Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım
Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302
Disi çıkacak olabilir incinin secdesi çıkmadan bir kac gun once ishali başladı .
Paraya kıydım aldım
Evet ben de tam tahılllı ekmek kurutup ezip vercektim kahvaltıda bu tahıl da çok iyi fikirmiş aklımda olsun..Sever canım onların damak tadı bizimkilerden daha iyi şekere fln alışmadıkları için..
Hmm tamam canım ilk tattırmalarda 3gün kuralını uygulamıştım şimdi tam anlamıyla geçince karışık yapmaya başladım..
Ayy bizim burda yapmıyolar onu ya.güzel olur aslında ama mevlüdü yeni yaptım daha yaw o da eksik kalsın
Evet bizim de ishal diş belirtilerindendi dişiniz geliyordur canım...
cnm bnm bebeğimdede var az kaldı ama üzülme sütünden sür arada. ben zeytin yağ karnonat yaptım 1 saat kalıyo tülbent sarıp uyutuyorum bazen sonra tarıyorum baya baya soyduruyorum. sonra sebamed banyoo sonra bidaa tarıyoruum ve çok çok az kaldı. geçer cnm inş. ama bnmki hiç kaşımadı
Sağol canım, inşallah bakalım kullanalım birkaç gün.
Bizdede oluyo banyodan yarım saat önce bebe yağı ile yumuşatıp tarıyorum geçiyor canım.
Teşekkürler canımm
Hahaha selime bak ya cok komiksin sen bakışını sevsinler senin :)
Canım sağol Selim'de atopik dermatit çıktı o yüzden geçmiş olsun diyor arkadaşlar.sulozcum sürekli sana geçmiş olsun yazılmış ne olduğunu araştırodum geçmiş olsun dileyebilmek için ama sen beni çatlattın gülmekten..senin o selimini varyaaaa yerimm yerimmm...ya alemsin =)))) niye bu kadar para harcıosun şımartıcaksın paşamızı :))
Teşekkürler canım, çok pahalı çookOooooo çok pahalıdır biz alamayız bunu☺️ Çok datlu bir oğlanımış bu yaaa maşşallah onaaa
Canim inci de ela gibi aynı bir dk ayrılmıyoruz kollarım bacaklarım ağrıyor gece yatarken büyüdüler bur de surekli ayakta durmak istiyor çivi gibi basıyor bacaklarıma
Öpüyorum ikinizide özledik sizi sevgiler
Ha bir de belki buluşma imkanımız varmis ins olur :))
Selam kizlar
Suloz canim gecmis olsun.
Gunebakan masallah asuya cok tatli.Bizimde var boyle pirasali bir pozumuz
Baya kemirmis,yapragini ayirmisti
Nasyacim aynen ben varim.
Gunduzleri uyanikken 5 dk baska bir odaya gidemiyorum feryat figan agliyor yanina gidip kucagina aldigimda susuyor.
Geceleri bende suloz gibi bir noktadan sonra saati saymamaya basladim 10 kere kalkiyordur kesin.Yanimda uyudugu halde.
Bugun gunduz artik kafayi yeme noktasina geldim almicam aglar aglar susar dedim kendini parcaladi.Tabiki gidip aldim bu seferde sucluluk duydum sarildim guldum oda bana guldu baristikNe zor bir donemmis arkadas 3 ay dediler yok 6 ay dediler yok 1 yasinda duzelir diyorlar bende umut YOOK.
Konak icin bir kac defa karbonatli z.yag surduk gecti.
Ecit ek gidaniz hayirli olsun kahvaltiniz cok guzel yarasin kuzuya.
Sareya disiniz cikmis tebriklerbizde de var o adet ciksinda bakalim ilk kim gorecek.
Ee kizlar disler cikti yokmu dis budagi vs.yapan???
Yaaa ben de vericemmm çok kıskandimmmm... Nasıl çiğ mi verdin?
Paraya kıydım aldım
Kortizonlular 3 günden fazla kullanılmıyor diye biliyorum canım.bizim doktor özellikle söylemişti.hatta ben kullanmaktan vazgeçmiştim eczacı tanıdığımız kullanabilirsin çok ağır değil demişti.ben de gece uyurken bir kez sürüyordum.zaten bir sürüşte bile etkisini gösteriyor canım.Evet canım ya büyüyorlar.
Yok canım demedi öyle birşey. Günde 2 kere kullanacak güne çıkarma sürdükten sorra dedi. kortizonlu olduğu için daha az kullansam olmaz mı dedim. Günde bir kere gece yatarken kullan o zaman dedi. Locoid kremin adı.
Birde nemlendirici olarak coresatin diye bir krem verdi. Kullanmamak mı gerek 3 günden sonra ?
Aynen canım kenarlara tutunup kalkıyor her an kaçabilir :))Selim orada pek duracağa benzemiyor ya hadi hayırlısısen görmezken devirip kaçıcak gibi duruyor Yerim huleyn senin yaramaz bakışlarını
Bende sadece bir kere kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi kullanıp kullanmamak konusunda :44::44:Kortizonlular 3 günden fazla kullanılmıyor diye biliyorum canım.bizim doktor özellikle söylemişti.hatta ben kullanmaktan vazgeçmiştim eczacı tanıdığımız kullanabilirsin çok ağır değil demişti.ben de gece uyurken bir kez sürüyordum.zaten bir sürüşte bile etkisini gösteriyor canım.
Aynen canım kenarlara tutunup kalkıyor her an kaçabilir :))
Bende sadece bir kere kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi kullanıp kullanmamak konusunda :44::44:
Sizde de mi vardı? Ne yaygın bişymiş bu ya böyle. Çok kötü boyutta değil canım. Sadece bir yanagında büyük fındık büyüklüğünde bir alan. Kullanmasam mı bende ya bilemedimmCanım durumun boyutlarını bilmiyorum ama ben kullanmadım kortizonlu krem. Sadece linola iyi geldi.
Bende sadece bir kere kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi kullanıp kullanmamak konusunda :44::44:
Günaydın canım evet pazar günü biz gidicez sizde gelirseniz tanışmış oluruz bebeklerimizde tanışır çok güzel olur vallahi
Günaydın kızlar ek gıdanın en kötü tarafı kabızmış bunu anladım. 4. günün sabahında İda nihayet mutlu sona ulaştı. 2. kez kakasını yaptı ve iyi ce rahatladı ve ben de nihayet rahatladım. Dün kafayı yedim resmen kızlar bi taraftan kabız ıkınıp duruyo, bi yandan aşıların verdiği huzursuzluk ve bi taraftan da dişlerin gelmeye çalışmasıi birleşince nescafe 3 ü bir arada gibi keyifli bişey çıkmıyor ortaya. Bu sabah oh be dedim ve gün gerçekten aydın artık benim için
Lansinoh dışında herhangi bir nemlendirici bişey sürüyor musun canım?valla canım ben çok çok ince bir tabaka halinde 2 gün kullanmıştım sadece, o da eczacı kullanabilir dediği için... ama normalde göğüs kremi var ya lansinoh onu sürüyorum geçiriyor....sen bilirsin kullanıp kullanmama konusunu ama kullansan da çıkıyor yine de...
Ay yavrum Asucum nasıl da keyifle kemiriyor yaaa ahahah koca gözlü seniiEki Görüntüle 961344 Pırasa candır
Seni çok iyi anlıyorum canım hiç kolay değil ama bu dönemde geçicek napalım sağlıklı olsunlar daHemde çokk fena çook bu akşam denıycem dediğin şeyi yanına koyucam uyurken belkim işe yarar yaaaa
Tükürüyo mu neeeeeee ay yaa kim bilir nasıl komik oluyodur ahahaselam kızlar biz yoğun bi hafta sonu geçirdik
yorulmuşum valla... öykü'nün de uyku saatleri şaştı yine( aşılarla başlayan şaşma gezmeler ve misafir ile tavan yaptı.. fazla sosyalliğe gelemiyor bu bıdıklar
biz son zamanlarda bi kuduruk olduk ki görmeyin.. herşeye gülüyor, gülücük aralarında çığlıklar havada uçuyor, bir de üfleme başladıüüffff üüüfff yapıyo
haa bide tükürme oyunu var ama bu artık zahmetli olmaya başladı benim açımdan çünkü kıyafet yetiştiremiyorum :) tükürüp püüff yapıyo dudaklarıyla tükürüğü püskürtüyo amacı ne anlamadım
Of bir sürü şey yazdım hepsi gitti ,
Sadece ek gıdayı söyle özetleyin Dr diyorki '
Birinci yasa kadar bal , inek sutu , kabuksuz meyve yasak
Yogurt meyve ve sebze , muhallebi ile başla , birer hasıl ile başla sonra arttir 3-4 gun aynı şeyi ver , can rende ile yap blender yasak
Bu ayin sonunda çeyrek corba kâsesine kadar çıksın en cok yarım kâseye kadar ver yerse
Muhallebiyi sadece su ve pirinc unu ile yap
Yoğurdu gunluk pastorize sütten gunluk mayala
Bir yasa kadar tuz yasak kesinlikle
15 gun sonra sebzeli çorbalara başla , çorbalar yalnız karışık olmasın tek bir seyden olsun mesela sadece kabak gibi
Yasak bir sebze yok ispanak ok sorun yok dedi
Su vermeye başla istediği kadar icsin kaynamış soğumuş olsun ilk basta kasikla ver sonra suluga geç
Canım onca aradan sonra hemen konsantre olman imkansız bir de aklın Asuda kalıyodur nolursa olsun isterse anne baksın ama zamanla alışırsın canım yaa ha gayretKızlar birsürü işim var ama yapasım yok :26: İlham perilerim nerde geziyor bilmiyorum ama bugün adresimi bulamadılar 3ten sonra hepten koptum işten. Adapte olamadım sanırım hala işyerinde olmaya.
Parmişin dediği gibi diş olabilir canım.Yaa kızlar niye oldu bilmiyorum Mavi bugün ishal oldu.. Bir patatesi haşlayıp biraz zeytinyağıyla verdim. Umarım iyi gelir. Su içmeyi ısrarla reddeden kızım su biberonuna iki eliyle yapışıp cok cok içti🙏 susuz kalmış kuzum😥
Paraya kıydım aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?