Maşallah gözler zehir gibi bakıyor yaa.. Anne de ayrı bir güzellik bir maşallah da ona..😍
bebişler uyumadımı halennn yoksunuz. yrn dr a gidiyorum kızlar göğsümdeki bezeye baktırıcam inş süt bezesidir
bebişler uyumadımı halennn yoksunuz. yrn dr a gidiyorum kızlar göğsümdeki bezeye baktırıcam inş süt bezesidir
Yaaa nasıl yani bu saat oldu uyanık ve cin gibi bakınıyor mu yoksa mızmız mı beni uyut diye...biz bugün AVM ye gidelim dedik uyuyamadı orda artık 10a doğru ağlamaya başladı uyut beni diye.dışarı da çıksak uykusu geliyo bizimkinin...Baskasını bilmem de inci hala uyanık :)
Sut bezesidir kesin ama Dr dan çıkınca hemen haber ver bize de tatlım .
Yaaa nasıl yani bu saat oldu uyanık ve cin gibi bakınıyor mu yoksa mızmız mı beni uyut diye...biz bugün AVM ye gidelim dedik uyuyamadı orda artık 10a doğru ağlamaya başladı uyut beni diye.dışarı da çıksak uykusu geliyo bizimkinin...
Saol canım ben de dayanamadım ki herkese söyledim..Neyse ben cici alırım oğluma artık..Sizinki de hayırlı olsun canım..hayırlı olsun tatlım :) yalnız o adet bizdede var ama ilk ben görmüş olsaydım cümle alem herkese söylerdim heraldeneyseki bizimkinide teyzesi farketti bakalım bekliyoruz :
öle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937
Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun
Bildigin Cin gibi tatlım :))
Ah güzelim benim nasıl da uyuyaklmış masumcuk yaaöle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
Off amalı oğullu karizma canım sen oğluna kurabiyem diyosundur, eşin de sanabuda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Vay vay menüye bak okurken doydum kız ahahhahTişikkirler angy canım valla kelltoşummla öpüyoruz eylüşü
Canım çok teşekkür ederiz
Hemen söyliyim sabah peynir ve yumurta sarısı karışımı yedi öğürerekbulamaçtan nefret edıyor o yüzden tek tek veriyorum zorla
Öğlen meyve püresi içinde elma armut ve havuç var biraz buharda yumuşatılmış ve tel süzgeçten geçirilmiş tavsiye ederim güzel bi karışım oluyo birazda tarçın
Şimdi sebze çorbası yapıcam patates havuç bezelye maydonoz birazda kısırlık bulgur koyuorum zeytin yağı ile
İkindide yoğurt yatmadan önce aptamil tahıllı muhallebi
Canım nice 6 aylara Mavişe çok güzel bir genç kız olmuş canım giderek kıza benzemeye başlamış benden söylemesiEki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937
Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Bizde seni özledik tatlış 💓💋😻Tek tek alıntı yapamıciğim ama yazmadan edemedim bebişler çok tatlı hepsine kocaman bir maşallahkurabiyem nasya sizde çok tatlısınız
Herkesi çok özledim ya iyice koptum valla biz bugün Dr gidicez rutin kontrol bakalım bakalım nasıl gidiyor
Kız yaramaz Eylül anneni bize bırak özlüyosburalardayım sekerım de eylus hanım ızın vermıyoo :)
Canım zeytinyağ sürersen kreme gerek kalmaz benceİlker'inde kabızlığı 10 günü geçti devam ediyor 10 gün içinde 4 kere kaka yaptı oda vazelin ve armutla tabi .. birde vazelinin içindekilerine bi baktım paraben yazıyormarkasıda belli değil evde vardı onu sürüyordum yeni alıcam ama acaba bi zararı olur mu bu günde 2 kere sürüyorum makatına :26:
Ay yaa ne şanslı beşlerimiz var menün harika canım bir de ekliyim alerji yapmadığı müddetçe yoğurdu vermek lazım canım yaa bi de diş çıkarıyorlar ciddi şekilde kalsiyuma ihtiyaç var.Arastacim bizim menu;
Sabah kahvalti(ayni seyler yumurta,labne,tereyag,pekmez,cicibebe,rezene)
Ogleden sonra tarhana corbasi ilk kez verdim masallah begendi kuzum ama cok vermedim agzini kapatinca biraktim.
Suan uyuyor kalkinca havuc suyu vericem
Yogurtu 2 gundur vermiyorum.Gaz yaptigindan suphe ediyorum belkide gece bu yuzden cok gazlanip uyaniyordur.Denicem bakalim
Off evet çok özledik ne güzel üşenmeden uzun uzun yazardı bize canım yaaaHErasera ise başladı ilk gunler ugrayaniyordur o yüzden
Okuma fırsatın olursa tatlım seni cok özledik ...
Güle güle kullan canım bol bol oynasın kuzucuk. Benim siparişler de geldi fikir olması açısından paylaşacam bi ara :)Gaza geldim gittim aldım. Çoook güzel brn bile bayıldım. Kızım da çok sevdi büyüyüp şarkıları anlamaya başlayınca daha çok seveceğini düşünüyorum çünkü şarkıları çok güzel.( Mesleki deformasyon işte, okul açılsın birkaçını öğrencilerime öğretmeyi planladım hemen☺️
tavsiye edilir...
Yalnız indirim sadece Pazar günü içinmiş maalesef, mothercare 79,90 ebebek 74,90. Bilginize
Canım geçmiş olsun umarım bize iyi haberler getirirsin yarın:26:bebişler uyumadımı halennn yoksunuz. yrn dr a gidiyorum kızlar göğsümdeki bezeye baktırıcam inş süt bezesidir
bugün de ik günaydınn bizdennnn. kızıma bişeyler olduuu :) dün 2 kez kendiliğinden uyuyakaldııı sonrada 19:30 da uyudu ve uyanmadııı 3 te uyandııı..normaldee 21 de yarım saat sallaya sallaya uyuturdummm.. ... e hal böyle oluncaa sabahda erkendenn kalktıkk :)))
HAYIRLARA VESİLE İNŞ..
Gunaydinnn kizlarrrrr....7de ayaktaydik bizde.....musmutlu bol gülücüklü bi gün olsun inss hepinize :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?