2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Boşver canım bunun için surat yapmaya değmez 😀bak biz her pazar yalnızız...pazar günleri de çalışıyor eşim.ama ben hep dua ediyorum şantiyesi şehir dışında da olabilirdi diye.bir gün elbet ayrı kalacağız onun bilincindeyim o yüzden yanımda olduğu saatlerin tadını çıkarıyorum 😀sen de sinir olup da ne kendini yıprat ne de eşini
Bir musmutlu pazarlar da benden gelsin herkese 😘

herkese günaydın kızlarr, mert bi mız mız dişmidir anlamadım sıvı kakası dişleri kaşıo az uyuyoo. bizde aynı durumdayız kociş uyuyo sbh işten geldi yalnızız evde. sıkıldık ama napalım perşembe günü 6 ay aşılarımız olacak.

canımm ya zatenn her pazar çalışıyrr.. öle haftasonu falan yokk yaniii... amannn bendee alışıyrmm galibaaa, bakalımm surat yapmammaya çalışıcmmm

canımm ya zatenn her pazar çalışıyrr.. öle haftasonu falan yokk yaniii... amannn bendee alışıyrmm galibaaa, bakalımm surat yapmammaya çalışıcmmm

Hımm sen de bizdensin yani 😀 ben de önceleri çok sıkılıyordum falan baktım o daha çok üzülüyor alıştım ben de :/ bugün erken gelcekmiş (erkenimiz de 5) bir AVM ye gidelim de bari çikocan dışarı çıkmış olsun 😀

Benide yazin yanlizlar kervanina
Kocis bugun calisiyor,baris beyle basbasayiz.
Bir yemek yapicam on defa elimi yikayip gelip kucagima aldim.
Aksami bulur bitmesi

Tondora sagol canim benimde umudum sisligin gitmesi sende en kisa zamanda olursiun ins.

Bnde yalnizim bnide ekleyin.....barisim nasil :-D

oooo meğer herkesler yalnızmış :) canımm salıncak gelince rahatlarsın inşallah biraz :) ben bir de yemeni bağladım ucuna (kalın ip yoktu) çekip çekip sallıyorum :)

haha kızlar benıde ekleyın bende yanlızım bnm esımde opazar gunlerı calısıyor 3 bucukda gelıyor ama ben alıstım artık pazar gunlerını hafta ıcı telafı edıyoruz biz gezmemızı dün yaptık bugunde temızlık yaptım yemek yaptım kocısı beklıyorum aksama arkadaslarımla toplanıcaz

canımm bizdee alışkınız daa. hele yazın sabah 5. buçkta gidip akşam 11 de falan geliyrr.

Gordunuzmu bu konuda da yanliz degilmisiz
Bizimki mesai varsa gidiyor olmazsa hafta sonu evde oluyor.
Hic sevmiyorum pazar gunu calismasini.(

Ayserb ins.canim bakalim suan tek umudum o
Otomatik sallananlarada baktim anakucagi seklindeydiler kucuk ve pahalliydi o yuzden dedigin gibi baglayacagim ipi yattigim yerden sallicam

Ang iyiz canim aynen devam

Miz mizlaniyomu canim..eylul suan ayagmda bacaklarimi hissettmiyorm sallicam diye

Pazar günleri yalnızbaşına olanlar kocaman bir helal size. Benim eşim Cumartesileri balığa gidiyor diye yapmadığımı bırakmıyorum adama ama çok yorucu oluyor tek başıma bazen yeri geliyor tuvalete bile gidemiyoruz. Gerçi sizlerinki mecburiyet. Allah kuzucuklarımıza sağlık versin de bu yorgunluklar unutulup gidecek zamanla...

Çok sevindim yeni Dr sevmenize
Ben de değiştiricem bu ay kime başladınız aklımda olsun
Opera yaşam açıldı orayı denemeyi düşünüom bakalım
Maşallah kuzucuna da
Cnm çok sevindim babanın çıkmasına ne zamandırara ara okuom bi geçmiş olsun yazamamıştım înş çabucak iileşir
Inci fıstığımın da dişi çıkmış darısı bizlere

Selam yalnızlarrr
Ben de emen hemen her pazar aynıyım

Foto ekleyen eklemeyen bütün bebişlere kocaman öpücüklerimi ve maşallahlarımı yolluom

Bi de götmüşler
Yalova selammm

Son düzenleme:
Hiiiiiii töbe yarabbisi Yalova'ya selam vermeden önceki yazı " görmüşken" olacaktı ah bu tlf

Medacial Park hastanesi Ali Satılmış canım. Tek geçiyorum kendisini. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sanada selam canım.bir tarafımda boza pişiyor,işle ilgili dünya kadar işim var şimdi onları yapmaya başlamadan bir bakayım sizlere demiştim.kocam öpüyorum sizi ve yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…