2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım seni çok iyi anlıyorum Dilerim bu günün ve haftan çabucak geçer. Geçmiş olsun oğluna, yanında olamayacak olman da çok koyuyor biliyorum. Alışmaktan başka çare olsa keşke...

Geçmiş olsun canım ya bundan sonra hep tedbirli olman lazım. Şuanki lezyonlar 1 haftaya kadar geçer. Yeniden tekrarlayabiliyor bu yüzden dikkatli olmak lazım. Neyin tetiklediğini en iyi sen gözlemlersin.Ne dokunuyorsa ondan uzak tut. 2 yaşına kadar tamamen geçiyormuş.

Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)

Geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatırsınız, İdoşum fazla hırpalanmaz

HahA süper ben de hamile kaldıktan sonra ayrıldığım is yeri Taksim'in gobegindeydi . İs çıkışları ve öğlen yemekleri keyifli oluyor :)
Hayırlı olsun bu arada

İlk iş günün hayırlı olsun canım aklın bebeğindeyken çalışmak çok zordur eminim..Ben de haftaya başlıcam şimdiden afakanlar basıyor.Allah sabır versin hepimize..Bugünün senin için su gibi geçmesini diliyorum..

Ben de varımm ben de..Hatta pcyi açmadan bunu bi sorayım diye aklımdan geçirmiştim senin msjı gördüm..Geceleri çok sık uyanıyor gündüzler de fena.Görüş alanından çıktığım an basıyor yaygarayı..Sesleniyorum diğer odadan ama fayda etmiyor..Çok zor ne yapacaağımı ben de bilemiyorum...

Babanın eve çıkmasına çook sevindim canım inş.kısa sürede toparlanır..Babam da bugün hastaneye yattı ameliyat olcak kalçasından,protez takılcak bıçak altına yatcak sonuçta aklım hep onda...

Arkadaslar ,

Dün havuç puresi ile ek gıdaya başladık. Niyetim yogurttu ancak iki gündür evde olmadığım icin mayalayamadim . Daha sonra uzun uzun Dr kontrolunu ne dediğini anlatırım

İnci bayıldı vermiyorum diye agladi kasığı yemeye kalktı falan :))
Ama dün gece dörde kadar agladi karnı ağrıdı havuç yapmış olabilir biraz fazla yedi Puturu idi birde . De öyle ver dedi sma ben abarttım mı acaba fazla Puturu mü taptım bilmem dis de olabilir usumuste bir yandan tabi

Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik. Uyudu şimdi. Çok fazla ağlamadı kuzucum. Bu geceyi de atlattık mı tamamdır :)
canımm inşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız aşılarınızı ....

günaydın canım... bizde var atopik dermatit.... kortizonlu ilacı kullansan da geçecek tekrarlayacak canım.... çikom bir yerlere sürtünsün hemen pul pul oluyor... 2 yaşına kadar geçiyormuş...çok öpmemeye bakın, özellikle sakallı ve bıyıklılar möpmesin canım... biz hiç yanağından öpmüyoruz

Teşekkür ederim ve gecmis oldun Canim hayırlısı ile sorunsuz bir ameliyat geçirir ins saglıgına kavuşur .

Alishia ve diğer tüm arkadaslar hepinize ayri ayri binlerce teşekkürler . Dualarınız ise yaradı cok sagolun

Kızlarr bizim de ilk dişimiz geldi çok mutluyuzz..Sabah gördüm ama görmemezlikten geldim kimseye demedim ama çatlayabilirim.Bakalım ilk farkeden hediyesini alcak oğluşuma bizde adet böyle...Bir de son günlerde dede demeye başladık arka arkaya eee dedelerin de keyfine diyecek yoktu..

Artık bizim de bir mama sandalyemiz var :)

Med önerin icin cok teşekkürler ben de kraft tango aldım .magazada baya beğendim turuncu renk aldım . Magazada ve her yerde 270 tl idi tl idi arkadaslar N 11 den 190 tl ye aldım . Kargoya verilmiş yarın gelir düşünenlerin incelemesini tavsiye ederim :)

Ceviz süper fikirmiş derya ah bi de kahvaltıyı seveydi Şuan kahvaltıyı pek sevmiyoruz ama sevdirmenin yolunu bulucam Midelerinin bulandığını sanmıyorum kz ida kahvaltısın tam bitiremediği için kalanı ben yiyorum midem bulanmadı valla çok güze tadı var
Arasta bu gelişmelere çok sevindi

Yoğurt ve kahvaltı harici sevdi Ayşecim acelesi yok onlar da sevecek. Sevmezse de ağzından burnundan sokuşturucam O tabak bitecek diyen anne moduna geçmeme az kaldı zahar

Suloz geçmiş olsun canım ilaçlar geçer inşallah çok hassaslar öpmemek falan lazım ama insan dayanamıyo tatlılıklarına
Bende gece yatırıyorum uyumuş gibi oluyo tam yatağa giricem çığlıklar artık bende hemen yatmıyorum onu yatırıp salonda dolaşıyorum nasılsa şimdi uyanacak diye kendimi oyalıyorum işte ben yanında yokken öyle bir ağlıyorki anlatamam çok zor ço su içmeye bile gidemiyorum

Sareye demek seninkide aynı ben sabah netten baktım 3 yaşında falan zirve yapıyomuş ayrılık kaygısı düşün yani daha yeni başladık dayancaz bilmiyorum ya asla kendi kendine durmuyo beş dakika kafayı yemek işten değil çok üzülüyorum öyle ağlamalarına ama gündüz bu çıngınlıklar gece hiç uyumamalar yıprattı iyice

Buarada dişiniz hayırlı olsun bizimkide sinirli sinirli tutup yanağımı ısırmaya çalışıyo ama daha yok bekliyorum bakalım

Parme incide başlamış ek gıdaya çok sevindim iştahlı olur inşallah miniğin

Geçmiş olsun Sulozcum.

Şimdiden böyleler işe başladığımızda ve onlar biraz daha büyüdüklerinde artacak mı yoksa alıştıklarındasn azalacak mı merak ediyorumm.Dişimiz için teşekkür edriz demeyi unuttum canım teşekkürler bizimki de her yeri kemiriyodu yastık.yorgan,oyuncak,yanaklarımız her şeyy sizin de yakında gelir....

Son düzenleme:
sülozcumm canımm çok geömişş olsunn. tez zamnda geçecekk inş..

Geçmiş olsun Sulozcum.
Teşekkür ederim kızlaar. İnşallah geçicidir.
Afiyet olsum canım, bol iştahlı olsun inşallah.

sadece yanağıın bir bölümünde fındık büyüklüğüünde var canım. Yayılır mı çoğalır mı acaba o ?
Sizde nasıl, birde hangi ilaçları kullanıyorsun?

Anaa çok fina tatlım yanına fanilanı filan koysan kokunu alsa uyurken. Gündüz beraber gezeceksiniz o Allahın emri de geceleri belki kurtarırsın.
Geçmiş olsun, insallah ateş falan yapmaz canım..:) artık 1 yasına kadar ası yokmus
Teşekkürler canım amin ama 9. ayda yine var
günaydınn kızlarr ve tatlıı bebikolarrr.. öpüyrzz hepinizii, inş çokk güzel bir hafta olurr hepimz içinn..

--- arasta geçmişolsun canımm. inş. sorunsuz atlatırsınızz..
Sağol canımcım
Günaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.
Sağol sulozum yaa kıyamam Selime çok mkinnaklar ciltler hassas umarım biran önce geçer canım.
Ayyy harikaymış kahvaltı bayıldım ev yapımı lor haaa süper fikir
Sağol Kurabiyecim
Canım püreyle benim de başım belada bu yüzden çorbamsı püremsi bişey yapıyorum yani ne çorba kadar sulu ne de püre kadar katın Fotoyu bekliyorum

Teşekkürler canım

Ahh ahh ayni sey bizdede var bende geceleri doymuyor diye mamaya baslamaya dusunuyordum bir gece kasik mamasiyla doyurup yatirdim ama degisen hic bisey olmadi eskiden geceleri uyandiginda esim uyutabiliyordu simdi imkansiz anneye gelmeden ciglik cigliga ben aliyorum geldim oglum sakin ol diyorum hoop uykuya ve besigine koyduktan en fazla yirmi dakika sonra tekrar kalkiyor yanima fazla almiyorum sonra daha cok alisip yataginda yatmaz diye korkuyorum ama bazen sabah karsi okadar yorulmus oluyorum ki yanima koyuyorum geceleri genelde oturarak uyuya kaliyorum oglum kucagimda bi bakiyorum uyumusum gunduzleride degisen fazla bisey yok tanimadigi hic kimsenin kucagina gitmiypr yuzlerine bakip cani acir gibi ciglik cigliga agliyo babasi babaannesi anneannesindede en fazla 10 15 er dk oyalaniyor aslinda bazen bana bukadar duskun olmasi hosuma gitmiyp değil ama yemek yapmak is yapmak cok zor bazende biraz kendi basina dur çocuğum diye yalvardigim oluyo

sadece yanağıın bir bölümünde fındık büyüklüğüünde var canım. Yayılır mı çoğalır mı acaba o ?
Sizde nasıl, birde hangi ilaçları kullanıyorsun?
canım kortizonlu ilacımız eumovate idi ama ben kortizonlu krem kullanılmasından yana değildim...3 gün kullan dedi doktor ben 2 gün ve çok az kullandım..şampuanımızı değiştirdik oilatum diye bir marka...hala da devam ediyor maalesef belki tekrarlamaz sizinki canım...bizim kaşlarında, şakaklarında oluyor genellikle ve sürtününce oluyor...çok geçmiş olsun bu arada

Asucukkk pırasa yemeğe de mi başlamışş :) yarasın kuzuya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…