2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İnci üniversite ogrencisi olur kendileri gece bir de yattı dün bugun bir de kalktı:) önceki gece dörtte yAtmisti disi yüzünden . Umut fakirin ekmegi diyerek bekliyorum ben de cucum :))
Rockçı şebom ya uyusun kız işte sabah 6 da uyansa naparsın
Eylus iyi tatlim....durus nasil sende kokla bnm yerime

Iyi cnm duruş resim atarım sonra büyüyor diş gelicek heralde kaşınıyor bolca koklarım canım benim öptüm kocaman şimdi Dr gidiyoz görüşürüz

Arkadaslar inciye yeni bir dokun öğren kitabı aldım ebebekten tavsiye ederim cok guzel inci de cok sevdi
Neşeli sesler pearson yayıncılık .kitabin ortasında bir düğme var basiyorsun ses çıkıyor . Ve o düğme her sayfada birşey oluyor mesela koalanin burnu, kuşun karnı. Degisik kumaş parçaları var tavşanın ustu Tuylu , çiçeğin yaprağı saten gibi . Basit buyuk sekiller yapmışlar .

İnci üniversite ogrencisi olur kendileri gece bir de yattı dün bugun bir de kalktı:) önceki gece dörtte yAtmisti disi yüzünden . Umut fakirin ekmegi diyerek bekliyorum ben de cucum :))

Gece uykulari hic duzene girmedimi parmisim....uff uykusuzluk cok kotu oluyo:-(

hayırlı olsun tatlım :) yalnız o adet bizdede var ama ilk ben görmüş olsaydım cümle alem herkese söylerdim heralde neyseki bizimkinide teyzesi farketti bakalım bekliyoruz

Teşekkür ederim Canim . Goz kontrolü rutin de bir yasta yapılıyor . Ancak ben biraz suphelenmistim Sasilik veya giz tembelliğinden o yüzden götürdüm şükür hic birşey yok hersey normalmiş :))

çok iyi yapmışsın için rahat etti şimdi sağlıkla gelişsin büyüsün İnci'miz

İlker'inde kabızlığı 10 günü geçti devam ediyor 10 gün içinde 4 kere kaka yaptı oda vazelin ve armutla tabi .. birde vazelinin içindekilerine bi baktım paraben yazıyor markasıda belli değil evde vardı onu sürüyordum yeni alıcam ama acaba bi zararı olur mu bu günde 2 kere sürüyorum makatına :26:

Ben de şu Fisher Prise'ın eğitici köpekciğini almayı düşünüyordum. Araştırdım kullanıcı yorumları çok güzel hem de e bebekte indirime girmiş, iyi oldu söylediğin bir de ona bakayım.

ohh keyfe baakkk yesinler senin totonu

buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935

maşallah canım ikinizde çok güzelsiniz

Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937

Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..

aynen canım yaaa yarı yaşı bitirdik öyle böyle derken zaman geçiyor valla
maşallah miniğee kaşlar çok güzel valla esmer güzeli kaşlı gözlü bir kız olacak bu annesi

Biz çok sık karşılaşıyoruz kızarıklık kabarma durumlarıyla Hatta bu perşembe ya da cuma doktora götürmeyi düşünüyorum. Ne vereceğimizi şaşırdık belki alerji testi yaptırırız.

bakalım ne diyecek doktorunuz bugünde verdim elma suyu eğer yine olursa elmadan oluyo demek ki bizim çünkü 1 haftadır da muhallebi veriyordum dün gece kızardı olsa olsa elmadan olur başka bişi vermedim çünkülüm :)

teşekkr ederizz güzell teyzoşlarr:)

Nasya,kurabiye,mavi cok cok guzelsiniz masallahhhh.

Nasya,parmis size simdiden iyi bulusmalar,bol ve neseli sohpetler.Eminim cok guzel gececektir.

Arastacim bizim menu;
Sabah kahvalti(ayni seyler yumurta,labne,tereyag,pekmez,cicibebe,rezene)
Ogleden sonra tarhana corbasi ilk kez verdim masallah begendi kuzum ama cok vermedim agzini kapatinca biraktim.
Suan uyuyor kalkinca havuc suyu vericem
Yogurtu 2 gundur vermiyorum.Gaz yaptigindan suphe ediyorum belkide gece bu yuzden cok gazlanip uyaniyordur.Denicem bakalim.

Cucu iyi haberlerle gelmeniz dilegiyle canim.

Herasera bir kac gundur yok sanirim aklima geldi umarim iyidir.

Bak bakalım alırsan yorumlarını dinleriz :)

Gaza geldim gittim aldım. Çoook güzel brn bile bayıldım. Kızım da çok sevdi büyüyüp şarkıları anlamaya başlayınca daha çok seveceğini düşünüyorum çünkü şarkıları çok güzel.( Mesleki deformasyon işte, okul açılsın birkaçını öğrencilerime öğretmeyi planladım hemen☺&#65039
tavsiye edilir...
Yalnız indirim sadece Pazar günü içinmiş maalesef, mothercare 79,90 ebebek 74,90. Bilginize

Harika beğenmenize sevindim :) ben de bakayım o zaman bir ara Biraz pahalıymis gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…