Ahahahaa okumuştum onu sölicektim unuttum
Ali beyi duydum ben de aklımda olsun
boll uykulu geceler kızlar, göğsümde bi sertlik oldu 1 haftadır meşe gibi dünden beri ağrıyor emziremiyorumda acıyo süt doldukça daha çok sızlıyor. süt bezesimi acaba? bu şekilde olan varmı arkadaşlarım.
Evet canım süt bezesi olabilir. Ben loğusalıkta olmuştum. Bol bol sıcak kompress bol bol emzirme ve varsa sağma aletin bol bol sağma öneririm. Acıyacak normal olarak dayanman lazım. Zaman kaybetme göğsün şiştikçe acısı da artar. Tabi ben doktor değilim şimdi yanlış yönlendirmeyeyim seni, doktoruna da danış imkanın varsa..
aynen cnm bende bilemediğim ve neyin iyi geleceğini bilemediğimden değiştire değiştire bu hale geldik :) nasıl bir cümle oldu bu
bende dalin de paraben olduğunu duymuştum onu hiç kullanmadım. chicco da paraben yokmuş şampuan ve yağı chicco kullanıyorum hala.. ama prima da baya yanılmışım bir daha almam çok kötü oldu yavrumun poposu
ayyy darısı benim ve adet olamayanların başınaçok zor durumdayım,bütün umudum koca göbeğimin adet olunca söneceği :3
canım çok sevindim vallahii rabbim başınızdan eksik etmesin babacığını.. Annemi hatırladım ve onu çok özledim geçen yıl bu aylarda oda yoğun bakımda kalıyordu şükürler olsun şimdi hayatta rabbim acılarını göstermesin..
bu göz kontrolü 6.aydamı yapılıyor ve bütün doktorlar yapıyormu acaba ? ona göre uyarmam lazım doktoru :)
hadi bakalım yeni doktorunuz hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun, insallah ateş falan yapmaz canım..:) artık 1 yasına kadar ası yokmusGünaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
Canım güle güle kullanın salıncağınızı :)saol canım :) çikocuğuna ananesi salıncak almış dün getirdiler, ondan indiremiyorum uyuyo şimdi salıncağında:) mızıldaması da kalmadı şükür...ohh pekmeze de başlıyosunuz siz:) ben de heyecanla ek gıdaya geçmeyi beklerken sütümün azalması baya üzdü ama bugün sıvı takviyesi rezene derken iyiyiz....
Yerler bu şebeği ne kadar tatlısın çikomm <3Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Afiyet ba şeker olsun öykücüm, nane de at biraz öyle de güzel oluyorkızlar Öykü ek gıdaya başladı :))
Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897
biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Hayırlı olsun canım incimizin inci tanesi. Kolaycacık çıkarsın bütün dişlerini.Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
Canım ben ben ben varım aynı şeyleri yaşayan.Kızlar selamlar uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya zamanım yokki eloş ayrılık kaygısı yaşamaya başladı hemde çok ciddi boyutta odadan çıkmamla ağlaması bir oluyor sürekli odanın bir köşesinde durmam lazım geceleri 15-20 kere uyanıyor akşam yanıma aldım sadece bir kere uyandı araştırdım normal bir süreçmiş ama çoookkk yorucu sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan varmı neler yapıyosunuz azaltmak için bu durumu ya stresten midem ağrımaya başladı artık
Günaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
9. ayda bir aşı daha var canım malesef.Geçmiş olsun, insallah ateş falan yapmaz canım..:) artık 1 yasına kadar ası yokmus
Canım günaydın, işe başlayacak olmana üzüldüm ama bebeğine tanıdık birinin bakacak olması güzel.günaydın kızlar. geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.umarım herkes iyidir. kayınvalidemler bizde. haftaya işe başlıyorum. inciye onlar bakacak.ufaktan ufaktan ek gıdaya başladık yoğurt ,meyve, sebze püresi az az denedim.bu gün de kahvaltı verdim ama çok karışık bulamaç gibi bi şey oldu:) doğru mu yaptım size bi sorayım dedim.
bir yumurtanın sarısını dörtte biri
bir tatlı kaşığı lor
bir tatlı kaşığı pekmez
bir yemek kaşığı kadar tahıl tozu
anne sütüyle karıştırdım
severek yedi ama hepsini vermedim 8-10 kaşık falan vardim
Canım günaydın, işe başlayacak olmana üzüldüm ama bebeğine tanıdık birinin bakacak olması güzel.
Ben umurtayı 1 çay kaşığı kadar veriyorum. Zamanla arttıracağım.
Birde lor yerine labne veriyorum. Senin verdiğin lor tuzsuz değil mi?
Tuzsuzsa sorun yok canım bence hazırladığın kahvaltıda. Afiyet olsun kuzuyaa :)evt canım. kendim yaptım loru. çok faydalı olduğunu söylediler. yumurta da köy yumurtası ama sarısının dörtte biri anca bi çay kaşığı oluyor zaten.
Canım teşekkürlerGünaydınlar herkese. çok güzel sağlıklı beslenmeli bol uykulu bir hafta diliyorum.
PARME'cim çok şükür sağlıklı gözleri bebikin. dişide hayırlı olsun inci gibi sağlıklı olsun
NASYA'cım Allah kolaylık versin cnm en kısa sürede bu süreci atlatırsınız inş.
ARASTA'cım ağrısız sızısız bir aşı geçer inş hadi atlattınız sıra bizde.
JEWAY'cım günaydın sizede.
SULOZ'cum geçmiş olsun bıdığa
AYŞE'cim maşallah bebişine güle güle kullansın salıncağını afiyet olsun yarasın gıdaları.
ECİT işe başlayacak olman hayırlısı inş. ek gıdanız sağlıkla devam etsin.
Kızlar ben cuma günü işten ayrıldım Mert' e bakacak kimse olmadığından bakıcı masrafları bizi aşacaktı o yüzden bir süre ara verdim. inş ilerde ananemiz bakacak gözüm arkada kalmadan iş başı yaparım bizde durumlar böle.
canım hayırlı olsun işe başlamışsın.Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
bir anca önce bu degisimlere alismak istiyorum simdilik tek dilegim bu..
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
bir anca önce bu degisimlere alismak istiyorum simdilik tek dilegim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?