2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hosbuldm arkadaslar
ben 2 gun once tiroid ameliyati oldum suan cok sik latolamiyabilirim muhabbetlete ama suan herfirsatta duzelince de gelecegim devamli
yogurt vermeye bende basladim bazen benimkide yemiyor 2-3 gun ara veriyorum bende tektar yiyor falan simfilik oyle geciuor yogurt fasli zaten 3 hafta oldu vermeye baslayali

Hosgeldn cnm ve gecmis olsun..frsat buldukca aramiza bekleriz :-D

Gemiş olsun canım yaa bebekle de baya zor olmuştur bir an önce şifa bul iyileş ve sık sık katıl olur mu

Geçmiş olsun kurabiyecim.
Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
Hoşgeldin, geçmiş olsun. En yaında zamanda iyileşirsin umarım.
Hava böyle güzel olduğunda,İda yı pusetine koyup balkona çıkarıp öyle yedirmeyi dene bakalım :) bugün ben öyle yaptım etrafa bakmaktan yiyemedi şaşkın
Hahah amaç yedirmek değil miydi yaa, öyle de yiyememiş
Ohh ne güzel ilgisini çekmiş canım, iyi eğlenceler İdacımm.

yüzüne değen yerler kıpkırmızı oldu kabardı

asu kuş da alerjik olacak sanırım...dermatit de vardı di mi sizde... bizim de olmaz inşallah canım yaa

geçmiş olsun canım... her zaman bekleriz :)

anaaamm idoşa bak kocaman olmuş da oyuncakla oynuyormuş :) nerden aldın canım bunu.... geçenlerde bizim de teyzemiz şu kare,üçgen atılan şekilli oyuncaktan almıştı ama hiç dikkat etmemiş sarı kırmızı diye babamız geri yolladı :)

Ayyy çok sevindim canım.. Acıdı mi çok?

Tühhhhh yazık olmuş sütlere.. Sağol paylaştığın icin canım dikkat edelim biz de.. Tabi buzluğa atacak sütü bulursak😳☺️

Ohh ne güzel ilgisini çekmiş canım, iyi eğlenceler İdacımm.
Çekti valla renkli renkli olunca

Ahhaha fenerli adam sarı kırmızı oyuncak almaz o kadarrrr Netten aldım canımcım unnadoda ya da butik bebedeydi çünkü her ikisinden de farklı şeyler aldığım için şimdi tam hatırlayamadım ama oraya sık sık giriyo kampanyaya takip et tatlım

Kurabiyem geçmiş olsun canım

Savaş5482 arkadaşım sanada geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Arastacım o oyuncak benımde aklımda ıkeada görmüştüm en kısa zamanda alıcak bende idoşta kocaman olmuş çok tatlıcık ne güzel oynuyo

Bende geceden uykusuzum ama bugün eloşu uyanık tutmayı başardım bakalım bu gecemiz nasıl geçicek çünkü gece çok sık uyanıp erkenden kalktığından uykularını gündüz tamalıyor bide kızlar bugüün kmşum geldi kızı var 1,5 yaşında aman allahım saniye durmuyor herşeye el atıyo kız hiç oturmadan onun peşinde koşmaktan yoruldu bütün gün öyle imiş bugünlerinin kıymetini bil yürümeye başlayınca inanılmaz zor diyo amanin

yüzüne değen yerler kıpkırmızı oldu kabardı

Baya belli oluyor o zaman İlker'inde çene etrafında çok minik ve hafif kızarıklıklar var ama bilemedim ne olduğunu

Yok amaç oksijen aldırmaktı, yoksa ne versen yiyor bizim oburix

cok gecmis olsun. Kotu birsey yoktur doktorunun dedigi gibi.

yazik olmus kiz sutlere. Benim hic dolaba koyacak sutum olmadi. Dökmek te zor gelir simdi sag koy sakla çöpe gitsin.

Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim

Hos geldin ve gecmis olsun.
Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyoz pekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım

Belki ekşi yogurt sever ekşi yince ver :)) cok açkendemi yemiyor. Dene bakalim elbet yer.

Ohh ne guzel oynuyor. Masallah kocaman kiz olmus. Benim kiz hic birseyle oynamiyor agzina sokuyor. Ayaklarini bile agzina sokuyor. Corap dayanmiyor. Bizim kiz ne zaman oynayacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…