2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Teşekkür ederiz canım, baya afiyet oldu ona
Kremi sürünce kızarıklığı geçiyor.

Çok güzelsiniz ama ikinizdee

roxy sabun tozuyla yıkıyorum canım çamaşırlarını.

Ben de roxy kullan yün giydirme diycektim canım Yayılmaz inşallah. Çoktandır var diyorsun yayılmayacak demekki. Çünkü bizim birdenbire o boyuta gelmişti. Fena kalın kabuklar olmuştu

Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712
canımm çok büyük bir şey değil gibi... kullanmaya değmez bence... ama o ağız yenilesiymişş :)

Eki Görüntüle 962757

Buda bizim son halimiz ama benım minnoş objektifi pek sevmiyor

maşallahhh çok güzelsiniz ama sizz :)

canımm çok büyük bir şey değil gibi... kullanmaya değmez bence... ama o ağız yenilesiymişş :)

maşallahhh çok güzelsiniz ama sizz :)

Canım benım çok teşekkür ederiz

Evet canım günde 5-6 yaparken birden kesildi 4 gün ne demek yapmamak harap oldu yavrum ama böyle böyle alışacak ayşecim.
Selim sayesinde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum
Tanımıyosun valla süpersin kız
Çok sağol canım en kısa zamanda deniycem bunu
Çok sağol tatlım valla ben henüz muza cesaret edemedim açıkçası
Gunaydin kizlar..hepinize guzel bi gun diliyorum....SUBA damadim cok yakisikli surat ifadesni yerim senin:-D SULOZ nadi yaratici hatunsun bacim sen ;-) ARASTA cok sukur atlatmisiniz....vla bende asilardan korkuyrm kabusu coktu ustume smdidenn
Sağol bebişim atlattık çok şükür
Teşekkür ederiz canım siz de deneyin pırasayı
Deniyim canım ben zaten çiğ pırasaya bayılırım idoşa vereyim ben de peynir ekmek pırasa yiyeyim harika oluyor o üçlü
Eki Görüntüle 962757

Offff anne kız çoook ama çok güzelsiniz canım bayılıyorum size maşallah Allah nazarlardan korusun seni de Eloşu da

Evet aynen 1-2 ay giyiyorlar en fazla... C&A aklımda bulunsun hiç bakmamıştım.

Oyy canım benimm bende size baylıyorummmm bi kere hatta eşim bile bigün pc açıkken idoşun havuç yerken resmini görmüş aman o havuç yiyen kız ne tatlıymış öleee dedi anlayacağın ailecek seviyoruz sizi

O değilde bu yanak çene aman allahım çok tatlı ya bişey yok onda canım küçücük bellide olmuyo geçer hemen
Tişikkirleer canım
Aaa sende mi kıydın paraya canım, sizinki birde daha konforlusuymuş
Ben de roxy kullan yün giydirme diycektim canım Yayılmaz inşallah. Çoktandır var diyorsun yayılmayacak demekki. Çünkü bizim birdenbire o boyuta gelmişti. Fena kalın kabuklar olmuştu
Yün hep yelek giydiriyorum ama giydirme mi diyorsun :26:
Evet yayılmayacak gibi duruyor ama inşallah geçer.
Teşekkürler canımm
İçimi rahatlattınız valla. Ben bir süre sadece nemlendirici kullanıp takip edeyim durumunu bari.
Hepinize tişikkirleer

Kızlar İda az önce üçüncüyü de yaptı. 3. kabız akşamının sonunda yani dün akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim, Karnına kremle masaj yaptım saat yönünde yarım ay işareti yaparak, poposu çatlamasın diye zeytinyağı ve pişik kremini karıştrıp popsunu çok sıvazlamadan pamukla üstten üstten sürüverdim maksat orası nemli kalsın ve çatlamasın(dün bunu gün boyu uyguladım) yarım gliserin fitil verdim. Dışkılama olayına çok mecbur kalmadıkça müdahale edilmemesi gerekiyor bu olay için tam 3 gün bekledim ve gelmeyince dün akşam müdahale ettim 4. günün sabahı anca geldi beklenen an. Çocuğun boşaltım sistemini tembel alıştırmamak için son ana kadar beklemek gerekiyor. Ek besine geçen arkadaşlarım aynı sorunu yaşarsınız diye deneyimlerimi paylaşayım dedim. Kabız olmaz inşallah sizin minişler ama olursa da bu yöntem iyi geldi aklınızda bulunsun

Deniyim canım ben zaten çiğ pırasaya bayılırım idoşa vereyim ben de peynir ekmek pırasa yiyeyim harika oluyor o üçlü

Aynen güzel oluyor ekmek arası taze soğan, roka, lor Pırasayı çiğ hiç yemedim ama taze soğana bu şekilde bayılıyorum Ben çok otçulum zaten :))

Peki ama nasıl??? Yapamadım bir türlüüüü😢

Bir süre giydirme en azından canım. yada mesela soğuk oluyorsa alt zıbının üstüne giydir. onun üstüne yine pamuklu bişey giydir tenine değmesin. Bizim bir raf dolusu yün yelek vs. duruyor giydiremiyorum. Kaç kere denedim hemen çenesinin altı başlıyor kızarmaya Hatta geçen gün anneme dedim çıkaralım bari biz de forbeste satalım yelekleri yazık günah

hahaha ticarete dökelim bari diyosun.
Şirinyer forbest mi? O tarafta mı oturuyosun canım sen.

aynen canım bizde de duruyor bir dolap yelek...hiç giyemedi... artık ben de giyemiyorum onun sayesinde kazak...sweatshirt ya da gömlek giyiyorum....

Günaydın canım evet pazar günü biz gidicez sizde gelirseniz tanışmış oluruz bebeklerimizde tanışır çok güzel olur vallahi

Evet oyleymis hemen seni sordum zaten diyor ki o da seni durdu kalpleriniz ayniymis. Onlara karsı boynum bükük zaten gecen hafta bize geleceklerdi son anda iptal ettim babam o gun hastaneye yattı . Bir sorun çıkmaz ise biz de gelmek istiyoruz hem Cin yolculugu oncesi son bur kez daha gormuş oluruz Burak'ı . Bir de ucunda elayi yeme olasılığı var kesin gelmem lazım :)

Eki Görüntüle 962757

Oy oy ela kafani kemirmeli kavun gibi Tatli mis kokulu :) anne kiz o kadar guzelsiniz ki nasya insan bakmaya doyamiyor :)

Aynen canım burakla vedalaşalım hem vallahi sordum bende gelin mutlaka bende inicimizi görmüş olurum eloşta arkadaşını görür tanır

izmirliler toplaşıyor yani. ohh süper. kıskandım sizi bende resim eklemek istiyorum bir türlü beceremiyorum ıphone'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…