Peki ama nasıl??? Yapamadım bir türlüüüü😢
Oyy canım benimm bende size baylıyorummmm bi kere hatta eşim bile bigün pc açıkken idoşun havuç yerken resmini görmüş aman o havuç yiyen kız ne tatlıymış öleee dedi anlayacağın ailecek seviyoruz sizi
Aynen güzel oluyor ekmek arası taze soğan, roka, lorPırasayı çiğ hiç yemedim ama taze soğana bu şekilde bayılıyorum Ben çok otçulum zaten :))
izmirliler toplaşıyor yani. ohh süper. kıskandım sizi bende resim eklemek istiyorum bir türlü beceremiyorum ıphone'dan
HahA biz İzmir de değiliz tatlım istanbuldayiz :) ama merak etme ben bu gidisle tüm topicle bulusucam:) izmire de yolum düşer elbet :)
Kızlar bugünlerde bebişlerimiz kollarımıza tutunup kalkmaya çalışıyor. Biz çekmemeye özen gösterelim, zorlama sonucu dadı dirseği denen dirsek çıkması oluşabiliyor. Oldukça can acıtıcı bir olaymış aman dikkat !!!
canım normal msj yazıyormuş gibi sayfayı aç, aşağıda diğer seçeneklerde eklenti ekle var oraya tıkla ordan yükleyebilirsin...
Aaa biz onu çok yapıyoruz, ellerinden tutuyoruz o kendini kaldırıyor..Sağlık ocağında doktor da yapıyor, ama hep yapmamak lazım demek ki sağol canım uyarın için..
Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun
Anne Olmak :)))
Eki Görüntüle 962659
Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712
NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda
NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda
maşalhh çokk güzelsinz kızlarrr:)
Bugünkü menünüz ne kızlar ??
öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
Buda havuçlu bıdık maşallah çok tatlısınızbuda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?