2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hemde çokk fena çook bu akşam denıycem dediğin şeyi yanına koyucam uyurken belkim işe yarar yaaaa

canım, benim çiko da bir ara bir kaç gün uykuya dalarken o huysuzluğu yapmıştı, üstümdeki kazağı bırakıyordum yanına çıkıyordum odadan :) belki sende de işe yarar canım...

Canıımmm görünce nasıl sevindim anlatamam, haydi gözümüz aydınnn:)

Bende muhallebi yedirip yatırıyorum canım ama inan açlıktan değil hep yanlarında olmamızı istiyolar bizim babada duruyor allahtan ,ondan başka kimse kucağına alamıyor aynı çokağlıyor yabancılıyor annemd geldi bir hafta ben uyturum sen yat dedi ama bizimki feryat figan uyumuyo onda yine dinlenemedim uykusuzluk başa bela valla ya

selam kızlar biz yoğun bi hafta sonu geçirdik
yorulmuşum valla... öykü'nün de uyku saatleri şaştı yine ( aşılarla başlayan şaşma gezmeler ve misafir ile tavan yaptı.. fazla sosyalliğe gelemiyor bu bıdıklar

biz son zamanlarda bi kuduruk olduk ki görmeyin.. herşeye gülüyor, gülücük aralarında çığlıklar havada uçuyor, bir de üfleme başladı üüffff üüüfff yapıyo
haa bide tükürme oyunu var ama bu artık zahmetli olmaya başladı benim açımdan çünkü kıyafet yetiştiremiyorum :) tükürüp püüff yapıyo dudaklarıyla tükürüğü püskürtüyo amacı ne anlamadım

sulozcum geçmiş olsun atopik dermatit bizde de var krem olarak travazol vermişti kortizonlu bunu 3 gün kullanınca geçiyor ama ne yazık ki en ufak bişeyde tekrar ediyor dr 1 yaşına kadar tekrarlar dedi bize..
benim kız şampuandan dolayı olmuştu değiştirdik şuan mustelanın stelatopia serisini kullanıyoruz ve çok iyi geldi

dişiniz hayırlı olsun canım :))

oyy pırasa kokulu lokum seniii maşallah sana

İvit pırasayı çok seviyoruz teyzesi dişlere birebir

Oy boncuk gözlü kuzu İzmir guzeli mısın sen :)

Ay Canim benim samimiyetin öyle belli ki kucaklıyorum seni . Cok sagol . Öpüyorum seni ve bebeğini

Ben hala erkek çocuğuna benzetiyorum kızımı

Teşekkür ederiz

oy oy pırasacı seni. tatlı bıdık havuç verdimde pırasada iyi gelio demekki kemirmeye 😃:)

Eline ne alsa kemiriyo zaten canım pırasa bir miktar uyuşukluk da yaptığı için rahatlatıyo valla pırasayla baya keyfi yerine geliyo :)

Selam güzel anneler,
Bir şey sormak istiyorum..Oğlumun kafasında konak oluşmuştu, zeytinyağı karbonat yaptık sürekli ama geçmedi, en son Mustelanın konak şampuanını aldık ama o da fayda etmedi...Canım çok sıkkın, oğlum sürekli kafasını kaşıyor, yavrum benim minicik elleriyle derdine derman arıyor Geçmediği için kendimi suçlu hissediyorum bir şey yapamıyorum diye..Yarın doktor kontrolümüz var..Geçmezse krem vereceğim demişti, büyük ihtimalle yarın verecek..Kortizonlu olduğu için onu da kullanmaya çekiniyorum..Böyle bir durum yaşayan var mı?

Of bir sürü şey yazdım hepsi gitti ,

Sadece ek gıdayı söyle özetleyin Dr diyorki '

Birinci yasa kadar bal , inek sutu , kabuksuz meyve yasak

Yogurt meyve ve sebze , muhallebi ile başla , birer hasıl ile başla sonra arttir 3-4 gun aynı şeyi ver , can rende ile yap blender yasak

Bu ayin sonunda çeyrek corba kâsesine kadar çıksın en cok yarım kâseye kadar ver yerse

Muhallebiyi sadece su ve pirinc unu ile yap

Yoğurdu gunluk pastorize sütten gunluk mayala

Bir yasa kadar tuz yasak kesinlikle

15 gun sonra sebzeli çorbalara başla , çorbalar yalnız karışık olmasın tek bir seyden olsun mesela sadece kabak gibi

Yasak bir sebze yok ispanak ok sorun yok dedi

Su vermeye başla istediği kadar icsin kaynamış soğumuş olsun ilk basta kasikla ver sonra suluga geç

kortizonlu ne demek bilmiyorum canım ama bizde de vardı konak.
Yarım saat zeytinyağında beklettim yumuşayınca banyodan önce taradım. Bi de banyodan sonra çok daha iyi oluyor kepek gibi dökülüyor. Bu işlemi 2.3 defa yaptım. Geçti şükür.

Çorbalara neden karışık verme dedi canım ben karışık yapıyorum da merak ettim...

Pırasalı Asu çok şekersin kuzum ya..

Afiyet olsun bebişine et olsun canım..Bu tahıl tozunu doktorun mu önerdi,maketten mi aldın canım..

canım yaklaşık iki aydır yapıyoruz ama geçmiyor bir türlü
Bakalım yarın doktor ne diyecek, teşekkür ederim

Marketten aldık canım.Doktor önerisi değil bi kitapta okumuştum.bebe biskivüsü şeker içeriyor ve çok besleyici değil tahıl tozu daha besleyici. mısır pirinç buğday yulaf ... diğerlerini hatırlamıyorum 8 tane tahıl karışımından oluşuyor. Daha doyurucu ve besleyici gibi geldi. Meyve püresine falan da katılabiliyor.Daha bir kere verdim. Bakalım sever inşallah:)

Canim ilk kez verdigimiz icin gıdaları olası bir alerji reaksiyon riskine karsı her yeni besin uc yada dört gun tek basına verilmeli dedi o yüzden

Teşekkürler teyzesi

Kızlar birsürü işim var ama yapasım yok :26: İlham perilerim nerde geziyor bilmiyorum ama bugün adresimi bulamadılar 3ten sonra hepten koptum işten. Adapte olamadım sanırım hala işyerinde olmaya.

Selam kizlar
Suloz canim gecmis olsun.

Gunebakan masallah asuya cok tatli.Bizimde var boyle pirasali bir pozumuz
Baya kemirmis,yapragini ayirmisti

Nasyacim aynen ben varim.
Gunduzleri uyanikken 5 dk baska bir odaya gidemiyorum feryat figan agliyor yanina gidip kucagina aldigimda susuyor.
Geceleri bende suloz gibi bir noktadan sonra saati saymamaya basladim 10 kere kalkiyordur kesin.Yanimda uyudugu halde.
Bugun gunduz artik kafayi yeme noktasina geldim almicam aglar aglar susar dedim kendini parcaladi.Tabiki gidip aldim bu seferde sucluluk duydum sarildim guldum oda bana guldu baristik Ne zor bir donemmis arkadas 3 ay dediler yok 6 ay dediler yok 1 yasinda duzelir diyorlar bende umut YOOK.

Konak icin bir kac defa karbonatli z.yag surduk gecti.

Ecit ek gidaniz hayirli olsun kahvaltiniz cok guzel yarasin kuzuya.

Sareya disiniz cikmis tebrikler bizde de var o adet ciksinda bakalim ilk kim gorecek.
Ee kizlar disler cikti yokmu dis budagi vs.yapan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…