ohh keyfe baakkk yesinler senin totonu
maşallah canım ikinizde çok güzelsiniz
aynen canım yaaa yarı yaşı bitirdik öyle böyle derken zaman geçiyor valla
maşallah miniğee kaşlar çok güzel valla esmer güzeli kaşlı gözlü bir kız olacak bu annesi
bakalım ne diyecek doktorunuz bugünde verdim elma suyu eğer yine olursa elmadan oluyo demek ki bizim çünkü 1 haftadır da muhallebi veriyordum dün gece kızardı olsa olsa elmadan olur başka bişi vermedim çünkülüm :)
bugün de ik günaydınn bizdennnn. kızıma bişeyler olduuu :) dün 2 kez kendiliğinden uyuyakaldııı sonrada 19:30 da uyudu ve uyanmadııı 3 te uyandııı..normaldee 21 de yarım saat sallaya sallaya uyuturdummm.. ... e hal böyle oluncaa sabahda erkendenn kalktıkk :)))
HAYIRLARA VESİLE İNŞ..
Inşallah hasta olmaz canim.Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
Gunaydin canim. Ida nasil atak devam mi :)Herkes için güzel bir gün olsun .Günaydıııın
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta oglumu birakip işe geldim. Çok zor çok
Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
İnş. bulaşmaz canım yaa aklına kötü şeyler getirmeGünaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
Inşallah hasta olmaz canim.
Gunaydin canim. Ida nasil atak devam mi :)
Herkes için güzel bir gün olsun .Günaydıııın
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta oglumu birakip işe geldim. Çok zor çok
Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
Herkes için güzel bir gün olsun .Günaydıııın
Mızmız, iştahsız , uykusuz atak haftasıymış canım bu kadar olacak napalım :)Günaydın canım aminnn. Nasıl oldu İda?
Nasıl yaptım bilmiyorum ama bana çok benziyor☺️ Sanki minyatürüm 🐤🐣
Cok tesekkur ederim canim. O kavusma anları zaten muhteşem oluyor :)Günaydın canım kuzucuğa geçmiş olsun.. Sana da sabır diliyorum inşallah bir bakmışsın akşam olmuş oğlunu öpüp kokluyorsun🐣
Evet canim saglikli olsunlar da bu atak gecer eski duzenine kavuşur inşallah. Bu ataktan sonra Ida dan harika bir çıkış bekliyoruz. Emeklemeye baslayabilir meselaİnş. bulaşmaz canım yaa aklına kötü şeyler getirme
Devam canım normalde 7 de uyuyan sabaha kadar bi kere uyanan kız 10 da uyudu 11.30 da kalktı ve tekrar uyutabildiğimde 1 i geçiyodu. Sabaha kadar da sık sık uyandı. 26. hafta atak haftasıymış baktım bu kadar değişikliğin başka bir açıklaması olamaz. Neyse bu da geçecek sağlıklı olsunlar da
Off o zaman hiç hayal edemiyorum canim. Kapida son kez sarilmalarin ardi arkasi kesilmez sanirim.Bu yine iyi günlerimiz bence canım. Arkamızdan ağlamaya başladıklarında hele hele GİTME dediklerinde nasıl gidilir
İnşallah bulaşmaz canım sen canını sıkma mecburiyet varsa elden ne gelir.
Günaydın tatlım
Olsun canım ya, senin düzenin değişti ama en azından el bakmıyor kuzuna gözün arkada değil.Annem orda oturuyo canım ben gültepedeyim. Şuan hafta içi anneme kamp kurmuş durumdayız
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum günebakanda yün giydirme demişti daha çok penye yelekler tercih ediyorum artık.geçmiş olsun canım çok büyük değilmiş ama dikkatli olmak lazım bizimki de ufaktı büyüdü yün yelek iyice azdırmıştı
bizimki çok ilerleyince mecbur kullandım ben kortizonlu kremi çok şükür ki geçti bir daha da o kadar olmadı ama hep dikkat ediyorum..
1 yaşına kadar ara ara olabilirmiş canım korkulcak bişi yok...
Ay kuzumm ne güzel uyumuş. Darısı başımızaöle kendiliğinden oyun oynarken uyuyakalan bebişleri görüncee :acaba ben de böle bir şeyi görür müym diye 6 ay 1 hafta 2 gündür hep sorardım kendi kendimee.
sonunda bende gördüm ölsemde gam yemem.
derin uykusu geldiği için gözlerini ovalıyorduu bende beşiğe kyup sallıyordumm, beşiğin içinden süreklii dönüyorduu. demekki uykusu yok diye düşündümm. ve beşiğinde bıraktım oynasınn diyeee. çığlık ata ata oynuyorduuu bir baktım ses yokk. baktım ki uyumuşş. tabii beşiğinii tarumar etmişş..
işte fotoo:)Eki Görüntüle 962931 Eki Görüntüle 962933 Eki Görüntüle 962936
Maşallah sizebuda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Güzellik 6. ayın kutlu olsun, nice aylaraa :)Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937
Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Benim neden haberim yok ParmişSeni görmek cok isterim aysecim ins olabilir izmire sık sık gelirim normalde zaten :
Fakirliğin gözü kör olsun Angyimmcnm bızımde saclar az....kırpık ve kas yönünden de fakırız :)
Gunaydinnn kizlarrrrr....7de ayaktaydik bizde.....musmutlu bol gülücüklü bi gün olsun inss hepinize :-D
Günaydıın..Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
:)Günaydınnnn Maşallahhh diyelim canım
Günaydın canım
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta oglumu birakip işe geldim. Çok zor çok[/QUOTE
inş. zamn cabukk geçer canımm
oyy.. inş bulaşmazz sey.yahcımm.. gerçi, olacağı varsaa yalnzkende oluyor sen içini ferah tut. benimde kayınımın çocukları hastaydıı, 2 gün bizde kaldılar derine hiç bulaşmadıı.. sende içini ferah tutt..Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
inş. öledir canımmm..inş. uyku saatlerini düzenliyordurrr..:44::44:Günaydın canım.. Yaşasın kuzum yoksa uyku saatlerini mi düzenliyor. Bence fırsat bu fırsat ona yardımcı olmalısın.. Her akşam aynı saatte yatarsa bir de uyku rutinine alışırsa çooook rahat edersin...
Olsun canım ya, senin düzenin değişti ama en azından el bakmıyor kuzuna gözün arkada değil.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum günebakanda yün giydirme demişti daha çok penye yelekler tercih ediyorum artık.
Ay kuzumm ne güzel uyumuş. Darısı başımıza
Maşallah size
Güzellik 6. ayın kutlu olsun, nice aylaraa :)
Benim neden haberim yok Parmiş
Fakirliğin gözü kör olsun Angyimm
Günaydıın..
Seyyahcım inşallah bulaşmaz ona, iyi düşün iyi olsun canımm
Olsun canım ya, senin düzenin değişti ama en azından el bakmıyor kuzuna gözün arkada değil.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum günebakanda yün giydirme demişti daha çok penye yelekler tercih ediyorum artık.
Ay kuzumm ne güzel uyumuş. Darısı başımıza
Maşallah size
Güzellik 6. ayın kutlu olsun, nice aylaraa :)
Benim neden haberim yok Parmiş
Fakirliğin gözü kör olsun Angyimm
Günaydıın..
Seyyahcım inşallah bulaşmaz ona, iyi düşün iyi olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?