2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bende bilmeden ilk aylar prima kullandim ama icinde alkol varmis pisirdi oglumun poposunu sonra uni baby yeni dogan saf kullandik halada kullaniyoruz bide altini islak mendille sildiktem sonra hemen kapama biraz hava alsin kurusun

Kizlar bugun regl oldummmm
15 ay sonra regl gorunce bir tuaf oldum basim inanilmaz agiriyor.
İns.sutte bir degisiklik yaratmaz.

Bugun birde misafirim vardi.Teyzelerim ve kizlari geldi.Yemekti,caydi derken gun cabucak bitti.

Bende hala unibaby yenidodan mendil kullaniyorum.
Sebamed krem arada da hafif kizariklik gorursem oda sanirim cok kaka yapmasindan dolayi oluyor sudocrem suruyorum.Cok sukur pisik sorunum olmadi.

Maşallah İnciye inci tanesine kavuştunuz sonunda..

Öykücüm bizim için de ye o mantıları aferin kızım sana..

Çikooo senin o mimiklerini sevsinler ya maşallah

Hepinize teşekkürler kızlar :) ası olamadık cumaya kaldı göz kontrolünde damla damjatildogi icin asiyi önermediler bugun zaten hastanede ası kalmamış . İdrar testi ve aşılar cumaya kaldı . Ve sonunda ek gıdaya bizde geçiyoruz . Detayları sahasında anlatacağım

Çünkü :)).

Babam eve çıktı ve ben onu simdi ellerimle beslemek istiyorum :))) sonra görüşürüz öpüyorum ve seviyorum sizi

Evet gelişmeleri açıklıyorum☺️
Öncelikle yeni doktorumuzu çok sevdim. Pozitif ve duyarlı bir adam. Hastane kalabalığına rağmen biranömce gidin yaaa dee gibi bakmıyor insanın suratına(alışkın olmadığımız birşey)
Herşeyi sordum ve adam sabırla cevap verdi hepsine..
1.kızımın kilo alımı bu ay dengelenmiş ve 500 kilo almış. Bu beni çok mutlu etti. Bundan sonra da hareketlendiği için daha da az alabilirmiş. Bundan korkmamalıymışım.
2. (Et verdim et verdim diye dövünerek konuşmaya başladım önce beni bir sakinleştirdi) ek gıda bebeğe göre verilirmiş. Et vermeyi 7. Ay başlatıyormuş normalde ama zehir vermiş gibi panik yapacak kadar da birşey yokmuş. Alerjik bir durum gelişmediğine göre istersem artık devam edebilirmişim(hayatta etmem)
3. Ben istemeden bir beslenme programı verdi elime. Kahvaltıya da birdahaki ay başlayacakmışız. Önce sebze püresi, meyve püresi ve yoğurtu hallet bir ay sonra kahvaltıya da başla dedi.
4. Kilolu olduğumuzdan ötürü dönemiyormusuz, tutunması ve destekli de olsa oturabilmesi şimdilik yeterliymis sıkıntı yapacak birşey yokmuş(oohhhh rahatladım)
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar. Iyi akşamlar kuzulara öpücükler

Canım akşam yazmışsın gözümden kaçmış destek veremediğim için cok üzüldümÇok şükür şimdi iyiymiş. ishal çok ciddi bir diş habercisi diyolar tatlım acaba ondan mı ishali:26:
Canim ben de önce oyle düşündüm ama degilmis. Neyse ki doktorun verdigi ilaclari kullanmadan duzeldik.
kuzum benim, kıyamam sana ben. Hiç hasta olmasın çocuklar. Ateş devam etmez inşallah canım, geçer gider, bol bol emzir sen her şey yoluna girecek.
Çok tesekkurler canim gayet iyiyiz.
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))

Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897

biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım

Çok tatlı görünüyor yaa maşallah :)

Canim guzel haberlerle gelmissiniz sevindim,icin rahatlamistir.

Ayserb merhaba nasilsin?
Ciko nasil mennunmu salincagindan?

İyiyim canım 2 gündür misafirle uğraşıyorum memnun canım ama ben yatırarak kullanıyorum,oturması içime sinmiyor daha.gündüzleri orada uyuyor bazen ... Sallandıkça hoşuna gidiyor kıkır kıkır gülüyor çikocum

canımm beğendi mi İdoş menüsünü ??? umarım severek yemiştir :)

hadi bakalım sorunsuz bir şekilde geçersiniz inşallah ek gıdaya :) babana da çoookkk sevindim canım gözünüz aydınn:) :)

sevindim canım güzel haberlerle geldiğinize , en çok da doktorunuzu sevdiğiniz için :)

Aynen canım.. Çok sevdim. Gerçi eşime göre önceki doktordan pek bir farkı yokmuş sen kimi istiyorsan benim icin farketmez dedi. ama ben baya farklı buldum bu doktoru.. Annelik içgüdüsü işte...

Masallah darisi basima
Bende bugun baya arastirdim sonunda kararimi verdim bugun yarin siparisi veriyorum.
Link ekleyemiyorum yonca zipir mama tepsili salincak.Sabitlendigi icin mama sandalyesi olaraskta kullanilabiliyor.Fiyatida uygun 119,90

Aynen canım.. Çok sevdim. Gerçi eşime göre önceki doktordan pek bir farkı yokmuş sen kimi istiyorsan benim icin farketmez dedi. ama ben baya farklı buldum bu doktoru.. Annelik içgüdüsü işte...

Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar canım...onlar için çoğu gereksiz,önemsiz

Masallah darisi basima
Bende bugun baya arastirdim sonunda kararimi verdim bugun yarin siparisi veriyorum.
Link ekleyemiyorum yonca zipir mama tepsili salincak.Sabitlendigi icin mama sandalyesi olaraskta kullanilabiliyor.Fiyatida uygun 119,90

Aynennnnn
Ne istesem ne gerek var diyip beni sinir ediyor
Ama sonunda benim istedigim oluyor

Baktım canım güzelmiş sizinki de... Güle güle kullanın umarım barış da sever de sen de rahat edersin biraz
Aynen canım benim eşim karışmaz çocuk konusunda özellikle ne istersem olur da babamdan biliyorum annemi deli ediyor gerçi geçenlerde benimki de bir konuda sinir etmişti de arada tutuyor gıcıklığı

Bende bilmeden ilk aylar prima kullandim ama icinde alkol varmis pisirdi oglumun poposunu sonra uni baby yeni dogan saf kullandik halada kullaniyoruz bide altini islak mendille sildiktem sonra hemen kapama biraz hava alsin kurusun

aynen cnm bende bilemediğim ve neyin iyi geleceğini bilemediğimden değiştire değiştire bu hale geldik :) nasıl bir cümle oldu bu
bende dalin de paraben olduğunu duymuştum onu hiç kullanmadım. chicco da paraben yokmuş şampuan ve yağı chicco kullanıyorum hala.. ama prima da baya yanılmışım bir daha almam çok kötü oldu yavrumun poposu

ayyy darısı benim ve adet olamayanların başına çok zor durumdayım,bütün umudum koca göbeğimin adet olunca söneceği

canım çok sevindim vallahii rabbim başınızdan eksik etmesin babacığını.. Annemi hatırladım ve onu çok özledim geçen yıl bu aylarda oda yoğun bakımda kalıyordu şükürler olsun şimdi hayatta rabbim acılarını göstermesin..
bu göz kontrolü 6.aydamı yapılıyor ve bütün doktorlar yapıyormu acaba ? ona göre uyarmam lazım doktoru :)

hadi bakalım yeni doktorunuz hayırlı olsun :)

ıslak mendil konusunda ben ıslak mendili yıkıyorum poposunu silmeden önce kak yaptığında mesele 3 4 tane çeşmede yıkıyorum hazırlıyorum onunla siliyorum üzerindeki ilaçlar azalıyor daha iyi oluyor yoksa nerdeyse bütün ıslak mednillerde zararlı kimyasallar var bende bir arkadaşdan öğrendim öyle başladım tavsiye ederim

beni evde tek başıma bırakıpp düğüne giden eşimee sevgi ve saylılarımıı sunuyorumm kızlarrr.. ((bizi de götürmek istedi ama benim beyazlr aldı başını gidyr boya yapmam lazım onu da yapaamdığım için ben gitmek istemedimm.ama genede çok üzgünmmm,, canımm skılıyrr, şimdii geldiğinde konuşmasamm diyecek ki sen gelmek istemedinnn.. konuşsam hiç bişey olmamış gibi davransamm kendime sinir olacamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…