1 hafta boyunca hiçbir şekilde verme sonra sade olarak verDenenmiştir ve % 100 başarı Yalnız kötü sonuç: alerji yaptı yoğurt artık vermiyorum.
iyiymiş :) alerji yaptığını nasıl anladın canım
Hosbuldm arkadaslar
ben 2 gun once tiroid ameliyati oldum suan cok sik latolamiyabilirim muhabbetlete ama suan herfirsatta duzelince de gelecegim devamli
yogurt vermeye bende basladim bazen benimkide yemiyor 2-3 gun ara veriyorum bende tektar yiyor falan simfilik oyle geciuor yogurt fasli zaten 3 hafta oldu vermeye baslayali
Hosbuldm arkadaslar
ben 2 gun once tiroid ameliyati oldum suan cok sik latolamiyabilirim muhabbetlete ama suan herfirsatta duzelince de gelecegim devamli
yogurt vermeye bende basladim bazen benimkide yemiyor 2-3 gun ara veriyorum bende tektar yiyor falan simfilik oyle geciuor yogurt fasli zaten 3 hafta oldu vermeye baslayali
Geçmiş olsun kurabiyecim.kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
Hoşgeldin, geçmiş olsun. En yaında zamanda iyileşirsin umarım.Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
Hahah amaç yedirmek değil miydi yaa, öyle de yiyememişHava böyle güzel olduğunda,İda yı pusetine koyup balkona çıkarıp öyle yedirmeyi dene bakalım :) bugün ben öyle yaptım etrafa bakmaktan yiyemedi şaşkın
Ohh ne güzel ilgisini çekmiş canım, iyi eğlenceler İdacımm.Ahaha çok sevdik :))Eki Görüntüle 964652 Eki Görüntüle 964655
yüzüne değen yerler kıpkırmızı oldu kabardı
geçmiş olsun canım... her zaman bekleriz :)Hosbuldm arkadaslar
Ahaha çok sevdik :))Eki Görüntüle 964652 Eki Görüntüle 964655
kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
Kızlar size yaptığım bir hatayı anlatayım belki içinizde benim yaptığımı yapan vardır. Ben işe başladığım zaman stok bulunsun diye ilk zamandan itibaren süt sağıp derin dondurucuya koyuyordum. 3 ay falan geçince bir poşeti çıkarıp denemek istedim fakat sütün bozulmuş olduğunu farkettim. Metalik bir tat oluşmuştu. Dedim herhalde palavra 6 ay dayanıyor diyorlar ya :) İlk koyduklarımdan çıkardım hep aynı durum. Biraz daha zaman geçti işe başlamama 1 ay kadar var yakın tarihli sütlerden bir daha denedim durum yine aynı. Prospektüs vs okumaya bayılan ben süt saklama poşetlerinin kullanım kılavuzunu okumayı hiç akıl edemedim. İşe başlamadan önce aldığım yeni poşet paketinde okudum ilk kezMeğerse benim sütler buzdan yanıyormuş. Poşetlerin içinde hava bırakmamak gerekirmiş. Ben direkt sütü koyup kilitliyordum havasını almak falan aklıma gelmemişti. Şimdi havasını güzelce alıp, yan yatırarak koyuyorum
Çekti valla renkli renkli oluncaOhh ne güzel ilgisini çekmiş canım, iyi eğlenceler İdacımm.
anaaamm idoşa bak kocaman olmuş da oyuncakla oynuyormuş :) nerden aldın canım bunu.... geçenlerde bizim de teyzemiz şu kare,üçgen atılan şekilli oyuncaktan almıştı ama hiç dikkat etmemiş sarı kırmızı diye babamız geri yolladı :)
Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyozpekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyozpekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
Ayyy çok sevindim canım.. Acıdı mi çok?
yüzüne değen yerler kıpkırmızı oldu kabardı
Geçmiş olsun kurabiyecim.
Hoşgeldin, geçmiş olsun. En yaında zamanda iyileşirsin umarım.
Hahah amaç yedirmek değil miydi yaa, öyle de yiyememiş
Ohh ne güzel ilgisini çekmiş canım, iyi eğlenceler İdacımm.
kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
Kızlar size yaptığım bir hatayı anlatayım belki içinizde benim yaptığımı yapan vardır. Ben işe başladığım zaman stok bulunsun diye ilk zamandan itibaren süt sağıp derin dondurucuya koyuyordum. 3 ay falan geçince bir poşeti çıkarıp denemek istedim fakat sütün bozulmuş olduğunu farkettim. Metalik bir tat oluşmuştu. Dedim herhalde palavra 6 ay dayanıyor diyorlar ya :) İlk koyduklarımdan çıkardım hep aynı durum. Biraz daha zaman geçti işe başlamama 1 ay kadar var yakın tarihli sütlerden bir daha denedim durum yine aynı. Prospektüs vs okumaya bayılan ben süt saklama poşetlerinin kullanım kılavuzunu okumayı hiç akıl edemedim. İşe başlamadan önce aldığım yeni poşet paketinde okudum ilk kezMeğerse benim sütler buzdan yanıyormuş. Poşetlerin içinde hava bırakmamak gerekirmiş. Ben direkt sütü koyup kilitliyordum havasını almak falan aklıma gelmemişti. Şimdi havasını güzelce alıp, yan yatırarak koyuyorum
Merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?