2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen güzel oluyor ekmek arası taze soğan, roka, lor Pırasayı çiğ hiç yemedim ama taze soğana bu şekilde bayılıyorum Ben çok otçulum zaten :))

Mutlaka pırasa da dene ben bayılıyorum

Kızlar bugünlerde bebişlerimiz kollarımıza tutunup kalkmaya çalışıyor. Biz çekmemeye özen gösterelim, zorlama sonucu dadı dirseği denen dirsek çıkması oluşabiliyor. Oldukça can acıtıcı bir olaymış aman dikkat !!!

NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda

Aaa biz onu çok yapıyoruz, ellerinden tutuyoruz o kendini kaldırıyor..Sağlık ocağında doktor da yapıyor, ama hep yapmamak lazım demek ki sağol canım uyarın için..

Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun

eheheh kaval çalıyo sanki çok yakışıklısın sen ama

yaa çok güldüm ama

Kızlar bizim dermatit bu boyutta. Fotoğrafta tam görünmüyo ama inş. görebilirsiniz.
Sarı pütürlü olan bölüm zaman zaman kızarıyor, kırmızı oluyor.
Eki Görüntüle 962712

geçmiş olsun canım çok büyük değilmiş ama dikkatli olmak lazım bizimki de ufaktı büyüdü yün yelek iyice azdırmıştı
bizimki çok ilerleyince mecbur kullandım ben kortizonlu kremi çok şükür ki geçti bir daha da o kadar olmadı ama hep dikkat ediyorum..
1 yaşına kadar ara ara olabilirmiş canım korkulcak bişi yok...

Eki Görüntüle 962757

Buda bizim son halimiz ama benım minnoş objektifi pek sevmiyor

owww senin sırma saçlarını sewsinler çok hoşsunuz anne kız

öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.

sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.

derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..

işte fotoo:)

Son düzenleme:
NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda

Tişikkirler angy canım valla kelltoşummla öpüyoruz eylüşü

maşalhh çokk güzelsinz kızlarrr:)

Canım çok teşekkür ederiz
Bugünkü menünüz ne kızlar ??

Hemen söyliyim sabah peynir ve yumurta sarısı karışımı yedi öğürerekbulamaçtan nefret edıyor o yüzden tek tek veriyorum zorla
Öğlen meyve püresi içinde elma armut ve havuç var biraz buharda yumuşatılmış ve tel süzgeçten geçirilmiş tavsiye ederim güzel bi karışım oluyo birazda tarçın

Şimdi sebze çorbası yapıcam patates havuç bezelye maydonoz birazda kısırlık bulgur koyuorum zeytin yağı ile

İkindide yoğurt yatmadan önce aptamil tahıllı muhallebi

kızlar size bişi sorcam dün kızıma elma suyu verdim ilk kez..
dr bir çay kaşığı ile başla dedi bende öyle yapacaktım ama ne mümkün Öykü hepsini istedi ağladı resmen kaşığın ardından bende napiim verdim iki tatlı kaşığı kadar içmiştir herhalde :)
sonra akşam yüzünde ufak ufak kızarıklıklar çıktı yıkadık falan bir kaç saate hafifledi sabahta sönmüştü ama tedirgin oldum
acaba elma suyundan olmuş olabilir mi kızlar?

sizlerden böyle birşey yaşayan oldu mu?

oyyy maşallah Allah banada nasip etsin kendi başına uyuy kalsada görsem 😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…