2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Insallah biranönce alışırsınız canım. Ayyyy kendimi hatırladım. Nasıl bir suçluluk duygusu offf.. Ama inan başlayana kadar. Eğer kuzuna bakan kişiye guveniyorsan çok çabuk alışacaksınız. Ve birkaç gün sonra kendini daha iyi hissetmeye başlayıp iyiki çalışıyorum diye bile düşüneceksin.. Ne yapalım hayat zor onlar için sonuçta..

Yok canım pütürlü diye olamaz üşümüştür bence, ayrıca iyi yapmissin bastan alıştırmak en iyisiymis bize doktorumuz pütürlü verin dedi. maşallah İnci'ye. O da Mavi sorun çıkartmadan alışacak desene.. Hadi hayırlı olsun

Canim inci de ela gibi aynı bir dk ayrılmıyoruz kollarım bacaklarım ağrıyor gece yatarken büyüdüler bur de surekli ayakta durmak istiyor çivi gibi basıyor bacaklarıma

Öpüyorum ikinizide özledik sizi sevgiler
Ha bir de belki buluşma imkanımız varmis ins olur :))

Rica ederim cnm faydalı olduysam ne mutlu bana. Benimki de turuncu :)

Sanırım öyle evet Canim bugun de yedi sun ki kadar istekli degildi huzursuzluğu devan ediyor çünkü yine de yedi ama :)

Rica ederim cnm faydalı olduysam ne mutlu bana. Benimki de turuncu :)

Tabi ki oldun sen demesen bilmiyordum ki bu modeli :)

cnm bnm bebeğimdede var az kaldı ama üzülme sütünden sür arada. ben zeytin yağ karnonat yaptım 1 saat kalıyo tülbent sarıp uyutuyorum bazen sonra tarıyorum baya baya soyduruyorum. sonra sebamed banyoo sonra bidaa tarıyoruum ve çok çok az kaldı. geçer cnm inş. ama bnmki hiç kaşımadı

Canım seni çok iyi anlıyorum Dilerim bu günün ve haftan çabucak geçer. Geçmiş olsun oğluna, yanında olamayacak olman da çok koyuyor biliyorum. Alışmaktan başka çare olsa keşke...

HahA süper ben de hamile kaldıktan sonra ayrıldığım is yeri Taksim'in gobegindeydi . İs çıkışları ve öğlen yemekleri keyifli oluyor :)
Hayırlı olsun bu arada

Geçmiş olsun dilekleriniz ve hayir temennileriniz icin tesekkur ederim kizlar.evet calismak güzel ama alisana kadar biraz sıkıntı cekecegim.hem ozlemek hem de oglumun zor anlarinda yaninda olamamak çok kötü. Biraz zaman gosterecek herseyi..Her sey gönlünüzce olsun canlar.seviyorum sizi

Yaa kızlar niye oldu bilmiyorum Mavi bugün ishal oldu.. Bir patatesi haşlayıp biraz zeytinyağıyla verdim. Umarım iyi gelir. Su içmeyi ısrarla reddeden kızım su biberonuna iki eliyle yapışıp cok cok içti🙏 susuz kalmış kuzum😥

Disi çıkacak olabilir incinin secdesi çıkmadan bir kac gun once ishali başladı .

Sağol canım, inşallah bakalım kullanalım birkaç gün.
Bizdede oluyo banyodan yarım saat önce bebe yağı ile yumuşatıp tarıyorum geçiyor canım.
Teşekkürler canımm

Tabi ki oldun sen demesen bilmiyordum ki bu modeli :)

Parmecim gidip gelip ben de bakıyordum o sandalyeye indirimdeydi baya ama denemeden de almak istememiştim...son bir adet diyordu iyi bari yabancıya kaptırmamışım sen almışsın üzülürdüm yoksa inci tanesi afiyetle yesin mamalarını üstünde

Son düzenleme:
Hahaha vallahi süpermiş adresi ver de biz de alalım canım yaaa her fotoya baktığımda içimden diyorum ki 'kocaman oldular be' :)

Canım bir de kremi 3 gündem fazla kullanma dedi di mi doktor??
Evet canım ya büyüyorlar.
Yok canım demedi öyle birşey. Günde 2 kere kullanacak güne çıkarma sürdükten sorra dedi. kortizonlu olduğu için daha az kullansam olmaz mı dedim. Günde bir kere gece yatarken kullan o zaman dedi. Locoid kremin adı.

Birde nemlendirici olarak coresatin diye bir krem verdi. Kullanmamak mı gerek 3 günden sonra ?

ilk iş günümde gözlerimin dolu dolu olmasında maillerimi okuyamıyordum.çok iyi anlıyorum seni..ama 3 hafta geçti bile denizimizvebizin de dediği gibi herşey onlar için.elbette başında olup her anına tanıklık etmek çok güzel ama bi gerçek varki o da muhteşem bi duygu..ona bişyler alabilmek için onun standartlarını yükseltebilmek için ve bunları yaparken sadece eşinin değil seninde bütçenin işin içine girmesi muazzam güzel cnm sıkma canını..

Ay Canim kıyamam alacaksanız siz iptal edeyim ben kargodan geri yollayım :)

ya subacım bu sıkıntı bi bende var sanıodum:)) bu hepimizde böyleymiş yaa :) sürekli kucak sürekli kucak..işe başladım bide annem zavallının kolları kopuo akşama kadar.18,00 de işten çıkıyorum..kadın dakikaları saymaya başlıyor.bugün kaza yapıodum valla eve yetişcem diye..15 gün önce beni avutuyolardı geçccek geçcek bi anda sakinleşivercek diye şimdi ben anneme söylüorum anne sık dişini 7.ayda bişeyi kalmaz bırakırsın oturr falan diye :)) haha ama benim canavaryus aslında hiçte sakinleşcek gibi durmuyor.bi de o minik ayklarını kucağına alır almaz çivi gibi karnıma kasıklarıma sokarak basmaları yok mu =)))

Evet ben de tam tahılllı ekmek kurutup ezip vercektim kahvaltıda bu tahıl da çok iyi fikirmiş aklımda olsun..Sever canım onların damak tadı bizimkilerden daha iyi şekere fln alışmadıkları için..

Canim ilk kez verdigimiz icin gıdaları olası bir alerji reaksiyon riskine karsı her yeni besin uc yada dört gun tek basına verilmeli dedi o yüzden

Hmm tamam canım ilk tattırmalarda 3gün kuralını uygulamıştım şimdi tam anlamıyla geçince karışık yapmaya başladım..

Ayy bizim burda yapmıyolar onu ya.güzel olur aslında ama mevlüdü yeni yaptım daha yaw o da eksik kalsın

Disi çıkacak olabilir incinin secdesi çıkmadan bir kac gun once ishali başladı .

Evet bizim de ishal diş belirtilerindendi dişiniz geliyordur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…