2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Nasıl yaptım bilmiyorum ama bana çok benziyor☺️ Sanki minyatürüm 🐤🐣

Günaydın canım.. Yaşasın kuzum yoksa uyku saatlerini mi düzenliyor. Bence fırsat bu fırsat ona yardımcı olmalısın.. Her akşam aynı saatte yatarsa bir de uyku rutinine alışırsa çooook rahat edersin...

Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün
İnş. bulaşmaz canım yaa aklına kötü şeyler getirme
Inşallah hasta olmaz canim.

Gunaydin canim. Ida nasil atak devam mi :)

Devam canım normalde 7 de uyuyan sabaha kadar bi kere uyanan kız 10 da uyudu 11.30 da kalktı ve tekrar uyutabildiğimde 1 i geçiyodu. Sabaha kadar da sık sık uyandı. 26. hafta atak haftasıymış baktım bu kadar değişikliğin başka bir açıklaması olamaz. Neyse bu da geçecek sağlıklı olsunlar da

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta oglumu birakip işe geldim. Çok zor çok

Bu yine iyi günlerimiz bence canım. Arkamızdan ağlamaya başladıklarında hele hele GİTME dediklerinde nasıl gidilir

Günaydın kızlar ben de sağlıklı oğlumu hasta kuzeninin yanına bırakıp geldim kv bakıyor bir kaç gün

İnşallah bulaşmaz canım sen canını sıkma mecburiyet varsa elden ne gelir.

Herkes için güzel bir gün olsun .Günaydıııın

Günaydın tatlım

Kızlar dün akşam eve dönerken şaçlı bi şapka gördüm bebekler için Çok tatlı bişeydi ya nette resmini bulamadım bulsam ekliycektim. Benim kız kafasında bişey tutmuyo ama çok alasım geldi kendimi frenlemeye çalışıyorum

Günaydın canım kuzucuğa geçmiş olsun.. Sana da sabır diliyorum inşallah bir bakmışsın akşam olmuş oğlunu öpüp kokluyorsun🐣
Cok tesekkur ederim canim. O kavusma anları zaten muhteşem oluyor :)
Evet canim saglikli olsunlar da bu atak gecer eski duzenine kavuşur inşallah. Bu ataktan sonra Ida dan harika bir çıkış bekliyoruz. Emeklemeye baslayabilir mesela
Off o zaman hiç hayal edemiyorum canim. Kapida son kez sarilmalarin ardi arkasi kesilmez sanirim.

Annem orda oturuyo canım ben gültepedeyim. Şuan hafta içi anneme kamp kurmuş durumdayız
Olsun canım ya, senin düzenin değişti ama en azından el bakmıyor kuzuna gözün arkada değil.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum günebakanda yün giydirme demişti daha çok penye yelekler tercih ediyorum artık.
Ay kuzumm ne güzel uyumuş. Darısı başımıza
buda mert ballı kaymağım. havuç kemiriyor. biz 6 aylık oldukkk Eki Görüntüle 962930 Eki Görüntüle 962934 Eki Görüntüle 962935
Maşallah size
Eki Görüntüle 962932 Eki Görüntüle 962937

Biz yarın 6 ayı bitiriyoruz.. Hala inanamıyorum kızlar kocaman oldular..
Güzellik 6. ayın kutlu olsun, nice aylaraa :)
Seni görmek cok isterim aysecim ins olabilir izmire sık sık gelirim normalde zaten :
Benim neden haberim yok Parmiş
cnm bızımde saclar az....kırpık ve kas yönünden de fakırız :)
Fakirliğin gözü kör olsun Angyimm

Gunaydinnn kizlarrrrr....7de ayaktaydik bizde.....musmutlu bol gülücüklü bi gün olsun inss hepinize :-D

Günaydıın..
Seyyahcım inşallah bulaşmaz ona, iyi düşün iyi olsun canımm

Son düzenleme:
Günaydınnnn Maşallahhh diyelim canım

Günaydın canım
:)

aminn canımm. darısı başınızaaa :))

Tuh yakalandım kaçmaya çalışıyordum halbuki :))

Yanlış ifade etmisim artık herseyin basına İ.Ö veya İ.S getirmeliyim sanırım

GÜnaydın kızlar..Biz de gece hiç uyumadık emzirip yatırdıkça ağladı sanki yatağında bişey batıyormuş gibi çığlık çığlığa...Sabaha karşı yanımıza aldık öyle biraz uyudu..Atak mı diş mi anlamadım..Sürekli kucak istiyor,mızmız,son günlerde ek gıdaları da reddediyor ağlıyor verince..Napcağımı bilemiyorum,inş geçerr..(

Kızlar bu İdoş var ya bu İdoş kahvaltısını yemiyordu her sabah bana işkence çektiriyodu. Dur dedim bi de tek tek deniyim , yumurta sarısını parmağımla kopardım verdim ve her sabah yemesi gereken miktardan daha fazla yedi Sonra 8 tahıllı ballı muhallebiye labne peynir karıştırmıştım kaşığı görünce ağzını kilitliyodu dur dedim parmağıma ne tepki vercek bakalım :26: İşaret parmağımı daldırdım verdim hiç itiraz yok 10 -15 parmak yedi Mağarada doğurdum filan mı sanıyo nedir Hepsini yemese de buna da razıyım şimdi emişiyoruz

Olsun canım ya, senin düzenin değişti ama en azından el bakmıyor kuzuna gözün arkada değil.

Evet kesinlikle o bakımdan çok şanslıyım. Bir de zaten kendi evimde yalnız çok sıkılıyordum. Eşim sadece yatmaya gelir oldu. Benim ruh sağlığım açısından da anneme kamp kurmamız iyi oldu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…