Belki bigün be parmiş olurmu olurumudumuzu yitirmeyelim güneşli günler bizi bekler
Bende çok özledim CNm ya valla kim bilir neler kaynattınızeylüşüm nasıl CNm ya çok özledim ve merak ediyorum eylülü kocaman kokla
Rockçı şebom ya uyusun kız işte sabah 6 da uyansa naparsınİnci üniversite ogrencisi olur kendileri gece bir de yattı dün bugun bir de kalktı:) önceki gece dörtte yAtmisti disi yüzünden . Umut fakirin ekmegi diyerek bekliyorum ben de cucum :))
Eylus iyi tatlim....durus nasil sende kokla bnm yerime
İnci üniversite ogrencisi olur kendileri gece bir de yattı dün bugun bir de kalktı:) önceki gece dörtte yAtmisti disi yüzünden . Umut fakirin ekmegi diyerek bekliyorum ben de cucum :))
Rockçı şebom ya uyusun kız işte sabah 6 da uyansa naparsın
Iyi cnm duruş resim atarım sonra büyüyor diş gelicek heralde kaşınıyor bolcakoklarım canım benim öptüm kocaman şimdi Dr gidiyoz görüşürüz
Gece uykulari hic duzene girmedimi parmisim....uff uykusuzluk cok kotu oluyo:-(
Kızlarr bizim de ilk dişimiz geldi çok mutluyuzz..Sabah gördüm ama görmemezlikten geldim kimseye demedim ama çatlayabilirim.Bakalım ilk farkeden hediyesini alcak oğluşuma bizde adet böyle...Bir de son günlerde dede demeye başladık arka arkaya eee dedelerin de keyfine diyecek yoktu..
Teşekkür ederim Canim . Goz kontrolü rutin de bir yasta yapılıyor . Ancak ben biraz suphelenmistim Sasilik veya giz tembelliğinden o yüzden götürdüm şükür hic birşey yok hersey normalmiş :))
Kızlar İda az önce üçüncüyü de yaptı. 3. kabız akşamının sonunda yani dün akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim, Karnına kremle masaj yaptım saat yönünde yarım ay işareti yaparak, poposu çatlamasın diye zeytinyağı ve pişik kremini karıştrıp popsunu çok sıvazlamadan pamukla üstten üstten sürüverdim maksat orası nemli kalsın ve çatlamasın(dün bunu gün boyu uyguladım) yarım gliserin fitil verdim. Dışkılama olayına çok mecbur kalmadıkça müdahale edilmemesi gerekiyor bu olay için tam 3 gün bekledim ve gelmeyince dün akşam müdahale ettim 4. günün sabahı anca geldi beklenen an. Çocuğun boşaltım sistemini tembel alıştırmamak için son ana kadar beklemek gerekiyor. Ek besine geçen arkadaşlarım aynı sorunu yaşarsınız diye deneyimlerimi paylaşayım dedim. Kabız olmaz inşallah sizin minişler ama olursa da bu yöntem iyi geldi aklınızda bulunsun
Arkadaslar inciye yeni bir dokun öğren kitabı aldım ebebekten tavsiye ederim cok guzel inci de cok sevdi
Neşeli sesler pearson yayıncılık .kitabin ortasında bir düğme var basiyorsun ses çıkıyor . Ve o düğme her sayfada birşey oluyor mesela koalanin burnu, kuşun karnı. Degisik kumaş parçaları var tavşanın ustu Tuylu , çiçeğin yaprağı saten gibi . Basit buyuk sekiller yapmışlar .
Ben de şu Fisher Prise'ın eğitici köpekciğini almayı düşünüyordum. Araştırdım kullanıcı yorumları çok güzel hem de e bebekte indirime girmiş, iyi oldu söylediğin bir de ona bakayım.
öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937
Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Biz çok sık karşılaşıyoruz kızarıklık kabarma durumlarıylaHatta bu perşembe ya da cuma doktora götürmeyi düşünüyorum. Ne vereceğimizi şaşırdık belki alerji testi yaptırırız.
ağlamıyorsa almasaydın canım... benimki de sabahları uyanıyor 6.30 da gözler cinn ama kendi kendine konuşurken uyuyakalıyo :)
Evet ben de evdeyken sürekli eşofmanla geziyordum :) Şimdi de eve girer girmez soyunup anne üniformamı giyiyorum
Denicem canım akşama Asunun pırasasından çalarım
Ay Allah korusun bunu bilmiyordum. Bizimki çok kalkıyor saç falan ne yakalarsa hadi bismillah diyip kalkmaya çalışıyor
Kuzum sen nerelerdesin yav :26:
Minik kuşummm ne güzel uyumuş yastığına sarılmış ayy çok tatlı ya
Güzel bir ağustos annesi dahaYakışıklı oğluşuna da sana da maşallah canım
Biz çok sık karşılaşıyoruz kızarıklık kabarma durumlarıylaHatta bu perşembe ya da cuma doktora götürmeyi düşünüyorum. Ne vereceğimizi şaşırdık belki alerji testi yaptırırız.
Maşallah sana Mavi bebekİsmini çok kıskanıyorum Kaşların kirpiklerin çok güzel esmer güzeli bir kız olacaksın şimdiden belli
ohh keyfe baakkk yesinler senin totonu
maşallah canım ikinizde çok güzelsiniz
aynen canım yaaa yarı yaşı bitirdik öyle böyle derken zaman geçiyor valla
maşallah miniğee kaşlar çok güzel valla esmer güzeli kaşlı gözlü bir kız olacak bu annesi
bakalım ne diyecek doktorunuz bugünde verdim elma suyu eğer yine olursa elmadan oluyo demek ki bizim çünkü 1 haftadır da muhallebi veriyordum dün gece kızardı olsa olsa elmadan olur başka bişi vermedim çünkülüm :)
Bak bakalım alırsan yorumlarını dinleriz :)
Gaza geldim gittim aldım. Çoook güzel brn bile bayıldım. Kızım da çok sevdi büyüyüp şarkıları anlamaya başlayınca daha çok seveceğini düşünüyorum çünkü şarkıları çok güzel.( Mesleki deformasyon işte, okul açılsın birkaçını öğrencilerime öğretmeyi planladım hemen☺️
tavsiye edilir...
Yalnız indirim sadece Pazar günü içinmiş maalesef, mothercare 79,90 ebebek 74,90. Bilginize
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?