amaaann yesinler de kuzum parmak, avuç hiiçç farketmez nasıl istiyorsa İdoş hanımın gönlü öyle olacak annesii :) ek gıdaya geçişte her yol mübah :)Kızlar bu İdoş var ya bu İdoş kahvaltısını yemiyordu her sabah bana işkence çektiriyodu. Dur dedim bi de tek tek deniyim , yumurta sarısını parmağımla kopardım verdim ve her sabah yemesi gereken miktardan daha fazla yediSonra 8 tahıllı ballı muhallebiye labne peynir karıştırmıştım kaşığı görünce ağzını kilitliyodu dur dedim parmağıma ne tepki vercek bakalım :26: İşaret parmağımı daldırdım verdim hiç itiraz yok 10 -15 parmak yedi Mağarada doğurdum filan mı sanıyo nedir Hepsini yemese de buna da razıyım şimdi emişiyoruz
Evet kesinlikle o bakımdan çok şanslıyım. Bir de zaten kendi evimde yalnız çok sıkılıyordum. Eşim sadece yatmaya gelir oldu. Benim ruh sağlığım açısından da anneme kamp kurmamız iyi oldu aslında
Amin kızlar inşallah bulaşmaz, çok giremiyorum işler fena yoğun bu arada dün Arenime cevizli muz yedirdim bayıldı kv cevize yorumu ne oldu bilin bakalım
Kızlar bu İdoş var ya bu İdoş kahvaltısını yemiyordu her sabah bana işkence çektiriyodu. Dur dedim bi de tek tek deniyim , yumurta sarısını parmağımla kopardım verdim ve her sabah yemesi gereken miktardan daha fazla yediSonra 8 tahıllı ballı muhallebiye labne peynir karıştırmıştım kaşığı görünce ağzını kilitliyodu dur dedim parmağıma ne tepki vercek bakalım :26: İşaret parmağımı daldırdım verdim hiç itiraz yok 10 -15 parmak yedi Mağarada doğurdum filan mı sanıyo nedir Hepsini yemese de buna da razıyım şimdi emişiyoruz
Amin kızlar inşallah bulaşmaz, çok giremiyorum işler fena yoğun bu arada dün Arenime cevizli muz yedirdim bayıldı kv cevize yorumu ne oldu bilin bakalım
oh yarasın afiyet olsun idoşuma. sbh mert uyurken çıktım dr a muane oldum bi koşu eve gidip mertin kahvaltısını yaptırdım emzirdim teyzoşuna bıraktım bida geldim hastaneye ultrason sırası bekliyorum.
bu tahıllı ballı olan bal yasak ama bunun içinde var anlamadım bende vereyim o zman herkees yiyo
Anaa çok mirak ettim nasıl bişey acaba kızKızlar dün akşam eve dönerken şaçlı bi şapka gördüm bebekler içinÇok tatlı bişeydi ya nette resmini bulamadım bulsam ekliycektim. Benim kız kafasında bişey tutmuyo ama çok alasım geldi kendimi frenlemeye çalışıyorum
Evet canim saglikli olsunlar da bu atak gecer eski duzenine kavuşur inşallah. Bu ataktan sonra Ida dan harika bir çıkış bekliyoruz. Emeklemeye baslayabilir mesela
günaydın kızlarrr.... bu gece Alptuğ da bana bir güzellik yaptı saat başı kalktı sağolsun
daha erken
Hay Allah yaa bizim küçük jönde mi ataklarda canım yaa:26: Akşam gördüm buralarda dolanıp duruyodun benimle beraber
Kızlar bu İdoş var ya bu İdoş kahvaltısını yemiyordu her sabah bana işkence çektiriyodu. Dur dedim bi de tek tek deniyim , yumurta sarısını parmağımla kopardım verdim ve her sabah yemesi gereken miktardan daha fazla yediSonra 8 tahıllı ballı muhallebiye labne peynir karıştırmıştım kaşığı görünce ağzını kilitliyodu dur dedim parmağıma ne tepki vercek bakalım :26: İşaret parmağımı daldırdım verdim hiç itiraz yok 10 -15 parmak yedi Mağarada doğurdum filan mı sanıyo nedir Hepsini yemese de buna da razıyım şimdi emişiyoruz
Yakalarım öyleeTuh yakalandım kaçmaya çalışıyordum halbuki :))
Yanlış ifade etmisim artık herseyin basına İ.Ö veya İ.S getirmeliyim sanırım
Hahah kız plastik kaşık istemiyordur belki sağlıksız diye çocukKızlar bu İdoş var ya bu İdoş kahvaltısını yemiyordu her sabah bana işkence çektiriyodu. Dur dedim bi de tek tek deniyim , yumurta sarısını parmağımla kopardım verdim ve her sabah yemesi gereken miktardan daha fazla yediSonra 8 tahıllı ballı muhallebiye labne peynir karıştırmıştım kaşığı görünce ağzını kilitliyodu dur dedim parmağıma ne tepki vercek bakalım :26: İşaret parmağımı daldırdım verdim hiç itiraz yok 10 -15 parmak yedi Mağarada doğurdum filan mı sanıyo nedir Hepsini yemese de buna da razıyım şimdi emişiyoruz
oh yarasın afiyet olsun idoşuma. sbh mert uyurken çıktım dr a muane oldum bi koşu eve gidip mertin kahvaltısını yaptırdım emzirdim teyzoşuna bıraktım bida geldim hastaneye ultrason sırası bekliyorum.
bu tahıllı ballı olan bal yasak ama bunun içinde var anlamadım bende vereyim o zman herkees yiyo
Günebakan ben de oğluma fötr şapka istiyorum ama bulamıyorum
Misafir vardi bir haftadir giremedim. Herkes iyidir umarim. Kaba taslak baktim sayfalara tumunu okumaya kalksam cikamiyacam. Sizleri özledim kizlar.
Bebislere bayildim masallah. Pirasa yiyen havuc yiyen kahvalti yiyen kendikendine uyuyan hepinize bayildim. Benim kide pirasayi cok sevdi pirasali ilk pozu biz verdik. :))Kurabiye ve nasya sizlerde cok guzel annelersiniz.
Parme baban eve cikmis iyi olmasina sevindim. Tamamen kurtulur sagligina kavusur insallah. Inci de ek gidaya baslamis ne guzel. Mama sandalyenizde hayirli olsun.
Arasta bende bugun kahvalti tatirdim. Ayni senin gibi parmagimla verdim. Birde suluguna keciboynuzu pekmezini sulandirdim onu icirdim. Himmm himm yaparak yedi icti. Ben kahvaltiyi mama gibi vermeyi dusunmuyorum. Tek tek tadini alsin. Bizle kahvalti yapsin.Doktorumuz ne der bilmiyorum.
Seyyah ve gunebakan alismak zor dimi. Yine guvendiginiz ellerde iciniz rahattir.Bende 5 ay sonra basliyacam. Yazin annem gelip bakacak. Sonra bakici nasil birakacam nasil bakacaklar simdiden dusunmeye basladim.
Kizlar aklımda kalan bunlar okuyamadiklarimda var kusuruma bakmayin.
Ah canım yaa kıyamamyok kuzum ya atak değil...akşam AVMye gittik, en geç 9da uyuyor, orda uyuyamadı o yüzden huzursuzdu bütün gece... böyle durumlarda bizimki sızıp kalmıyor tersine saat başı kalkıyor :)
Ahahah benimki de bazen gündüz yaramazlık yapıyo, ayy hiç durmadı diyorum eşime, ama o gelince tık yok kızda, "bu mu durmadı "diyo:)) bu beişlerr bir alemm vallaa. derin de bani artık doğru düzgün emmiyor, hele gündüz hiç- hele bi misafir falan varsaa ona bakmaktan hayatta ememezz.. ama gel gör kii birisi beni yalnacı çıkarmaya birebir. ne zamn emmiyor desemm açıp versem hemen alıyorr :)
Ay cidden mağara adamı gibiler herşey ulu orta yapıyolar bi deKaptan mağara adamı bu bebisler :) inci de hee diyor kibar ol kizim efendim de diyorum öğrenecek ins :))
Oh afiyet olsun canım tek tek yemesi belki daha iyidir :26:Arasta bende bugun kahvalti tatirdim. Ayni senin gibi parmagimla verdim. Birde suluguna keciboynuzu pekmezini sulandirdim onu icirdim. Himmm himm yaparak yedi icti. Ben kahvaltiyi mama gibi vermeyi dusunmuyorum. Tek tek tadini alsin. Bizle kahvalti yapsin.Doktorumuz ne der bilmiyorum.
Evet balparmak istiyoHahah kız plastik kaşık istemiyordur belki sağlıksız diye çocuk
Aaaa süper fikir ayva yedirmek aklımın ucundan geçmedi çok sağol canım süpersinKızlar Mavi'ye öğleden önce ara öğün olarak ayva+elmayı az suda haşlayıp birkaç damla dut pekmezi de ekleyip çatalla ezip verdim bayıla bayıla yedi.. Ayva grip ve soğuk algınlığından korur, denemek isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?