Sizin pırasalı pozu da görelim canımPırasa kardeşliği yaparız. Bayılıyorlar dimi acı gelmiyor mu acaba :26:
Bu arada diş buğdayı yapmayı istiyorum ama ne zaman bilmiyorum. Kendi evim çok soğuk oluyor havalar biraz ısınınca yaparız herhalde.
Oyyy cok fena 3u birarada kabusu yasamissin(
Neyseki sonu guzel idos mutlu,sen mutlu canim
canım konağı dert etme ....bizde de vardı konak sorunu, konak şampuanı dahi kullandık. en sonunda şampuanımızı değiştirdik, bize sebamed iyi gelmedi... doktor bana vazelin sür demişti o da baya bir yumuşatıyor tarayınca da dökülüyor....Selam güzel anneler,
Bir şey sormak istiyorum..Oğlumun kafasında konak oluşmuştu, zeytinyağı karbonat yaptık sürekli ama geçmedi, en son Mustelanın konak şampuanını aldık ama o da fayda etmedi...Canım çok sıkkın, oğlum sürekli kafasını kaşıyor, yavrum benim minicik elleriyle derdine derman arıyorGeçmediği için kendimi suçlu hissediyorum bir şey yapamıyorum diye..Yarın doktor kontrolümüz var..Geçmezse krem vereceğim demişti, büyük ihtimalle yarın verecek..Kortizonlu olduğu için onu da kullanmaya çekiniyorum..Böyle bir durum yaşayan var mı?
yükleniyor canım ben hep telefondan yüklüyorum ama mobile değil normal siteyi kullanıyorum...Kızlar yaaa iphone dan resim yüklenmiyor mu buraya.. Baktım baktım bulamadım var da ben mi göremedim yoksam?
oyy oyy oyyy İdoş da çikom gibi günde 5-6 kez yapıyordu di mi??ne zor olmuştur onun için 4 günGünaydın kızlar ek gıdanın en kötü tarafı kabızmış bunu anladım. 4. günün sabahında İda nihayet mutlu sona ulaştı. 2. kez kakasını yaptı ve iyi ce rahatladı ve ben de nihayet rahatladım. Dün kafayı yedim resmen kızlar bi taraftan kabız ıkınıp duruyo, bi yandan aşıların verdiği huzursuzluk ve bi taraftan da dişlerin gelmeye çalışmasıi birleşince nescafe 3 ü bir arada gibi keyifli bişey çıkmıyor ortaya. Bu sabah oh be dedim ve gün gerçekten aydın artık benim için
Ay yavrumm kıyamam yaa..Eki Görüntüle 962652
Cildi şu haldeydi. Tam görülüyor mu bilmiyorum küçülttüm biraz mecburen
Selim sayesinde yaratıcılıkta sınır tanımıyorumZuhahaha sabah sabah ne güldüm kız para yağdırmışsın ahaha zaten senin oyun halın da süperdi
Ahahah kaval çalıyor sanki, çok hoşuna gitmedi pırasa galibaBen 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun
canım biz kullandığımız şampuanın kremini kullanacağız bir de...ama işte cildi hassas ne kadar geçer bilmiyorum...kardeşim de böyleydi benim...sabahları uyanıyor çikom ama ses çıkarmıyor uyandığını duymuyorum bile o arada gözlerini ovuştururken falan şakaklarına da dokunuyor...her sabah orası tahriş olmuş bir şekilde kalkıyoruz....sen öpme konusunda dikkat et bir de dediğim gibi sürtünmesin üstünüze ...Lansinoh dışında herhangi bir nemlendirici bişey sürüyor musun canım?
saol kuzummm siz güle güle kullanın sandalyenizi...İnci bol boll yemekler yesin üstünde :)Ay Canim kıyamam alacaksanız siz iptal edeyim ben kargodan geri yollayım :)
Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun
Günaydın kızlar ek gıdanın en kötü tarafı kabızmış bunu anladım. 4. günün sabahında İda nihayet mutlu sona ulaştı. 2. kez kakasını yaptı ve iyi ce rahatladı ve ben de nihayet rahatladım. Dün kafayı yedim resmen kızlar bi taraftan kabız ıkınıp duruyo, bi yandan aşıların verdiği huzursuzluk ve bi taraftan da dişlerin gelmeye çalışmasıi birleşince nescafe 3 ü bir arada gibi keyifli bişey çıkmıyor ortaya. Bu sabah oh be dedim ve gün gerçekten aydın artık benim için
Hayirdir canim nereye gidiyorsunuz merak ettim.
Günaydınn..Gunaydin kizlar..hepinize guzel bi gun diliyorum....SUBA damadim cok yakisikli surat ifadesni yerim senin:-D SULOZ nadi yaratici hatunsun bacim sen ;-) ARASTA cok sukur atlatmisiniz....vla bende asilardan korkuyrm kabusu coktu ustume smdidenn
Ay yavrum Asucum nasıl da keyifle kemiriyor yaaa ahahah koca gözlü senii
Seni çok iyi anlıyorum canım hiç kolay değil ama bu dönemde geçicek napalım sağlıklı olsunlar da
Tükürüyo mu neeeeeee ay yaa kim bilir nasıl komik oluyodur ahaha
Canım bu bilgiler için çok sağol ve ek gıdanız hayırlı olsun :)) İnşallah kabızsız sıkıntısız geçer çok zor zira
Canım onca aradan sonra hemen konsantre olman imkansız bir de aklın Asuda kalıyodur nolursa olsun isterse anne baksın ama zamanla alışırsın canım yaa ha gayret
Parmişin dediği gibi diş olabilir canım.
Zuhahaha sabah sabah ne güldüm kız para yağdırmışsın ahaha zaten senin oyun halın da süperdi
Ay yavrumm kıyamam yaa..
Bizim bu kadar ciddi bişy yok canım, sen bu halde kullanmadıysan kortizonlu krem bende kullanmasam iyi olcak galiba.
Uyuyor şimdi uyanınca bende çeker koyarım resmini.
Selim sayesinde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum
Ahahah kaval çalıyor sanki, çok hoşuna gitmedi pırasa galiba
Kızlar bu arada dün Selime yaptığım çorbayı yazayım fikir olsun.
-Yarım patates
-Yarım havuç
-1 Avuç bezelye
-Çok az İrmik
Malzemeleri pişirip, daha sonra 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup içirebilirsiniz.
Bezelyeyi ilk defa verdim ama Selim sevdi çorbasını
Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712
O değilde bu yanak çene aman allahım çok tatlı ya bişey yok onda canım küçücük bellide olmuyo geçer hemenKızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712
Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım
Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302
Günaydın kızlar ek gıdanın en kötü tarafı kabızmış bunu anladım. 4. günün sabahında İda nihayet mutlu sona ulaştı. 2. kez kakasını yaptı ve iyi ce rahatladı ve ben de nihayet rahatladım. Dün kafayı yedim resmen kızlar bi taraftan kabız ıkınıp duruyo, bi yandan aşıların verdiği huzursuzluk ve bi taraftan da dişlerin gelmeye çalışmasıi birleşince nescafe 3 ü bir arada gibi keyifli bişey çıkmıyor ortaya. Bu sabah oh be dedim ve gün gerçekten aydın artık benim için
Eki Görüntüle 962652
Cildi şu haldeydi. Tam görülüyor mu bilmiyorum küçülttüm biraz mecburen
Anne Olmak :)))
Eki Görüntüle 962659
Teşekkür ederiz canım, baya afiyet oldu onaCanım kortizonlu kremi 1 kere kullandıysan hemen etki göstermesi lazımdı aslında :26:
Teşekkürler tarif için canım. Afiyet olsun Selimtoşuma
Çok güzelsiniz ama ikinizdee
roxy sabun tozuyla yıkıyorum canım çamaşırlarını.Uuuu bu güzel yanağı çeneyi dudakları yakından görmemiz iyi olduÇok büyük bişey değilmiş canım nemlendiricisini düzenli sür kurumasına fırsat verme. Bir de kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?
Keltoş prensesssÇok güzelsiniz maşallah size Aynı kazaktan kızımın da var Lcw dimi Altına da jean görünümlü tayt giydiriyorum çok yakışıyor [/QUOTE
Ay evet canım saçlar bi çıkamadı yawevet lcw canım bende öle taytla giydiriryorum pek tatlı oluyolar zaten en büyük zevkim onu giydirmek bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?