Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937
Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
oyyy maşallah Allah banada nasip etsin kendi başına uyuy kalsada görsem 😃
canımm bekleriz İzmir'e de :)
öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Angy nerelerdesin kız
Angy nerelerdesin kız
Maşallah ya kaş saç kirpik bol ne güzel birazda benim keltoşuma verirmisin acaba mavicikk nice 6 ay ve yıllara
öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
benım zıllı bıgın böyle kendı uyurmu acaba :)
Ah ah bu soruyu bende çok soruyorum kendime canım
Seni görmek cok isterim aysecim ins olabilir izmire sık sık gelirim normalde zaten :)
Oy yorgana sarılmaya bak Canim cok tatlısin cok :)
Vay Mert'e bak bu ne karizma . Ya annesine ne demeli kurabiye cok ama cok güzelsin . Bu topigin kadınları cok guzel ya :))
Mavi yakıyor ortalığı asırı doz güzellik aldım bana birşeyler oluyor :))
benım zıllı bıgın böyle kendı uyurmu acaba :)
aynen canım bizde de duruyor bir dolap yelek...hiç giyemedi... artık ben de giyemiyorum onun sayesinde kazak...sweatshirt ya da gömlek giyiyorum....
Mutlaka pırasa da dene ben bayılıyorum
Kızlar bugünlerde bebişlerimiz kollarımıza tutunup kalkmaya çalışıyor. Biz çekmemeye özen gösterelim, zorlama sonucu dadı dirseği denen dirsek çıkması oluşabiliyor. Oldukça can acıtıcı bir olaymış aman dikkat !!!
NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda
kızlar size bişi sorcam dün kızıma elma suyu verdim ilk kez..
dr bir çay kaşığı ile başla dedi bende öyle yapacaktım ama ne mümkün Öykü hepsini istediağladı resmen kaşığın ardından bende napiim verdim iki tatlı kaşığı kadar içmiştir herhalde :)
sonra akşam yüzünde ufak ufak kızarıklıklar çıktı yıkadık falan bir kaç saate hafifledi sabahta sönmüştü ama tedirgin oldum
acaba elma suyundan olmuş olabilir mi kızlar?
sizlerden böyle birşey yaşayan oldu mu?
ozledıkkk kızzz cucum :)
mutluluğum uzun sürmediii.. 10 dakikaa uyuduu uyandıı gözlerr cinnn
Ah ah bu soruyu bende çok soruyorum kendime canım
Ah ah ben de ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?