Teşekkür ederiz canım, baya afiyet oldu ona
Kremi sürünce kızarıklığı geçiyor.
Çok güzelsiniz ama ikinizdee
roxy sabun tozuyla yıkıyorum canım çamaşırlarını.
Teşekkür ederiz canım, baya afiyet oldu ona
Kremi sürünce kızarıklığı geçiyor.
Çok güzelsiniz ama ikinizdee
roxy sabun tozuyla yıkıyorum canım çamaşırlarını.
canımm çok büyük bir şey değil gibi... kullanmaya değmez bence... ama o ağız yenilesiymişş :)Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712
Keltoş prensesssÇok güzelsiniz maşallah size Aynı kazaktan kızımın da var Lcw dimi Altına da jean görünümlü tayt giydiriyorum çok yakışıyor [/QUOTE
Ay evet canım saçlar bi çıkamadı yawevet lcw canım bende öle taytla giydiriryorum pek tatlı oluyolar zaten en büyük zevkim onu giydirmek bu ara
Evet ya iyi ki yapmışız bu bıcırları yoksa kimi süsleyip püsliycektikLcw nin bu kadar güzel bebek kıyafetleri sattığını bilmiyordum ben. Girince çıkamıyorum
canımm çok büyük bir şey değil gibi... kullanmaya değmez bence... ama o ağız yenilesiymişş :)
maşallahhh çok güzelsiniz ama sizz :)
Evet ya iyi ki yapmışız bu bıcırları yoksa kimi süsleyip püsliycektikLcw nin bu kadar güzel bebek kıyafetleri sattığını bilmiyordum ben. Girince çıkamıyorum
Aynen canım bende bilmezdim açıkçası ama çok tatlı şeyler var ve fiyatlarıda çok uygun zaten çok fazla giyemıyorlar çok para vermeye değmez birde c&a mağazalarında çok tatlı ve uygun kıyafetler var bebişlere
Anne Olmak :)))
Eki Görüntüle 962659
Evet canım günde 5-6 yaparken birden kesildi 4 gün ne demek yapmamak harap oldu yavrum ama böyle böyle alışacak ayşecim.oyy oyy oyyy İdoş da çikom gibi günde 5-6 kez yapıyordu di mi??ne zor olmuştur onun için 4 günama nihayet mutlu sona ulaşmışsınız... geçen gece Çikomun da gazı vardı nasıl zorlandı saat başı kalktı... offf kaka yapamasa bir de ek gıdadan korkuyorummmm:18:
Tanımıyosun valla süpersin kızSelim sayesinde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum
Çok sağol canım en kısa zamanda deniycem bunuKızlar bu arada dün Selime yaptığım çorbayı yazayım fikir olsun.
-Yarım patates
-Yarım havuç
-1 Avuç bezelye
-Çok az İrmik
Malzemeleri pişirip, daha sonra 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup içirebilirsiniz.
Bezelyeyi ilk defa verdim ama Selim sevdi çorbasını
Çok sağol tatlım valla ben henüz muza cesaret edemedim açıkçasıOh arastacım ben bile rahatladım şimdi bi daha yaşamazsınız inşallah ek gıdanın en kötü yanı o evet bende denedım ne zaman çok az muz versem kakası şo katılaşıyor zor yapıyor bugününüz güzel geçsin inşallah arkadaşım
Sağol bebişim atlattık çok şükürGunaydin kizlar..hepinize guzel bi gun diliyorum....SUBA damadim cok yakisikli surat ifadesni yerim senin:-D SULOZ nadi yaratici hatunsun bacim sen ;-) ARASTA cok sukur atlatmisiniz....vla bende asilardan korkuyrm kabusu coktu ustume smdidenn
Deniyim canım ben zaten çiğ pırasaya bayılırım idoşa vereyim ben de peynir ekmek pırasa yiyeyim harika oluyor o üçlüTeşekkür ederiz canım siz de deneyin pırasayı
Canım benım çok teşekkür ederiz
Aynen canım bende bilmezdim açıkçası ama çok tatlı şeyler var ve fiyatlarıda çok uygun zaten çok fazla giyemıyorlar çok para vermeye değmez birde c&a mağazalarında çok tatlı ve uygun kıyafetler var bebişlere
Evet canım günde 5-6 yaparken birden kesildi 4 gün ne demek yapmamak harap oldu yavrum ama böyle böyle alışacak ayşecim.
Tanımıyosun valla süpersin kız
Çok sağol canım en kısa zamanda deniycem bunu
Çok sağol tatlım valla ben henüz muza cesaret edemedim açıkçası
Sağol bebişim atlattık çok şükür
Deniyim canım ben zaten çiğ pırasaya bayılırım idoşa vereyim ben de peynir ekmek pırasa yiyeyim harika oluyor o üçlü
Offff anne kız çoook ama çok güzelsiniz canım bayılıyorum size maşallah Allah nazarlardan korusun seni de Eloşu da
O değilde bu yanak çene aman allahım çok tatlı ya bişey yok onda canım küçücük bellide olmuyo geçer hemen
Aaa sende mi kıydın paraya canım, sizinki birde daha konforlusuymuşayyy bizde var aynı aktivite merkezinden bun modelin dikdörtgenii.. :))) ayaklarınıı rahat rahat uzatıyorr hatta abzen bakıyorumm uzanmaya çalışıyor kaydırıyor popişiniii :)))
sülozcmm çokk güzelmşş yaaa
Yün hep yelek giydiriyorum ama giydirme mi diyorsun :26:Ben de roxy kullan yün giydirme diycektim canımYayılmaz inşallah. Çoktandır var diyorsun yayılmayacak demekki. Çünkü bizim birdenbire o boyuta gelmişti. Fena kalın kabuklar olmuştu
Teşekkürler canımmcanımm çok büyük bir şey değil gibi... kullanmaya değmez bence... ama o ağız yenilesiymişş :)
Deniyim canım ben zaten çiğ pırasaya bayılırım idoşa vereyim ben de peynir ekmek pırasa yiyeyim harika oluyor o üçlü
canım konağı dert etme ....bizde de vardı konak sorunu, konak şampuanı dahi kullandık. en sonunda şampuanımızı değiştirdik, bize sebamed iyi gelmedi... doktor bana vazelin sür demişti o da baya bir yumuşatıyor tarayınca da dökülüyor....
yükleniyor canım ben hep telefondan yüklüyorum ama mobile değil normal siteyi kullanıyorum...
oyy oyy oyyy İdoş da çikom gibi günde 5-6 kez yapıyordu di mi??ne zor olmuştur onun için 4 günama nihayet mutlu sona ulaşmışsınız... geçen gece Çikomun da gazı vardı nasıl zorlandı saat başı kalktı... offf kaka yapamasa bir de ek gıdadan korkuyorummmm:18:
Tişikkirleer canım
Aaa sende mi kıydın paraya canım, sizinki birde daha konforlusuymuş
Yün hep yelek giydiriyorum ama giydirme mi diyorsun :26:
Evet yayılmayacak gibi duruyor ama inşallah geçer.
Teşekkürler canımm
İçimi rahatlattınız valla. Ben bir süre sadece nemlendirici kullanıp takip edeyim durumunu bari.
Hepinize tişikkirleer
hahaha ticarete dökelim bari diyosun.Bir süre giydirme en azından canım. yada mesela soğuk oluyorsa alt zıbının üstüne giydir. onun üstüne yine pamuklu bişey giydir tenine değmesin. Bizim bir raf dolusu yün yelek vs. duruyor giydiremiyorum. Kaç kere denedim hemen çenesinin altı başlıyor kızarmayaHatta geçen gün anneme dedim çıkaralım bari biz de forbeste satalım yelekleri yazık günah
Bir süre giydirme en azından canım. yada mesela soğuk oluyorsa alt zıbının üstüne giydir. onun üstüne yine pamuklu bişey giydir tenine değmesin. Bizim bir raf dolusu yün yelek vs. duruyor giydiremiyorum. Kaç kere denedim hemen çenesinin altı başlıyor kızarmayaHatta geçen gün anneme dedim çıkaralım bari biz de forbeste satalım yelekleri yazık günah
hahaha ticarete dökelim bari diyosun.
Şirinyer forbest mi? O tarafta mı oturuyosun canım sen.
Günaydın canım evet pazar günü biz gidicez sizde gelirseniz tanışmış oluruz bebeklerimizde tanışır çok güzel olur vallahi
Evet oyleymis hemen seni sordum zaten diyor ki o da seni durdu kalpleriniz ayniymis. Onlara karsı boynum bükük zaten gecen hafta bize geleceklerdi son anda iptal ettim babam o gun hastaneye yattı . Bir sorun çıkmaz ise biz de gelmek istiyoruz hem Cin yolculugu oncesi son bur kez daha gormuş oluruz Burak'ı . Bir de ucunda elayi yeme olasılığı var kesin gelmem lazım :)
Oy oy ela kafani kemirmeli kavun gibi Tatli mis kokulu :) anne kiz o kadar guzelsiniz ki nasya insan bakmaya doyamiyor :)
Aynen canım burakla vedalaşalım hem vallahi sordum bende gelin mutlaka bende inicimizi görmüş olurum eloşta arkadaşını görür tanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?