2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bebişler uyumadımı halennn yoksunuz. yrn dr a gidiyorum kızlar göğsümdeki bezeye baktırıcam inş süt bezesidir

Baskasını bilmem de inci hala uyanık :)
Sut bezesidir kesin ama Dr dan çıkınca hemen haber ver bize de tatlım .
Yaaa nasıl yani bu saat oldu uyanık ve cin gibi bakınıyor mu yoksa mızmız mı beni uyut diye...biz bugün AVM ye gidelim dedik uyuyamadı orda artık 10a doğru ağlamaya başladı uyut beni diye.dışarı da çıksak uykusu geliyo bizimkinin...

hayırlı olsun tatlım :) yalnız o adet bizdede var ama ilk ben görmüş olsaydım cümle alem herkese söylerdim heralde neyseki bizimkinide teyzesi farketti bakalım bekliyoruz :
Saol canım ben de dayanamadım ki herkese söyledim..Neyse ben cici alırım oğluma artık..Sizinki de hayırlı olsun canım..

Derin ohh sere serpe ne güzel uyumuşsun kıyamam sana..

buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935

Mert çok yakışıklı annesi de çok güzelmiş maşallah.

Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937

Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..

Mavi hanım da çok tatlı çıkmış yarı yaşınız kutlu olsun bakalımm.

Eki Görüntüle 962757

Buda bizim son halimiz ama benım minnoş objektifi pek sevmiyor

Bir güzel anne ve tatlı bir bebiş daha..Maşallah 41 kere..

Ben 1 kere verdim sadece onuda hemen cekmistim.Buyrun

Ben de verdim bi kere ama gece çok gaz yaptı ya.Barış da pek sevmemiş galiba annesi..

Ah güzelim benim nasıl da uyuyaklmış masumcuk yaa
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Off amalı oğullu karizma canım sen oğluna kurabiyem diyosundur, eşin de sana maşallah
Vay vay menüye bak okurken doydum kız ahahhah
Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937

Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Canım nice 6 aylara Mavişe çok güzel bir genç kız olmuş canım giderek kıza benzemeye başlamış benden söylemesi
Bizde seni özledik tatlış 💓💋😻
buralardayım sekerım de eylus hanım ızın vermıyoo :)
Kız yaramaz Eylül anneni bize bırak özlüyos
Canım zeytinyağ sürersen kreme gerek kalmaz bence
Ay yaa ne şanslı beşlerimiz var menün harika canım bir de ekliyim alerji yapmadığı müddetçe yoğurdu vermek lazım canım yaa bi de diş çıkarıyorlar ciddi şekilde kalsiyuma ihtiyaç var.
HErasera ise başladı ilk gunler ugrayaniyordur o yüzden
Okuma fırsatın olursa tatlım seni cok özledik ...
Off evet çok özledik ne güzel üşenmeden uzun uzun yazardı bize canım yaaa

Güle güle kullan canım bol bol oynasın kuzucuk. Benim siparişler de geldi fikir olması açısından paylaşacam bi ara :)
bebişler uyumadımı halennn yoksunuz. yrn dr a gidiyorum kızlar göğsümdeki bezeye baktırıcam inş süt bezesidir
Canım geçmiş olsun umarım bize iyi haberler getirirsin yarın:26:

Duy biziiii gözlerimiz seni arıyor canım benim özledik lütfen gel

Kızlar aylardan sonra bu gece idayı ayaklarımda sallayarak uyuttum. Çok fena ataklardayız ben de fırsat bu fırsat yatayım iyi geceler cancağazlarım

Arasta benim oğluşum kurabiyem babasının en değerlisiyiZ biz, maşallah diyorda güzellikte başa bela pamuklara sarıp saklıcak 😀 şikayetçide değilim hani de neyse pazar vs çok gidemiyom kayınvalidemden isticeklerdi beni kız sanmışlar😃😜
inş yrn iyi haberlerle geleceğin kızlar tşkler. mert emip 10 dan beri devam eder uykusuna annesi dinlenir. diğer bebişlerin başınaaa

bugün de ik günaydınn bizdennnn. kızıma bişeyler olduuu :) dün 2 kez kendiliğinden uyuyakaldııı sonrada 19:30 da uyudu ve uyanmadııı 3 te uyandııı..normaldee 21 de yarım saat sallaya sallaya uyuturdummm.. ... e hal böyle oluncaa sabahda erkendenn kalktıkk :)))
HAYIRLARA VESİLE İNŞ..

Gunaydinnn kizlarrrrr....7de ayaktaydik bizde.....musmutlu bol gülücüklü bi gün olsun inss hepinize :-D

Günaydınnnn Maşallahhh diyelim canım

Gunaydinnn kizlarrrrr....7de ayaktaydik bizde.....musmutlu bol gülücüklü bi gün olsun inss hepinize :-D

Günaydın canım

Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…