2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Guzel bir menü olmuş biraz pişirmen ve elma katman da mantıklı ayva boğaza cok takılan bir meyve çünkü .

Selaamm güzellerrr :)

2 gecedir İlker de aynı 21 de uyuyordu şimdi 1.30 da dün gecede 12 de uyudu ağlamak yok ama yatağa koyduğumda başlıyor zırr zıırrr

Arasta ben diş yada kabızlıktan mı diye düşünürken bide atak mı varmış

Evet canım o da varmış

kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı

kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı

Geçmiş olsun canım için rahatlamıştır :)

canım geçmiş olsun...kötü bir şey çıkmamasına sevindim :)

Kızlar size yaptığım bir hatayı anlatayım belki içinizde benim yaptığımı yapan vardır. Ben işe başladığım zaman stok bulunsun diye ilk zamandan itibaren süt sağıp derin dondurucuya koyuyordum. 3 ay falan geçince bir poşeti çıkarıp denemek istedim fakat sütün bozulmuş olduğunu farkettim. Metalik bir tat oluşmuştu. Dedim herhalde palavra 6 ay dayanıyor diyorlar ya :) İlk koyduklarımdan çıkardım hep aynı durum. Biraz daha zaman geçti işe başlamama 1 ay kadar var yakın tarihli sütlerden bir daha denedim durum yine aynı. Prospektüs vs okumaya bayılan ben süt saklama poşetlerinin kullanım kılavuzunu okumayı hiç akıl edemedim. İşe başlamadan önce aldığım yeni poşet paketinde okudum ilk kez Meğerse benim sütler buzdan yanıyormuş. Poşetlerin içinde hava bırakmamak gerekirmiş. Ben direkt sütü koyup kilitliyordum havasını almak falan aklıma gelmemişti. Şimdi havasını güzelce alıp, yan yatırarak koyuyorum

bu metalik tat konusu geçmişti bir ara ama sen mi demiştin yine bilmiyorum...ben de saklasam okumak aklıma gelir miydi bilmiyorum arada gözden kaçıyor işte

Oh ben bile rahatladım çok geçmiş olsun tekrardan
Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim

Hoşgeldin canım aramıza

rahatladım cnm çok şükür. ehh Anne olduk herşey olur artık. doğumdan sonra tekrar dikiş attırdım bide ben onada dayandım oturamadım aylarca :)

Neyyy çok fena ya :18: Kadın olmak çok zor çok.

Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim

Hoşgeldin canım

bu metalik tat konusu geçmişti bir ara ama sen mi demiştin yine bilmiyorum...ben de saklasam okumak aklıma gelir miydi bilmiyorum arada gözden kaçıyor işte

Ben ilk kez yazıyorum canım metalik tat konusunu. Başka yaşayan varsa okumuştur umarım :)

Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyoz pekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım

Evet canım o da varmış

ilginçç Anne olmadan bunu bana biri deseydi inanrmıydım acaba

Merhaba bayanlar

merhaba,aramıza hoş geldin

çok geçmiş olsun,doktorun dediği gibi için rahat olsun korkma canım.

Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyoz pekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım

Hava böyle güzel olduğunda,İda yı pusetine koyup balkona çıkarıp öyle yedirmeyi dene bakalım :) bugün ben öyle yaptım etrafa bakmaktan yiyemedi şaşkın

1 hafta boyunca hiçbir şekilde verme sonra sade olarak ver Denenmiştir ve % 100 başarı Yalnız kötü sonuç: alerji yaptı yoğurt artık vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…