Günaydın kızlar. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bugun işte ilk günüm. Kendimi yarım hissediyorum.
Oglumdan ilk defa bu kadar uzun ayri kaliyorum. Bu gece de hastaydi hep oksurdu. Sabaha kadar uyumadik. Onu öyle bırakıp gelmek cok dokundu. Aradim randevu aldım ogleden sonra doktora goturecekler. Yaninda olamamak cok kötü
onun disinda 7 ay sonra ise baslamak bana biraz koyden indim sehire hissi uyandirdi.ilk ise basladigimdaki tedirginligi hissettim. Isyerimin tasinmis olmasi da bunda etkili. Ama bir güzel yani var artik Beyoğlu'nda , adimimi işyerinden dışarı attigimda direk İstiklâl caddesindeyim. Buranin ben de ozel bir yeri var. Burada calismanin da ayrı bir guzelligi olacaktir eminim.
bir anca önce bu degisimlere alismak istiyorum simdilik tek dilegim bu..
Arkadaslar ,
Dün havuç puresi ile ek gıdaya başladık. Niyetim yogurttu ancak iki gündür evde olmadığım icin mayalayamadim . Daha sonra uzun uzun Dr kontrolunu ne dediğini anlatırım
İnci bayıldı vermiyorum diye agladi kasığı yemeye kalktı falan :))
Ama dün gece dörde kadar agladi karnı ağrıdı havuç yapmış olabilir biraz fazla yedi Puturu idi birde . De öyle ver dedi sma ben abarttım mı acaba fazla Puturu mü taptım bilmem dis de olabilir usumuste bir yandan tabi
Eki Görüntüle 961344 Pırasa candır
Artık bizim de bir mama sandalyemiz var :)
Med önerin icin cok teşekkürler ben de kraft tango aldım .magazada baya beğendim turuncu renk aldım . Magazada ve her yerde 270 tl idi tl idi arkadaslar N 11 den 190 tl ye aldım . Kargoya verilmiş yarın gelir düşünenlerin incelemesini tavsiye ederim :)
Yok canım pütürlü diye olamaz üşümüştür bence, ayrıca iyi yapmissin bastan alıştırmak en iyisiymis bize doktorumuz pütürlü verin dedi. maşallah İnci'ye. O da Mavi sorun çıkartmadan alışacak desene.. Hadi hayırlı olsun
Rica ederim cnm faydalı olduysam ne mutlu bana. Benimki de turuncu :)
Selam güzel anneler,
Bir şey sormak istiyorum..Oğlumun kafasında konak oluşmuştu, zeytinyağı karbonat yaptık sürekli ama geçmedi, en son Mustelanın konak şampuanını aldık ama o da fayda etmedi...Canım çok sıkkın, oğlum sürekli kafasını kaşıyor, yavrum benim minicik elleriyle derdine derman arıyorGeçmediği için kendimi suçlu hissediyorum bir şey yapamıyorum diye..Yarın doktor kontrolümüz var..Geçmezse krem vereceğim demişti, büyük ihtimalle yarın verecek..Kortizonlu olduğu için onu da kullanmaya çekiniyorum..Böyle bir durum yaşayan var mı?
Insallah biranönce alışırsınız canım. Ayyyy kendimi hatırladım. Nasıl bir suçluluk duygusu offf.. Ama inan başlayana kadar. Eğer kuzuna bakan kişiye guveniyorsan çok çabuk alışacaksınız. Ve birkaç gün sonra kendini daha iyi hissetmeye başlayıp iyiki çalışıyorum diye bile düşüneceksin.. Ne yapalım hayat zor onlar için sonuçta..
canım hayırlı olsun işe başlamışsın.
Ben şuan çalışmıyorum ama ne kadar zor bir durum olacağını tahmin edebiliyorum.
Zaman su gibi geçsin senin için, bir an önce akşam olsun.
İnşallah kolayca alışırsın bu sürece.
sülozcumm canımm çok geömişş olsunn. tez zamnda geçecekk inş..
canımm öncelikle geçmiş olsunnn bebişee.. işe başlamanada kendii adıma sevindim şahsennn bir ev hanımıolaraktann.. ne güzelll pijam lardan ve anne topuzundan kurtuluyrsunnn.. bebişten ayrılmakk çok zor tabii ki ama,, ne biliymm güzell yanlarıda vardırr deypp için i rahatlatmak istedimmm
Canım seni çok iyi anlıyorumDilerim bu günün ve haftan çabucak geçer. Geçmiş olsun oğluna, yanında olamayacak olman da çok koyuyor biliyorum. Alışmaktan başka çare olsa keşke...
HahA süper ben de hamile kaldıktan sonra ayrıldığım is yeri Taksim'in gobegindeydi . İs çıkışları ve öğlen yemekleri keyifli oluyor :)
Hayırlı olsun bu arada
İlk iş günün hayırlı olsun canım aklın bebeğindeyken çalışmak çok zordur eminim..Ben de haftaya başlıcam şimdiden afakanlar basıyor.Allah sabır versin hepimize..Bugünün senin için su gibi geçmesini diliyorum..
Ben de varımm ben de..Hatta pcyi açmadan bunu bi sorayım diye aklımdan geçirmiştim senin msjı gördüm..Geceleri çok sık uyanıyor gündüzler de fena.Görüş alanından çıktığım an basıyor yaygarayı..Sesleniyorum diğer odadan ama fayda etmiyor..Çok zor ne yapacaağımı ben de bilemiyorum...
Babanın eve çıkmasına çook sevindim canım inş.kısa sürede toparlanır..Babam da bugün hastaneye yattı ameliyat olcak kalçasından,protez takılcak bıçak altına yatcak sonuçta aklım hep onda...
Yaa kızlar niye oldu bilmiyorum Mavi bugün ishal oldu.. Bir patatesi haşlayıp biraz zeytinyağıyla verdim. Umarım iyi gelir. Su içmeyi ısrarla reddeden kızım su biberonuna iki eliyle yapışıp cok cok içti🙏 susuz kalmış kuzum😥
Sağol canım, inşallah bakalım kullanalım birkaç gün.canım kortizonlu ilacımız eumovate idi ama ben kortizonlu krem kullanılmasından yana değildim...3 gün kullan dedi doktor ben 2 gün ve çok az kullandım..şampuanımızı değiştirdik oilatum diye bir marka...hala da devam ediyor maalesefbelki tekrarlamaz sizinki canım...bizim kaşlarında, şakaklarında oluyor genellikle ve sürtününce oluyor...çok geçmiş olsun bu arada
Asucukkk pırasa yemeğe de mi başlamışş :) yarasın kuzuya :)
Bizdede oluyo banyodan yarım saat önce bebe yağı ile yumuşatıp tarıyorum geçiyor canım.Selam güzel anneler,
Bir şey sormak istiyorum..Oğlumun kafasında konak oluşmuştu, zeytinyağı karbonat yaptık sürekli ama geçmedi, en son Mustelanın konak şampuanını aldık ama o da fayda etmedi...Canım çok sıkkın, oğlum sürekli kafasını kaşıyor, yavrum benim minicik elleriyle derdine derman arıyorGeçmediği için kendimi suçlu hissediyorum bir şey yapamıyorum diye..Yarın doktor kontrolümüz var..Geçmezse krem vereceğim demişti, büyük ihtimalle yarın verecek..Kortizonlu olduğu için onu da kullanmaya çekiniyorum..Böyle bir durum yaşayan var mı?
Teşekkürler canımmSelam kizlar
Suloz canim gecmis olsun.
Gunebakan masallah asuya cok tatli.Bizimde var boyle pirasali bir pozumuz
Baya kemirmis,yapragini ayirmisti
Nasyacim aynen ben varim.
Gunduzleri uyanikken 5 dk baska bir odaya gidemiyorum feryat figan agliyor yanina gidip kucagina aldigimda susuyor.
Geceleri bende suloz gibi bir noktadan sonra saati saymamaya basladim 10 kere kalkiyordur kesin.Yanimda uyudugu halde.
Bugun gunduz artik kafayi yeme noktasina geldim almicam aglar aglar susar dedim kendini parcaladi.Tabiki gidip aldim bu seferde sucluluk duydum sarildim guldum oda bana guldu baristikNe zor bir donemmis arkadas 3 ay dediler yok 6 ay dediler yok 1 yasinda duzelir diyorlar bende umut YOOK.
Konak icin bir kac defa karbonatli z.yag surduk gecti.
Ee kizlar disler cikti yokmu dis budagi vs.yapan???
Tabi ki oldun sen demesen bilmiyordum ki bu modeli :)
Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım
Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302
Evet canım ya büyüyorlar.Hahaha vallahi süpermişadresi ver de biz de alalım canım yaaa her fotoya baktığımda içimden diyorum ki 'kocaman oldular be' :)
Canım bir de kremi 3 gündem fazla kullanma dedi di mi doktor??
Insallah biranönce alışırsınız canım. Ayyyy kendimi hatırladım. Nasıl bir suçluluk duygusu offf.. Ama inan başlayana kadar. Eğer kuzuna bakan kişiye guveniyorsan çok çabuk alışacaksınız. Ve birkaç gün sonra kendini daha iyi hissetmeye başlayıp iyiki çalışıyorum diye bile düşüneceksin.. Ne yapalım hayat zor onlar için sonuçta..
Parmecim gidip gelip ben de bakıyordum o sandalyeye indirimdeydi baya ama denemeden de almak istememiştim...son bir adet diyorduiyi bari yabancıya kaptırmamışım sen almışsın üzülürdüm yoksa inci tanesi afiyetle yesin mamalarını üstünde
Selam kizlar
Gunduzleri uyanikken 5 dk baska bir odaya gidemiyorum feryat figan agliyor yanina gidip kucagina aldigimda susuyor.
Geceleri bende suloz gibi bir noktadan sonra saati saymamaya basladim 10 kere kalkiyordur kesin.Yanimda uyudugu halde.
Bugun gunduz artik kafayi yeme noktasina geldim almicam aglar aglar susar dedim kendini parcaladi.Tabiki gidip aldim bu seferde sucluluk duydum sarildim guldum oda bana guldu baristikNe zor bir donemmis arkadas 3 ay dediler yok 6 ay dediler yok 1 yasinda duzelir diyorlar bende umut YOOK.
Ecit ek gidaniz hayirli olsun kahvaltiniz cok guzel yarasin kuzuya.
Sareya disiniz cikmis tebriklerbizde de var o adet ciksinda bakalim ilk kim gorecek.
Marketten aldık canım.Doktor önerisi değil bi kitapta okumuştum.bebe biskivüsü şeker içeriyor ve çok besleyici değil tahıl tozu daha besleyici. mısır pirinç buğday yulaf ... diğerlerini hatırlamıyorum 8 tane tahıl karışımından oluşuyor. Daha doyurucu ve besleyici gibi geldi. Meyve püresine falan da katılabiliyor.Daha bir kere verdim. Bakalım sever inşallah:)
Canim ilk kez verdigimiz icin gıdaları olası bir alerji reaksiyon riskine karsı her yeni besin uc yada dört gun tek basına verilmeli dedi o yüzden
Selam kizlar
Ecit ek gidaniz hayirli olsun kahvaltiniz cok guzel yarasin kuzuya.
Sareya disiniz cikmis tebriklerbizde de var o adet ciksinda bakalim ilk kim gorecek.
Yaa kızlar niye oldu bilmiyorum Mavi bugün ishal oldu.. Bir patatesi haşlayıp biraz zeytinyağıyla verdim. Umarım iyi gelir. Su içmeyi ısrarla reddeden kızım su biberonuna iki eliyle yapışıp cok cok içti🙏 susuz kalmış kuzum😥
Disi çıkacak olabilir incinin secdesi çıkmadan bir kac gun once ishali başladı .
Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım
Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?