2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun

canım konağı dert etme ....bizde de vardı konak sorunu, konak şampuanı dahi kullandık. en sonunda şampuanımızı değiştirdik, bize sebamed iyi gelmedi... doktor bana vazelin sür demişti o da baya bir yumuşatıyor tarayınca da dökülüyor....

Kızlar yaaa iphone dan resim yüklenmiyor mu buraya.. Baktım baktım bulamadım var da ben mi göremedim yoksam?
yükleniyor canım ben hep telefondan yüklüyorum ama mobile değil normal siteyi kullanıyorum...

oyy oyy oyyy İdoş da çikom gibi günde 5-6 kez yapıyordu di mi??ne zor olmuştur onun için 4 gün ama nihayet mutlu sona ulaşmışsınız... geçen gece Çikomun da gazı vardı nasıl zorlandı saat başı kalktı... offf kaka yapamasa bir de ek gıdadan korkuyorummmm:18:

Eki Görüntüle 962652
Cildi şu haldeydi. Tam görülüyor mu bilmiyorum küçülttüm biraz mecburen
Ay yavrumm kıyamam yaa..
Bizim bu kadar ciddi bişy yok canım, sen bu halde kullanmadıysan kortizonlu krem bende kullanmasam iyi olcak galiba.
Uyuyor şimdi uyanınca bende çeker koyarım resmini.
Zuhahaha sabah sabah ne güldüm kız para yağdırmışsın ahaha zaten senin oyun halın da süperdi
Selim sayesinde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum
Ahahah kaval çalıyor sanki, çok hoşuna gitmedi pırasa galiba

Lansinoh dışında herhangi bir nemlendirici bişey sürüyor musun canım?
canım biz kullandığımız şampuanın kremini kullanacağız bir de...ama işte cildi hassas ne kadar geçer bilmiyorum...kardeşim de böyleydi benim...sabahları uyanıyor çikom ama ses çıkarmıyor uyandığını duymuyorum bile o arada gözlerini ovuştururken falan şakaklarına da dokunuyor...her sabah orası tahriş olmuş bir şekilde kalkıyoruz....sen öpme konusunda dikkat et bir de dediğim gibi sürtünmesin üstünüze ...

Ay Canim kıyamam alacaksanız siz iptal edeyim ben kargodan geri yollayım :)
saol kuzummm siz güle güle kullanın sandalyenizi...İnci bol boll yemekler yesin üstünde :)

oyyyy kuzucuk bu durumdan pek hoşnut değil gibi ama :)

Kızlar bu arada dün Selime yaptığım çorbayı yazayım fikir olsun.

-Yarım patates
-Yarım havuç
-1 Avuç bezelye
-Çok az İrmik

Malzemeleri pişirip, daha sonra 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup içirebilirsiniz.

Bezelyeyi ilk defa verdim ama Selim sevdi çorbasını

Oh arastacım ben bile rahatladım şimdi bi daha yaşamazsınız inşallah ek gıdanın en kötü yanı o evet bende denedım ne zaman çok az muz versem kakası şo katılaşıyor zor yapıyor bugününüz güzel geçsin inşallah arkadaşım
Hayirdir canim nereye gidiyorsunuz merak ettim.

Canm bizim parme ile ortak bir arkadaşımız var onun oğlunun pazar günü doğum günüsü var iki yaşına girecek oraya gidicez inşallah hemde tanışmış olucaz kısmetse

Gunaydin kizlar..hepinize guzel bi gun diliyorum....SUBA damadim cok yakisikli surat ifadesni yerim senin:-D SULOZ nadi yaratici hatunsun bacim sen ;-) ARASTA cok sukur atlatmisiniz....vla bende asilardan korkuyrm kabusu coktu ustume smdidenn

Gunaydin kizlar..hepinize guzel bi gun diliyorum....SUBA damadim cok yakisikli surat ifadesni yerim senin:-D SULOZ nadi yaratici hatunsun bacim sen ;-) ARASTA cok sukur atlatmisiniz....vla bende asilardan korkuyrm kabusu coktu ustume smdidenn
Günaydınn..
Sorma canım valla hayal gücüm genişledi anne olunca

Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.

Teşekkür ederiz canım siz de deneyin pırasayı

Ben senin o pırasa tutan tosbik ellerini seveyim Pırasanın canını çıkarmış ama pek sevmemiş

Canım kortizonlu kremi 1 kere kullandıysan hemen etki göstermesi lazımdı aslında :26:

Teşekkürler tarif için canım. Afiyet olsun Selimtoşuma

Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712

Uuuu bu güzel yanağı çeneyi dudakları yakından görmemiz iyi oldu Çok büyük bişey değilmiş canım nemlendiricisini düzenli sür kurumasına fırsat verme. Bir de kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?

Kızlar Selim'in aktivite merkezini göstermiş miydim size?
Paraya kıydım aldım

Eki Görüntüle 962300 Eki Görüntüle 962302

ayyy bizde var aynı aktivite merkezinden bun modelin dikdörtgenii.. :))) ayaklarınıı rahat rahat uzatıyorr hatta abzen bakıyorumm uzanmaya çalışıyor kaydırıyor popişiniii :)))

gözünaydınn canımm. rahatladığınızı çokk sevindimm..

Eki Görüntüle 962652
Cildi şu haldeydi. Tam görülüyor mu bilmiyorum küçülttüm biraz mecburen

geçmiş olsun canmm

oyy kıymamm.. geçmiş olsun canmm...

sülozcmm çokk güzelmşş yaaa

Son düzenleme:
Canım kortizonlu kremi 1 kere kullandıysan hemen etki göstermesi lazımdı aslında :26:

Teşekkürler tarif için canım. Afiyet olsun Selimtoşuma
Teşekkür ederiz canım, baya afiyet oldu ona
Kremi sürünce kızarıklığı geçiyor.
Eki Görüntüle 962757

Buda bizim son halimiz ama benım minnoş objektifi pek sevmiyor
Çok güzelsiniz ama ikinizdee
roxy sabun tozuyla yıkıyorum canım çamaşırlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…