Hemde çokk fena çook bu akşam denıycem dediğin şeyi yanına koyucam uyurken belkim işe yarar yaaaa
Hepinize teşekkürler kızlar :) ası olamadık cumaya kaldı göz kontrolünde damla damjatildogi icin asiyi önermediler bugun zaten hastanede ası kalmamış . İdrar testi ve aşılar cumaya kaldı . Ve sonunda ek gıdaya bizde geçiyoruz . Detayları sahasında anlatacağım
Çünkü :)).
Babam eve çıktı ve ben onu simdi ellerimle beslemek istiyorum :))) sonra görüşürüz öpüyorum ve seviyorum sizi
Ahh ahh ayni sey bizdede var bende geceleri doymuyor diye mamaya baslamaya dusunuyordum bir gece kasik mamasiyla doyurup yatirdim ama degisen hic bisey olmadi eskiden geceleri uyandiginda esim uyutabiliyordu simdi imkansiz anneye gelmeden ciglik cigliga ben aliyorum geldim oglum sakin ol diyorum hoop uykuya ve besigine koyduktan en fazla yirmi dakika sonra tekrar kalkiyor yanima fazla almiyorum sonra daha cok alisip yataginda yatmaz diye korkuyorum ama bazen sabah karsi okadar yorulmus oluyorum ki yanima koyuyorum geceleri genelde oturarak uyuya kaliyorum oglum kucagimda bi bakiyorum uyumusum gunduzleride degisen fazla bisey yok tanimadigi hic kimsenin kucagina gitmiypr yuzlerine bakip cani acir gibi ciglik cigliga agliyo babasi babaannesi anneannesindede en fazla 10 15 er dk oyalaniyor aslinda bazen bana bukadar duskun olmasi hosuma gitmiyp değil ama yemek yapmak is yapmak cok zor bazende biraz kendi basina dur çocuğum diye yalvardigim oluyo
Eki Görüntüle 961344 Pırasa candır
Canıımmm görünce nasıl sevindim anlatamam, haydi gözümüz aydınnn:)
Günaydın kızlar..
Musmutlu bir haftanız olsunn.
Cumartesi günü uyandığımda Selimin yanağında fındık büyüklüüğünde pütürlü bir kızarıklık gördüm.
Aynı yerde daha öncede denk gelmiştim ama eşimin sakallarının tahriş ettiğini düşünmüştüm. Yinelenince götürdüm hemen doktora.
Atopik dermatit çıktı bizdede. Şuan bir kortizonlu, birde nemlendirici krem kullanıyoruz.
Burda birkaç kişide daha vardı dermatit, ne zaman tamamen geçiyor bilgisi olan var mı ?
Canım güle güle kullanın salıncağınızı :)
Yerler bu şebeği ne kadar tatlısın çikomm <3
Afiyet ba şeker olsun öykücüm, nane de at biraz öyle de güzel oluyor
Hayırlı olsun canım incimizin inci tanesi. Kolaycacık çıkarsın bütün dişlerini.
Canım ben ben ben varım aynı şeyleri yaşayan.
Gece uyanmaları beni mahvediyor. Kaç kere uyanıyor dersen bilmiyorum. Hep not almak için niyetleniyorum geceleri uyandıgı saatleri ama bi yerden sonra kayış kopuyor artık bende. Bazen ben yeniden uyumadan o uyanıyor. Sebebi nedir bilmiyorum. Açlık olduğunu düşünmüyorum çünkü mama veriyorum yatırmadan. İnşallah geçici bir dönemdir çünkü bünyem uykusuzluğa ne kadar dayanacak bilmiyorum
Günaydın canım, sorunsuz atlatırsınız inşallah.
Kızlarr bizim de ilk dişimiz geldi çok mutluyuzz..Sabah gördüm ama görmemezlikten geldim kimseye demedim ama çatlayabilirim.Bakalım ilk farkeden hediyesini alcak oğluşuma bizde adet böyle...Bir de son günlerde dede demeye başladık arka arkaya eee dedelerin de keyfine diyecek yoktu..
canım kortizonlu ilacımız eumovate idi ama ben kortizonlu krem kullanılmasından yana değildim...3 gün kullan dedi doktor ben 2 gün ve çok az kullandım..şampuanımızı değiştirdik oilatum diye bir marka...hala da devam ediyor maalesefbelki tekrarlamaz sizinki canım...bizim kaşlarında, şakaklarında oluyor genellikle ve sürtününce oluyor...çok geçmiş olsun bu arada
Asucukkk pırasa yemeğe de mi başlamışş :) yarasın kuzuya :)
Oy boncuk gözlü kuzu İzmir guzeli mısın sen :)
Ay Canim benim samimiyetin öyle belli ki kucaklıyorum seni . Cok sagol . Öpüyorum seni ve bebeğini
selam kızlar biz yoğun bi hafta sonu geçirdik
yorulmuşum valla... öykü'nün de uyku saatleri şaştı yine( aşılarla başlayan şaşma gezmeler ve misafir ile tavan yaptı.. fazla sosyalliğe gelemiyor bu bıdıklar
biz son zamanlarda bi kuduruk olduk ki görmeyin.. herşeye gülüyor, gülücük aralarında çığlıklar havada uçuyor, bir de üfleme başladıüüffff üüüfff yapıyo
haa bide tükürme oyunu var ama bu artık zahmetli olmaya başladı benim açımdan çünkü kıyafet yetiştiremiyorum :) tükürüp püüff yapıyo dudaklarıyla tükürüğü püskürtüyo amacı ne anlamadım
sulozcum geçmiş olsun atopik dermatit bizde de var krem olarak travazol vermişti kortizonlu bunu 3 gün kullanınca geçiyor ama ne yazık ki en ufak bişeyde tekrar ediyor dr 1 yaşına kadar tekrarlar dedi bize..
benim kız şampuandan dolayı olmuştu değiştirdik şuan mustelanın stelatopia serisini kullanıyoruz ve çok iyi geldi
dişiniz hayırlı olsun canım :))
oyy pırasa kokulu lokum seniii maşallah sana
oy oy pırasacı seni. tatlı bıdık havuç verdimde pırasada iyi gelio demekki kemirmeye 😃:)
selam güzel anneler,
bir şey sormak istiyorum..oğlumun kafasında konak oluşmuştu, zeytinyağı karbonat yaptık sürekli ama geçmedi, en son mustelanın konak şampuanını aldık ama o da fayda etmedi...canım çok sıkkın, oğlum sürekli kafasını kaşıyor, yavrum benim minicik elleriyle derdine derman arıyorgeçmediği için kendimi suçlu hissediyorum bir şey yapamıyorum diye..yarın doktor kontrolümüz var..geçmezse krem vereceğim demişti, büyük ihtimalle yarın verecek..kortizonlu olduğu için onu da kullanmaya çekiniyorum..böyle bir durum yaşayan var mı?
Of bir sürü şey yazdım hepsi gitti ,
Sadece ek gıdayı söyle özetleyin Dr diyorki '
Birinci yasa kadar bal , inek sutu , kabuksuz meyve yasak
Yogurt meyve ve sebze , muhallebi ile başla , birer hasıl ile başla sonra arttir 3-4 gun aynı şeyi ver , can rende ile yap blender yasak
Bu ayin sonunda çeyrek corba kâsesine kadar çıksın en cok yarım kâseye kadar ver yerse
Muhallebiyi sadece su ve pirinc unu ile yap
Yoğurdu gunluk pastorize sütten gunluk mayala
Bir yasa kadar tuz yasak kesinlikle
15 gun sonra sebzeli çorbalara başla , çorbalar yalnız karışık olmasın tek bir seyden olsun mesela sadece kabak gibi
Yasak bir sebze yok ispanak ok sorun yok dedi
Su vermeye başla istediği kadar icsin kaynamış soğumuş olsun ilk basta kasikla ver sonra suluga geç
Afiyet olsun bebişine et olsun canım..Bu tahıl tozunu doktorun mu önerdi,maketten mi aldın canım..günaydın kızlar. geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.umarım herkes iyidir. kayınvalidemler bizde. haftaya işe başlıyorum. inciye onlar bakacak.ufaktan ufaktan ek gıdaya başladık yoğurt ,meyve, sebze püresi az az denedim.bu gün de kahvaltı verdim ama çok karışık bulamaç gibi bi şey oldu:) doğru mu yaptım size bi sorayım dedim.
bir yumurtanın sarısını dörtte biri
bir tatlı kaşığı lor
bir tatlı kaşığı pekmez
bir yemek kaşığı kadar tahıl tozu
anne sütüyle karıştırdım
severek yedi ama hepsini vermedim 8-10 kaşık falan vardim
kortizonlu ne demek bilmiyorum canım ama bizde de vardı konak.
Yarım saat zeytinyağında beklettim yumuşayınca banyodan önce taradım. Bi de banyodan sonra çok daha iyi oluyor kepek gibi dökülüyor. Bu işlemi 2.3 defa yaptım. Geçti şükür.
Çorbalara neden karışık verme dedi canım ben karışık yapıyorum da merak ettim...
Pırasalı Asu çok şekersin kuzum ya..
Afiyet olsun bebişine et olsun canım..Bu tahıl tozunu doktorun mu önerdi,maketten mi aldın canım..
canım yaklaşık iki aydır yapıyoruz ama geçmiyor bir türlü
Bakalım yarın doktor ne diyecek, teşekkür ederim
Çorbalara neden karışık verme dedi canım ben karışık yapıyorum da merak ettim...
Afiyet olsun bebişine et olsun canım..Bu tahıl tozunu doktorun mu önerdi,maketten mi aldın canım..
pırasalıı asu yuu çokk beğendik derin ve benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?