2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935

maşallhhh.. havuçlar praslarr cannn olsunn kan olsunnn mincikk kuşlaraaa:)

oyyy maşallah Allah banada nasip etsin kendi başına uyuy kalsada görsem 😃

inş. canımm darısı da sizeee..

Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937

Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..

boncukk gözlüüü. maşalh sanaaa..

Tek tek alıntı yapamıciğim ama yazmadan edemedim bebişler çok tatlı hepsine kocaman bir maşallah kurabiyem nasya sizde çok tatlısınız
Herkesi çok özledim ya iyice koptum valla biz bugün Dr gidicez rutin kontrol bakalım bakalım nasıl gidiyor

canımm bekleriz İzmir'e de :)

Seni görmek cok isterim aysecim ins olabilir izmire sık sık gelirim normalde zaten :)

Oy yorgana sarılmaya bak Canim cok tatlısin cok :)

buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935

Vay Mert'e bak bu ne karizma . Ya annesine ne demeli kurabiye cok ama cok güzelsin . Bu topigin kadınları cok guzel ya :))

Mavi yakıyor ortalığı asırı doz güzellik aldım bana birşeyler oluyor :))

benım zıllı bıgın böyle kendı uyurmu acaba :)

oooo evi toplayıp geleyim dedim maşallah güzellik dolmuş burası :) hepiniz çok tatlısınız maşallah sizeee :)

parmecim beklerim canım çok mutlu olurum

benım zıllı bıgın böyle kendı uyurmu acaba :)

mutluluğum uzun sürmediii.. 10 dakikaa uyuduu uyandıı gözlerr cinnn

aynen canım bizde de duruyor bir dolap yelek...hiç giyemedi... artık ben de giyemiyorum onun sayesinde kazak...sweatshirt ya da gömlek giyiyorum....

Evet ben de evdeyken sürekli eşofmanla geziyordum :) Şimdi de eve girer girmez soyunup anne üniformamı giyiyorum

Mutlaka pırasa da dene ben bayılıyorum

Denicem canım akşama Asunun pırasasından çalarım

Ay Allah korusun bunu bilmiyordum. Bizimki çok kalkıyor saç falan ne yakalarsa hadi bismillah diyip kalkmaya çalışıyor

NASYACIM ana kiz yakiyosunuz....elosun keltos kafasini yerim brn :-D GUNEBAKAN asucugun resmini atlamisim cok tatli gorunuyo pirasa macerasnda

Kuzum sen nerelerdesin yav :26:

Minik kuşummm ne güzel uyumuş yastığına sarılmış ayy çok tatlı ya

Güzel bir ağustos annesi daha Yakışıklı oğluşuna da sana da maşallah canım

Biz çok sık karşılaşıyoruz kızarıklık kabarma durumlarıyla Hatta bu perşembe ya da cuma doktora götürmeyi düşünüyorum. Ne vereceğimizi şaşırdık belki alerji testi yaptırırız.

Maşallah sana Mavi bebek İsmini çok kıskanıyorum Kaşların kirpiklerin çok güzel esmer güzeli bir kız olacaksın şimdiden belli

ay ayy utandık tşk ederiz kızlar. karizma mert muzurluk peşinde uyku muyku yok saatlerdir 😃
çok iyi oldu bu topik bnm için çok bilgi öğreniyorum güzel zaman geçiriyorum oğluşla sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…