2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım

Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302

sulozcum sürekli sana geçmiş olsun yazılmış ne olduğunu araştırodum geçmiş olsun dileyebilmek için ama sen beni çatlattın gülmekten..senin o selimini varyaaaa yerimm yerimmm...ya alemsin =)))) niye bu kadar para harcıosun şımartıcaksın paşamızı :))

Ay inşallah inşallah heyecanlandımm şimdiiiii

Sağol canım, inşallah bakalım kullanalım birkaç gün.

Bizdede oluyo banyodan yarım saat önce bebe yağı ile yumuşatıp tarıyorum geçiyor canım.

Teşekkürler canımm

hepinize çok teşekkür ederim, her şeyi denedim..bakalım doktor ne diyecek yarın..
Meleklerinize ve size iyi uykular diliyorum..

Hahaha selime bak ya cok komiksin sen bakışını sevsinler senin :)

Canım sağol Selim'de atopik dermatit çıktı o yüzden geçmiş olsun diyor arkadaşlar.
Şımarsın paşam herşey feda olsun
Oooooo çok pahalıdır biz alamayız bunu☺️ Çok datlu bir oğlanımış bu yaaa maşşallah onaaa
Teşekkürler canım, çok pahalı çook

Günaydın canım evet pazar günü biz gidicez sizde gelirseniz tanışmış oluruz bebeklerimizde tanışır çok güzel olur vallahi

Sizin pırasalı pozu da görelim canım Pırasa kardeşliği yaparız. Bayılıyorlar dimi acı gelmiyor mu acaba :26:

Bu arada diş buğdayı yapmayı istiyorum ama ne zaman bilmiyorum. Kendi evim çok soğuk oluyor havalar biraz ısınınca yaparız herhalde.

Yaaa ben de vericemmm çok kıskandimmmm... Nasıl çiğ mi verdin?

Evet canım çiğ baş kısmından kesip verebilirsin

Paraya kıydım aldım

Selim orada pek duracağa benzemiyor ya hadi hayırlısı sen görmezken devirip kaçıcak gibi duruyor Yerim huleyn senin yaramaz bakışlarını

Kortizonlular 3 günden fazla kullanılmıyor diye biliyorum canım.bizim doktor özellikle söylemişti.hatta ben kullanmaktan vazgeçmiştim eczacı tanıdığımız kullanabilirsin çok ağır değil demişti.ben de gece uyurken bir kez sürüyordum.zaten bir sürüşte bile etkisini gösteriyor canım.

Selim orada pek duracağa benzemiyor ya hadi hayırlısı sen görmezken devirip kaçıcak gibi duruyor Yerim huleyn senin yaramaz bakışlarını
Aynen canım kenarlara tutunup kalkıyor her an kaçabilir :))
Bende sadece bir kere kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi kullanıp kullanmamak konusunda :44::44:

Aynen canım kenarlara tutunup kalkıyor her an kaçabilir :))

Bende sadece bir kere kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi kullanıp kullanmamak konusunda :44::44:

Canım durumun boyutlarını bilmiyorum ama ben kullanmadım kortizonlu krem. Sadece linola iyi geldi.

Günaydın kızlar ek gıdanın en kötü tarafı kabızmış bunu anladım. 4. günün sabahında İda nihayet mutlu sona ulaştı. 2. kez kakasını yaptı ve iyi ce rahatladı ve ben de nihayet rahatladım. Dün kafayı yedim resmen kızlar bi taraftan kabız ıkınıp duruyo, bi yandan aşıların verdiği huzursuzluk ve bi taraftan da dişlerin gelmeye çalışmasıi birleşince nescafe 3 ü bir arada gibi keyifli bişey çıkmıyor ortaya. Bu sabah oh be dedim ve gün gerçekten aydın artık benim için

Son düzenleme:
Canım durumun boyutlarını bilmiyorum ama ben kullanmadım kortizonlu krem. Sadece linola iyi geldi.
Sizde de mi vardı? Ne yaygın bişymiş bu ya böyle. Çok kötü boyutta değil canım. Sadece bir yanagında büyük fındık büyüklüğünde bir alan. Kullanmasam mı bende ya bilemedimm

valla canım ben çok çok ince bir tabaka halinde 2 gün kullanmıştım sadece, o da eczacı kullanabilir dediği için... ama normalde göğüs kremi var ya lansinoh onu sürüyorum geçiriyor....sen bilirsin kullanıp kullanmama konusunu ama kullansan da çıkıyor yine de...

Oyyy cok fena 3u birarada kabusu yasamissin(
Neyseki sonu guzel idos mutlu,sen mutlu canim

Lansinoh dışında herhangi bir nemlendirici bişey sürüyor musun canım?

Ay yavrum Asucum nasıl da keyifle kemiriyor yaaa ahahah koca gözlü senii
Hemde çokk fena çook bu akşam denıycem dediğin şeyi yanına koyucam uyurken belkim işe yarar yaaaa
Seni çok iyi anlıyorum canım hiç kolay değil ama bu dönemde geçicek napalım sağlıklı olsunlar da
Tükürüyo mu neeeeeee ay yaa kim bilir nasıl komik oluyodur ahaha

Canım bu bilgiler için çok sağol ve ek gıdanız hayırlı olsun :)) İnşallah kabızsız sıkıntısız geçer çok zor zira

Kızlar birsürü işim var ama yapasım yok :26: İlham perilerim nerde geziyor bilmiyorum ama bugün adresimi bulamadılar 3ten sonra hepten koptum işten. Adapte olamadım sanırım hala işyerinde olmaya.
Canım onca aradan sonra hemen konsantre olman imkansız bir de aklın Asuda kalıyodur nolursa olsun isterse anne baksın ama zamanla alışırsın canım yaa ha gayret
Parmişin dediği gibi diş olabilir canım.
Paraya kıydım aldım

Zuhahaha sabah sabah ne güldüm kız para yağdırmışsın ahaha zaten senin oyun halın da süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…