
Ama sonunda benim istedigim oluyor
Bende bilmeden ilk aylar prima kullandim ama icinde alkol varmis pisirdi oglumun poposunu sonra uni baby yeni dogan saf kullandik halada kullaniyoruz bide altini islak mendille sildiktem sonra hemen kapama biraz hava alsin kurusun
Kizlar bugun regl oldummmm
15 ay sonra regl gorunce bir tuaf oldumbasim inanilmaz agiriyor.
İns.sutte bir degisiklik yaratmaz.
Bugun birde misafirim vardi.Teyzelerim ve kizlari geldi.Yemekti,caydi derken gun cabucak bitti.
Bende hala unibaby yenidodan mendil kullaniyorum.
Sebamed krem arada da hafif kizariklik gorursem oda sanirim cok kaka yapmasindan dolayi oluyor sudocrem suruyorum.Cok sukur pisik sorunum olmadi.
Hepinize teşekkürler kızlar :) ası olamadık cumaya kaldı göz kontrolünde damla damjatildogi icin asiyi önermediler bugun zaten hastanede ası kalmamış . İdrar testi ve aşılar cumaya kaldı . Ve sonunda ek gıdaya bizde geçiyoruz . Detayları sahasında anlatacağım
Çünkü :)).
Babam eve çıktı ve ben onu simdi ellerimle beslemek istiyorum :))) sonra görüşürüz öpüyorum ve seviyorum sizi
Bende bilmeden ilk aylar prima kullandim ama icinde alkol varmis pisirdi oglumun poposunu sonra uni baby yeni dogan saf kullandik halada kullaniyoruz bide altini islak mendille sildiktem sonra hemen kapama biraz hava alsin kurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?