Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
bir anca önce bu degisimlere alismak istiyorum simdilik tek dilegim bu..
Günaydın kızlar..
Musmutlu bir haftanız olsunn.
Cumartesi günü uyandığımda Selimin yanağında fındık büyüklüüğünde pütürlü bir kızarıklık gördüm.
Aynı yerde daha öncede denk gelmiştim ama eşimin sakallarının tahriş ettiğini düşünmüştüm. Yinelenince götürdüm hemen doktora.
Atopik dermatit çıktı bizdede. Şuan bir kortizonlu, birde nemlendirici krem kullanıyoruz.
Burda birkaç kişide daha vardı dermatit, ne zaman tamamen geçiyor bilgisi olan var mı ?
Canım güle güle kullanın salıncağınızı :)
Yerler bu şebeği ne kadar tatlısın çikomm <3
Afiyet ba şeker olsun öykücüm, nane de at biraz öyle de güzel oluyor
Hayırlı olsun canım incimizin inci tanesi. Kolaycacık çıkarsın bütün dişlerini.
Canım ben ben ben varım aynı şeyleri yaşayan.
Gece uyanmaları beni mahvediyor. Kaç kere uyanıyor dersen bilmiyorum. Hep not almak için niyetleniyorum geceleri uyandıgı saatleri ama bi yerden sonra kayış kopuyor artık bende. Bazen ben yeniden uyumadan o uyanıyor. Sebebi nedir bilmiyorum. Açlık olduğunu düşünmüyorum çünkü mama veriyorum yatırmadan. İnşallah geçici bir dönemdir çünkü bünyem uykusuzluğa ne kadar dayanacak bilmiyorum
Günaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.
Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
Kızlar selamlar uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya zamanım yokki eloş ayrılık kaygısı yaşamaya başladı hemde çok ciddi boyutta odadan çıkmamla ağlaması bir oluyor sürekli odanın bir köşesinde durmam lazım geceleri 15-20 kere uyanıyor akşam yanıma aldım sadece bir kere uyandı araştırdım normal bir süreçmiş ama çoookkk yorucu sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan varmı neler yapıyosunuz azaltmak için bu durumu ya stresten midem ağrımaya başladı artık
Hepinize teşekkürler kızlar :) ası olamadık cumaya kaldı göz kontrolünde damla damjatildogi icin asiyi önermediler bugun zaten hastanede ası kalmamış . İdrar testi ve aşılar cumaya kaldı . Ve sonunda ek gıdaya bizde geçiyoruz . Detayları sahasında anlatacağım
Çünkü :)).
Babam eve çıktı ve ben onu simdi ellerimle beslemek istiyorum :))) sonra görüşürüz öpüyorum ve seviyorum sizi
canımm inşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız aşılarınızı ....Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
Günaydın kızlar..
Cumartesi günü uyandığımda Selimin yanağında fındık büyüklüüğünde pütürlü bir kızarıklık gördüm.
Aynı yerde daha öncede denk gelmiştim ama eşimin sakallarının tahriş ettiğini düşünmüştüm. Yinelenince götürdüm hemen doktora.
Atopik dermatit çıktı bizdede. Şuan bir kortizonlu, birde nemlendirici krem kullanıyoruz.
Burda birkaç kişide daha vardı dermatit, ne zaman tamamen geçiyor bilgisi olan var mı ?
İlk iş günün hayırlı olsun canım aklın bebeğindeyken çalışmak çok zordur eminim..Ben de haftaya başlıcam şimdiden afakanlar basıyor.Allah sabır versin hepimize..Bugünün senin için su gibi geçmesini diliyorum..
Ben de varımm ben de..Hatta pcyi açmadan bunu bi sorayım diye aklımdan geçirmiştim senin msjı gördüm..Geceleri çok sık uyanıyor gündüzler de fena.Görüş alanından çıktığım an basıyor yaygarayı..Sesleniyorum diğer odadan ama fayda etmiyor..Çok zor ne yapacaağımı ben de bilemiyorum...
Babanın eve çıkmasına çook sevindim canım inş.kısa sürede toparlanır..Babam da bugün hastaneye yattı ameliyat olcak kalçasından,protez takılcak bıçak altına yatcak sonuçta aklım hep onda...
Ceviz süper fikirmiş derya ah bi de kahvaltıyı seveydiArastacm kahvalti süper ben bunun icine birde ceviz koyuyorun rondadan gecirip..istersen sende dene..birde ben ihlamur deilde calistigim icin anne sutu ile hazirlatiorum anneme bunu..yaaa bide bisi dicem kuzum ya hani bole herseyi karistirioruz ya dusununce benim bile bazem midem hopluo o yuzden ben yumurta ve peyrini katmiorum icine ve yiyo tosunum..sende bi dene istersen kuzumm
Arasta bu gelişmelere çok sevindiEvet gelişmeleri açıklıyorum☺️
Öncelikle yeni doktorumuzu çok sevdim. Pozitif ve duyarlı bir adam. Hastane kalabalığına rağmen biranömce gidin yaaa dee gibi bakmıyor insanın suratına(alışkın olmadığımız birşey)
Herşeyi sordum ve adam sabırla cevap verdi hepsine..
1.kızımın kilo alımı bu ay dengelenmiş ve 500 kilo almış. Bu beni çok mutlu etti. Bundan sonra da hareketlendiği için daha da az alabilirmiş. Bundan korkmamalıymışım.
2. (Et verdim et verdim diye dövünerek konuşmaya başladım önce beni bir sakinleştirdi) ek gıda bebeğe göre verilirmiş. Et vermeyi 7. Ay başlatıyormuş normalde ama zehir vermiş gibi panik yapacak kadar da birşey yokmuş. Alerjik bir durum gelişmediğine göre istersem artık devam edebilirmişim(hayatta etmem)
3. Ben istemeden bir beslenme programı verdi elime. Kahvaltıya da birdahaki ay başlayacakmışız. Önce sebze püresi, meyve püresi ve yoğurtu hallet bir ay sonra kahvaltıya da başla dedi.
4. Kilolu olduğumuzdan ötürü dönemiyormusuz, tutunması ve destekli de olsa oturabilmesi şimdilik yeterliymis sıkıntı yapacak birşey yokmuş(oohhhh rahatladım)
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar. Iyi akşamlar kuzulara öpücükler
canımm beğendi mi İdoş menüsünü ??? umarım severek yemiştir :)
hadi bakalım sorunsuz bir şekilde geçersiniz inşallah ek gıdaya :) babana da çoookkk sevindim canım gözünüz aydınn:) :)
sevindim canım güzel haberlerle geldiğinize , en çok da doktorunuzu sevdiğiniz için :)
Günaydın kızlar..
Burda birkaç kişide daha vardı dermatit, ne zaman tamamen geçiyor bilgisi olan var mı ?.
Suloz geçmiş olsun canım ilaçlar geçer inşallah çok hassaslar öpmemek falan lazım ama insan dayanamıyo tatlılıklarına
Bende gece yatırıyorum uyumuş gibi oluyo tam yatağa giricem çığlıklar artık bende hemen yatmıyorum onu yatırıp salonda dolaşıyorum nasılsa şimdi uyanacak diye kendimi oyalıyorum işte ben yanında yokken öyle bir ağlıyorki anlatamam çok zor ço su içmeye bile gidemiyorum
Sareye demek seninkide aynı ben sabah netten baktım 3 yaşında falan zirve yapıyomuş ayrılık kaygısı düşün yani daha yeni başladık dayancaz bilmiyorum ya asla kendi kendine durmuyo beş dakika kafayı yemek işten değil çok üzülüyorum öyle ağlamalarına ama gündüz bu çıngınlıklar gece hiç uyumamalar yıprattı iyice
Buarada dişiniz hayırlı olsun bizimkide sinirli sinirli tutup yanağımı ısırmaya çalışıyo ama daha yok bekliyorum bakalım
Parme incide başlamış ek gıdaya çok sevindim iştahlı olur inşallah miniğin
sülozcumm canımm çok geömişş olsunn. tez zamnda geçecekk inş..
Geçmiş olsun canım ya bundan sonra hep tedbirli olman lazım. Şuanki lezyonlar 1 haftaya kadar geçer. Yeniden tekrarlayabiliyor bu yüzden dikkatli olmak lazım. Neyin tetiklediğini en iyi sen gözlemlersin.Ne dokunuyorsa ondan uzak tut. 2 yaşına kadar tamamen geçiyormuş.
Geçmiş olsun Sulozcum.
Teşekkür ederim kızlaar. İnşallah geçicidir.Suloz geçmiş olsun canım ilaçlar geçer inşallah çok hassaslar öpmemek falan lazım ama insan dayanamıyo tatlılıklarına
Bende gece yatırıyorum uyumuş gibi oluyo tam yatağa giricem çığlıklar artık bende hemen yatmıyorum onu yatırıp salonda dolaşıyorum nasılsa şimdi uyanacak diye kendimi oyalıyorum işte ben yanında yokken öyle bir ağlıyorki anlatamam çok zor ço su içmeye bile gidemiyorum
Sareye demek seninkide aynı ben sabah netten baktım 3 yaşında falan zirve yapıyomuş ayrılık kaygısı düşün yani daha yeni başladık dayancaz bilmiyorum ya asla kendi kendine durmuyo beş dakika kafayı yemek işten değil çok üzülüyorum öyle ağlamalarına ama gündüz bu çıngınlıklar gece hiç uyumamalar yıprattı iyice
Buarada dişiniz hayırlı olsun bizimkide sinirli sinirli tutup yanağımı ısırmaya çalışıyo ama daha yok bekliyorum bakalım
Parme incide başlamış ek gıdaya çok sevindim iştahlı olur inşallah miniğin
Afiyet olsum canım, bol iştahlı olsun inşallah.Arkadaslar ,
Dün havuç puresi ile ek gıdaya başladık. Niyetim yogurttu ancak iki gündür evde olmadığım icin mayalayamadim . Daha sonra uzun uzun Dr kontrolunu ne dediğini anlatırım
İnci bayıldı vermiyorum diye agladi kasığı yemeye kalktı falan :))
Ama dün gece dörde kadar agladi karnı ağrıdı havuç yapmış olabilir biraz fazla yedi Puturu idi birde . De öyle ver dedi sma ben abarttım mı acaba fazla Puturu mü taptım bilmem dis de olabilir usumuste bir yandan tabi
canımm inşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız aşılarınızı ....
günaydın canım... bizde var atopik dermatit.... kortizonlu ilacı kullansan da geçecek tekrarlayacak canım.... çikom bir yerlere sürtünsün hemen pul pul oluyor... 2 yaşına kadar geçiyormuş...çok öpmemeye bakın, özellikle sakallı ve bıyıklılar möpmesin canım... biz hiç yanağından öpmüyoruz
Anaa çok finaKızlar selamlar uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya zamanım yokki eloş ayrılık kaygısı yaşamaya başladı hemde çok ciddi boyutta odadan çıkmamla ağlaması bir oluyor sürekli odanın bir köşesinde durmam lazım geceleri 15-20 kere uyanıyor akşam yanıma aldım sadece bir kere uyandı araştırdım normal bir süreçmiş ama çoookkk yorucu sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan varmı neler yapıyosunuz azaltmak için bu durumu ya stresten midem ağrımaya başladı artık
Teşekkürler canım amin ama 9. ayda yine varGeçmiş olsun, insallah ateş falan yapmaz canım..:) artık 1 yasına kadar ası yokmus
Sağol canımcımgünaydınn kızlarr ve tatlıı bebikolarrr.. öpüyrzz hepinizii, inş çokk güzel bir hafta olurr hepimz içinn..
--- arasta geçmişolsun canımm. inş. sorunsuz atlatırsınızz..
Sağol sulozum yaa kıyamam SelimeGünaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.
Ayyy harikaymış kahvaltı bayıldım ev yapımı lor haaa süper fikirgünaydın kızlar. geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.umarım herkes iyidir. kayınvalidemler bizde. haftaya işe başlıyorum. inciye onlar bakacak.ufaktan ufaktan ek gıdaya başladık yoğurt ,meyve, sebze püresi az az denedim.bu gün de kahvaltı verdim ama çok karışık bulamaç gibi bi şey oldu:) doğru mu yaptım size bi sorayım dedim.
bir yumurtanın sarısını dörtte biri
bir tatlı kaşığı lor
bir tatlı kaşığı pekmez
bir yemek kaşığı kadar tahıl tozu
anne sütüyle karıştırdım
severek yedi ama hepsini vermedim 8-10 kaşık falan vardim
Sağol KurabiyecimGünaydınlar herkese. çok güzel sağlıklı beslenmeli bol uykulu bir hafta diliyorum.
PARME'cim çok şükür sağlıklı gözleri bebikin. dişide hayırlı olsun inci gibi sağlıklı olsun
NASYA'cım Allah kolaylık versin cnm en kısa sürede bu süreci atlatırsınız inş.
ARASTA'cım ağrısız sızısız bir aşı geçer inş hadi atlattınız sıra bizde.
JEWAY'cım günaydın sizede.
SULOZ'cum geçmiş olsun bıdığa
AYŞE'cim maşallah bebişine güle güle kullansın salıncağını afiyet olsun yarasın gıdaları.
ECİT işe başlayacak olman hayırlısı inş. ek gıdanız sağlıkla devam etsin.
Kızlar ben cuma günü işten ayrıldım Mert' e bakacak kimse olmadığından bakıcı masrafları bizi aşacaktı o yüzden bir süre ara verdim. inş ilerde ananemiz bakacak gözüm arkada kalmadan iş başı yaparım bizde durumlar böle.
Canım püreyle benim de başım belada bu yüzden çorbamsı püremsi bişey yapıyorum yani ne çorba kadar sulu ne de püre kadar katınGünaydın, iyi haftalar kızlar...
Hafta sonunu kızımla başbaşa kucak kucağa geçirdikTatlı tosbam benim ya sabah uykusunun arasında emzirip yatağına bıraktım yine düştüm iş yollarına. Kızlar benim kızım hiç olması gerektiği gibi ilerlemiyor bu beslenme meselesinde. Püre kesinlikle yemiyor. Biberon o akşam alması tamamen tesadüf olmuş bir daha almadı. Hafta sonu ben de denedim ağzını kilitleyip açmıyor. Kahvaltıyı bulamaç halinde yemiyor. Ayrı ayrı yumurta labne yiyor ama. Kendini büyük mü sanıyor nedir anlamadım. Dün akşam ağzında kemirsin diye elma verdim ısırıp kopardı. Ağzından zor aldım. Sonra portakal dilimi verdim çekiştirip onu da kopardı. Hem de 2 parça koparmış kaşla göz arası Ekmek zaten olmazsa olmazımız. Onu da diğer eliyle minik parça koparmayı öğrendi. Allahtan ekmekten korkum yok artık. Bir şekilde damaklarıyla eziyor ıslatıyor yutuyor. Ha bir de pırasaya bayılıyoruz Fotosunu koyucam birazdan.
Geçmiş olsun canım ya bundan sonra hep tedbirli olman lazım. Şuanki lezyonlar 1 haftaya kadar geçer. Yeniden tekrarlayabiliyor bu yüzden dikkatli olmak lazım. Neyin tetiklediğini en iyi sen gözlemlersin.Ne dokunuyorsa ondan uzak tut. 2 yaşına kadar tamamen geçiyormuş.
Geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatırsınız, İdoşum fazla hırpalanmaz
Sağol canım benim. İnşallah.Sağol sulozum yaa kıyamam Selimeçok mkinnaklar ciltler hassas umarım biran önce geçer canım.
Çok mu tatlı kuzumm.Eki Görüntüle 961344 Pırasa candır
Kızlar selamlar uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya zamanım yokki eloş ayrılık kaygısı yaşamaya başladı hemde çok ciddi boyutta odadan çıkmamla ağlaması bir oluyor sürekli odanın bir köşesinde durmam lazım geceleri 15-20 kere uyanıyor akşam yanıma aldım sadece bir kere uyandı araştırdım normal bir süreçmiş ama çoookkk yorucu sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan varmı neler yapıyosunuz azaltmak için bu durumu ya stresten midem ağrımaya başladı artık
Sağol canım benim. İnşallah.
Çok mu tatlı kuzumm.
buram buram kokusu buralara kadar geldi pırasanın
canım kortizonlu ilacımız eumovate idi ama ben kortizonlu krem kullanılmasından yana değildim...3 gün kullan dedi doktor ben 2 gün ve çok az kullandım..şampuanımızı değiştirdik oilatum diye bir marka...hala da devam ediyor maalesefsadece yanağıın bir bölümünde fındık büyüklüğüünde var canım. Yayılır mı çoğalır mı acaba o ?
Sizde nasıl, birde hangi ilaçları kullanıyorsun?
Eki Görüntüle 961344 Pırasa candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?