2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ahahahaa okumuştum onu sölicektim unuttum
Ali beyi duydum ben de aklımda olsun

Bu arada ben de sormayı unuttum Şeref nasıl? Kuzucuk oldu mu 6. Ay aşılarını? Biz Ali beye gittiğimizde "biz burda da yapıyoruz isterseniz hemen yapalım" dedi. Biz de panikleyip yok hazır değiliz sağlık ocağına söz verdik falan diye saçmaladık☺️ Çok korkuyorum yaa 4. Ay aşılarında çok ağlamıştı Mavi😢😢

boll uykulu geceler kızlar, göğsümde bi sertlik oldu 1 haftadır meşe gibi dünden beri ağrıyor emziremiyorumda acıyo süt doldukça daha çok sızlıyor. süt bezesimi acaba? bu şekilde olan varmı arkadaşlarım.

Evet canım süt bezesi olabilir. Ben loğusalıkta olmuştum. Bol bol sıcak kompress bol bol emzirme ve varsa sağma aletin bol bol sağma öneririm. Acıyacak normal olarak dayanman lazım. Zaman kaybetme göğsün şiştikçe acısı da artar. Tabi ben doktor değilim şimdi yanlış yönlendirmeyeyim seni, doktoruna da danış imkanın varsa..

sağma makinem var az emio o göğsümü ondanmı oldu diye de düşünüyorum o göğsümü daha sık vereyim emsin sağayım bide tşkler doktorumada gideceğim. inş süt bezesidir. tşk ederim.

Teşekkür ederim Canim . Goz kontrolü rutin de bir yasta yapılıyor . Ancak ben biraz suphelenmistim Sasilik veya giz tembelliğinden o yüzden götürdüm şükür hic birşey yok hersey normalmiş :))

Kızlar selamlar uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya zamanım yokki eloş ayrılık kaygısı yaşamaya başladı hemde çok ciddi boyutta odadan çıkmamla ağlaması bir oluyor sürekli odanın bir köşesinde durmam lazım geceleri 15-20 kere uyanıyor akşam yanıma aldım sadece bir kere uyandı araştırdım normal bir süreçmiş ama çoookkk yorucu sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan varmı neler yapıyosunuz azaltmak için bu durumu ya stresten midem ağrımaya başladı artık

Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)

günaydınn kızlarr ve tatlıı bebikolarrr.. öpüyrzz hepinizii, inş çokk güzel bir hafta olurr hepimz içinn..

--- arasta geçmişolsun canımm. inş. sorunsuz atlatırsınızz..

Günaydın kızlar..
Musmutlu bir haftanız olsunn.
Cumartesi günü uyandığımda Selimin yanağında fındık büyüklüüğünde pütürlü bir kızarıklık gördüm.
Aynı yerde daha öncede denk gelmiştim ama eşimin sakallarının tahriş ettiğini düşünmüştüm. Yinelenince götürdüm hemen doktora.
Atopik dermatit çıktı bizdede. Şuan bir kortizonlu, birde nemlendirici krem kullanıyoruz.
Burda birkaç kişide daha vardı dermatit, ne zaman tamamen geçiyor bilgisi olan var mı ?

Canım güle güle kullanın salıncağınızı :)
Kızlar size bir şebek getirdim 😍
Yerler bu şebeği ne kadar tatlısın çikomm <3
kızlar Öykü ek gıdaya başladı :))

Eki Görüntüle 957896 Eki Görüntüle 957897

biraz hızlı bir başlangıç oldu sanırım
Afiyet ba şeker olsun öykücüm, nane de at biraz öyle de güzel oluyor
Çıktı çıktı incimin ilk incisi çıktı :))
Hayırlı olsun canım incimizin inci tanesi. Kolaycacık çıkarsın bütün dişlerini.
Canım ben ben ben varım aynı şeyleri yaşayan.
Gece uyanmaları beni mahvediyor. Kaç kere uyanıyor dersen bilmiyorum. Hep not almak için niyetleniyorum geceleri uyandıgı saatleri ama bi yerden sonra kayış kopuyor artık bende. Bazen ben yeniden uyumadan o uyanıyor. Sebebi nedir bilmiyorum. Açlık olduğunu düşünmüyorum çünkü mama veriyorum yatırmadan. İnşallah geçici bir dönemdir çünkü bünyem uykusuzluğa ne kadar dayanacak bilmiyorum
Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
Günaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.

günaydın kızlar. geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.umarım herkes iyidir. kayınvalidemler bizde. haftaya işe başlıyorum. inciye onlar bakacak.ufaktan ufaktan ek gıdaya başladık yoğurt ,meyve, sebze püresi az az denedim.bu gün de kahvaltı verdim ama çok karışık bulamaç gibi bi şey oldu:) doğru mu yaptım size bi sorayım dedim.

bir yumurtanın sarısını dörtte biri
bir tatlı kaşığı lor
bir tatlı kaşığı pekmez
bir yemek kaşığı kadar tahıl tozu
anne sütüyle karıştırdım

severek yedi ama hepsini vermedim 8-10 kaşık falan vardim

Canım günaydın, işe başlayacak olmana üzüldüm ama bebeğine tanıdık birinin bakacak olması güzel.
Ben umurtayı 1 çay kaşığı kadar veriyorum. Zamanla arttıracağım.
Birde lor yerine labne veriyorum. Senin verdiğin lor tuzsuz değil mi?

evt canım. kendim yaptım loru. çok faydalı olduğunu söylediler. yumurta da köy yumurtası ama sarısının dörtte biri anca bi çay kaşığı oluyor zaten.

Günaydınlar herkese. çok güzel sağlıklı beslenmeli bol uykulu bir hafta diliyorum.
PARME'cim çok şükür sağlıklı gözleri bebikin. dişide hayırlı olsun inci gibi sağlıklı olsun
NASYA'cım Allah kolaylık versin cnm en kısa sürede bu süreci atlatırsınız inş.
ARASTA'cım ağrısız sızısız bir aşı geçer inş hadi atlattınız sıra bizde.
JEWAY'cım günaydın sizede.
SULOZ'cum geçmiş olsun bıdığa
AYŞE'cim maşallah bebişine güle güle kullansın salıncağını afiyet olsun yarasın gıdaları.
ECİT işe başlayacak olman hayırlısı inş. ek gıdanız sağlıkla devam etsin.
Kızlar ben cuma günü işten ayrıldım Mert' e bakacak kimse olmadığından bakıcı masrafları bizi aşacaktı o yüzden bir süre ara verdim. inş ilerde ananemiz bakacak gözüm arkada kalmadan iş başı yaparım bizde durumlar böle.

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
bir anca önce bu degisimlere alismak istiyorum simdilik tek dilegim bu..

evt canım. kendim yaptım loru. çok faydalı olduğunu söylediler. yumurta da köy yumurtası ama sarısının dörtte biri anca bi çay kaşığı oluyor zaten.
Tuzsuzsa sorun yok canım bence hazırladığın kahvaltıda. Afiyet olsun kuzuyaa :)
Canım teşekkürler

canım hayırlı olsun işe başlamışsın.
Ben şuan çalışmıyorum ama ne kadar zor bir durum olacağını tahmin edebiliyorum.
Zaman su gibi geçsin senin için, bir an önce akşam olsun.
İnşallah kolayca alışırsın bu sürece.

Günaydın, iyi haftalar kızlar...
Hafta sonunu kızımla başbaşa kucak kucağa geçirdik Tatlı tosbam benim ya sabah uykusunun arasında emzirip yatağına bıraktım yine düştüm iş yollarına. Kızlar benim kızım hiç olması gerektiği gibi ilerlemiyor bu beslenme meselesinde. Püre kesinlikle yemiyor. Biberon o akşam alması tamamen tesadüf olmuş bir daha almadı. Hafta sonu ben de denedim ağzını kilitleyip açmıyor. Kahvaltıyı bulamaç halinde yemiyor. Ayrı ayrı yumurta labne yiyor ama. Kendini büyük mü sanıyor nedir anlamadım. Dün akşam ağzında kemirsin diye elma verdim ısırıp kopardı. Ağzından zor aldım. Sonra portakal dilimi verdim çekiştirip onu da kopardı. Hem de 2 parça koparmış kaşla göz arası Ekmek zaten olmazsa olmazımız. Onu da diğer eliyle minik parça koparmayı öğrendi. Allahtan ekmekten korkum yok artık. Bir şekilde damaklarıyla eziyor ıslatıyor yutuyor. Ha bir de pırasaya bayılıyoruz Fotosunu koyucam birazdan.

sülozcumm canımm çok geömişş olsunn. tez zamnda geçecekk inş..

canımm öncelikle geçmiş olsunnn bebişee.. işe başlamanada kendii adıma sevindim şahsennn bir ev hanımı olaraktann.. ne güzelll pijamlardan ve anne topuzundan kurtuluyrsunnn.. bebişten ayrılmakk çok zor tabii ki ama,, ne biliymm güzell yanlarıda vardırr deypp içini rahatlatmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…