2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ewt cnm tam 5 aylık

Canım doktorun yıllardır denemiş o ne diyosa öyle yap. Her doktorun farklı bir tarzı var ) Boyuna da gelince 6 aylık bebek giysilerinde hep 68 cm yazıyo demek ki 6 aylık standart boy 68 cm ee seninki 5 aylıkken 66 ise 6 aylık olduğunda kesin 68 olur Yani standart :))

Son düzenleme:

sagol cnm aslında pek takılmıyorum boya kıloya ama genede normal oldugunu duymak ınsanın ıcını rahatlatıyo bu arada gecmıs olsun esıne ve ıdaya ben cıkıyorum kızlar ıyı aksamlar size

sagol cnm aslında pek takılmıyorum boya kıloya ama genede normal oldugunu duymak ınsanın ıcını rahatlatıyo bu arada gecmıs olsun esıne ve ıdaya ben cıkıyorum kızlar ıyı aksamlar size

İyi geceler canım. Diş konusunu sormuşsun cevaplamayı unutmuşum kafa mı kaldı :)) Yaa huyları çok değişti ben de ona yordum görünürde bişey yok ama çok sinirli çenemi damağıyla ısırıyo filan. Başka bi açıklama bulamadım :))

Emme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim

Malzemeler:

1 adet havuç
1çay kaşığı zeytinyağ
Yapılışı:

Havucumuzu küp küp doğrayıp buharda 15-20 dakika kadar pişiriyoruz. Daha sonra püre haline gelinceye kadar eziyoruz ve 1 çay kaşığı zeytinyağ ile karıştırıyoruz.

Bebişlerimize afiyet olsun :))

Son düzenleme:
merhabalar,

allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler versin.. bende aralık 2009 anneleri topiğinden, idim. sizden yeğenim için bilgi yardımı rica ediyorum. erkek kardeşimin bir bebeği oldu 29 ağustos 2013 tarihinde dolayısıyla en doğru bilgileri sizlerden alabileceğimi biliyorum.. ben İstanbul da yaşıyorum onlarda izmir de.. gelinimiz , benden yardım istedi görev icabı bulunduklarından evde internet yok. olsa bile kolay kolay giremez zaten 1 kolu yok işleri anca yetiştiriyor. bebeğimiz her ay ortalama 550 gr aldığı için dr. ek gıdaya başlayalım demiş. oysa sütü akıyor ama demekki yaramıyor. yağsız sanırım. uzaktan uzağa telefonla ona yardım etmeye çalışıyorum. öncelikle elma püresi ile mi başlasak yoksa dediğiniz gibi yoğurtlamı bilemedim.. yada ikisine aynı anda mı? ben meyve püresiyle başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.. mesela öğle ye doğru meyve püresi verip akşam bir öğünde yoğurtlamı başlayalım biraz bilgi verebilirmisiniz. 4 aylık tam.

Hoşgeldiniz ben ve arkadaşlarım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Yoğurtla başlayan arkadaşlarımız olmuş ben de bugün okudum bir sıkıntı yaşamamışlar ama eğer siz yoğurtla başlamak istemiyorsanız havuç, balkabağı ve avakado gibi tadsız yiyeceklerden başlamanızı tavsiye ederim. Sebebi de tatlı olan elmayla başlarsanız belki diğer tatsız şeyleri reddedebilecek olması. Daha sonra elma püresi ile devam edebilirsiniz dilerseniz:)

Son düzenleme:

Ben başlama listemi bu şekilde hazırladım belki size de faydası dokunur :)

teşekkür ederim yardımınız için.. ara ara sizlere katılacağım bu gidişle, ay eskiye döndüm sanki ne güzel duygulardı.. buranın inanılmaz faydaları oluyor..

bu arada dedikleriniz mantıklı geldi.. öyle önereceğim ebruma... umarım herşeyi sorunsuz alır.. ben oğlumda herşeyi sorunsuz atlatmıştım.. çocuktan çocuğa değişiyor tabi.. onlar bizi yönlendiriyor. sonra ise ipleri tamamen ele alıyorlar ah burda olsalar her türlü yaparız beraber ama ah işte

bu liste iyi oldu çok teşkkürler

Rica ederim bi de bişey hatırlatmak isterim daha 4 ay bizimkilere göre biraz daha küçük keşke püre ile mi başlayalım yoksa meyve sebze suyuyla mı diye sorsaydınız. Allah korusun ciğerine falan kaçmasın da !

Sizi aramızda herzaman görmek isteriz :))

Mayala gitsin kız belki onu sever. Belki kokusundan hoşlanmamıştır keçinin İda alışık ben oğlak burcuyum doğduğundan beri keçi sütü içiyo yani

kızlarr ne olur akıl verin keçi sütü yok inek sütüyle mi yoğurt veriyorsunuz ?

Canım keçi sütü yoksa inek vereceksin tabi ki aman o kadar düşünme onu hepimiz inekle büyüdük. Bne de inek vericem bu akşam eşimle konuştuk o konuyu. Yalnız 1 yaşına kadar inek sütü süt olarak verilmeyecekmiş yoğurdunu verecekmişiz canım.Ama eğer süt vericeksek bu keçi sütü olmalıymış çünkü anne sütüne daha yakınmış. Ok ?

Canım ben keçi sütü arayışına bile girmedim,inek sütüyle yapacağım.
Zaten bir arkadaşımız keçi sütü ile mayaladı sevmedi kuzucuk, inek sütüyle mayalayacak şimdi sıkma canını :)

Canım ben keçi sütü arayışına bile girmedim,inek sütüyle yapacağım.
Zaten bir arkadaşımız keçi sütü ile mayaladı sevmedi kuzucuk, inek sütüyle mayalayacak şimdi sıkma canını :)

kızlar seviyorum sizi rahatladım valla demek yoğurt olunca sıkıntı yok süt olarak yasak çok teşekkür benim süt depresyon nedeniyle erkenden azaldı mecburen başladım ek besine vermem lazım yoğurdu bebeğimde reflü var sütü kusuyor eksik kalmasın

işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm

o suratı yerler yerlerr! "anneeee keçi mi buuu yeaa ben inek isterim inekkk!" ahahhaa severim onun ek gıdalı ağzını ben

Ben hiç keçi sütünden yoğurt yemedim güzel mi kız:26:

ben de hiç yemedim yaa merak ediyorum çok :44: :)

ahh yaaa zaten duygusal biriydim anne olduktan sonra tavan yaptı resmen :)
bu arada hoş geldin.. topiğin ikinci İncisi ile tanışmak isteriz ilk fırsatta

Kim temizleyecek parmiş sonra o narları

imza : Selimzede anne Suloz

Herseyin bir şeyi var tatliskom :) koy bir poşetin icine bağla ağzını onu at yere kırılsın icinde :))

yaa aklını seveyim pratik, hamarat, eli iş görür hatun seni

Naberr kizlarr :-D
Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim

iyidir yavrucumm senden naber diyecekken aldım cevabımı :) geçmiş olsun canım ya paçavra hastalığı diye boşuna dememişler bu grip için :S umarım daha da iyi olursun yarına

özetle; "Sabır...Sabır..Sabır" yani Allah kolaylık versin hepimize..

Yaaa ne demezsin ne beslendim ne beslendim kuş sütüyle

salçalı ekmeğin katkısını da unutmaaa

Kızlar birinin kocası amma sürpriz yapmış haaa

Eki Görüntüle 914463

her türlü kabulümdür hatta çöp kovasını bile paketleyebilir içinden bu çıkacaksa

Emme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim

son günlerde Arda efendi de benim kolyemle bozdu kafayı bir çekiyor ki boynumu koparacak zor ayırıyorum minicik parmaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…